Forum » Pomoč in nasveti » Trije dodatni monitorji na notebook Think pad ? lenovo
Trije dodatni monitorji na notebook Think pad ? lenovo
Stari89 ::
Natančno si preberi specifikacijo procesorja v tvojem laptopu, če podpira tri zunanje monitorje in katere resolucije. Nato pa si natančno preberi še tole: LENOVO DOCKS, spet kaj podpira in katere resolucije za tvoj array monitorjev.
Moj primer: Na Lenovo T15 sem zgrešil, da laptop preko Thunderbolt porta podpira le DisplayPort 1.2 namesto 1.4. Ko sem priklopil dock, seveda dva zunanja 4K monitorja nista delovala pri 60Hz, ker enostavno ni dovolj bandwidtha. Sedaj moram en monitor priklapljat na tadrugi port. :D
Moj primer: Na Lenovo T15 sem zgrešil, da laptop preko Thunderbolt porta podpira le DisplayPort 1.2 namesto 1.4. Ko sem priklopil dock, seveda dva zunanja 4K monitorja nista delovala pri 60Hz, ker enostavno ni dovolj bandwidtha. Sedaj moram en monitor priklapljat na tadrugi port. :D
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Rabljen prenosnikOddelek: Kaj kupiti | 4413 (539) | matobeli |
» | Namizniški Tiger Laki zgolj za računalnike NUCOddelek: Novice / Procesorji | 7354 (5181) | mtosev |
» | Poceni laptopi?! (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 8551 (5978) | Mato989 |
» | priporočilo/mnenjeOddelek: Kaj kupiti | 1488 (882) | jype |
» | Dober laptop, ki ni HP (Lenovo / Dell?)Oddelek: Kaj kupiti | 4403 (3720) | Ales |