» »

Vprašanje glede dnevnice

Vprašanje glede dnevnice

Old Spice ::

Kako je z dnevnico v primeru, ko greš na izobraževanje? Za prehrano v času delavnice je poskrbljeno. Prenočitev delodajalec plača. Kako pa je z dnevnico? Sem do nje v tem primeru upravičen?

fikus_ ::

Če te pošilja delodajalec DA, sicer po dogovoru.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Old Spice ::

Pošilja me delodajalec. Zanimalo pa me je predvsem zato, ker je za prehrano v času izobraževanja (čemur je dnevnica namenjena) poskrbljeno.

fikus_ ::

Tukaj pa zna biti "težava". Ker, če bo na računu za izobraževanje tudi prehrana, potem niste upravičeni do dnevnice oz. je lahko zmanjšana.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Tidule ::

Praviloma se glede na stevilo zagotovljenih obrokov dnevnica lahko zmanjsa. Moras direktno preverit kako je pri vas urejeno na nivoju kolektivne ali individualne pogodbe.

Vec o tem http://www.potninalog.info/dnevnice

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Tidule ()

bobby ::

Ne komplicirat. Ce na papirologiji pise, torej na dnevnem eventu, kamor te firma posilja, da nimas prehrane in zvecer tudi n evecerje, ti pripada polna dnecnica za tisto drzavo. Pravtako NE vzet spanje z zajtrkom, ker ae ti zopet odsteje od dnevnice. Bos moral dnevni event prilozit k papirologiji.
Karkoli pise, da te bodo hranili, se ti odsteje od dbevnice.
Na kratko, organiziraj sixaamo apanje v hotelu, nobenega zajtrka, kosila ali vecerej in uoaj, da na dnevnem razporedu izobrazevanjanoz kamorkoli ze gres, ne bo kosila. V tem primeru je polna dnevnica, v ostalih primerih veliko manj.
Ce eksplicitno ne odgovorim osebam PNG ali PR,..I dont care about your opinion.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Sluzbena pot - nadure (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5410518 (4498) Mato989
»

Redna odpoved pogodbe o zaposlitvi

263671 (1985) MadMicka
»

Službeno izobraževanje in plačilo časa prevoza (službena pot na izobraževanje)

354655 (3659) UganiKdo
»

Službena pot več kot 8 ur

174054 (2690) SambaShare
»

Pravica do dnevnic

185872 (5543) Business

Več podobnih tem