Forum » Operacijski sistemi » MS-DOS komande
MS-DOS komande
capitanoss ::
A mi lahko kdo pove komande za MS DOS ?
sam ne tistih čist osnovnih ?
prosim ker rabim !
sam ne tistih čist osnovnih ?
prosim ker rabim !
andrej ::
katere komande? za cisti dos? v w2k mas celotno zbirko DOS ukazov v Helpu -> poisci command reference...
l0wc4 ::
Greš na start -> programi -> pripomočki -> ms-dos ali nekaj podoebnega, notri napiši help in moral bi dobiti seznam ukazov. Če ne pa pojdi na internet pa v googlu napiši ms-dos commands pa ti bo verjetno našel na tisoče strani. Če pa še to ne bo pomagalo pa mi pošlji privat mail in ti sfotokopiram priročnik za Ms-Dos.
Baja ::
Sicer nima Win ME, ampak kolk sem jaz obveščen je DOS Prompt v win me disejblan. Da pa se ga enejblati, samo to ti pa bo mogo nekdo drug povedati kak.
ciki57 ::
MS-DOS prompt je tudi v WinME. Odstranili so samo čisti dos: MS-DOS mode.
Do ukazne vrstica pa prideš tudi tako.
Pritisni Start in nato Run (ali Zagon). Tam nato napiši COMMAND
to je to
Do ukazne vrstica pa prideš tudi tako.
Pritisni Start in nato Run (ali Zagon). Tam nato napiši COMMAND
to je to
zetko ::
Pejd na www.google.com pa napiš notr ms-dos commands pa bi se ti modgl odpret malo morje stran s tem
Living it another way.....
Loki ::
Je dost razlike med ms-dos prompt in cistim dosom.
Cisti dos je res disablan pod ME (in pod 2000 tudi), ms-dos prompt pa se obstaja.
Pejt v meni start, run (zazeni) in vpisi command.com, capitanoss
Cisti dos je res disablan pod ME (in pod 2000 tudi), ms-dos prompt pa se obstaja.
Pejt v meni start, run (zazeni) in vpisi command.com, capitanoss
I left my wallet in El Segundo
Spajky ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Slovenske nastavitve v MS DosuOddelek: Pomoč in nasveti | 2796 (1937) | boogie_xlr |
» | star laptop, zaklenjen bios, disk pa write protectedOddelek: Pomoč in nasveti | 1487 (1260) | Spajky |
» | Datoteka se ne da pobrisat - premaknitOddelek: Pomoč in nasveti | 1227 (1066) | Matev |
» | Kako zagnati DOS igro v XPjihOddelek: Igre | 1950 (1677) | Kaboom |
» | Kateri DOS?Oddelek: Operacijski sistemi | 1419 (1249) | TheHijacker |