» »

Prenasanje/nalaganje torrentov Nemčija

Prenasanje/nalaganje torrentov Nemčija

Meglič ::

Lp,

Imam eno vprasanje, vecino časa sem v Nemčiji službeno, sem pa tudi nalagalec na enem od trackerjev, in me zanima kako je z tem, imam seedbox z njim upravljam preko browserja seveda ampak vseeno je potrebno .torrent datoteko sneti na svoj disk in nato nazaj naloziti na seedbox, ali je lahko kaksno sranje glede tega?

Lp,Marko
https://infire.si - Owner

karafeka ::

Ne. Za sam download te noben ne štrafa. Problem je, če kaj avtorsko zaščitenega deliš naprej preko p2p. Ampak če si samo službeno v Nemčiji, potem tako ali tako nimaš sklenjene naročnine pri nemškem ISPju, ali pač?

Meglič ::

karafeka je izjavil:

Ne. Za sam download te noben ne štrafa. Problem je, če kaj avtorsko zaščitenega deliš naprej preko p2p. Ampak če si samo službeno v Nemčiji, potem tako ali tako nimaš sklenjene naročnine pri nemškem ISPju, ali pač?

Nimam naročnine, koristim internet najetega stanovanja. Vse kar delam z torrenti sem pa povezan na seedbox namizje preko VNC, mislim da to nebi smelo biti problem?
https://infire.si - Owner

Sc0ut ::

Meni se je sestra povezovala remote na racunalnik, pol pa preko ftp potegnila dol potegnjene stvari k sebi v Nemcijo.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850

Ales ::

Meglič je izjavil:

... kar delam z torrenti sem pa povezan na seedbox namizje preko VNC, mislim da to nebi smelo biti problem?

Ne bi smelo. Odvisno seveda, kje in kakšen seedbox imaš.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Torrenti iz Slo v AT z VPN. Varno?

Oddelek: Omrežja in internet
121970 (1175) radmannsdorf
»

Blokada interneta v Nemčiji (strani: 1 2 )

588385 (6684) jype
»

"Seedbox"

193493 (3110) Pesimist
»

µTorrent znatno hitrejši kot Vuze

Oddelek: Novice / Ostala programska oprema
4720585 (18514) roli
»

Torrent za linux