Forum » Omrežja in internet » Prenasanje/nalaganje torrentov Nemčija
Prenasanje/nalaganje torrentov Nemčija
Meglič ::
Lp,
Imam eno vprasanje, vecino časa sem v Nemčiji službeno, sem pa tudi nalagalec na enem od trackerjev, in me zanima kako je z tem, imam seedbox z njim upravljam preko browserja seveda ampak vseeno je potrebno .torrent datoteko sneti na svoj disk in nato nazaj naloziti na seedbox, ali je lahko kaksno sranje glede tega?
Lp,Marko
Imam eno vprasanje, vecino časa sem v Nemčiji službeno, sem pa tudi nalagalec na enem od trackerjev, in me zanima kako je z tem, imam seedbox z njim upravljam preko browserja seveda ampak vseeno je potrebno .torrent datoteko sneti na svoj disk in nato nazaj naloziti na seedbox, ali je lahko kaksno sranje glede tega?
Lp,Marko
https://infire.si - Owner
karafeka ::
Ne. Za sam download te noben ne štrafa. Problem je, če kaj avtorsko zaščitenega deliš naprej preko p2p. Ampak če si samo službeno v Nemčiji, potem tako ali tako nimaš sklenjene naročnine pri nemškem ISPju, ali pač?
Meglič ::
Ne. Za sam download te noben ne štrafa. Problem je, če kaj avtorsko zaščitenega deliš naprej preko p2p. Ampak če si samo službeno v Nemčiji, potem tako ali tako nimaš sklenjene naročnine pri nemškem ISPju, ali pač?
Nimam naročnine, koristim internet najetega stanovanja. Vse kar delam z torrenti sem pa povezan na seedbox namizje preko VNC, mislim da to nebi smelo biti problem?
https://infire.si - Owner
Sc0ut ::
Meni se je sestra povezovala remote na racunalnik, pol pa preko ftp potegnila dol potegnjene stvari k sebi v Nemcijo.
1231 v3, Z97 A, 16GB ram 1600mhz, 3070 RTX, HX850
Ales ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Torrenti iz Slo v AT z VPN. Varno?Oddelek: Omrežja in internet | 1970 (1175) | radmannsdorf |
» | Blokada interneta v Nemčiji (strani: 1 2 )Oddelek: Omrežja in internet | 8385 (6684) | jype |
» | "Seedbox"Oddelek: Omrežja in internet | 3493 (3110) | Pesimist |
» | µTorrent znatno hitrejši kot VuzeOddelek: Novice / Ostala programska oprema | 20585 (18514) | roli |
» | Torrent za linuxOddelek: Operacijski sistemi | 2217 (1690) | ABX |