Forum » Loža » Najem notranjega oblikovalca - online ali klasično?
Najem notranjega oblikovalca - online ali klasično?
pirx ::
Pozdravljeni,
pred kratkim sem najel krajinsko arhitekto, ki dela preko spletne platforme Upwork. Ima odlične reference in na desetine opravljenih (tudi luksuznih) projektov iz celega sveta. Nam je naredila zares lepo idejno zasnovo za EUR450. Ponudbe iz Slovenije so bile od EUR990 do EUR2.900.
Sedaj pa bi želel najeti notranjega oblikovalca. Tudi takšnih je ogromno na Upworku, vendar pa nisem prepričan ali lahko naredijo enako dober načrt, kot nekdo, ki bi prišel sem in videl vse podrobnosti. Za krajinsko arhitektno sem naredil video posestva, slike in skico z meritvami. Podobno bi lahko naredil za notranjega oblikovalca.
Vseeno, mislite, da je za notranjost potrebna fizična prisotnost? V bistvu me najbolj zanima, kje potem nabaviti pohištvo in vse ostalo, kar oblikovalec priporoča? Lokalni mogoče delajo s pohištvom in ostalim, kar se da dobiti v Sloveniji? Ima kdo izkušnje s tem?
Hvala!
pred kratkim sem najel krajinsko arhitekto, ki dela preko spletne platforme Upwork. Ima odlične reference in na desetine opravljenih (tudi luksuznih) projektov iz celega sveta. Nam je naredila zares lepo idejno zasnovo za EUR450. Ponudbe iz Slovenije so bile od EUR990 do EUR2.900.
Sedaj pa bi želel najeti notranjega oblikovalca. Tudi takšnih je ogromno na Upworku, vendar pa nisem prepričan ali lahko naredijo enako dober načrt, kot nekdo, ki bi prišel sem in videl vse podrobnosti. Za krajinsko arhitektno sem naredil video posestva, slike in skico z meritvami. Podobno bi lahko naredil za notranjega oblikovalca.
Vseeno, mislite, da je za notranjost potrebna fizična prisotnost? V bistvu me najbolj zanima, kje potem nabaviti pohištvo in vse ostalo, kar oblikovalec priporoča? Lokalni mogoče delajo s pohištvom in ostalim, kar se da dobiti v Sloveniji? Ima kdo izkušnje s tem?
Hvala!
- spremenil: pirx ()
Zimonem ::
Rajtam da notranji oblikovalec tudi ve katero robo naklika. Razen če je zmenjeno, da po naročilu.
pirx ::
Samo zaradi privatnosti žal ne morem, drugače bi z veseljem. Malo pobrskaj na Upworku za "landscape architect". Od enega slovenskega krajinskega arhitekta sem dobil vzorčni idejni načrt in je v osnovi enak temu, kot ga je poslala "moja" arhitektka. Narejen je izbor rastlin (EN in latinska imena), mere, materiali, nekaj slik primerov dobre prakse (za fire pit in ostalo) in načrt zasaditve. Za 3D izris se nisem odločil (350 EUR doplačila, v Sloveniji cca. €1.000).
Lastnik vrtnarije, ki nam bo delala zasaditev, pravi, da je načrt izredno lep z odličnim izborom rastlin. Po izboru rastlin je pravilno ugotovil, da je to mlada in sodobna arhitekta. :) Me je prav presenetil.
Lastnik vrtnarije, ki nam bo delala zasaditev, pravi, da je načrt izredno lep z odličnim izborom rastlin. Po izboru rastlin je pravilno ugotovil, da je to mlada in sodobna arhitekta. :) Me je prav presenetil.
toro69 ::
Ne potrebuješ fizične prisotnosti, jaz sem preko upworka naročil notranjo opremo po naročilu za stanovanje, hišo in dva airbnb. Načrte sprintal in nesel k mizarju, vsi elementi unikat.
Vse se je prilegalo v nulo in izpadlo vrhunsko. Za 900€ najbolje vložen denar. Naši arhitekti so hoteli +6000€!
Vse se je prilegalo v nulo in izpadlo vrhunsko. Za 900€ najbolje vložen denar. Naši arhitekti so hoteli +6000€!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Menjava vhodnih vrat v bloku (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 16910 (14126) | Invictus |
» | Prepis v 1. letnik na drug faksOddelek: Šola | 2090 (1503) | KAVINSKY |
» | Izdelva mobilne aplikacije !Oddelek: Programiranje | 6612 (4485) | Drevesce |
» | Delo v it (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 7252 (4975) | majster123 |
» | W-8BENOddelek: Loža | 3443 (3261) | Invictus |