Forum » Loža » Membrana uplinjača za kosilnico na nitko
Membrana uplinjača za kosilnico na nitko
ahonen ::
Pozdravljeni,
mogoče kdo ve, kje naj kupim membrano uplinjača za vrtno kosilnico znamke Iskra?
Gre za to, da je original membrana zlepljena skupaj s tesnilom.
Na spletu sem našel kar nekaj teh membran (increa, opara,..) ampak je povsod samo membrana brez tesnila.
Kakšna je oblika membrane s tesnilom pa spodaj na sliki:
Hvala za odgovore in pomoč!
mogoče kdo ve, kje naj kupim membrano uplinjača za vrtno kosilnico znamke Iskra?
Gre za to, da je original membrana zlepljena skupaj s tesnilom.
Na spletu sem našel kar nekaj teh membran (increa, opara,..) ampak je povsod samo membrana brez tesnila.
Kakšna je oblika membrane s tesnilom pa spodaj na sliki:
Hvala za odgovore in pomoč!
cvalsr ::
Potem je logično, da ni zlepljena, ampak se je med uporabo pač močno sprijela s tesnilom. Poskusi ju ločiti. Če je zanič, itak ne bo škode, če pri tem vse skupaj uničiš. Pa kupi še tesnilo zraven, bankrotiral stavim da ne boš.
starfotr ::
Kontaktiraj prodajalca/uvoznika, kdo je serviser v Sloveniji.
Ali pa poglej navodila za uporabo.
Ali pa poglej navodila za uporabo.
ahonen ::
@cvalsr
Pol bo to to da sta se tesnilo in membrana zlepila. Sem ju probal ločit ampak je oboje samo za smeti.
@starfotr
Serviserji so v podjetju Ahac. So me skenclali ko tazadnjega papka ko sem jim omenil membrano in pa tesnilo. Očitno se ne pogovarjajo o delih vrednih pod 5€.
Pol bo to to da sta se tesnilo in membrana zlepila. Sem ju probal ločit ampak je oboje samo za smeti.
@starfotr
Serviserji so v podjetju Ahac. So me skenclali ko tazadnjega papka ko sem jim omenil membrano in pa tesnilo. Očitno se ne pogovarjajo o delih vrednih pod 5€.
starfotr ::
3 leta po preteku garancije morajo še vedno zagotavljat servis/rezervne kose. To piše v zakonu. In naj se nehajo sprenevedat.
Če je pa še mogoče, pa uveljavljaj stvarno napako.
Če je pa še mogoče, pa uveljavljaj stvarno napako.
feryz ::
@cvalsr5 evrov? Optimist.
@starfotr
Jaz sem za to, za drugo kosilnico, plačal 21 evrov.
Komplet nitkarca je bila pa 60.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Vrtne kosilnice? (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 20865 (5696) | ssitcm |
» | O2 generator in koncentratorOddelek: Loža | 1374 (1070) | miha1135899 |
» | Hladilna tekočina izginja a ne vemo kam... (strani: 1 2 3 )Oddelek: Na cesti | 46573 (42757) | Telbanc |
» | Dolgoročno skladiščenje 2T in 4T motorjevOddelek: Na cesti | 1925 (1556) | akasa |
» | Težave z motorjem kosilniceOddelek: Loža | 15311 (14852) | šernk |