Forum » Kaj kupiti » katere cdje?
katere cdje?
Predator ::
kolega mi je včeraj iz leclerca prinesel 50 traxdat za 3.5 ( tri.pet )k; rekel je, da so imel še 10 kolutov zunaj, tako da če si blizu doma pojdi tja pogledat; drugače pa vem, da ima traxdate tudi emisija v kamniku, sam tam hočejo 5k za njih
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Predator ()
tx-z ::
sm šel v leclerc pa so glih dobil nov paket, ene 10 škatel po 10 paketov(50cdjev),,pa sm 2 uzel
tx-z
Predator ::
hvala za info, jaz namreč ravno razmišljam o tem, da bo zima dolga in bo treba naredit zaloge
tx-z ::
pa prestavl so jih, jst sm najprej pogledu tm pr računalnikih, pa jih ni blo(včasih so bli tm), morš it bl proti koncu nekje v glavnem so..sm že skor mislu da jih tut tm ni več..pa so bli , stanejo pa 3850SIT se mi zdi,,neki tazga
tx-z
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nec nd-2500a peče počasi ali pa še to neOddelek: Strojna oprema | 1807 (1576) | CaqKa |
» | Memorex CDji - Is it live or is it Memorex? - opozorilo pred nakupom (slike)Oddelek: Kaj kupiti | 1661 (1187) | TICKO |
» | Kje v Mariboru se da kupiti kvalitetne prazne CD-ROddelek: Kaj kupiti | 1418 (1164) | Daniel |
» | traxdata 24x slim - zanič!Oddelek: Pomoč in nasveti | 1907 (1664) | Clemento |
» | Še ena o cd-medijih:Oddelek: Kaj kupiti | 2263 (1512) | LeQuack |