» »

Tisk na majice

Tisk na majice

ssokec ::

Zanima me kje se dobi papir na katerega z inkjet tiskalnikom natisneš vzorec in potem se mi zdi s pomočo likalnika odtisneš na majico, kako se imenuje ta papir in kje se ga dobi? A ima kdo izkušnje s tem načinom tiskanja!

Luc ::

No to pa tud mene zanima!

Mam par dobrih idej za mikice.

mateyyy ::

Jest sm to že delal, ampak se ni najbolje obneslo, ker je šla slika hitro dol. Na začetku je bla ful dobra, sam pol začne "pokat".
Papir pojdi kupit v kšno računalniško trgovino, pa reč, da potrebuješ papir, s katerim lahko tiskaš na majice.
Pa če boš to delal, mal poglej po netu, ker morš sliko zrcalit, sam ne vem točno kako, ker že nekaj časa nisem delal tega.
lp

Darko ::

Pred leti sem bil na Cebitu, ko je en preslikoval fotokopije na majice. Fotokopijo je premazal z neko kemikalijo, položil sliko na majico in jo s stiskalnico za termotisk preslikal na majice. Mislim, da bi lahko prišel s svojo sliko k tem, ki tiskajo na majice in bi ti to sliko potem pretiskali. Takrat je en moj kolega poskušal to delati (iz Nemčije sem mu prinesel tisto kemikalijo in so bile slike zelo trajne. Več let na bombažni majici za trening. Samo potem je kolega to opustil, jaz pa sem pozabil kako kemikalijo je imel.

LP Darko

Highlag ::

Jaz sem kupil tole zadevo v Big-Bangu kakšnih 6 mesecev nazaj. So celo imeli več znamk tega papirja.

Kupil sem verjetno najcenejšega :D saj je blo bolj za foro. Je pa treba pazit, ker je pakiran v zelo različnih količinah! (ne sam na ceno gledat)

V glavnem tiskal sem na HP-ju. Odtisi so bili še kar dobri mogoče je bila slika malce zamazana, ker tinto rahlo "potegne" Samo sem tiskal zelo kontrasntne slike (črne črte na rumeno podlago) Če printaš kako fotko to nebi smelo biti tako moteče. V glavnem izdelek je zgledal zelo dobro. V bistvu svetleč in na otip precej debel. Kako je bilo z obstojnostjo ne vem, samo ne smeš pričakovati čudežev. Je pa verjetno odvisno tudi od same podlage.


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Rad bi natisnil ENO majico - najceneje

Oddelek: Loža
356193 (1220) jusv
»

Kvaliteten tisk na majice?

Oddelek: Loža
144447 (1857) Blum
»

Napisi za majice.

Oddelek: Loža
187168 (5598) Miha_T
»

Majice-kdo oz. kje ste jih je naredili ???

Oddelek: Slo-Tech
101677 (1505) Tomi
»

Slika iz PCja na T-Shirt?!

Oddelek: Loža
132028 (1852) RobertM

Več podobnih tem