Forum » Programiranje » Freelance programiranje v Avstriji
Freelance programiranje v Avstriji
apolloski ::
Pozdravljeni,
Zanima me namreč, kako je urejena slovenska zakonodaja glede part-time freelance dela v tujini ( oziroma v Avstriji v mojem primeru ). Zanima me predvsem stanje glede plačila davkov v Sloveniji/Avstriji. Ali je res potrebno imeti s.p v vsakem primeru, tudi če sem trenutno še študent? V kolikor mi je znano, bi ob odprtju s.p-ja izgubil vse študentske bonitete, zato me zanima, kakšni so vaši komentarji. :)
Zanima me namreč, kako je urejena slovenska zakonodaja glede part-time freelance dela v tujini ( oziroma v Avstriji v mojem primeru ). Zanima me predvsem stanje glede plačila davkov v Sloveniji/Avstriji. Ali je res potrebno imeti s.p v vsakem primeru, tudi če sem trenutno še študent? V kolikor mi je znano, bi ob odprtju s.p-ja izgubil vse študentske bonitete, zato me zanima, kakšni so vaši komentarji. :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Ali lahko z avstrijskim s.p. delam v Sloveniji?Oddelek: Loža | 1580 (829) | NikolormousB |
» | Prenakazilo iz Paypala (Zaslužek z Youtubom) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 17896 (15580) | čuhalev |
» | Popoldanski s.p. - se splača?Oddelek: Loža | 14517 (13411) | Goran0 |
» | Zaposlitev v dveh drŽavahOddelek: Problemi človeštva | 10353 (9201) | black ice |
» | Pridobitev državljanstva!Oddelek: Loža | 4548 (3983) | Mati |