Forum » Omrežja in internet » Wifi težava na prenosniku
Wifi težava na prenosniku
Superman77 ::
Pozdravljeni,
imam sledečo težavo. Na enem izmed prenosnikov mi lovi wifi zelo slabo (1 črtica) oz. mi ga sploh ne v koliko sem oddaljen več kot 2 m od modema. Z drugimi napravami (telefon, tablica, drugi prenosnik) nimam težav in je odličen domet/povezava kjer koli v hiši.
Je možna fizična okvara na prenosniku ali imam narobe nastavljanje nastavitve? Prenosnik sem tudi formatiral ampak je stanje enako. V kolikor se povežem s kablom deluje internet brez težav.
Hvala za odgovore.
imam sledečo težavo. Na enem izmed prenosnikov mi lovi wifi zelo slabo (1 črtica) oz. mi ga sploh ne v koliko sem oddaljen več kot 2 m od modema. Z drugimi napravami (telefon, tablica, drugi prenosnik) nimam težav in je odličen domet/povezava kjer koli v hiši.
Je možna fizična okvara na prenosniku ali imam narobe nastavljanje nastavitve? Prenosnik sem tudi formatiral ampak je stanje enako. V kolikor se povežem s kablom deluje internet brez težav.
Hvala za odgovore.
Vuli ::
si že precvikal kabel od antene na laptopu ali pa se je iztaknila. A si kej prenosnik razdiral?
|Gb x570 Pro|R9 5900x|64GB DDR4 RAM G.Skill V@ 3600 cl16|6800XT Merc319 Black|
Han ::
Ko boš napisal, za kateri prenosnik gre in kateri šofer imaš naložen za WiFi, boš dobil boljše odgovore.
Superman77 ::
Prenosnik sem odpiral za potrebe čiščenja :)
Je pa Lenovo. Ne razumem pa kaj misliš pod "šofer"
Je pa Lenovo. Ne razumem pa kaj misliš pod "šofer"
matobeli ::
šofer=driver(gonilnik)
odpri leptop in najdi wifi kartico, ponavad je vtaknjena v mini pcie slot ali m.2 slot in poglej če je mali kabelček pritrjen na mali konektorček in če ni kaj od tega kakorkoli fizično deformirano
odpri leptop in najdi wifi kartico, ponavad je vtaknjena v mini pcie slot ali m.2 slot in poglej če je mali kabelček pritrjen na mali konektorček in če ni kaj od tega kakorkoli fizično deformirano
hojnikb ::
gonilnik to sigurn ni. Ali pretrgan kabl za anteno (tipicna lenovo kvaliteta) ali si pa iztakno konektor za le tega. Kaj druga ze tezko.
#brezpodpisa
DamijanD ::
hojnikb: kaj misliš s tem tipična lenovo kvaliteta? A priporočaš kakšno drugo firmo, ki je bolj zanesljiva/robustno od lenova?
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Windows 7 in driverji za lenovo 3000 n200Oddelek: Operacijski sistemi | 1985 (1595) | r3dkv1c4 |
» | Lenovo IdeaPad G700, BIOS dostopOddelek: Pomoč in nasveti | 8558 (7764) | Invictus |
» | Dell vostro a860 (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 19097 (9181) | krneki0001 |
» | Dell vs HpOddelek: Kaj kupiti | 3454 (2558) | solatko |
» | Prenosnik Lenovo zmore pol dneva na baterijah (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Ostale najave | 13768 (12164) | Key Quest |