» »

Kdo se ne more cepiti proti covid?

Kdo se ne more cepiti proti covid?

Temo vidijo: vsi

PersonaRuda ::

Poklukar: Biti solidaren pomeni, da se cepiš za tiste, ki se ne morejo

Zanima me kdo so tisti, kateri se ne morejo cepiti? Kakšen je kriterij? Kje bi se to dalo prebrati ali kaj dodatno izvedeti? Moti me, da se venomer ponavlja ta fraza, da se cepimo proti covid za tiste, kateri se ne morejo, nikjer pa ni opis, kakšni so kriteriji za to. In ali potem, kdor se ne more cepiti je avtomatsko obsojen na smrt, ker počasi več ne bo smel nikamor kot necepljen ali prebolevnik...

Temo sem odprl, ker morda bi se celo lahko sam izognil cepljenju, ker imam astmo? Dobil potrdilo?

Naj bo ta tema izključno samo kakšni so razlogi, da padeš pod kriterij, da se ne moreš cepiti. In ali potem takšni dobi potrdilo, da lahko gre k frizerju, trgovino... brez da se testira kot se to ni treba cepljenim? Oz. kakšna je sploh ugodnost za tiste, ki se ne morejo cepiti? Ker cepimo se naj ravno zaradi njih. Vsaj tako razumem to kar je Poklukar izjavil.
  • zaklenil: bluefish ()

Slopek ::

Kot astmatiku, ti bodo verjetno cepljenje toplo priporočali.

Aja, to kar pravi lažnjivi Klukec, so pa pač propagandni slogani. V vseh jezikih jih najdeš. Popolnoma enake.
Verjetno misli še na žrtve in vse umrle. Ti se res ne morejo cepiti. Ampak, če pravijo, da je plan tudi dojenčke (ne pri nas za 1x), potem veš.

Zgodovina sprememb…

• odbrisal: bluefish ()

Telbanc ::

PersonaRuda je izjavil:

Zanima me kdo so tisti, kateri se ne morejo cepiti? Kakšen je kriterij? Kje bi se to dalo prebrati ali kaj dodatno izvedeti? Moti me, da se venomer ponavlja ta fraza, da se cepimo proti covid za tiste, kateri se ne morejo, nikjer pa ni opis, kakšni so kriteriji za to. In ali potem, kdor se ne more cepiti je avtomatsko obsojen na smrt, ker počasi več ne bo smel nikamor kot necepljen ali prebolevnik...

Temo sem odprl, ker morda bi se celo lahko sam izognil cepljenju, ker imam astmo? Dobil potrdilo?

Naj bo ta tema izključno samo kakšni so razlogi, da padeš pod kriterij, da se ne moreš cepiti. In ali potem takšni dobi potrdilo, da lahko gre k frizerju, trgovino... brez da se testira kot se to ni treba cepljenim? Oz. kakšna je sploh ugodnost za tiste, ki se ne morejo cepiti? Ker cepimo se naj ravno zaradi njih. Vsaj tako razumem to kar je Poklukar izjavil.

Jaz se ne morem iz verskih razlogov.

Poleg tega je uni ki ne more sfolgat z tremi jurji na mesec, danes pozival na cepljenje. Same reference.. LOL.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Telbanc ()

codeMonkey ::

PersonaRuda je izjavil:

Oz. kakšna je sploh ugodnost za tiste, ki se ne morejo cepiti?

Ugodnost? Ce ugodnost predstavlja obisk frizerja brez testa, potem se verjetno lahko cepi.

acookook ::

Telbanc je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Poleg tega je uni ki ne more sfolgat z tremi jurji na mesec, danes pozival na cepljenje. Same reference.. LOL.

Kera religija oz. verski razlog?

acookook je izjavil:

Telbanc je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Kera religija oz. verski razlog?

Točno ti ne morem povedat, ker pol bi povedal osebni podatek. Ve se kire religije prepovedujejo cepljnje.

Slopek je izjavil:

Mene je glih to strah. Pred 20+ leti sem imel hude astmatične napade. Nisem mogel dihati. Več kot pol minute hočeš narediti vdih pa ne gre. Že vidiš, da si gotof. Potem ti pa uspe nekako vdihniti in se spet vaja ponovi. Nobenemu tega ne privoščim. In korona je ravno virus, ki napada dihala. Dosedaj sem se pazil. Lahko, da sem se okužil in prebolel, brez da bi vedel, lahko pa da nisem.

Kaj, če se cepim in dobim zaplet kot pri astmatičnem napadu in preneham dihati, ter na koncu ne vdihnem (kot takrat, ko mi je vseeno uspelo) in celo umrem. Kdo bo odgovarjal? Ker vedno bolj me v kot stiskajo in vedno bolj omejujejo, ter predstavljajo rešitev edino v cepivu. A leto in pol sem se pazil, da se ne okužim, ker sem se zavedal kaj meni lahko naredi virus, če mi napade dihala. Dal sem že marsikaj skozi tiste astmatične napade. Kaj če korona za mene ni usodna, je pa cepivo? Zakaj mi ne dajo možnosti, da se sam odločim in živim dalje naprej brez omejitev? Ali pa da prevzamejo odgovornost in dopišemo kakšne imam težave in tisti, ki me silijo cepiti na koncu odgovarjajo z milijonsko odškodnino in 20+ leti zapora, če pride pri meni do zapletov, ker so me prisilili cepiti in se izkaže, da bi bilo bolje, da se ne bi cepil.

Zgodovina sprememb…

Gregor P ::

PersonaRuda je izjavil:

Slopek je izjavil:

Mene je glih to strah.

Lahko, da sem se okužil in prebolel, brez da bi vedel, lahko pa da nisem.

A leto in pol sem se pazil, da se ne okužim, ker sem se zavedal kaj meni lahko naredi virus, če mi napade dihala.

… nekam si raztresen8-)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

Badwolff ::

A nimaš googla?
https://www.cdc.gov/vaccines/vpd/should...

Sicer so astmatik nekoliko zaščiteni pred težjimi obolenji. Najbrž povezano z rednim jemanjem inhalatorjev. But... Strah te je, da ne boš mogel dihati zaradi cepiva, verjetnost recimo 1:10000000, ni te pa strah, da bi imel težave zarad respiratornega virusa?

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Badwolff ()

Badwolff je izjavil:

A nimaš googla?
https://www.cdc.gov/vaccines/vpd/should...

Imam google. Sem tudi googlal najprej, a nič našel in zato tudi temo odprl. Drugače pa: kje v tem linku je karkoli napisano glede komu se odsvetuje cepljenje proti covidu? Hvala za odgovor.

Badwolff je izjavil:

Sicer so astmatik nekoliko zaščiteni pred težjimi obolenji. Najbrž povezano z rednim jemanjem inhalatorjev. But... Strah te je, da ne boš mogel dihati zaradi cepiva, verjetnost recimo 1:10000000, ni te pa strah, da bi imel težave zarad respiratornega virusa?

Virusov me ni strah. Ker bi me dosedaj že pobralo v 20+ letih, če bi bili nevarni mojemu zdravju. Me je pa strah tega covid eksperimentalnega cepiva, kateri še ni dal skozi vseh preizkusnih faz in kako bo moje telo odreagiralo, ko si bom vnesel namerno ta tujek not. Eno je po naravni poti se okužiti z virusom in ga preboleti z imunskim sistemom, spet nekaj drugo je neke kodne zapise si rukati v telo, za katere se še ne ve vsega kaj nam lahko na dolgi rok naredi...

Zgodovina sprememb…

Pac-Man ::

Miljarda+ danih doz ti ni dovolj? Raje se okužiš in ti virus ugrabi celice, da ustvarjajo njegove kopije, kot da se cepiš in dobiš samo mRNA za njegovo špičko, na kateri se trenira tvoj imunski sistem? Tudi prav. Kamikaza si bo sodbo pisal sam :)

Ampak - newsflash - genski zapis za špičko dobiš v telo tudi pri okužbi. Skupaj s preostankom virusa.
The ideal subject of totalitarian rule is not the convinced Nazi or
the convinced Communist, but people for whom the distinction between fact and
fiction and the distinction between true and false no longer exist.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Slopek ()

Naj še povem nekaj glede inhalatorja. V zadnjih 20 letih do korone sem porabil morda 2-3 Ventoline. Vedno mi prej poteče rok kot pa, da ga porabim. In vedno ga imam na zalogi. Rok uporabe nekje 1 - 1,5 leto. V času korone sem imel situacijo 2x v razmiku nekje pol leta, da sem imel izjemno zožano grlo in oteženo dihanje (neprijeten občutek) in tisti dan sem se filal par krat prekomerno z inhalatorjem (namerno sem se predoziral in sem kršil priporočene odmerke).

Situacija se je izboljašala in v roku ure do dve nazaj poslabšala. In spet sem se filal s pumpico. In zdaj v roku 1,5 leta sem porabil 1 celo pumpico in še okoli polovico druge, prej pa v 20 letih 2-3 pumpice. Kak sem se malo slabše počutil, sem že inhaliral. To pa je bilo recimo 5-10x (to je mišljeno po dnevih v 1,5 letu) in 2x malo huje. Toliko, da še kaj o tem povem.

In ja, Ventolin dela čudeže, ko te začne stiskati v pljučih ali pa če se ti grlo zoža in imaš oteženo dihanje. Že par inahliranj ti mnogo izboljša situacijo, a žal ko popusti, se spet pojavijo prejšnji simptomi. Po parkrat ponovljeni vaji tekom dneva znajo izginiti. Nasplošno pa nimam redno vsako leto težave s tem. Le občasno. In Ventolin mi zelo pamaga pri premagovanju teh težav.

Badwolff ::

Pljučni bolniki bi se morali bistveno bolj bati respiratornih virusov kot cepiva. Recimo pošten astmatičen napad ob eni pljučnico. Ampak bodi neustrašen, verjetnost, da boš imel hud potek covid, kjer bi se to to lahko zgodila vseeno ni visoka.

krucymucy ::

Do danes je bilo po svetu porabljenih 5,63 milijard doz.
Uradno potrjenih okuzenih pa 224 milijonov.
Zaradi Covida vemo koliko jih je umrlo. 4,6 milijona.
Pri takem razmerju bi jih zaradi cepljenja umrlo 116 milijonov.

Jaz mislim da bi nekdo opazil ta manjek.

Pac-Man je izjavil:

Miljarda+ danih doz ti ni dovolj? Raje se okužiš in ti virus ugrabi celice, da ustvarjajo njegove kopije, kot da se cepiš in dobiš samo mRNA za njegovo špičko, na kateri se trenira tvoj imunski sistem? Tudi prav. Kamikaza si bo sodbo pisal sam :)

Ampak - newsflash - genski zapis za špičko dobiš v telo tudi pri okužbi. Skupaj s preostankom virusa.

Tako je. Raje se okužim, če se bom sploh okužil kot pa da si namerno nekaj vbrizgavam v telo. Sem pripravljen tvegati (tudi za ceno življenja), a mi oblast vedno bolj otežuje normalno življenje in me "neposredno sili" v "prostovoljno cepljenje", zmes pa pravi, da ne bodo za nič odgovarjali, ker je cepljenje prostovoljno, a iz dneva v dan sem bolj diskriminrian, ker se nisem okužil s tem najbolj nalezljivim virusom v zgodovini človeštva.

In ker sem upošteval vladne ukrepe sem sedaj kaznovan s strani te iste vlade. Narobe svet. Namesto, da bi dobil nagrado, ker se nisem okužil, me sedaj kaznujejo zaradi tega. :'(

Jure14 ::

PersonaRuda je izjavil:

Raje se okužim, če se bom sploh okužil kot pa da si namerno nekaj vbrizgavam v telo. Sem pripravljen tvegati (tudi za ceno življenja),...

Se boš okužil.
Temu se v naslednjem letu ali dveh enostavno ne boš mogel izogniti.

Sicer pa:
Cepiti se ne smemo, če imamo hudo alergijo na sestavine cepiva. Previdnost je potrebna pri dokazani anafilaktični reakciji neznanega vzroka v preteklosti. Pri osebah s hudim akutnim vročinskim stanjem ali akutno okužbo je cepljenje potrebno odložiti.Cepivo Vaxzevria je kontraindicirano pri osebah, ki se jim je po prvem cepljenju s cepivom Vaxzevria pojavil sindrom tromboze s trombocitopenijo. Na podlagi trenutno razpoložljivih dokazov drugi posebni dejavniki tveganja niso bili ugotovljeni (tromboza, tromboflebitis, trombembolija v preteklosti ali v družini torej niso kontraindikacije za cepljenje s cepivom Vaxzevria). Če ženska, ki je prejela prvi odmerek cepiva Vaxzevria, zanosi, se za 2. odmerek lahko uporabi mRNA cepivo (od 4 do 12 tednov po prejetem odmerku cepiva Vaxzevria).

HappyPills ::

Kot astmatik si bil celo v prednostni skupini za cepljenje. Astma poleg debelosti ter starosti je ena od vecjih rizikov za razvoj tezjega poteka bolezni.

Res iracionalno razmislanje da raje izbiras 1:200 moznost napram 1:1000000

Drugace pa se odsvetuje cepljenim raznoraznim z avtoimunim boleznim ter alergikom na sestavine v cepivu.

hyuga ::

PersonaRuda je izjavil:

Slopek je izjavil:

Mene je glih to strah. Pred 20+ leti sem imel hude astmatične napade. Nisem mogel dihati. Več kot pol minute hočeš narediti vdih pa ne gre. Že vidiš, da si gotof. Potem ti pa uspe nekako vdihniti in se spet vaja ponovi. Nobenemu tega ne privoščim. In korona je ravno virus, ki napada dihala. Dosedaj sem se pazil. Lahko, da sem se okužil in prebolel, brez da bi vedel, lahko pa da nisem.

Kaj, če se cepim in dobim zaplet kot pri astmatičnem napadu in preneham dihati, ter na koncu ne vdihnem (kot takrat, ko mi je vseeno uspelo) in celo umrem. Kdo bo odgovarjal? Ker vedno bolj me v kot stiskajo in vedno bolj omejujejo, ter predstavljajo rešitev edino v cepivu. A leto in pol sem se pazil, da se ne okužim, ker sem se zavedal kaj meni lahko naredi virus, če mi napade dihala. Dal sem že marsikaj skozi tiste astmatične napade. Kaj če korona za mene ni usodna, je pa cepivo? Zakaj mi ne dajo možnosti, da se sam odločim in živim dalje naprej brez omejitev? Ali pa da prevzamejo odgovornost in dopišemo kakšne imam težave in tisti, ki me silijo cepiti na koncu odgovarjajo z milijonsko odškodnino in 20+ leti zapora, če pride pri meni do zapletov, ker so me prisilili cepiti in se izkaže, da bi bilo bolje, da se ne bi cepil.

enako! pred 20 leti sem isto imel napade. vse skupaj je trajalo kaka 2 tedna,zapomnil sem si pa za celo zivljenje. kot ce mi nebi delala neka "sklopka" - enostavno nisem mogel vdihniti zraka pol minute. to je naravnost grozno. lahko sem se postavil na glavo pa je bilo vedno isto.
meni so rekli da je bila alergija na perje vendar jaz nisem alergicen na nic. +tega me sploh niso poslali na nobene teste prokleti bedaki. ce se zdaj nazaj spomnim je to bilo zelo neodgovorno od njih..

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: hyuga ()

beweiss ::

HappyPills je izjavil:

Kot astmatik si bil celo v prednostni skupini za cepljenje. Astma poleg debelosti ter starosti je ena od vecjih rizikov za razvoj tezjega poteka bolezni.

Res iracionalno razmislanje da raje izbiras 1:200 moznost napram 1:1000000

Drugace pa se odsvetuje cepljenim raznoraznim z avtoimunim boleznim ter alergikom na sestavine v cepivu.

Ali niso avtoimunske bolezni tudi artritis? Torej vsak, ki ima artritis se ne sme cepiti?

Jure14 je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Raje se okužim, če se bom sploh okužil kot pa da si namerno nekaj vbrizgavam v telo. Sem pripravljen tvegati (tudi za ceno življenja),...

Se boš okužil.
Temu se v naslednjem letu ali dveh enostavno ne boš mogel izogniti.

Sicer pa:
Cepiti se ne smemo, če imamo hudo alergijo na sestavine cepiva. Previdnost je potrebna pri dokazani anafilaktični reakciji neznanega vzroka v preteklosti. Pri osebah s hudim akutnim vročinskim stanjem ali akutno okužbo je cepljenje potrebno odložiti.Cepivo Vaxzevria je kontraindicirano pri osebah, ki se jim je po prvem cepljenju s cepivom Vaxzevria pojavil sindrom tromboze s trombocitopenijo. Na podlagi trenutno razpoložljivih dokazov drugi posebni dejavniki tveganja niso bili ugotovljeni (tromboza, tromboflebitis, trombembolija v preteklosti ali v družini torej niso kontraindikacije za cepljenje s cepivom Vaxzevria). Če ženska, ki je prejela prvi odmerek cepiva Vaxzevria, zanosi, se za 2. odmerek lahko uporabi mRNA cepivo (od 4 do 12 tednov po prejetem odmerku cepiva Vaxzevria).

Super komentar. Hvala. Točno takšne komentarje želim brati v tej temi. Še enkrat hvala za zapis.

+1

Nisem rekel vse. Nekatere pac. Najbolj da se vprasa osebnega zdravnika.

Btw imas moznost da se gre zate cepit brezdomec. Kasirajo 300€. Toliko o teh "cepljenih" okuzenih in v bolnici lol
Balkan...

nekikr ::

Vsaj tako razumem to kar je Poklukar izjavil.

Zakaj bi poizkušal razumsko razumeti to, kar politiki izjavijo? Njihovi slogani in parole so namreč privzeto enostranske in izkrivljene. Fake news se temu učeno reče. Zakaj bi razumsko hotel analizirati in ovrednotiti upravičenost lažne novice ali izjave?

Blazz ::

PersonaRuda je izjavil:

simpl, veliko ljudi z avtoimunimi boleznimi... jemljejo supresorje imunskega sistema, zato tudi če se cepijo ne bodo razvili protiteles

Hvala vsem za odgovore. Torej jaz kot asmatik izpadem iz tega? Ali se to tudi šteje kot avtoimuna bolezen in spadam med tiste, ki se ne moremo cepiti?

Zgodovina sprememb…

;-) ::

PersonaRuda je izjavil:

Hvala vsem za odgovore. Torej jaz kot asmatik izpadem iz tega.

Ventolin mam ze od zacetka OŠ. Potem se tudi jaz nesmem cepit ?

Hemi426 ::

;-) je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Vprašaj lečečega zdravnika. Babici kot težki asmatičarki je bilo odsvetovano.

feryz ::

Zadnjič sem prebral, da se je treba cepiti zaradi tistih, ki se ne morejo, med drugim, tudi zaradi verskih in osebnih prepričanj. Tudi to naj bi štelo kot opravičilo za necepljenje.
Me zanima kaj šteje med "osebna" prepričanja.

koyotee ::

Torej se ustanovi nova vera (antivaxerstvo) in se ni potrebno cepit. Butale land...
Rear DVD collector!
JTD power!
Coming soon: bigger E-penis & new internet friendzzz!

koyotee je izjavil:

Torej se ustanovi nova vera (antivaxerstvo) in se ni potrebno cepit. Butale land...

Pač prestopiš v muslimansko vero ali Jehove priče.:)

(PS: lep pozdravček modra ribica):D

Ta osebna prepricanja bodo mogla bit kar dobro utemeljena. Vecino jih je nase in evropsko sodisce zavrnilo.

Hemi426 je izjavil:

;-) je izjavil:

PersonaRuda je izjavil:

Vprašaj lečečega zdravnika. Babici kot težki asmatičarki je bilo odsvetovano.

Vsem asmatikom mocno priporocajo cepljenje. Ne samo pri nas ampak povsod po svetu. Tvoji babici je covid verjetno precej nevaren. No boste al pa ste sprobal.

Zgodovina sprememb…

imagodei ::

Kamikazaa> "virusov me ni strah. ker bi me dosedaj že pobralo v 20+ letih, če bi bili nevarni mojemu zdravju. me je pa strah tega covid eksperimentalnega cepiva, kateri še ni dal skozi vseh preizkusnih faz in kako bo moje telo odreagiralo, ko si bom vnesel namerno ta tujek not. eno je po naravni poti se okužiti z virusom in ga preboleti z imunskim sistemom, spet nekaj drugo je neke kodne zapise si rukati v telo, za katere se še ne ve vsega kaj nam lahko na dolgi rok naredi... "

"Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe."

- Albert Einstein
- Hoc est qui sumus -

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Telbanc ()

Gogyto ::

za OP.
Lansko leto je bil dober članek na to temo v Dnevniku. V Objektivu ga je spisala neka zdravstvena delavka, kar nekako ima reference. Zelo dobro razloženo, od kod rizične skupine, ki se ne smejo cepit. Edina pomanjkljivost je morda bila, da ni tudi po boleznih naštela, kar razumem, da bi ti rad tule imel...

Gogyto je izjavil:

za OP.
Lansko leto je bil dober članek na to temo v Dnevniku. V Objektivu ga je spisala neka zdravstvena delavka, kar nekako ima reference. Zelo dobro razloženo, od kod rizične skupine, ki se ne smejo cepit. Edina pomanjkljivost je morda bila, da ni tudi po boleznih naštela, kar razumem, da bi ti rad tule imel...

+1

Drži za zadnji del kot tudi, da če bo kdo imel kakšen link za podoben članek, ga naj prilepi. Ker se da potem marsikaj izluščit...

Jah nic. Pa pac reskiraj virus. Tvoja odlocitev. Ce se gre samo za papir pa kot sem rekel brezdomci to prodajajo ampak pazi to je kaznivo dejanje. Tok za info.

GL & HF

IL_DIAVOLO ::

Si dejansko v skupini, ki se naj bi cepila najprej.

Ps: Tista lovska o brezdomcih ne drzi, ker predvidevam da preverjajo identiteto, da sploh dobis potrdilo.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

HappyPills je izjavil:

Jah nic. Pa pac reskiraj virus. Tvoja odlocitev. Ce se gre samo za papir pa kot sem rekel brezdomci to prodajajo ampak pazi to je kaznivo dejanje. Tok za info.

GL & HF

To ni rešitev. Kakršnokoli potrdilo, tudi če podmažeš zdravnika, sestro... je odlaganje problema za 6 mesecev, ne pa rešitev. Rešitev bo takrat, ko bodo nehali posiljevati z počasi obveznim cepljenjem vsakih 6 mesecev in bo to prosta odločitev vsakega posameznika.

Če dobim potrdilo, da se ne morem cepiti proti covid bo to veljalo doživljensko, karkšnokoli potrdilo pridobljeno na nelegalen način v zameno za podkupnino, pa bo veljalo le 6 mesecev. Kot sem rekel tisti prvi del je rešitev, ta drug pa samo prelaganje problema za 6 mesecev.

In danes že imem probleme, ker se nisem cepil, niti okužil, vendar to niti približno niso enaki problemi kot če uvedejo obvezno cepljenje. Za take stvari pa sem pripravljen tudi preliti svojo kri na ulici, če bo končna zmaga pomenila, da bo cepljneje proti covidu svobodna odločitev vsakega posameznika in da ostanemo v demokraciji (fašizem, nacizem in prihajajočo diktaturo prebutamo na ulici).

V-i-p ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Ps: Tista lovska o brezdomcih ne drzi, ker predvidevam da preverjajo identiteto, da sploh dobis potrdilo.

Drži, drži.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!

Unchancy ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Nihče ni zahteval osebne izkaznice pri cepljenju. Na zdravstveni kartici pa ni fotografije.
Škoda časa za ta režimski forum.
Pobrišite post, iz bunkerja vas že kličejo.
Adijo mod Rdeči Kmeri.

Za potrdilo, da se ne rabiš cepit boš rabil vprašat zdravnika. Morda zamenjaš osbenega za koga, ki je v uni iniciativi slovenskih zdravnikov. Tisti ne vrjamejo v cepivo in ti bo menda napisal pildek bp. Pač če je med njimi tak, ki ima licenco no.

Vsak drug zdravnik pa ti bo cepljenje priporočil, saj te ne želi vidt na intenzivki.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kako do visoke precepljenosti? (strani: 1 2 3 410 11 12 13 )

Oddelek: Loža
60499672 (81174) BigWhale

Prisilno cepljenje in rdeci seznam (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Loža
38670914 (61177) bluefish

Več podobnih tem