Forum » Pomoč in nasveti » Samodejni reset (hard reset) računalnika
Samodejni reset (hard reset) računalnika
|KoRn| ::
Zadeva ja taka, da se mi računalnik sam od sebe resetira, prav tisti hard reset (kot da bi pritisnil na reset), to se mi dogaja samo pod windowsi XP sp1 redno updated, predvsem pri uporabi Internet Explorerja, skoraj vedno ko ga samo odprem ali malo zabrskam z njim se mi stvar resetira. Sprva sem za resitev tega uporabljati Opero, vendar se mi zdaj tudi kdaj pa kdaj zgodi da se stvar zresetira, redkeje kot prej, vendar ob uporabi Winampa in Raziskovalca.
Racunalnik je stabilen ko igram strojno zelo zahtevne igre (recimo HALO in podobne) tudi po vec ur (13ur C&C), procesor se ne pregreva (AMD Athlon 2400+).
Cela zadeva je zlo tecna, dvomim da je hardware, odkar se mi to dogaja sem namestil najnovejse gonilnike za maticno plosco Gigabyte K7N400-EL in graficno Gainward Ti4200, vendar to nic ni vplivalo na celo stvar.
To je zelo motece, saj nikoli ne ves kdaj bo sledil hard reset, se posebaj ko delas kaj pomembnega, kar ni zazeljeno izgubiti.
Btw racunalnik NI navit, voltaze so kar konstante, napajalnik je 350W.
Imate kako resitev? Predlagajte, kaj bi lahko bilo narobe, ker me spravlja ob zivce (pod linuxi stvar dela super).
Racunalnik je stabilen ko igram strojno zelo zahtevne igre (recimo HALO in podobne) tudi po vec ur (13ur C&C), procesor se ne pregreva (AMD Athlon 2400+).
Cela zadeva je zlo tecna, dvomim da je hardware, odkar se mi to dogaja sem namestil najnovejse gonilnike za maticno plosco Gigabyte K7N400-EL in graficno Gainward Ti4200, vendar to nic ni vplivalo na celo stvar.
To je zelo motece, saj nikoli ne ves kdaj bo sledil hard reset, se posebaj ko delas kaj pomembnega, kar ni zazeljeno izgubiti.
Btw racunalnik NI navit, voltaze so kar konstante, napajalnik je 350W.
Imate kako resitev? Predlagajte, kaj bi lahko bilo narobe, ker me spravlja ob zivce (pod linuxi stvar dela super).
- spremenil: |KoRn| ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Reset biosOddelek: Pomoč in nasveti | 1789 (1373) | DeeCoy |
» | Alcatel one touch idol - factory reset ne delaOddelek: Mobilne tehnologije | 1792 (1719) | laguna1 |
» | Supervisor BIOS in HDD password reset?Oddelek: Pomoč in nasveti | 2244 (1969) | solatko |
» | Nenaden resetOddelek: Pomoč in nasveti | 1179 (865) | ciper |
» | Reset mikrokontrolerjevOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1275 (1166) | Highlag |