Forum » Pomoč in nasveti » Atheros+ tablični računalnik
Atheros+ tablični računalnik

kiko12 ::
Pozdravljeni,
Imam težavo z tabličnim računalnikom Atheros+, ki je bil pred leti kupljen v Lidlu (Xplore digital solution). Težava je da se ob prižigu tabličnega računalnika pojavi samo boot screen in se ne premakne naprej. Sedaj me zanima, če mogoče kdo ve kateri android, bi bilo potrebno prenesti da bi ga naložil sam na novo doma.
Imam težavo z tabličnim računalnikom Atheros+, ki je bil pred leti kupljen v Lidlu (Xplore digital solution). Težava je da se ob prižigu tabličnega računalnika pojavi samo boot screen in se ne premakne naprej. Sedaj me zanima, če mogoče kdo ve kateri android, bi bilo potrebno prenesti da bi ga naložil sam na novo doma.

hojnikb ::
nič, vrzi v smeti in je to to. Tem kitajskim skartom rad odpove nand flash spomin (ali se postopoma pobriše kar je gor), tako da nima smisla se kaj velik igračkat.
#brezpodpisa

kiko12 ::
zadeva urejena, tako da sem pisal na uradni servis in so mi poslali original android rom, katerega sem potem samo flashal na tablico in sedaj zadeva deluje OK.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Tablični računalniki - so za kaj ? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kaj kupiti | 65790 (32766) | Opkow |
» | Dell ima dosti AndroidaOddelek: Novice / Android | 15333 (12838) | Lonsarg |
» | Tablični računalnik v avtu z fm rds radijem (strani: 1 2 )Oddelek: Pomoč in nasveti | 10645 (8424) | UganiKdo |
» | Kateri tablični računalnik?Oddelek: Kaj kupiti | 8801 (2837) | petzup |
» | Slovenska Policija dobi tablice namesto papirjaOddelek: Mobilne tehnologije | 7296 (5539) | francek1 |