Forum » Omrežja in internet » Domača stran za zaznamke
Domača stran za zaznamke

Itenion ::
Zdravo vsi
POVEZAVA: M&T Search
Podobnih strani je mogoče/verjetno že malo morje na internetu, pa vseeno sem se odločil, da poskusim še sam narediti eno, ki je bolj po mojem okusu in ustreza mojom potrebam.
V grobem povedano, je to spletna stran, ki uporabnikom omogoča organiziranje in kategoriziranje spletnih povezav v obliki gumbov.
Ker so povezave za posameznega uporabnika shanjene v oblaku, je seveda potrebna registracija uporabniškega računa, s pomočjo katerega upravljate svoje povezave. Uporabniški podatki so kodirani in shranjeni v SQL bazi, tako da do njih nima dostopa nihče drug, kot uporabnik sam.
Vsak uporabnik dobi edinstveno povezavo za dostopanje do svoje strani zaznamkov, preko katere lahko dostopa do te strani iz katerekoli naprave in spletnega brskalnika.
Komentarji in predlogi vedno dobrodošli
POVEZAVA: M&T Search
Podobnih strani je mogoče/verjetno že malo morje na internetu, pa vseeno sem se odločil, da poskusim še sam narediti eno, ki je bolj po mojem okusu in ustreza mojom potrebam.
V grobem povedano, je to spletna stran, ki uporabnikom omogoča organiziranje in kategoriziranje spletnih povezav v obliki gumbov.
Ker so povezave za posameznega uporabnika shanjene v oblaku, je seveda potrebna registracija uporabniškega računa, s pomočjo katerega upravljate svoje povezave. Uporabniški podatki so kodirani in shranjeni v SQL bazi, tako da do njih nima dostopa nihče drug, kot uporabnik sam.
Vsak uporabnik dobi edinstveno povezavo za dostopanje do svoje strani zaznamkov, preko katere lahko dostopa do te strani iz katerekoli naprave in spletnega brskalnika.
Komentarji in predlogi vedno dobrodošli

Gagatronix ::
Na kratko povedano: Naredil si zadevo, ki ustreza tebi specificno. Zdaj pricakujes, da bodo tudi drugi to uporabljali. No bueno.

Matevz96 ::
V bistvu si naredil Opera speed dial? Zakaj uporabljati tvojo stran namesto te ki je že vgrajena v Opero?
#hooldthedoor

Itenion ::
Saj nikogar ne silim, pač stvar obstaja in mogoče komu pride prav. Itak nimam nič od tega, če kdo uporablja mojo stran ali ne.
Kar se tiče Opere, njihov delež se giblje okoli 2% med vsemi brskalniki, tako da argument ne zdrži.
Kar se tiče Opere, njihov delež se giblje okoli 2% med vsemi brskalniki, tako da argument ne zdrži.

XyNOBvxWVJ ::
V bistvu si naredil Opera speed dial? Zakaj uporabljati tvojo stran namesto te ki je že vgrajena v Opero?
Ker je customizable in uporabna na napravah z različnimi browserji, ker je online storitev :-) Meni se zdi sorazmerno smiselna zadeva, dodal bi še 'Most active' pa še koledarsko vezan pregled in to, pa mogoče še 'Related'. Pa vse tiste estetske fencijade, ki dandanes pritegnejo ljudi.
PS: Sem pogledal, zato popravljam :-)
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: XyNOBvxWVJ ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Opera browserOddelek: Omrežja in internet | 2374 (1848) | oo7 |
» | Izšla Opera 11.10Oddelek: Novice / Brskalniki | 9069 (7611) | sidd |
» | Chrome 6 je tu (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 50427 (44746) | PrimozR |
» | Izšla je Opera 9.5 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 24758 (13650) | Gandalfar |
» | Opera 10 prihaja (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Brskalniki | 13386 (9512) | hamax |