» »

Windows 2000 & Windows Millenium problem

Windows 2000 & Windows Millenium problem

|Kyle| ::

Torej, najprej sem instaliral Windowse 2k, a na svojem CDju z driverji za ISDN kartico asuscom nisem mel driverjev za win2k.Probal sem driverje za NT,win9x a ni slo.Pa sem dal gor se milleniume na ISTO particijo(FAT32) pa downloadam driverje in sedaj NET lepo dela v winsih 2k.Sedaj pa bi rad Windowse Millenium uninstallal a nevem kako.Rad bi, da se mi vse odstrani kar ima veze z Milleniumi(DLLji..).A ja, potem ko sem instaliral milleniume mi v Windowsih 2k ne dela Outlook Express 5.Napise mi, da je napaka v zvezi z DLLjem MSOE.DLL.V Milleniumih dela.Please help! - Kako naj uninstaliram Milleniume.

thanx!

falcon ::

Nikakor!!! Formatiraj in istaliraj na novo!

andrej ::

uh, to je pa zmeda. no saj nerabis lekcije, ker zdaj ze dobro ves, da nikoli ne daj dva sistema na isto particijo.
Kak se resis vsega tega? Na vec nacinov. Najbolj "cist" pa je nova instalacija. Sicer lahko gres brisat vse sledi od ME, ampak to ni tak enostavno, ker ne vec tocno kere datoteke vse zbrisat, potem lahko zbrises kaj prevec kar ni dobro, lahko pa tudi kaj premalo, kar tudi ni ravno optimalno.
Moj nasvet: nova instalacija.

|Kyle| ::

Hi!

Ja, disk sem raje kar formatiral, driverje si shranil na disketo in na novo installal Windowse 2000.Sedaj dela vse kot je treba.

capitanoss ::

Ej na zagonski disketi za WIN ME vse piše vse se da narest sam malo boš moral brat !:D

capitanoss ::

ha je rekel-a da bi driverje shranil-a na disketo. ej mal premisli eni driverji so po 10 MB !!!;((

Mr.B ::

Za tisti dll , ki ti serje , da ti noče zalaufati oulook , naredi sledeče.
Ponovno inštaleraj IE , ali pa si lahko inštaleraš beto IE 6 ( okoli 7MB boš moral potegniti dol ), meni dela čisto ok. pa nebo več težav.

Kako odstraniti WinMe ?
Tvoj boot.ini zgleda nekako takole :
Z boot.ini-ja odstrani , tisto kar je označeno spodaj z uprašajem:
******************************************************************************************************
[boot loader]
timeout=5
default=multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINNT
[operating systems]
multi(0)disk(0)rdisk(0)partition(1)\WINNT="Microsoft Windows 2000 Professional" /fastdetect
C:\="Microsoft Windows"
*************************************************************************************
Z boot.ini-ja odstrani C:\="Microsoft Windows"
ter nastavi timeout=0 , pazi da je defoult nastavljen na Winnt.
Je sicer še en enostavnejše stikalo , v boot.ini-ju pa se ga sedaj nespomnim.

V glavnem ko boš to odstranil , se ti bo bootal w win 2k brez problema. Sedaj lahko odstraniš celotni direktorij , kjer se nahaja WinME.

PS : boot.ini je hidden , read only , tako da se boš moral malo potruditi , z odstranitvijo attributov.Nahaja se pa na c:\boot.ini:\
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Lilo v Win2000

Oddelek: Pomoč in nasveti
141093 (1040) BogyX
»

Kako naj dobim nazaj XP paricijo?

Oddelek: Pomoč in nasveti