Forum » Pomoč in nasveti » Problemi z grafiko
Problemi z grafiko
Csharp ::
Na frišno formatiran računalnik Toshiba Satellite C650-1EP z nameščenim Windows 7 Professional X64. Prenesem Firefox in Chrome, nakar opazim da se pri obeh pojavi "flickering" efekt (utripanje okna ob tipkanju ali scrollanju). Sklepam, da je problem v grafiki (gonilnikih), saj so se mi ob inštalaciji sistema naložili le osnovni driverji za grafiko. Probam prenesti in namestiti uradne Intel driverje za ta model računalnika, vendar katerekoli driverje prenesem, ob zagonu namestitvenega programa zmeraj dobim obvestilo "This computer does not meet the minimum requirements for installing the software". Se pravi, računalnik ne izpolnjuje minimalnih pogojev, ne vem pa, kaj točno mu manjka, da inštalacija ne gre čez. Prosim za pomoč.
filip007 ::
Jaz imam pa L650, Win 7 ni več podprt, zato poskusi Win 10, jaz imam Ubuntu, ker mi je YouTube delal BSOD (zastarel gonilnik za grafično).
Trevor Philips Industries
Csharp ::
Tudi če Windows 7 ni več podprt, bi se nekje moralo dobiti primerne driverje. Če sploh je problem v driverjih... osnovni problem je utripanje okna obeh spletnih brskalnikov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nalaganje win 7 na nov laptopOddelek: Pomoč in nasveti | 1755 (1501) | Hayabusa |
» | Vijoličen zaslonOddelek: Pomoč in nasveti | 1233 (956) | Bolf3nk |
» | Nakup prenosnikaOddelek: Strojna oprema | 1772 (1479) | Likalnik |
» | zamik slikeOddelek: Pomoč in nasveti | 747 (626) | huek111 |
» | Nov disk(sata) + Gigabyte EP35-DS3R ne dovoli inštalacije W-VisteOddelek: Pomoč in nasveti | 1247 (1114) | ZaLoMaT |