» »

Pravice žensk v Afganistanu in slovenske feministke

Pravice žensk v Afganistanu in slovenske feministke

««
5 / 12
»»

kgtjera ::

Verjamem, da je težko preklopit miselnost in mal pozabit na to kar nam servirajo MSM, ki morajo nekako upravičit 20 let okupacije in invazijo amerov ter NATA. Konec koncev pa govorimo o muslimanskem svetu, ne o Škofji loki, zato je še toliko težje razumet dogajanje.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: kgtjera ()

pirat ::

feryz je izjavil:

A si lahko sploh mislite ta absurd? Da se v Škofjo loko pripeljeta 2 z apn-jem in avtomatom in prevzameta oblast nad vasjo? Ma kaj vasjo, sama okupirata celo škofjeloško hribovje.

Hja, za škofjeloško hribovje boš pa vseeno rabil nekaj več.

feryz ::

Sodeč po Afganistanu, ne. Ok, mogoče bi moral biti apn 2x2.

pirat ::

feryz je izjavil:

Sodeč po Afganistanu, ne. Ok, mogoče bi moral biti apn 2x2.

Talibani uvajajo nazaj zakone, temelječe na lokalno prisotni veri.
Analogija v škofjeloškem hribovju bi bilo uveljavljanje krščanstva.
V delu Slovenije kjer imajo skoraj vsi kraji in hribčki že sedaj v imenu svetnika - od sv. Barbare, sv. Ožbolta, sv. Jošta, sv. Mohorja, itd...
Ni potrebno z apn-ji tam gor rinit..

49106 ::

Na bistvo si pozabil, to pa je kanonsko pravo.

arnecan1 ::

Nedasemiveč je izjavil:

djabi je izjavil:

Kapitan Jack je izjavil:

Kera tema. Koga pa briga Afganistan? Ce bi feministke to zanimalo, bi se ze zdavnaj borile za pravice zensk v Afriki, namrec tudi tamo je zenska samo za fukico in rojevanje, samo pac pod drugo zastavo.


Na eni strani imaš prav. Ampak, kot si napisal, koga to briga? Hja, moralo bi marsikoga ... eden od govorcev talibanov je izjavil, da se bo islam razširil po celem svetu, vse se bo podredilo itn. No, saj ni prvi, pred njim so to rekli že tudi drugi (se spomnite ISIS-a). Kakorkoli, to lahko slejkoprej pride tudi k nam. Le vprašanje časa. In čas je na njihovi strani.

Taliban: It's our belief that one day mujahideen will have victory, and Islamic law will come not to just Afghanistan, but all over the world. We are not in a hurry. We believe it will come one day. Jihad will not end until the last day.

Verjamemo, da bodo nekega dne mudžahedini zmagali in da bo islamsko pravo prišlo ne le v Afganistan, ampak po vsem svetu. Ne mudi se nam. Verjamemo, da bo to nekega dne prišlo. Džihad se ne bo končal do zadnjega dne.

https://twitter.com/disclosetv/status/1...


ISIS je tudi imel plan zavzeti Evropo pa vemo kako se je končalo. Jaz v prvi vrsti obtožujem medije, da so se dogajali teroristični napadi po Evropi (in svetu) s strani ISIS-a. Mainstream mediji so prav veselo delali propagando tem teroristom, prevajali njihove propagandne prispevke, limali zemljevid Evrope pod njihovo oblastjo in širili strah ter paniko. Njihov plan je bil maksimalno dosežen, radikalizirali so mlade, ki so v Evropi že živeli.

Si pa smešno naiven, če misliš, da bodo tile kozjejebci kdaj zazvzeli svet ali Evropo. Najprej se bodo poklali med sabo, če še to ne bo dovolj pa med sosedi. Nekatere sekte se sovražijo med seboj še bolj kot sovražijo zahod.

Evropo so že zasedli, prišli so do juga Francije, do Poljske, do Dunaja.... že samo zaradi tega imamo kup opranoglavcev v soseščini na Balkanu, idite malo čitat bosanske forume, kaj zadnje čase pišejo. In ni jih tako malo.

Ta še celo boljša


Sedaj niti tega ne rabijo, imajo bodoče džihad bojevnike že med nami. V Belgiji, Londonistanu, Berlinu, Dunaju, Parizu, jugu Francije, imajo že svoje gete, kjer neuradno živijo pod šarijo.

Čez 50-100 let, ko bodo na avto z ketno privezali najbolj glasnega antifo razvajenčka in ga po asfaltu vlekli po mestu, se bodo metroseksulaci in feministke skrili po kleteh in iskali prevoz v Avstralijo in ZDA.

Ti vidiš tanke, oborožitev, letala, letalonosilke, jaz vidim ljudi, ki s tem upravljajo. Afganistansko vojsko so usposabljali 20 let in jo oborožili z najmodernejšim orožjem, pa je padla v 5 dneh. 20 let in milijarde dolarjev, pa so padli pred kozjejebci v teniskah in na mopedih v 5 dneh.

Sedaj nekateri organizirajo odpor brez pomoči Zahoda, samo z voljo, da se ne bodo uklonili talibanom Panjshir resistance @ Wikipedia

Sicer pa so zelo lepo rekli Špartanci, ko so jih vprašali, zakaj ne rabijo zidov za zaščito: Prsa njihovih moških so najboljši zid.

Če je to res, se nam čez 50-100 let slabo piše.

Janez-22 ::

arnecan1 je izjavil:

Afganistansko vojsko so usposabljali 20 let in jo oborožili z najmodernejšim orožjem, ...


Ampak biznis so pa imeli, ti američani... Oz njihova orožarska industrija.
Koga od njih briga za Evropo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Janez-22 ()

arnecan1 ::

gruntfürmich je izjavil:

takšne nazadnjaške religije nimajo več prihodnosti, šteti so jim dnevi (leta).

danes vsak mladi dobi v roke telefon, in preveri kakšno je stanje in mnenje po svetu. pretok informacij je sekunden. nič več sprejemanja informacij od verskih odposlancev in podobnih zaplankancev; mladi se tega ne gredo več.

takšne nazadnjaške zadeve so popularne zato, ker je v tistih odločnih krajih še kritična masa zarukancev ki ne poznajo drugega kot kamne in koze, in ker so videli da se v mestu ne cedita med in mleko, vstrajajo pri svojem. ampak par generacij bo to še vleklo, potem pa bo konec. samo par excentrikov in razočaranih ljudi se bo šlo te nazadnjaške verske idiotizme.

mobitel v rokah bo naredil več napredka kot vsaka puška.

sicer pa, vsak mora boriti svojo vojno, tako tudi ženske v afganistanu. uvoz demokracije še ni nikoli bil uspešen, če dotično prebivalstvo ni pripravljeno na svobodo.

Lepo napisano.

Islam je preživel feminizem, človekove pravice, popolni vojaški in moralni poraz s strani industrijskega Zahoda, mongolsko najezdo, vsiljevanje Coca-Cole, golih žensk, notranjih reformatorjev v stili Atatürka ali komunističnih režimov in je vedno izšel iz tega "močnejši", oz. še bolj fundamentalističen.

Mislim, da tvoj "pametni telefon" ne bo uspel islama spraviti na tla.

Npr. Asia Bibi, proti njej je demonstriralo na tisoče in tisoče Pakistancev. Še več se jih je z njimi strinjalo. Razlog, ker je vrhovno sodišče razveljavilo smrtno kazen za kristjanko, katera naj bi bila kriva bogokletstva.


Umorili so celo pokrajinskega guvernerja, kateri je bil sam musliman in je zaradi tega pozval k reformi zakona o bogokletstvu. In ne, niso ga ubili talibani ali ISL, ampak kar njegov telesni stražar, družinski človek, brez povezav s skrajneži. Pač za zaščito islama. Sedaj so postavili mošejo z njegovim imenom. Obisk je tako popularen, da zbirjao sredstva, da bi podvojili kapacitete.

Ampak da se vrnemo k feminizmu. Takrat ni bilo velikega odziva feminist. Tudi MeToo ne. Celo UN ni bil preveč dejaven. Nerodna situacija namreč, bila je sicer ženska, ampak tudi kristjanka. In da je bilo še bolj nerodno, obtožena je bila bogokletstva. Sicer popolnoma neosnovano, ampak saj to ni važno, zaradi ene ženske, čeprav po krivem obtožene, se ja en bomo zamerili muslimanom, kajne?

Ko je pobegnila v Kanado, ji pri tem ni pomagala nobena feministična organizacija, ampak International Christian Concern.

Tako, da ne, pametni telefon ne bo sekulariziral muslimanov, kvečjemu bo preko forumov radikaliziral. Ni uspelo Atatürku, sedaj imamo Erdogana in v prihodnjih letih bo s Turčijo šlo še samo navzdol. To trdim že od leta 2012 in čez 20 let bo še bolj vidno.

zmist ::

Hypathia je izjavil:

Ženske so se vedno upirale in moški so jih vedno znova z nasiljem zatirali in to počno še danes, v Afganistanu na grob, na Zahodu na bolj sofisticiran način. Feministke so samo ljudje in imajo tudi svoje pomanjkljivosti a so še vedno dostojnejše od večine moške populacije vključno s forumskimi šovinisti, ki konstantno in brez razloga pljuvate po njih.


No, ce bi bil ti zenska, bi razumel, zakaj bi te kdo zatiral. Ker si pa samo travestit, je pa vseeno.

arnecan1 je izjavil:

Tudi MeToo ne.


No tega dela pa niti ne omenjaj. Zadeva je bila dejansko gibanje prostitutk, ki so svoje telo prodale za uslugo, potem pa so se zacele zgrazati nad tem, ki je uslugo prejel. Obstaja pa ogromno zensk, ki se niso odlocile prodajati in so bile zaradi prostitutk na slabsem (nepostena konkurenca).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmist ()

feryz ::

pirat je izjavil:

Talibani uvajajo nazaj zakone, temelječe na lokalno prisotni veri.
Kako veš?
Talibani so kak teden na oblasti. Težko verjamem, da so že kaj dosti zakonov sprejeli.

V kolikor poslušaš njih, bodo malo bolj previdni pri zakonodaji. Da ne ostanejo brez kreditov in z zaprtimi mejami. To je uradno od njih. Drugo je pa tvoje. Rezanje glav, sekanje rok, prepoved ženskih sandalov in podobno.

arnecan1 ::

zmist je izjavil:

PacificBlue je izjavil:

dice7 je izjavil:

Ce protestirajo ni ok, ce ne protestirajo ni ok...

Proti incelom res ne mores zmagati


Saj ne protestirajo ženske v Afganistanu v podporo feminizmu. Niti zahodne feministke ne protestirajo v podporo afganistanskih žensk.
Si že videl kaksno feministko v burki?
Jaz ne..


Alexius Heristalski je izjavil:



Ne pizdit cez feministke. In razlikuj prepotentne smrklje, ki bi rade dobile priviligiran polozaj v druzbi z dejanskimi feministkami. Dejansko je situacija za zenske se marsikje v sloveniastanu hudo fucked up. In z bojem proti temu ni nic narobe (v nebo vpijoc primer, stevilo profesoric na faksih in stevilo uspesnih arkitektinj). Narobe je, da imas dolocen procent zafrustrirank (recimo, to igra Hypat, da ocrni PRAVE feministke), kjer se pa ne gre za feminizem ampak za enako zadevo kot je sovinizem, samo v drugo smer. Te so pa sramota za druzbo, enako kot sovinisti. In ker je danes narcisizem v porastu bos verjetno srecal same take - osebe zenskega spola, ki so prepricane v lastno vecvrednost (pred vsemi, ne samo moskimi) in se borijo, za priznavanje tega, kljub temu, da so morda nesposobne. Ne gre se za enakovrednost zensk, rade bi dokazale svojo vecvrednost in ker je slucajno danes "the thing" feminizem, ga zlorabijo za to. Recimo tipicen primer je, ne me lincat, ne pravim, da ne smete losciti korencka nanjo (ceprav je meni odbijajoca, niti kolesa ne bi prislonil nanjo), Emma Watson.

Aja,to je ta reporterka:


They chant DEATH to AMERICA but seem friendly:))



feryz je izjavil:

pirat je izjavil:

Talibani uvajajo nazaj zakone, temelječe na lokalno prisotni veri.
Kako veš?
Talibani so kak teden na oblasti. Težko verjamem, da so že kaj dosti zakonov sprejeli.

V kolikor poslušaš njih, bodo malo bolj previdni pri zakonodaji. Da ne ostanejo brez kreditov in z zaprtimi mejami. To je uradno od njih. Drugo je pa tvoje. Rezanje glav, sekanje rok, prepoved ženskih sandalov in podobno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: arnecan1 ()

pirat ::

feryz je izjavil:

pirat je izjavil:

Talibani uvajajo nazaj zakone, temelječe na lokalno prisotni veri.
Kako veš?
Talibani so kak teden na oblasti. Težko verjamem, da so že kaj dosti zakonov sprejeli.

V kolikor poslušaš njih, bodo malo bolj previdni pri zakonodaji. Da ne ostanejo brez kreditov in z zaprtimi mejami. To je uradno od njih. Drugo je pa tvoje. Rezanje glav, sekanje rok, prepoved ženskih sandalov in podobno.

Feryz, ti si res pravi predstavnik klenega naroda našega:
- ni variante da verjameš farmacevtom, zdravnikom, strokovnjakom ne glede na objavljene dokaze, raziskave - vse je laž!
- nimaš pa očitno nobene težave verjeti talibanom
Bravo, res si razumen človek!

widj3098dj32 ::

pirat je izjavil:

feryz je izjavil:

pirat je izjavil:

Talibani uvajajo nazaj zakone, temelječe na lokalno prisotni veri.
Kako veš?
Talibani so kak teden na oblasti. Težko verjamem, da so že kaj dosti zakonov sprejeli.

V kolikor poslušaš njih, bodo malo bolj previdni pri zakonodaji. Da ne ostanejo brez kreditov in z zaprtimi mejami. To je uradno od njih. Drugo je pa tvoje. Rezanje glav, sekanje rok, prepoved ženskih sandalov in podobno.

Feryz, ti si res pravi predstavnik klenega naroda našega:
- ni variante da verjameš farmacevtom, zdravnikom, strokovnjakom ne glede na objavljene dokaze, raziskave - vse je laž!
- nimaš pa očitno nobene težave verjeti talibanom
Bravo, res si razumen človek!


Talibani/Afganistanci na slovenca v Sloveniji nimajo prav velikega vpliva (trenutno, dokler nam MSM in EU ne vsilijo dolocene manjsine ki bo vedno glasnejsa).

Medtem ko oni zgoraj diktirajo vstop v gostilno.

111111111111 ::

49106 je izjavil:

On govori truplih, ti pa o (živih) ljudeh. Kak je super, da imamo enega na forumu, ki mlati slamnatega moža.

Za tistega, ki sposoben dojeti pač ne. Če taka množica pritiska za beg iz države, verjetno ne za to, ker jih bodo Talibani pustili pri miru. Kaj praviš.

In da so nekateri tako obupani, da splezajo na letalo? Sedaj že vidiš trupla?

feryz je izjavil:

Kar nekaj.
A mi znaš povedati, zakaj tisoči ljudi na letališčih plezajo na letala?
Ali zakaj tisoči ljudi hočejo preplavati Kolpo?

Saj poznaš odgovor, mar ne?

Kje pa so bili ti ljudje, ko oblast v Kabulu še ni padla. Zakaj trakrat niso bežali, sedaj pa se bojijo Talibanov?
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

stara mama ::

111111111111 je izjavil:


Za tistega, ki sposoben dojeti pač ne. Če taka množica pritiska za beg iz države, verjetno ne za to, ker jih bodo Talibani pustili pri miru. Kaj praviš.
In da so nekateri tako obupani, da splezajo na letalo? Sedaj že vidiš trupla?

Saj pa menda vidiš moč medijskega vpliva? Moraš bit slep, če ga ne.
Dober primer je korona, in kako se je nekateri (še vedno) bojijo, ker jih mediji že dugo leto (še vedno) pumpajo s strahom.
Al pa protivladni štajki. Grem stavit da polovica ljudi tam ni vedla, proti čemu točno protestira, ampak so protestirali, ker se nekaj dogaja in čutijo da je prav. (in vsaj polovica jih vrjetno na zadnje volitve tudi ni šla)

Zgodovina sprememb…

fikus_ ::

feryz je izjavil:

pirat je izjavil:

Talibani uvajajo nazaj zakone, temelječe na lokalno prisotni veri.
Kako veš?
Talibani so kak teden na oblasti. Težko verjamem, da so že kaj dosti zakonov sprejeli.



Ne rabijo zakone, saj jih že imajo, samo koran odprejo.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.

Gregor P ::

Sem ravno hotel napisati, da je ta del zelo "učinkovito" zastavljen.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

feryz ::

pirat je izjavil:

Feryz, ti si res pravi predstavnik klenega naroda našega:
- ni variante da verjameš farmacevtom, zdravnikom, strokovnjakom ne glede na objavljene dokaze, raziskave - vse je laž!
- nimaš pa očitno nobene težave verjeti talibanom
Bravo, res si razumen človek!
Lej to, no!
Talibani obljubljajo mir. Trenutno delajo vse kar se da, da je res mir.
Ko bo drugače, ti javim.

Da ti bo jasna agenda v teh koncih.
https://www.24ur.com/novice/tujina/mine...
https://www.24ur.com/novice/tujina/mine...

Zahod rabi naravna bogastva talibanije.
Imajo že nastavljene svoje pse, da naščuvajo ljudi drug proti drugem. Če sprožijo državljansko voljno, so na konju.

Mr.B ::

feryz je izjavil:

pirat je izjavil:

Feryz, ti si res pravi predstavnik klenega naroda našega:
- ni variante da verjameš farmacevtom, zdravnikom, strokovnjakom ne glede na objavljene dokaze, raziskave - vse je laž!
- nimaš pa očitno nobene težave verjeti talibanom
Bravo, res si razumen človek!
Lej to, no!
Talibani obljubljajo mir. Trenutno delajo vse kar se da, da je res mir.
Ko bo drugače, ti javim.

Da ti bo jasna agenda v teh koncih.
https://www.24ur.com/novice/tujina/mine...
https://www.24ur.com/novice/tujina/mine...

Zahod rabi naravna bogastva talibanije.
Imajo že nastavljene svoje pse, da naščuvajo ljudi drug proti drugem. Če sprožijo državljansko voljno, so na konju.

Sej po odhodu so imeli neko državljansko vojno... Sedaj ne bo nič drugače.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

111111111111 ::

stara mama je izjavil:

Saj pa menda vidiš moč medijskega vpliva? Moraš bit slep, če ga ne.
Dober primer je korona, in kako se je nekateri (še vedno) bojijo, ker jih mediji že dugo leto (še vedno) pumpajo s strahom.
Al pa protivladni štajki. Grem stavit da polovica ljudi tam ni vedla, proti čemu točno protestira, ampak so protestirali, ker se nekaj dogaja in čutijo da je prav. (in vsaj polovica jih vrjetno na zadnje volitve tudi ni šla)

Seveda je medijski vpliv, je pa absurd, da EU in COVID ukrepe enačiš ali označuješ še za slabše kot je prevzem vladavine talibanov, kar je nekdo zgoraj provokativno zapisal.

Naj uporabim tvoj stavek. Saj menda vidiš moč medijskega vpliva? Moraš biti slep, če ga ne. Govorim pa o naših vrlih kolesarskih protestnikih, ki so prepričani, da predstavljajo celo Slovenijo in da se borijo proti tolitarizmu, ker čutijo da je prav. So pa šli poleti malo na dopust.

feryz je izjavil:

Lej to, no!
Talibani obljubljajo mir. Trenutno delajo vse kar se da, da je res mir.
Ko bo drugače, ti javim.

Da ti bo jasna agenda v teh koncih.
https://www.24ur.com/novice/tujina/mine...
https://www.24ur.com/novice/tujina/mine...

Zahod rabi naravna bogastva talibanije.
Imajo že nastavljene svoje pse, da naščuvajo ljudi drug proti drugem. Če sprožijo državljansko voljno, so na konju.

Nisi malo hinavski? Ko gre za smrtne žrtve je vse propaganda zahodnih medijev. Ko pa ti isti mediji pišejo, da želijo talibani mir, jim pa verjameš. :D
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

Zgodovina sprememb…

49106 ::

111111111111 je izjavil:

49106 je izjavil:

On govori truplih, ti pa o (živih) ljudeh. Kak je super, da imamo enega na forumu, ki mlati slamnatega moža.

Za tistega, ki sposoben dojeti pač ne. Če taka množica pritiska za beg iz države, verjetno ne za to, ker jih bodo Talibani pustili pri miru. Kaj praviš.


Naj te vprašam na naslednji način:


111111111111 je izjavil:


Kje pa so bili ti ljudje, ko oblast v Kabulu še ni padla. Zakaj trakrat niso bežali, sedaj pa se bojijo Talibanov?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: 49106 ()

G-man ::

poweroff je izjavil:

Že nekaj dni pozorno spremljam dogajanje v Afganistanu. Predvsem to, kako hitro je cela država padla v roke talibanom. A ta tema ni namenjena debati o tem. Zanima me nekaj drugega.

Odnos talibanov do žensk je znan. Talibani sicer sedaj obljubljajo, da bodo ženskam dovolili izobraževanje in pravice (po islamskem pravu - karkoli naj bi to že pomenilo). Iz države sicer prihajajo nasprotujoče informacije, ampak določena poročila kažejo, da se odnos talibanov do žensk ni spremenil.

Pomenljivo je tudi dejstvo, da so talibani tako moči, da se ne rabijo pogajati in pogovarjati z nikomer.

Vprašanje za debato je torej: odnos talibanov do žensk je zaskrbljujoč, zaenkrat pa še ni slišati evropskih in slovenskih feministk s kakšnimi izjavami v podporo pravicam žensk v Afganistanu.

Tudi ni videti kakšnih pozivov, da se sprejme večje število begunk, ali kaj podobnega.

Občutek imam, da so zahodne feministke glasne samo takrat, ko se je treba boriti za pravice bogatih žensk na Zahodu (kjer je stanje bistveno bistveno boljše kot v državah kot je Afganistan). Za revne Afganistanke pa jih zaenkrat ne zanima kaj dosti...

Morda pa se motim in sem spregledal proteste. Ker sem že nekaj časa v tujini, slovenskih razmer ne poznam prav dosti. Ampak kot rečeno, po internetu nisem zasledil kakšnih resnejših protestov.


Če je politika (in aktivizem) softver, sta policija in vojska hardver državnega sistema. Je zastonj protestirat in si menjat dlako v mavrično na tviterjih ali pisarit izjave za javnost našim institucijam. Talibanom je lahko prav malo mar za aktivizem na drugem koncu sveta, če le ne bo ameriških škornjev na njihovih tleh. In očitno so tudi ta ekstremne feministke toliko še pri pameti, da se vsaj tega zavedajo in ne bi silile Bidona v ponovno okupa..khm..liberacijo Afganistank. Le upamo lahko v njihovo dobro, da so bile že leta 2001 proti in lahko sedaj rečejo, "smo vam rekle".

TheBlueOne ::

Seveda bi lahko kaj naredile. Kot prvo so na vodilnih mestih EU zenske, feministke jih imajo pogosto za svoje in bi lahko bile odklonilne do sodelovanja EU s takimi drzavami. V koncni fazi so dosegle prakticno vse skozi posreden politicen pritisk.

poweroff ::

maldic je izjavil:

Belci smo glede na svetovno populacijo manjsina. Si ziher da bos pozrl ta drek ki si ga ravno izustil?

Sranje v Afganistanu pa je plod USA politike. Not our problem. Brigaj se za svoj kos plota.

Jaz skrbim zase in za svojo družino. Za nacistične belčke me pa ne briga kaj dosti. Me pa seveda zelo briga za normalne, socialno čuteče belce (pa tudi ostale). Mi smo pa res v manjšini.
sudo poweroff

gruntfürmich ::

arnecan1 je izjavil:

Tako, da ne, pametni telefon ne bo sekulariziral muslimanov, kvečjemu bo preko forumov radikaliziral. Ni uspelo Atatürku, sedaj imamo Erdogana in v prihodnjih letih bo s Turčijo šlo še samo navzdol. To trdim že od leta 2012 in čez 20 let bo še bolj vidno.

vsekakor imaš lahko svoje mnenje. ni pa pravilno.

ti vidiš samo neke radikalce, ki jih je več samo zaradi medijev in golega dejstva, da je ljudi na zemlji vedno več. v resnici pa je procentualno takih nazadnjakov vedno manj.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...

poweroff ::

maldic je izjavil:

Ste kdaj vprasal, kaj si zenske v resnici zelijo? Ali si zenske zelijo biti robot, delovni suzenj, ki dela za mizerno placilo? Minimalno placo? To je kao pravica?

Žensk ni treba nič spraševati kaj si želijo in jim potem to "omogočati". Lepo se jim da enake možnosti, pa se bo vsaka sama odločila kaj si želi in se po svojih individualnih sposobnostih potrudila, da to doseže.
sudo poweroff

arnecan1 ::

poweroff je izjavil:

maldic je izjavil:

Belci smo glede na svetovno populacijo manjsina. Si ziher da bos pozrl ta drek ki si ga ravno izustil?

Sranje v Afganistanu pa je plod USA politike. Not our problem. Brigaj se za svoj kos plota.

Jaz skrbim zase in za svojo družino. Za nacistične belčke me pa ne briga kaj dosti. Me pa seveda zelo briga za normalne, socialno čuteče belce (pa tudi ostale). Mi smo pa res v manjšini.

Če je tako, ti svetujem, da se preseliš v deželo, katera ni večinsko bela, če se med "belimi supremacisti" počutiš ogrožen. Imaš npr. Južno Afriko, pa Kitajsko, Pakistan, Turčijo, razne afriške države... v Južni Ameriki je preveč belcev, tja ti ne svetujem.

No, tudi večino islamskih držav ti odsvetujem, islam je vrsta nacizma.



arnecan1 ::

gruntfürmich je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

Tako, da ne, pametni telefon ne bo sekulariziral muslimanov, kvečjemu bo preko forumov radikaliziral. Ni uspelo Atatürku, sedaj imamo Erdogana in v prihodnjih letih bo s Turčijo šlo še samo navzdol. To trdim že od leta 2012 in čez 20 let bo še bolj vidno.

vsekakor imaš lahko svoje mnenje. ni pa pravilno.

ti vidiš samo neke radikalce, ki jih je več samo zaradi medijev in golega dejstva, da je ljudi na zemlji vedno več. v resnici pa je procentualno takih nazadnjakov vedno manj.

Po raziskavah je dovolj ca 8 % fanatičnega prebivalstva, da prevzame oblast. V islamu jih je nekje okoli 50 %, odvisno predvsem, v katerih državah je nekoč bil komunizem. V Turčiji je bil Atatürk. Ampak nič hudega, tudi tukaj se stvari spreminjajo. Na slabše. Za Turčijo vsi vemo, kam je krenila, za Bosno pa je dovolj, da greš na kakšen njihov forum.





Skratka sedi, ena.

zmist ::

arnecan1 je izjavil:

poweroff je izjavil:

maldic je izjavil:

Belci smo glede na svetovno populacijo manjsina. Si ziher da bos pozrl ta drek ki si ga ravno izustil?

Sranje v Afganistanu pa je plod USA politike. Not our problem. Brigaj se za svoj kos plota.

Jaz skrbim zase in za svojo družino. Za nacistične belčke me pa ne briga kaj dosti. Me pa seveda zelo briga za normalne, socialno čuteče belce (pa tudi ostale). Mi smo pa res v manjšini.

Če je tako, ti svetujem, da se preseliš v deželo, katera ni večinsko bela, če se med "belimi supremacisti" počutiš ogrožen. Imaš npr. Južno Afriko, pa Kitajsko, Pakistan, Turčijo, razne afriške države... v Južni Ameriki je preveč belcev, tja ti ne svetujem.

No, tudi večino islamskih držav ti odsvetujem, islam je vrsta nacizma.


Socialno angazirani smo bili prvi, tako, da si ti prislek in se izvoli sam odseliti, recimo kaksna za v kaksno dzunglo se mi zdis primeren.

Enako velja za katolibanstvo, tudi "vrsta nacizma".






(bodi pozoren na mucilne naprave, ki jih imajo v roki)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmist ()

111111111111 ::

49106 je izjavil:

111111111111 je izjavil:

49106 je izjavil:

On govori truplih, ti pa o (živih) ljudeh. Kak je super, da imamo enega na forumu, ki mlati slamnatega moža.

Za tistega, ki sposoben dojeti pač ne. Če taka množica pritiska za beg iz države, verjetno ne za to, ker jih bodo Talibani pustili pri miru. Kaj praviš.


Naj te vprašam na naslednji način:


111111111111 je izjavil:


Kje pa so bili ti ljudje, ko oblast v Kabulu še ni padla. Zakaj trakrat niso bežali, sedaj pa se bojijo Talibanov?

Ker so zaupali, da jih bo ANA branila, ker so verjeli v državo.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

49106 ::

Očitno niso toliko verjeli v državo, kot je verjelo tistih 75.000 talibanov.

111111111111 ::

49106 je izjavil:

Očitno niso toliko verjeli v državo, kot je verjelo tistih 75.000 talibanov.

Torej še vedno nimaš pojma in se vseeno vtikaš v razprave drugih.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

49106 ::

O čem še vedno nimam pojma? Da je 75k Talibanov zavzelo 32 milijonsko državo?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: 49106 ()

arnecan1 ::

zmist je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

poweroff je izjavil:

maldic je izjavil:

Belci smo glede na svetovno populacijo manjsina. Si ziher da bos pozrl ta drek ki si ga ravno izustil?

Sranje v Afganistanu pa je plod USA politike. Not our problem. Brigaj se za svoj kos plota.

Jaz skrbim zase in za svojo družino. Za nacistične belčke me pa ne briga kaj dosti. Me pa seveda zelo briga za normalne, socialno čuteče belce (pa tudi ostale). Mi smo pa res v manjšini.

Če je tako, ti svetujem, da se preseliš v deželo, katera ni večinsko bela, če se med "belimi supremacisti" počutiš ogrožen. Imaš npr. Južno Afriko, pa Kitajsko, Pakistan, Turčijo, razne afriške države... v Južni Ameriki je preveč belcev, tja ti ne svetujem.

No, tudi večino islamskih držav ti odsvetujem, islam je vrsta nacizma.


Socialno angazirani smo bili prvi, tako, da si ti prislek in se izvoli sam odseliti, recimo kaksna za v kaksno dzunglo se mi zdis primeren.

Enako velja za katolibanstvo, tudi "vrsta nacizma".




Tudi tebi svetujem, da se preseliš v države, kjer ni belcev in kristjanov, kjer si lahko ateist, budist, hindujec, jud, pogan.... Vsekakor to niso muslimanske države.

Npr. Egipt, napadi na Kopte:
- 23 mrtvih leta 2011, večinoma žensk in otrok 2011 Alexandria bombing @ Wikipedia
- 29 mrtvih v napadu leta 2016 Botroseya Church bombing @ Wikipedia
- 45 mrtvih leta 2017 Palm Sunday church bombings @ Wikipedia
- 28 mrtvih zopet leta 2017 Minya bus attack10 @ Wikipedia
- 10 mrtvih spet leta 2017 Attack on Saint Menas church @ Wikipedia

Še malo o Pakistanu in življenju tamkajšnjih kristjanov:
- 17 mrtvih v napadu leta 2001 Bahawalpur church shooting @ Wikipedia
- 9 mrtvih leta 2009 2009 Gojra riots @ Wikipedia
- 127 mrtvih leta 2013 Peshawar church bombing @ Wikipedia
- 15 mrtvih v napadu leta 2015 Lahore church bombings @ Wikipedia
- 75 mrtvih leta 2016 2016 Lahore suicide bombing @ Wikipedia
- 9 mrtvih leta 2017 2017 Quetta church attack @ Wikipedia

Da ne omenjam Nigerije, Rusije, Indije (države z največ islamističnimi terorističnimi napadi), Filipini, Tajska, Kitajska, Anglija, Francija, Španija, Irak, Sirija. Egipt, Libanon..... List of Islamist terrorist attacks @ Wikipedia

Malenkost bolj podroben prikaz: List of Islamist terrorist attacks @ Wikipedia

Pa da ne bo pristranskosti, še napadi na muslimane (ironično, mogoče bi del napadov sunitov na šiite in obratno morali dati sem?). Samo da je seznam bolj boren. In so tudi pazljivo napisali, islamofobični incidenti, saj v večini primerov gre za verbalne napade ali fizične napade s praktično malo mrtvimi. Da malo izenačijo, so dodali tudi incidente kot so masaker filipinske vojne, pa razne nerede, npr. v Indiji in Nigeriji, kjer so bili spopadi, ne pa teroristični napadi.

zmist ::

arnecan1 je izjavil:

zmist je izjavil:

arnecan1 je izjavil:

poweroff je izjavil:

maldic je izjavil:

Belci smo glede na svetovno populacijo manjsina. Si ziher da bos pozrl ta drek ki si ga ravno izustil?

Sranje v Afganistanu pa je plod USA politike. Not our problem. Brigaj se za svoj kos plota.

Jaz skrbim zase in za svojo družino. Za nacistične belčke me pa ne briga kaj dosti. Me pa seveda zelo briga za normalne, socialno čuteče belce (pa tudi ostale). Mi smo pa res v manjšini.

Če je tako, ti svetujem, da se preseliš v deželo, katera ni večinsko bela, če se med "belimi supremacisti" počutiš ogrožen. Imaš npr. Južno Afriko, pa Kitajsko, Pakistan, Turčijo, razne afriške države... v Južni Ameriki je preveč belcev, tja ti ne svetujem.

No, tudi večino islamskih držav ti odsvetujem, islam je vrsta nacizma.


Socialno angazirani smo bili prvi, tako, da si ti prislek in se izvoli sam odseliti, recimo kaksna za v kaksno dzunglo se mi zdis primeren.

Enako velja za katolibanstvo, tudi "vrsta nacizma".




Tudi tebi svetujem, da se preseliš v države, kjer ni belcev in kristjanov, kjer si lahko ateist, budist, hindujec, jud, pogan.... Vsekakor to niso muslimanske države.

Npr. Egipt, napadi na Kopte:
- 23 mrtvih leta 2011, večinoma žensk in otrok 2011 Alexandria bombing @ Wikipedia
- 29 mrtvih v napadu leta 2016 Botroseya Church bombing @ Wikipedia
- 45 mrtvih leta 2017 Palm Sunday church bombings @ Wikipedia
- 28 mrtvih zopet leta 2017 Minya bus attack10 @ Wikipedia
- 10 mrtvih spet leta 2017 Attack on Saint Menas church @ Wikipedia

Še malo o Pakistanu in življenju tamkajšnjih kristjanov:
- 17 mrtvih v napadu leta 2001 Bahawalpur church shooting @ Wikipedia
- 9 mrtvih leta 2009 2009 Gojra riots @ Wikipedia
- 127 mrtvih leta 2013 Peshawar church bombing @ Wikipedia
- 15 mrtvih v napadu leta 2015 Lahore church bombings @ Wikipedia
- 75 mrtvih leta 2016 2016 Lahore suicide bombing @ Wikipedia
- 9 mrtvih leta 2017 2017 Quetta church attack @ Wikipedia

Da ne omenjam Nigerije, Rusije, Indije (države z največ islamističnimi terorističnimi napadi), Filipini, Tajska, Kitajska, Anglija, Francija, Španija, Irak, Sirija. Egipt, Libanon..... List of Islamist terrorist attacks @ Wikipedia

Malenkost bolj podroben prikaz: List of Islamist terrorist attacks @ Wikipedia

Pa da ne bo pristranskosti, še napadi na muslimane (ironično, mogoče bi del napadov sunitov na šiite in obratno morali dati sem?). Samo da je seznam bolj boren. In so tudi pazljivo napisali, islamofobični incidenti, saj v večini primerov gre za verbalne napade ali fizične napade s praktično malo mrtvimi. Da malo izenačijo, so dodali tudi incidente kot so masaker filipinske vojne, pa razne nerede, npr. v Indiji in Nigeriji, kjer so bili spopadi, ne pa teroristični napadi.


Jaz sem genericen, kot ateist ne rabim nobenih vrazeverij in sem tudi kompatibilen z vsemi.

Muslimani se lahko skrijejo pred Katolibani, pravi amaterji:
Christianity and violence @ Wikipedia
Christian terrorism @ Wikipedia
https://articles.exchristian.net/2002/1...

Ne bom ti pisal tule notri, ker je ze samo seznam vojn, pobojev, itd. s strani Katolibanov tako dolg, da bo treba pol minute skrolat, da bos prisel do dna. Pac Katolibanstvo je krivo za vec ubitih ljudi v cloveski zgodovini kot karkoli drugega. Hujsega clovestvo ne pozna.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmist ()

gus5 ::

Hypathia je izjavil:

Vse pravice, ki jih imajo danes ženske na Zahodu, so plod feminističnega aktivizma
Drži. A problem feminizma je, da je konservativen. Vsa gibanja, ki se borijo za pravice partikularnih skupin, so. Napredna so tista, kateri cilj ni enakost partikularnih skupin, ampak sesutje sistema, ki producira specifične tipe partikularnosti.

Hypathia je izjavil:

Zgodnja odkritja ne kažejo nič takega, ženske v prvotnih družbah so hodile na lov in bile tudi bojevnice, do spremembe je prišlo z nastopom agrikulture,
Teza, da falocentrizem pride s kmetijstvom, je ovržena. Obstajale so falocentrične skupnosti lovcev/nabiralcev in obstajale so egalitarne skupnosti poljedelcev.

Hypathia je izjavil:

Ah, zdaj je pa kar monogamija kriva za zatiranje žensk. Čudno potem, da so poligamne družbe še precej bolj orto patriarhalne od ostalih.
V stari Šparti je obstajala moška in ženska poligamija, prešuštvo pa je veljalo za svojevrstno krepost. Orto patriarhat? Niti ne. Je pa res, da so "demokratične" Atene funkcionirale kot falokracija.

zmist ::

zmist je izjavil:


Npr. Egipt, napadi na Kopte:
- 23 mrtvih leta 2011, večinoma žensk in otrok 2011 Alexandria bombing @ Wikipedia
- 29 mrtvih v napadu leta 2016 Botroseya Church bombing @ Wikipedia
- 45 mrtvih leta 2017 Palm Sunday church bombings @ Wikipedia
- 28 mrtvih zopet leta 2017 Minya bus attack10 @ Wikipedia
- 10 mrtvih spet leta 2017 Attack on Saint Menas church @ Wikipedia

Še malo o Pakistanu in življenju tamkajšnjih kristjanov:
- 17 mrtvih v napadu leta 2001 Bahawalpur church shooting @ Wikipedia
- 9 mrtvih leta 2009 2009 Gojra riots @ Wikipedia
- 127 mrtvih leta 2013 Peshawar church bombing @ Wikipedia
- 15 mrtvih v napadu leta 2015 Lahore church bombings @ Wikipedia
- 75 mrtvih leta 2016 2016 Lahore suicide bombing @ Wikipedia
- 9 mrtvih leta 2017 2017 Quetta church attack @ Wikipedia


"A court in Rwanda has sentenced two Roman Catholic priests to death for their role in the genocide of 1994, in which up to a million Tutsis and moderate Hutus were killed."

No zdaj pa kar stej naprej :))

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmist ()

Silici ::

Covid maska ne preprečuje robčka v sukniču, šminka kljub maske dela kaj z ženske?

49106 ::

zmist je izjavil:


"A court in Rwanda has sentenced two Roman Catholic priests to death for their role in the genocide of 1994, in which up to a million Tutsis and moderate Hutus were killed."


Kakšna je bila njuna vloga?

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: 49106 ()

kiFni ::

Če ne druzga, bojo mel tam vsaj kontrolo nad spolnimi boleznimi.
Veš da jo sam ti porivaš?

Men je moja nanesla klamidijo. še dobr da sem imel zgodnje znake in dobil atibiotik pravočasno.

111111111111 ::

49106 je izjavil:

O čem še vedno nimam pojma? Da je 75k Talibanov zavzelo 32 milijonsko državo?

38 miljonsko.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

arnecan1 ::

zmist je izjavil:

Jaz sem genericen, kot ateist ne rabim nobenih vrazeverij in sem tudi kompatibilen z vsemi.

Muslimani se lahko skrijejo pred Katolibani, pravi amaterji:
Christianity and violence @ Wikipedia
Christian terrorism @ Wikipedia
https://articles.exchristian.net/2002/1...

Ne bom ti pisal tule notri, ker je ze samo seznam vojn, pobojev, itd. s strani Katolibanov tako dolg, da bo treba pol minute skrolat, da bos prisel do dna. Pac Katolibanstvo je krivo za vec ubitih ljudi v cloveski zgodovini kot karkoli drugega. Hujsega clovestvo ne pozna.

Ateist si lahko, ker živiš med "belimi supremcisti" in kristjani. Če bi živel med muslimani, bi verjetno drugače pel.

In res je, krščanstvo je krivo za marsikako gorje, tujim ljudem in svojim. Ampak islam jih prekaša, na veliko. Samo v Indiji so v imenu Alaha in jihada pobili vsaj 80 mio ljudi. Takrat je to bilo dosti. Da ne omenjamo Evrope in drugih držav. Še danes si poglej Nigerijo, Filipine, Tajsko, Burmo, Evropo, Bližnji Vzhod, Kitajsko, Rusijo, Sudan... kje rje islam, je vojna, je džihad, je šarija, so burke....

Da se ne pogovarjamo, da so krivi za gospodarsko, kulturno in individualno stagnacijo človeštva, ta vera naredi iz ljudi zombije. Samo poglej Charlie Hebdo, pa tiste danske karikature preroka, pa Salmana Rushdija…. spomnim se ene anekdote, ki bi lahko bila smešna, ampak je bilo kar precej mrtvih v nemirih, ko je Nigerija zmagala na Miss sveta in so v Nigeriji drugo leto hoteli organizirati tekmovanje, so požgali pol mesta in ubili ne vem koliko ljudi.

Islam je od leta 620 povzročil ogromno več gorja kakor krščanstvo, hinduizem, budizem, ateizem, judizem in poganstvo skupaj. Od razsvetljenstva dalje pa je tako ali tako skoraj izključno govora samo še o nasilju v imenu islama.

Eni gledamo kaj se je dogajalo in kaj se dogaja v svetu.

zmist je izjavil:

zmist je izjavil:


Npr. Egipt, napadi na Kopte:
- 23 mrtvih leta 2011, večinoma žensk in otrok 2011 Alexandria bombing @ Wikipedia
- 29 mrtvih v napadu leta 2016 Botroseya Church bombing @ Wikipedia
- 45 mrtvih leta 2017 Palm Sunday church bombings @ Wikipedia
- 28 mrtvih zopet leta 2017 Minya bus attack10 @ Wikipedia
- 10 mrtvih spet leta 2017 Attack on Saint Menas church @ Wikipedia

Še malo o Pakistanu in življenju tamkajšnjih kristjanov:
- 17 mrtvih v napadu leta 2001 Bahawalpur church shooting @ Wikipedia
- 9 mrtvih leta 2009 2009 Gojra riots @ Wikipedia
- 127 mrtvih leta 2013 Peshawar church bombing @ Wikipedia
- 15 mrtvih v napadu leta 2015 Lahore church bombings @ Wikipedia
- 75 mrtvih leta 2016 2016 Lahore suicide bombing @ Wikipedia
- 9 mrtvih leta 2017 2017 Quetta church attack @ Wikipedia


"A court in Rwanda has sentenced two Roman Catholic priests to death for their role in the genocide of 1994, in which up to a million Tutsis and moderate Hutus were killed."

No zdaj pa kar stej naprej :))

Aja, ona dva sta kriva za 1 mio mrtvih?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: arnecan1 ()

arnecan1 ::

275000 tisoč mrtvih Asircev in 1,5 mio Armencev v imenu džihada.
Armenian genocide @ Wikipedia
Sayfo @ Wikipedia

Na drugi strani pa dva župnika.

Če smo že v Afriki, Boko Haram je pravi vzor kako se to opravi v imenu vere.

zmist ::

Ne samo ona dva tudi ti si kriv. A da ne?

Malo dvojna merila, mar ne? Vsi muslimani so pa lahko slabi, mar ne?

In ne, ti ne gledas nic po svetu imas nataknjene plasnice in si filmas kaksen je svet. Niti zgodovine ne poznas. Razsvetlenje te pa se caka, ti se vedno zivis v casu inkvizicije.

Ves kaj pa zdrava ateisticna (nepristranska, za razliko od tebe) pamet pravi? Vse religije so cela pizdarija in ukiniti bi jih bilo treba. Papeza in kardinalsko svojat prikleniti na ajatole in jih izvoziti na antarktiko brez moznosti vrnitve. Pa nic biti pristranski. Ce je duhovscina katerekoli vere, na antarktiko z njimi. Pa bi bil mir na svetu. Noben ni nic boljsi. Bedaki pa nasedajo, glede na to kar si napisal si potencialen katolibanski terorist. Enako razmisljas.

Messiah: sorry, sem malemu fasistku past pripravil ;)

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmist ()

Silici ::

arnecan1 ::

zmist je izjavil:

Ne samo ona dva tudi ti si kriv. A da ne?

Malo dvojna merila, mar ne? Vsi muslimani so pa lahko slabi, mar ne?

In ne, ti ne gledas nic po svetu imas nataknjene plasnice in si filmas kaksen je svet. Niti zgodovine ne poznas. Razsvetlenje te pa se caka, ti se vedno zivis v casu inkvizicije.

Ves kaj pa zdrava ateisticna (nepristranska, za razliko od tebe) pamet pravi? Vse religije so cela pizdarija in ukiniti bi jih bilo treba. Papeza in kardinalsko svojat prikleniti na ajatole in jih izvoziti na antarktiko brez moznosti vrnitve. Pa nic biti pristranski. Ce je duhovscina katerekoli vere, na antarktiko z njimi. Pa bi bil mir na svetu. Noben ni nic boljsi. Bedaki pa nasedajo, glede na to kar si napisal si potencialen katolibanski terorist. Enako razmisljas.

Messiah: sorry, sem malemu fasistku past pripravil ;)

Seveda, vsi smo fašisti, ko mislimo po svoje. To je najlažje. Nisem volivec Janše, nisem kristjan, no kulturni že, glede na to da praznujem Božič in Veliko noč, drugače sem ateist, ampak seveda si ti takoj v svoji pameti preklopil, da sem novodobni križar.

Glede papeža, se strinjam, zaradi mene ga lahko jutri ukinejo, zame se ne bo spremenilo nič.

Glede ateizma si ne zatiskam oči, Stalin in Mao Cetung in marsikateri drugi ateist je storil marsikateri zločin v imenu ateizma in isto kot ti pozival k nasilni odstranitvi vere. ne vem, zakaj bi bil ponesn, da si ateist ali musliman ali kristjan. Nekateri so, večinoma to opažam pri ateistih in muslimanih, ti dvoji najbolj ponosno razglasijo, da pa oni so tisti pravi. To je prvi korak do nacizma, da si ti pravi, oni drugi pa ne. Tako nacisti kakor komunisti so bili večinoma ateisti.

Glede pravic, kje je ženskam bolje, v katolibansko zahodnem svetu ali pri tvojih muslimanih?

Ti in jaz sva lahko ateista pri nas, v islamskem svetu ne bi bila. Vsaj ne odprto.

In ne pravim, da so muslimani slabi, islam je slab. Tako se tudi ne reče, da je nacist slab človek, nacizem je slaba ideologija.

Vse snežinkice so pač občutljive na dejstva in dejstvo je, da če se jutri Evropa potopi, se boš selil v katolibansko nacistično Avstralijo, kjer so ukradli zemljo aboriginom in ne v Pakistan.

Ena lepa pesem zate in vse snežinkice:

zmist ::

Bla bla bla bla... bla bla... bla bla... pac ni ti jasno niti najbolj osnovno, da se gre vedno za denar. Nic drugega ni pomembno. Ideologije, vere,... bullshit. So se muslimani zaletavali z avioni v dvojcke? Seveda so se, Hrvaska pobije celo tvojo familijo, ti bombandira drzavo, izgubis vse in potem ti nekdo prisepne, da lahko gres pa v raj (s 40 devicami), se mascujes smrt tebi ljubih? Bos sel? Ne bos, mar ne? Si enodimenzionalen. Seveda je bilo po tvojem nujno bombandirati relativno stabilno drzavo, ker "nima demokracije". Seveda se ne obremenjujes, da je bil razlog poizkusa vezave nafto na skupno valuto, ne obremenjujes se, da so bile razlog ameriske rafinerije, ne obremenjujes se, da je bila razlog ameriska orozarska industrija in njihovi profiti. Ne. Razlog je bil kako so muslimani slabi. Se enkrat - nerazgledani bedak, z intelektom CNNa.

Jaz razlike med katolibani in muslimani ne vidim v drugem, razen v prefinjenosti in sposobnosti manipulaciji medijev. Je pa vse skupaj ena in isto sranje. In glede pravic zenskam; ja, lahko je pametovati iz svoje platforme, ampak so pac 100 let za nami. In pred 100 leti, tudi tukaj niso imele nic vec pravic. Samo tega pac ne ves.

No in ker si ze koncal z videom, bom pa se jaz, dragi Tylon MacKenzie (aka arnecan1), koliko si star? 20? Pa video pokazi se vsem kolegom, kotirate tam-tam:

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmist ()

111111111111 ::

zmist je izjavil:

Jaz razlike med katolibani in muslimani ne vidim v drugem, razen v prefinjenosti in sposobnosti manipulaciji medijev. Je pa vse skupaj ena in isto sranje. In glede pravic zenskam; ja, lahko je pametovati iz svoje platforme, ampak so pac 100 let za nami. In pred 100 leti, tudi tukaj niso imele nic vec pravic. Samo tega pac ne ves.

In tisti ki vemo, da je krščanstvo povzročilo temni vek v evropi, si ne želimo muslimanov in njihove religije, ke približno na tistem nivoju, kot smo bili mi takrat. Slepo verjamejo v vero in odrešenje. nekako tako kot ti, ko misliš, da se ne motiš.
Če prisloniš uho na vroč šporhet, lahko zavohaš kak si fuknjen.

feryz ::

In zakaj pišeš to v tej temi? A predvčerajšnjim so vladali katolibani in predstavljali večinsko populacijo v Afganu, danes se je pa obrnilo?

zmist ::

feryz je izjavil:

In zakaj pišeš to v tej temi? A predvčerajšnjim so vladali katolibani in predstavljali večinsko populacijo v Afganu, danes se je pa obrnilo?


Zato, ker nekateri menijo, da je pa Afganistan nekaj posebnega. Pa ni. Gre samo za drugo interpretacijo enakega sranja in tudi ti si del problema. Religioznih bedakov je vsepovsod prevec, pa naj bojo katolibani, talibani ali pa neki bedni antivaxerji. Isto sranje, drug paket.

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: zmist ()
««
5 / 12
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Deepfake se v glavnem zlorablja v pornografiji (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Novice / Zasebnost
14828212 (20112) Shegevara

Diskrimjnacija žensk (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Problemi človeštva
10815850 (14990) BigWhale

Več podobnih tem