» »

Koliko doz, za zascito pred delto?

Koliko doz, za zascito pred delto?

««
17 / 35
»»

xxxul ::

PrihajaNodi je izjavil:

Evo Slovenija ze oranzna. Keri butalci. Preroske ugotovitve:
https://www.24ur.com/novice/korona/slov...

Spet bomo v kleteh septembra!

heh
Cilj je vsaj 90-odstotna precepljenost odrasle populacije.

se kdo spomni ko so govorili 60 al pa 70%? kolk dni je od takrat minilo?

multivac ::

Dobro se spomnemo in sedaj vemo, da je to bolj BS.

Ne se cepit je trenutno edina smiselna opcija za tiste pod 70 let.
Public Health Emergency of International Concern -> PHEIC

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

feryz ::

Smo že oranđni. Vsi domov do petnajstega in brž po prvi, drugi, obnovitveni šus. Le to nas reši.

Conini ::

multivac je izjavil:

Conini je izjavil:

multivac je izjavil:

Čaki, prej si se še nekako delal pametnega, sedaj pa enovrstičnice?

Zate sem porabil že preveč časa. Si pač zabiti antivaxer. Kaj naj s tabo?
Remember... mRNA cepiva nas bodo pobila, ko bo Billy knof prtisnu. Zdaj zdaj..

Kot povedano. Preden sem vstopil v temo, si bil ves pogumen in klepetav.
Sedaj pa si "fallback" na okope in spuščaš zgolj opozorilne strele.

Kaj ko bi ti svojo energijo preusmeril v kaj bolj produktnivnega. Ziher maš še kaj v lajfu razen neštetih teorij zarot.

feryz je izjavil:

Smo že oranđni. Vsi domov do petnajstega in brž po prvi, drugi, obnovitveni šus. Le to nas reši.

zeleni, oranžni, rdeči.. koga to briga. Španija je že celo poletje rdeča.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Conini ()

mahoni ::

Evo vaxerji, ste picke zaradi virusa, plus ste picke, ker se bojite nas antivaxerjev. Ajde naj vam bo - jaaa sem antivaxer.

https://www.heute.at/s/angst-vor-corona...

Pokalo bo pokalooo boooo, tik tok, tik tok.
Tu je bil nesramen podpis, ki mi je prislužil naziv, ampak mi dol visi za tem.

Zgodovina sprememb…

Conini je izjavil:

multivac je izjavil:

Conini je izjavil:

multivac je izjavil:

Čaki, prej si se še nekako delal pametnega, sedaj pa enovrstičnice?

Zate sem porabil že preveč časa. Si pač zabiti antivaxer. Kaj naj s tabo?
Remember... mRNA cepiva nas bodo pobila, ko bo Billy knof prtisnu. Zdaj zdaj..

Kot povedano. Preden sem vstopil v temo, si bil ves pogumen in klepetav.
Sedaj pa si "fallback" na okope in spuščaš zgolj opozorilne strele.

Kaj ko bi ti svojo energijo preusmeril v kaj bolj produktnivnega. Ziher maš še kaj v lajfu razen neštetih teorij zarote.

Moj edini razlog, da sem na forumu je demantiranje te plandemije. Žal.

https://www.24ur.com/novice/korona/slov...

Ocenjeno efektivno reprodukcijsko število je približno 1,40, kar je nekaj manj kot pretekli teden, a hkrati veliko več kot pred letom dni, ko so ga ocenjevali na 0,86. Epidemija upada, ko je efektivni R manjši od 1.

Conini...če je CDC opustil PCR test, ki ni ločeval gripe in covida, koliko je R0 covida. Ma dve decimalki natančno prosim!

mahoni je izjavil:

Evo vaxerji, ste picke zaradi virusa, plus ste picke, ker se bojite nas antivaxerjev. Ajde naj vam bo - jaaa sem antivaxer.

Paranoja in parodija. :))

zmist ::

multivac je izjavil:

zmist je izjavil:

Aha se ena laicna razlaga izpod kozolca, kot si po kmecko predstavlja slovenski kmet.

Imunski sistem se ga nauci prepoznavat virus kot skodljivega, ampak dalec od tega, da takoj. Zadeva traja 10-14 dni. V tem casu se virus neovirano razmnozuje in od tvoje vzdrzljivosti je odvisno ali bos v tem casu crknil ali ne (kot je recimo tvoj antivaxerski kolega, ki je bil ravno tako prevec pameten za svoje dobro Rightwing radio host and anti-vaxxer dies of Covid). Cepivo skrajsa cas reakcije imunskega sistema in ZATO je manj zapletov pri cepljenih. Ker virus nima 10 dni casa delati sranje po telesu. In zato si potencialno kuzen, dokler tvoj imunski sistem ne potamani virusa.

Skratka vse opravi tvoj imunski sistem, ali si ga prej naucil ali ne pa lahko pomeni preziveti ali ne.

Tovariš pfizer. Mene ni volja se špikati večkrat letno z gensko terapijo. Če je tebi v užitek delat enormne profite Pfizerju, izvolite tovariš pfizer. Ti tega ne preprečujem.

Glede propagande...saj veš, da ti takoj najdem obratne primere kjer so se cepljenčki hvalili pa par dni kasneje umrli/splavili?

Ti najdes razne primere, problem je samo, ker so neresnicni in pobrani iz najbolj ocitnih sourcov za fake news. Dokazano! Ti pastam post se enkrat, ko si nasel nek right wing bullshit od internetnega trola in ga prodajal za sveto resnico?

Ravno tako lazes za gensko terapijo, ne ves ne kaj je cepivo, ne kaj je genska terapija, se ti pa zdita zanimiva izraza in ju prodajas kot svoj sirok asortima bullshita. Tako, da, tvoje bistvo je laz.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmist ()

Conini je izjavil:

mahoni je izjavil:

Paranoja in parodija. :))

Lej pokalo bo slej ko prej. Jaz samo upam na purge.

Zgodovina sprememb…

zmist je izjavil:

multivac je izjavil:

zmist je izjavil:

Aha se ena laicna razlaga izpod kozolca, kot si po kmecko predstavlja slovenski kmet.

Imunski sistem se ga nauci prepoznavat virus kot skodljivega, ampak dalec od tega, da takoj. Zadeva traja 10-14 dni. V tem casu se virus neovirano razmnozuje in od tvoje vzdrzljivosti je odvisno ali bos v tem casu crknil ali ne (kot je recimo tvoj antivaxerski kolega, ki je bil ravno tako prevec pameten za svoje dobro Rightwing radio host and anti-vaxxer dies of Covid). Cepivo skrajsa cas reakcije imunskega sistema in ZATO je manj zapletov pri cepljenih. Ker virus nima 10 dni casa delati sranje po telesu. In zato si potencialno kuzen, dokler tvoj imunski sistem ne potamani virusa.

Skratka vse opravi tvoj imunski sistem, ali si ga prej naucil ali ne pa lahko pomeni preziveti ali ne.

Tovariš pfizer. Mene ni volja se špikati večkrat letno z gensko terapijo. Če je tebi v užitek delat enormne profite Pfizerju, izvolite tovariš pfizer. Ti tega ne preprečujem.

Glede propagande...saj veš, da ti takoj najdem obratne primere kjer so se cepljenčki hvalili pa par dni kasneje umrli/splavili?

Ti najdes razne primere, problem je samo, ker so neresnicni in pobrani iz najbolj ocitnih sourcov za fake news. Dokazano! Ti pastam post se enkrat, ko si nasel nek right wing bullshit od internetnega trola in ga prodajal za sveto resnico?

Ravno tako lazes za gensko terapijo in prodajas bullshit. Tako, da, tvoje bistvo je laz.

Žal tovariš pfizer, imamo imena in priimke ter verificirane accounte.

Zgodovina sprememb…

multivac je izjavil:

zmist je izjavil:

multivac je izjavil:

zmist je izjavil:

Ravno tako lazes za gensko terapijo in prodajas bullshit. Tako, da, tvoje bistvo je laz.

Žal tovariš pfizer, imamo imena in priimke ter verificirane accounte.

Kje, pri SDSu? To vem.

Zgodovina sprememb…

"Če se ne bomo pravočasno dovolj precepili, bomo jeseni lahko presegli drugi val epidemije v bolnišnicah," ob tem opozarjajo na IJS in znova dodajajo poziv k cepljenju. To je namreč edina pot iz epidemije in nazaj v normalno življenje.

Kolikor lahko zaenkrat rečemo, cepljeni ravno tako polnejo bolnišnice. Za smrti bomo še videli.

Istočasno bi še vprašal vaxx experte, zakaj naj bi se cepil z zastarelim cepivom, torej cepivom neprilagojenim na nove seve?

Pithlit je izjavil:

Jaz se vdam. Tolk neumnosti kot na tej strani pa res še nikjer nisem videla (and I've seen some pretty dumb shit). Lepo uživajte v tem clusterfuck-u.

Neumnosti?
Vaxerji se bojite antivaxerjev - zakaj? Beri na heute.at
Sili se vakcina povsod - kot jutranja kavica.
Silite otroke v sprico, a sami ne zbolevajo tako kot odrasli.

Se?

Ma nabijem te na malega. Purge prihaja slej ko prej.

Zgodovina sprememb…

multivac je izjavil:

"Če se ne bomo pravočasno dovolj precepili, bomo jeseni lahko presegli drugi val epidemije v bolnišnicah," ob tem opozarjajo na IJS in znova dodajajo poziv k cepljenju. To je namreč edina pot iz epidemije in nazaj v normalno življenje.

Kolikor lahko zaenkrat rečemo, cepljeni ravno tako polnejo bolnišnice. Za smrti bomo še videli.

Istočasno bi še vprašal vaxx experte, zakaj naj bi se cepil z zastarelim cepivom, torej cepivom neprilagojenim na nove seve?

To bos moral pa na ministerstvo vprasat. Pa nase imunologe in epidemiologe. Na to ti ne more nihce tule odgovoriti, preprican sem, pa da o tem ve vse tvoj najbolj priljubljen vir na facebooku. Zakaj ne vprasas njega? Zagotovo ti bo kaksna frizerka ali pa snazilka znala odgovoriti na vse tvoje dileme.

mahoni je izjavil:

Ma nabijem te na malega.

No to pove veliko o tvojem psiholoskem stanju, imas tako invalidno majhen spolni organ, da moras kompenzirati frustracijo.

Zgodovina sprememb…

Psiholosko stanje trenutno je, da komaj cakam legalni purge. Ilegalno seveda ne.

Mali je pa res tocno 14.8cm Ni glih bajne velikosti, ampak deluje.

Zgodovina sprememb…

zmist je izjavil:

To bos moral pa na ministerstvo vprasat. Pa nase imunologe in epidemiologe. Na to ti ne more nihce tule odgovoriti, preprican sem, pa da o tem ve vse tvoj najbolj priljubljen vir na facebooku. Zakaj ne vprasas njega?

Mislil, sem da ste vi eksperti, glede na to kako propagirate ta cepiva.

zmist je izjavil:

mahoni je izjavil:

Ma nabijem te na malega.

No to pove veliko o tvojem psiholoskem stanju, imas tako majhen spolni organ, da moras kompenzirati z nabijanjem cesa drugega.

Napačna psihološka analiza.
Človek, ki mu ni nerodno javno povedati, da "te nabije na malega" najbrž nima malega.
Ljudje z malim, običajno neradi omenjajo velikost malega.

Zgodovina sprememb…

mahoni je izjavil:

Psiholosko stanje trenutno je, da komaj cakam legalni purge. Ilegalno seveda ne.

Mali je pa res tocno 14.8cm Ni glih bajne velikosti, ampak deluje.

A tako hudo je, da si ga meris? Auc... a si 12 ali 13 let? Siiic domov mulc, tule se vsaj delno odrasli pogovarjajo.

multivac je izjavil:

Človek, ki mu ni nerodno javno povedati, da "te nabije na malega" najbrž nima malega.
Ljudje z malim, običajno neradi omenjajo velikost malega.

A tebi ga je tudi pokazal. Cudovit puslc sta.

Zgodovina sprememb…

Meril sem ga v osnovni, potem v srednji, ker sem hotel da je vecji. Potem sem pac videl, da stagnira in nazadnje ko sem ga meril v srednji je bil 14.8cm. Po tem vec nisem meril, saj ze od oka vem, da se ni nic spremenilo.

Ne vem kaj ima tu veze mulc pa to. A ko nekdo v fitnesu od odraslih obcuduje svoj triceps je pa pac normalno ali kaj?

Kaki ste vi zakompleksiranci.

Zgodovina sprememb…

No no. Dovolj dejanskega merjenja tičev.

Gremo nazaj na plandemijo.

Conini...če je CDC opustil PCR test, ki ni ločeval gripe in covida, koliko je R0 covida? Mora obvezno biti na dve decimalki natančno!

Zgodovina sprememb…

mahoni je izjavil:

Meril sem ga v osnovni, potem v srednji, ker sem hotel da je vecji. Potem sem pac videl, da stagnira in nazadnje ko sem ga meril v srednji je bil 14.8cm. Po tem vec nisem meril, saj ze od oka vem, da se ni nic spremenilo.

Ne vem kaj ima tu veze mulc pa to. A ko nekdo v fitnesu od odraslih obcuduje svoj triceps je pa pac normalno ali kaj?

A ti resno mislis, da me zanima velikost tvojega malega? ;((

zmist je izjavil:

mahoni je izjavil:

A ti resno mislis, da me zanima velikost tvojega malega? ;((

Očitno te, tovariš pfizer.

No kakorkoli že.
Fscinantno je, da stroka še vedno priporoča 90% cepljenje, čeprav ukrepi ostajajo tudi tam kjer to že imajo. Pa še bolnice polnejo.

Stroka se iz dneva v dan kaže kako skorumpirana je.

Zgodovina sprememb…

multivac je izjavil:

Conini...če je CDC opustil PCR test, ki ni ločeval gripe in covida, koliko je R0 covida? Mora obvezno biti na dve decimalki natančno!

In spet butasto vprasanje usmerjeno na napacnega. Zakaj ne vprasas ljudi, ki se s tem ukvarjajo? Se vedno ne razumes, da viri iz nekega xy foruma / fbja / tiktoka niso relevantni in, da neglede kaj rece temu ne mores zaupati?

multivac je izjavil:

Fscinantno je, da stroka še vedno priporoča 90% cepljenje, čeprav ukrepi ostajajo tudi tam kjer to že imajo. Pa še bolnice polnejo.

Ja, ker so stroka in se celo zivljenje ukvarjajo s tem.

multivac je izjavil:

Stroka se iz dneva v dan kaže kako skorumpirana je.

Vir prosim? Strokovni, ne iz nekega ultradesnicarske strani od internetnega trola. Ce vir ni strokoven mu ne mores zaupati. Ce je izbljuvek tvojih mozganov je spet nekaj cemur se ne da zaupati, ker nisi strokovnjak. Falirani FDVjevci niso relevanten vir informacij, ki se nanasajo na medicino.

Zgodovina sprememb…

zmist je izjavil:

multivac je izjavil:

In spet butasto vprasanje usmerjeno na napacnega. Zakaj ne vprasas ljudi, ki se s tem ukvarjajo? Se vedno ne razumes, da viri iz nekega xy foruma / fbja / tiktoka niso relevantni in, da neglede kaj rece temu ne mores zaupati?

Ne vem zakaj bi bilo butast.
To je isto kot, da te vprašam koliko porabi tvoj avtomobil?
Če si pameten boš me vprašal kje: pri mestni ali AC vožnji?

Očitno v mainstream svetu ni strokovnjaka, ki bi vprašal našo stroko tako preprosto vprašanje. Lep primer ko FB ve več od celotne akademike.

Zgodovina sprememb…

ginekk ::

mahoni je izjavil:

Mislim, samo idioti se lahko veselijo spopadov in vojn. Ker prav vedno brez izjeme najebejo vsi razen morda elite, ki se lahko zaščiti in spizdi.

Jaz se ne bojim antivaxerjev, samo ne razumem jih, ker so polni nelogičnosti. Pač podobno kot ostale grupe od flateartherjev do tistih, ki ne verjamejo v resničnost pristanka na luni.

Valda sem se rahlo bal virusa, strah pred neznanim je prirojen in pred dobrim letom dni je bila totalna paranoja. Odkar sem cepljen, mi je pa vseeno tudi za širjenje.

Utk ::

Ja, ker so stroka in se celo zivljenje ukvarjajo s tem.

Sej to je ta žalosten del. Celo življenje se ukvarjaš z epidemijami, ki jih v bistvu ni in ni. In potem ti pade sekira v med. In kaj narediš? Eno leto vse zapiraš, perite si roke in nosite maske na prostem, medtem bojo drugi "znanstveniki" naredili cepivo in rešili stvar. Resno? Za to so 10 let študirali?

PrihajaNodi ::

https://www.24ur.com/novice/korona/medi...

Morebiten dodaten odmerek v primeru, da so že dobili cepivo, jim ne bo škodil, jih ob tem mirijo.

:)):))

A ma vezo al se 2x cepis ali pa 4x. Od viska glava ne pece.

Primer je prevzel poseben oddelek za preiskovanje politično motiviranih zločinov.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi

Zgodovina sprememb…

multivac je izjavil:

zmist je izjavil:

multivac je izjavil:

Očitno v mainstream svetu ni strokovnjaka, ki bi vprašal našo stroko tako preprosto vprašanje. Lep primer ko FB ve več od celotne akademike.

Mhm, iz avtomobila tece olje. A bos sel vprasat slascicarko? Verjetno bos sel do avtomehanika, mar ne? No enako stori tudi sedaj. Pojdi vprasati strokovnjaka za podrocje, ki te zanima.

primoz4p ::

Conini je izjavil:

multivac je izjavil:

Glede Islandije, oblnišnice polnijo najbrž predvsem starejši. Tej pa so tam 100% cepljeni.

Islandija:
število primerov (občutno več kot pa pozimi):

število smrti:

Ti dve sliki prikazujeta, ZAKAJ SE JE POTREBNO PRECEPIT.

Ti pa po vsemu kar prihaja vn, še vedno debilno vstrajaš. Nevrjetno. Že malo bolano. Fanatično.

Kaj mene briga kaj en zabiti antivaxer na sociali misli o meni. :))

Ta grafičen prikaz prikazuje tudi časovno zaostajanje umrlih proti okuženim. Sicer grobo, vendar dovolj, da še nemorem sklepati na posledice začetka zadnjega vala okužb.

ginekk je izjavil:

mahoni je izjavil:

Mislim, samo idioti se lahko veselijo spopadov in vojn. Ker prav vedno brez izjeme najebejo vsi razen morda elite, ki se lahko zaščiti in spizdi.

Jaz se ne bojim antivaxerjev, samo ne razumem jih, ker so polni nelogičnosti. Pač podobno kot ostale grupe od flateartherjev do tistih, ki ne verjamejo v resničnost pristanka na luni.

Valda sem se rahlo bal virusa, strah pred neznanim je prirojen in pred dobrim letom dni je bila totalna paranoja. Odkar sem cepljen, mi je pa vseeno tudi za širjenje.

O katerih nelogičnostih govorimo?

Vseeno tudi za širjenje?
A tebe pa še ne obtožujejo sebičnosti?

zmist je izjavil:

multivac je izjavil:

zmist je izjavil:

multivac je izjavil:

Mhm, iz avtomobila tece olje. A bos sel vprasat slascicarko? Verjetno bos sel do avtomehanika, mar ne? No enako stori tudi sedaj. Pojdi vprasati strokovnjaka za podrocje, ki te zanima.

Tudi inženir na BWMju ti porabe ne bo znal povedati. Ker ne ve kako voziš.
No ajde, vsaj ne še, dokler ni zares doslednih senzorjev.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: multivac ()

ginekk je izjavil:

mahoni je izjavil:

Si vsaj iskren in to se ceni. Vaxerji pravijo antivaxerjem, ces dokler te kovid osebno ne zadane ne ves kaj govoris. A ko se omenijo stranski ucinki in unicena zivljenja zaradi spikice, pa pac se rece, jah to je mali procent.

Jah jebat ga. Tudi ti ljudje imajo familije in nacrte za zivljenje, sedaj jim je pa to sfukano.

Cepite se in sirite viruse naprej. Ostale pa pac pustite na miru. In to je to. Simpl ko pasulj.

Jaz kot antivaxer se nisem nobenmu vaxerju rekel, ne se cepit. Enostavno pravim cepi se in odloci se sam zase. Mene pa seveda tudi pusti pri mojih odlocitvah.

multivac je izjavil:

Tako je, slascicarka pa ti bo dala sladkor v tank. Ergo, nehaj pametovati in dobi informacije od ljudi, ki se ukvarjajo s tem. Ne nekih hobi salabajzerjev, kamor si se pozicioniral tudi sam.

Zgodovina sprememb…

xxxul ::

PrihajaNodi je izjavil:

https://www.24ur.com/novice/korona/medi...

Morebiten dodaten odmerek v primeru, da so že dobili cepivo, jim ne bo škodil, jih ob tem mirijo.

A ma vezo al se 2x cepis ali pa 4x. Od viska glava ne pece.

Primer je prevzel poseben oddelek za preiskovanje politično motiviranih zločinov.

sami loserji; toti model je bil bojda že 5x cepljen
https://www.reddit.com/r/CovidVaccinate...
I signed up for the Novavax trial last year in August and received my first injection that day. Three weeks later I received my second injection and had a symptomatic response (fever, aches, nothing major). Had my periodic swabs and blood draws, then got my third injection at the beginning of March. Again, fever and chills. When I started the trial there were only 5 groups: triple placebo, low and high dose 30 day booster, and then low and high dose 120 day booster. At some point they added a triple low dose group and I hadn’t realized, so I figured maybe I had an off the wall reaction to a placebo shot.

Later that month they told me I can get an authorized vaccine without unblinding so I got two Pfizer doses. Moderate symptoms after the first, zero symptoms from the second.

So today I get my last blood draw and I’m unblinded. Sure enough, I received three active doses. Plus my two Pfizer doses. Anyone else quintuple vaccinated? I’m feeling pretty confident now and I hope Novavax comes to market soon!

primoz4p je izjavil:

Ta grafičen prikaz prikazuje tudi časovno zaostajanje umrlih proti okuženim. Sicer grobo, vendar dovolj, da še nemorem sklepati na posledice začetka zadnjega vala okužb.

To sem želel omeniti. Saj so nam kmalu-vaxxerji (takrat še lockdownerji) veselo govorili v prejšnjem valu, da smrti imajo zamika 2-4 tedne.
Ampak sem rekel, da ne drezamo preveč.

zmist je izjavil:

multivac je izjavil:

Tako je, slascicarka pa ti bo dala sladkor v tank. Ergo, nehaj pametovati in dobi informacije od ljudi, ki se ukvarjajo s tem. Ne nekih hobi salabajzerjev, kamor si se pozicioniral tudi sam.

Če je slaščičarka tvoja soproga in se vsak dan vozi s teboj, ter plača račune za bencin...najbrž bo znala ocenit.
Tovariš pfizer...ste prekleti snob.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: multivac ()

ginekk ::

multivac je izjavil:

ginekk je izjavil:

mahoni je izjavil:

O katerih nelogičnostih govorimo?

Vseeno tudi za širjenje?
A tebe pa še ne obtožujejo sebičnosti?

O tem, da je cepivo eksperimentalni zvarek in da nič ne more prispevat h koncu pandemijo. Podatki govorijo nasprotno. Da ne grem niti dalje o zarotah.
Ja res mi je vseeno. Jaz sem nardil kar je v moji moči, kdor se ni pripravljen cepit, pa naj nosi tveganje. Če je to sebičnost, pa tudi prav.

No nagobcnik bos nosil ti bilo prav ali ne. Tak da...

ginekk je izjavil:

O tem, da je cepivo eksperimentalni zvarek in da nič ne more prispevat h koncu pandemijo. Podatki govorijo nasprotno. Da ne grem niti dalje o zarotah.
Ja res mi je vseeno. Jaz sem nardil kar je v moji moči, kdor se ni pripravljen cepit, pa naj nosi tveganje. Če je to sebičnost, pa tudi prav.

Cepivo je eksperimentalni zvarek. Od kje ideja, da ni? Ker ga je lobist na EMI požegnal??

Podatki ne govorijo nasprotno. Podatki so precej krivi.

Razumem. Jebe se ti za sočloveka. Ti si cepljen, naredil si kar je oblast od tebe (zaenkrat) zahtevala in živiš sebično naprej.
Ok. Smo zabeležili.

CoolBits ::

Ko je tudi nekaterim senatorjem dovolj tiranije.
https://stop-laznivim-medijem.org/kentu...

multivac je izjavil:

zmist je izjavil:

multivac je izjavil:

Če je slaščičarka tvoja soproga in se vsak dan vozi s teboj, ter plača račune za bencin...najbrž bo znala ocenit.

Ne ne bo znala ocenit zakaj ti pusca olje. Ker ni se nikoli odprla haube, sploh ne ve kako zgleda motor. In ko bo treba menjalnik pogledati, bo avto dvignila na sladolednih palckah.

Ne, da sem jaz snob, ampak si ti idiot, ker bi peljal avto k slascicarki popravljat. Jo sprasevati kaj je narobe z njim. In potem pametovati po internetu kako relevatne informacije si dobil od slascicarke. O internalijah avtomobila.

Niti toliko ti ni jasno, da se avto pelje k avtomehaniku. In ne k slascicarki.

Zgodovina sprememb…

Kje je jelko? A ga je kdo videl? Ga res že pogrešamo.

In drago plačamo tudi.

;-) ::

Zdaj če grem iz HR v SLO, brez PCT se vračam domov, mi bo vročena karantena-odločba kar na meji ali moram čakati na pošto ?

CoolBits ::

Obvezno ne podpisuj, ker se seveda ne strinjaš. Pošte pa pol ne dvigneš 14 dni kot naš predsednik. Vmes se gibaš bp pol pa že preteče obdobje.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: CoolBits ()

zmist je izjavil:

multivac je izjavil:

zmist je izjavil:

multivac je izjavil:

Ne ne bo znala ocenit zakaj ti pusca olje. Ker ni se nikoli odprla haube, sploh ne ve kako zgleda motor. In ko bo treba menjalnik pogledati, bo avto dvignila na sladolednih palckah.

Ne, da sem jaz snob, ampak si ti idiot, ker bi peljal avto k slascicarki popravljat. Jo sprasevati kaj je narobe z njim. In potem pametovati po internetu kako relevatne informacije si dobil od slascicarke. O internalijah avtomobila.

Niti toliko ti ni jasno, da se avto pelje k avtomehaniku. In ne k slascicarki.

Govoril sem o porabi bencina ne o olju.
Ampak ja, če ona kupuje olje bo znala ocenit koliko olja izgubi avtomobil, bolj kot ti, ki si mehanik.

mahoni je izjavil:

Pokalo bo v bolnicah, ko bomo zopet imeli en kup na smrt bolnih od covida.

Malo pazi, conini. Zarečen kruh in te fore.

Conini je izjavil:

mahoni je izjavil:

Pokalo bo v bolnicah, ko bomo zopet imeli en kup na smrt bolnih od covida.

Želiš trditi, da pri 50+% cepljenosti in vrjetno še 20% prekuženosti, bo virus imel tak R0, da bo našel vse necepljenje in jih spravil v bolnico?

...ja...če bodo cepljeni okuževali necepljene...

Kot rečeno...ujet si med nakovalom in kladivom. Tvoja pamet pa ti ne omogoča, da bi se ju izognil.

multivac je izjavil:

Želiš trditi, da pri 50+% cepljenosti in vrjetno še 20% prekuženosti, bo virus imel tak R0, da bo našel vse necepljenje in jih spravil v bolnico?
...ja...če bodo cepljeni okuževali necepljene...
Kot rečeno...ujet si med nakovalom in kladivom. Tvoja pamet pa ti ne omogoča, da bi se ju izognil.

Brez ukrepov čisto možno.
Tako da zaradi prenizke precepljenosti bo že spet lockdown (vsaj delen) in krivi bodo necepljeni.

multivac je izjavil:

To si ti ujet. Tvoja antivaxerska dejavnost nas sili v lockdown. Antivaxer = fašist.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Conini ()

Torej cepljenčki boste spravljali necepljene v bolnice?

multivac je izjavil:

Torej cepljenčki boste spravljali necepljene v bolnice?

Mi bomo še pri moči. Tako da, lahko se temu tudi tako reče.

Torej, dokler je tvoja ritka ogrožena si pogumen altruist, ko naj ne bi bila več, se ti jebe za sodržavljana.
Razumemo.

multivac je izjavil:

Torej, dokler je tvoja ritka ogrožena si pogumen altruist, ko naj ne bi bila več, se ti jebe za sodržavljana.

Narobe.

Razumemo.

Ne razumeš.
««
17 / 35
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Pfizer, PCT test in neprofesionalni zdravnik (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10622708 (18901) Mr.B

V Izraelu kljub visoki precepljenosti krivulja navzgor (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
41666374 (60116) bluefish

Več podobnih tem