Forum » Problemi človeštva » Koliko doz, za zascito pred delto?
Koliko doz, za zascito pred delto?
PrihajaNodi ::
Dejte se ze nehat kregat. V kampu bomo vsi, levi desni, crni, beli, cepljeni in necepljeni.
Haha v zda medicinske sestre odjebale sistem ker so jih hotl cept, zdj jih pa nazaj vabjo. Bumbarji. Kar nakljucno posiljajo vabila za delo vsem regestriranim sestram...lol
Haha v zda medicinske sestre odjebale sistem ker so jih hotl cept, zdj jih pa nazaj vabjo. Bumbarji. Kar nakljucno posiljajo vabila za delo vsem regestriranim sestram...lol
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: PrihajaNodi ()
hyuga ::
kaj menite, kdaj bo spet lockdown? nameravam spizdit na morje
ti si resen? :D
Smo že oranđni. Vsi domov do petnajstega in brž po prvi, drugi, obnovitveni šus. Le to nas reši.
ti si resen? :D
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: hyuga ()
multivac ::
September.
Konec oktobra pa naj bi cepljenčki hospitalizirali necepljene.
Public Health Emergency of International Concern -> PHEIC
September.
ok jst kr pičim zadnjega avgusta pa naj se v mavrično barvo spremeni Slovenija, če hoče.
hvala
koliko dni pred ukrepom pa oni morajo nam to povedat? je kjer kakšen zapis?
Zgodovina sprememb…
Miki N ::
Še vedno ste ujeti v krožno onaniranje... ne morete ven. Mogoče bi pomagalo stopiti korak nazaj in se vrniti k OPovem vprašanju.
Koliko doz? Jaz bom rekel samo
"Cepiti se, cepiti se in še enkrat cepiti se!"
Torej 3x. Tema se lahko zapre.
Tobi pa naj svoje Vax pičke objavi kar v novi, namenjeni Rona rimam, da ne bomo offtopic.
Tobi pa naj svoje Vax pičke objavi kar v novi, namenjeni Rona rimam, da ne bomo offtopic.
jotunn ::
Glede na dosedanjo prakso lahko sprejemajo stvari tudi za nazaj... drugace pa realno nic jim ni treba. Lahko napovedo sedaj in velja od tega trenutka ali pa od vceraj dalje, ker so pac izredne razmere in zakonodaja ni pomembna.
Edino kar je zanesljivo kot napovednik je Kacin. Če počisti bazen bo lockdown. Če ne potem ga še ne bo.
pirat ::
Funny.
Edino kar je zanesljivo, je da antivaxxerji ne boste odnehali vse do .... no, vse do takrat, da vas 'pošlata'.
Edino kar je zanesljivo, je da antivaxxerji ne boste odnehali vse do .... no, vse do takrat, da vas 'pošlata'.
Pozdravljen Pirat, kako je kaj zivljenje? Si ok? A si ze izbral svojo knjigo ki jo bos nesel v fema park, pardon kamp?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
sbawe64 ::
Glede na dosedanjo prakso lahko sprejemajo stvari tudi za nazaj... drugace pa realno nic jim ni treba. Lahko napovedo sedaj in velja od tega trenutka ali pa od vceraj dalje, ker so pac izredne razmere in zakonodaja ni pomembna.
Kakšne izredne razmere ??
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order
Žal Nodi, v kampu se ti ne bom pridružil. Takrat grem kolesarit.
Nic ne bos kolesaril!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
CoolBits ::
Zakaj nebi kolesaril? Saj lahko gor pa dol po kampu. No al pa če sprejme še 3. pa 4 itd šus.
PrihajaNodi je izjavil:
Žal Nodi, v kampu se ti ne bom pridružil. Takrat grem kolesarit.
Nic ne bos kolesaril!
Žal, na listi za ‘logor’ ste samo ‘tisti iz kleti’. Nabavi čike še pravočasno!
Zakaj nebi kolesaril? Saj lahko gor pa dol po kampu. No al pa če sprejme še 3. pa 4 itd šus.
Ja ne, ker bo v izolaciji, cepljeni pa ste isto bolani kot necepljeni.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Poslušam poročila.
Začeli so s propagando na polno.
Že vidim, kako bodo letos opravičevali pokanje bolnic.
Pravijo, da lahko dosežemo tudi do 500 hospitaliziranih in bi bolnice preobremenjene ter bi tako druge zdravstvene storitve trpele.
Nihče od novinarjev pa ni vprašal koliok covid bolnic smo naredili za 3 val?
Nula?
Jah...se mi je zdelo.
In preden cepljenčki greste "dajte se cepit, pa ne bomo trošili davkoplačevalskega denarja za vas necepljene".
1. Specializirane bolnice so kaplja v morje glede na ostali porabljen denar.
2. Tudi cepljenčki več kot očitno potrebujejo take bolnice.
Skratka...ponovno gremo v novo sezono respiratornih obolenj povsem bosi.
Koliko še indicev rabite, da boste spoznali, da je to plandemija/nateg?
Že vidim, kako bodo letos opravičevali pokanje bolnic.
Pravijo, da lahko dosežemo tudi do 500 hospitaliziranih in bi bolnice preobremenjene ter bi tako druge zdravstvene storitve trpele.
Nula?
Jah...se mi je zdelo.
In preden cepljenčki greste "dajte se cepit, pa ne bomo trošili davkoplačevalskega denarja za vas necepljene".
Skratka...ponovno gremo v novo sezono respiratornih obolenj povsem bosi.
CoolBits ::
In tako se šteje kovid smrti povsod po svetu, tudi pri nas je Logarjeva že lani enako povedala.
https://stop-laznivim-medijem.org/wp-co...
Vidiš Nodi, spet ne razumeš. Jaz grem kolesarit, ti pa v kamp. Tako pač je.
Nop. Policijska ura bo sigurno, pol gremo pa skup v kamp, logar.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
multivac, ne skrbi. v kampu boš z Nodijem in se bosta lahko ves cas o vsem strinjala.
Ostali bomo pa sli kolesarit, ter se z vama ne bomo vec ukvarjali. A ne bo fajn? Umirjeno.
Ne Nodi, ti si se prostovoljno odločil za kamp, ne misli zdaj, da bodo pa kar vsi morali s teboj, no. Kot receno: nabavi čike, jaz se grem pa zmenit za servis kolesa in ketnco namažem.
Ostali bomo pa sli kolesarit, ter se z vama ne bomo vec ukvarjali. A ne bo fajn? Umirjeno.
Ne Nodi, ti si se prostovoljno odločil za kamp, ne misli zdaj, da bodo pa kar vsi morali s teboj, no. Kot receno: nabavi čike, jaz se grem pa zmenit za servis kolesa in ketnco namažem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: pirat ()
Utk ::
In tako se šteje kovid smrti povsod po svetu, tudi pri nas je Logarjeva že lani enako povedala.
Katera flateartherka je to?
Še vedno ste ujeti v krožno onaniranje... ne morete ven. Mogoče bi pomagalo stopiti korak nazaj in se vrniti k OPovem vprašanju.
Oj miki. kako si kolega :D
sem mislil, da so vax pičke za zmeraj zaklenjene pa se vedno kaka nova kovic tema pojavi, tako da bo ziher šansa za objavo...korona rime tema obstaja? nisem je zasledil haha. ko bo cajt bo prišlo. prejšnji teden sem imel ful časa pa sem bluzil na forumu, zdaj pa samo delam in švicam. :>
Zgodovina sprememb…
sem mislil, da so vax pičke za zmeraj zaklenjene pa se vedno kaka nova kovic tema pojavi, tako da bo ziher šansa za objavo...korona rime tema obstaja? nisem je zasledil haha. ko bo cajt bo prišlo. prejšnji teden sem imel ful časa pa sem bluzil na forumu, zdaj pa samo delam in švicam. :>
A kruh rezes?
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
A kruh rezes?
s topimi noži najraje.. dlje traja :D
kruh rezat me pripelje do raja
Conini ::
Poslušam poročila.
Dramatiziranje.
Nula?
Jah...se mi je zdelo.
A ne ne.. dobaviteljem zdravstvene opreme ter farmaciji, pa ne bomo delali profitov. Ne dovolim.
Kaplja so zaslužji Pfizerja v primerjavi s škodo, ki jo je naredil virus.
Novih bolnic cepljeni ne potrebujemo.
Ehehe.
multivac, ne skrbi. v kampu boš z Nodijem in se bosta lahko ves cas o vsem strinjala.
Nodi in multivac sta čist ql tipa. Vsaj pazita na jezik in ne serjeta po ljudeh z zlobnimi besedami (kot so fašist, sociopat, egoist)
kot nekateri drugi, ki niso niti omembe vredni, ker itak ze vsi vemo kdo so.
Zgodovina sprememb…
Dajte mi nekaj razlozit, da se vrnem k OP temi.
Ce si 2x cepljen - kako dolgo si "zasciten" ? zakaj nekateri govorijo, da cepivo deluje desetletja? Kaj pridobiš s tretjo dozo in kako dolgo te zasciti?
pa vprasanje za nas antivaxerje: kaj pridobiš ce si ze cepljen 2x pa ne gres po tretjo dozo - ki jo resno zelim odsvetovati bliznjim ljudem,predvsem zato,ker so itak samo doma... :)) ce si v penziji in ne hodiš rad na morje in na pijače zakaj za vraga bi se cepil!? doma travo kosiš in to je to. ce si pa kje bogu za hrbtom pa celo ne vidim smisla, da bi se cepil. razen ce si ponoči batman
Ce si 2x cepljen - kako dolgo si "zasciten" ? zakaj nekateri govorijo, da cepivo deluje desetletja? Kaj pridobiš s tretjo dozo in kako dolgo te zasciti?
pa vprasanje za nas antivaxerje: kaj pridobiš ce si ze cepljen 2x pa ne gres po tretjo dozo - ki jo resno zelim odsvetovati bliznjim ljudem,predvsem zato,ker so itak samo doma... :)) ce si v penziji in ne hodiš rad na morje in na pijače zakaj za vraga bi se cepil!? doma travo kosiš in to je to. ce si pa kje bogu za hrbtom pa celo ne vidim smisla, da bi se cepil. razen ce si ponoči batman
Zgodovina sprememb…
Napovedujem da bodo okužbe naraščale, nato bodo padale, nato bodo naraščale, nato bodo padale. Povprečna starost umrlega s/zaradi covid je 80+ let (vir MMC: 82 let).
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
PrihajaNodi je izjavil:
Napovedujem da bodo okužbe naraščale, nato bodo padale, nato bodo naraščale, nato bodo padale. Povprečna starost umrlega s/zaradi covid je 80+ let (vir MMC: 82 let).
to je naravnost smesno.
ej Nodi daj mi se enkrat povej,kaki je pa fatality rate vse od zacetka do zdaj v primerjavi z gripo in drugimi razsirjenimi boleznimi? nekje sem zasledil zelo majhne stevilke..
da pogledamo za New York:
Mortality Rate (23k / 8.4M = 0.28% CMR to date) and Probability of Dying
Zgodovina sprememb…
Miki N ::
Ah Nodi, Nodi... v Rona lager ne neseš knjige za čitivo, ampak jo greš tja napisat!
Kdo ve, mogoče pa trofneš poštenega, dobrega vakserja, ki te bo skril kot Anno Frank - samo jasno to ne bodo naši slotechovci, ki so večinoma težki vacisti - ti te še ovadijo oblastem!
Kdo ve, mogoče pa trofneš poštenega, dobrega vakserja, ki te bo skril kot Anno Frank - samo jasno to ne bodo naši slotechovci, ki so večinoma težki vacisti - ti te še ovadijo oblastem!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
Ah Nodi, Nodi... v Rona lager ne neseš knjige za čitivo, ampak jo greš tja napisat!
Kdo ve, mogoče pa kdo trofneš poštenega, dobrega vakserja, ki te bo skril kot Anno Frank - samo jasno to ne bodo naši slotechovci, ki so večinoma težki vacisti - ti te še ovadijo oblastem!
Nasi zdravniki v polni pripravljenosti za korono:
https://www.24ur.com/novice/slovenija/o...
Svaka cast slovenskim zdravnikom. Brez njih ne bi Slovenija bila to kar je!
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
v času pandemije sem se zredil za celih 15 kg
počuto sen se ko Sumo borac. se še spomnim ko sem se s krofli basal ker nisem smel na prazno igrisce niti sam. Kacin me je zajebo
zdaj sm back to normal 11 kg sm dol zel ker sm manj kruha rezo
še 10 pa bom zmagal v ligi
počuto sen se ko Sumo borac. se še spomnim ko sem se s krofli basal ker nisem smel na prazno igrisce niti sam. Kacin me je zajebo
zdaj sm back to normal 11 kg sm dol zel ker sm manj kruha rezo
še 10 pa bom zmagal v ligi
Zgodovina sprememb…
Daj ti raje razloži nam naslednje:
zakaj se ti zdi primerno, da bi ti resno karkoli odsvetoval (ali pa svetoval), ce hkrati jasno dajes vedeti s svojimi vprasanji, da teme bodisi ne poznas, bodisi ne razumes? A cutis tudi potrebo, da bi resno svetoval tudi na podrocju nuklearne fizike, primerjalne knjizevnosti in indijskih ved ali cutis, da ti je bilo v zibko polozeno samo razumevanje cepiv in nalezljivih bolezni?
Daj ti raje razloži nam naslednje:
zakaj se ti zdi primerno, da bi ti resno karkoli odsvetoval (ali pa svetoval), ce hkrati jasno dajes vedeti s svojimi vprasanji, da teme bodisi ne poznas, bodisi ne razumes? A cutis tudi potrebo, da bi resno svetoval tudi na podrocju nuklearne fizike, primerjalne knjizevnosti in indijskih ved ali cutis, da ti je bilo v zibko polozeno samo razumevanje cepiv in nalezljivih bolezni?
motiš se. cepiva sem prestudiral v nulo. le za boosterje mi je svalilo časa. ce bi takrat vedel kar zdaj vem bi odsvetoval tudi cepljenje vsem, razen starejsim nad 70 let.
zato sem pa vprašal o boosterjih. jaz se vsaj pameten ne delam. prehitro sklepaš.
Zgodovina sprememb…
Ne, ne sklepam prehitro. Na podlagi cesa si se odlocil, da bos postavil mejo pri 70 letih?
Ker ce bi resno nastudiral cepiva (in prebrano tudi razumel), bi vedel da postavljanje starostne meje (tako visoke sploh) ni OK.
Ker ce bi resno nastudiral cepiva (in prebrano tudi razumel), bi vedel da postavljanje starostne meje (tako visoke sploh) ni OK.
Zgodovina sprememb…
mahoni ::
Ne, ne sklepam prehitro. Na podlagi cesa si se odlocil, da bos postavil mejo pri 70 letih?
Mejo je postavil, ker je vseno ali umre pri 71 ali pri 72. A pri enem 25letniku to le ni vseeno.
Tako da odfukajte ze enkrat s tem cepivom. Ponavljam pokalo bo. Jaz vem, da ko se zacne, da ne bo milosti.
Tu je bil nesramen podpis, ki mi je prislužil naziv, ampak mi dol visi za tem.
Mr.B ::
V glavnem za te mulivax ak poldi. Sam ne se cepit, baj narava piskrbi za vas.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold
Mejo je postavil, ker je vseno ali umre pri 71 ali pri 72. A pri enem 25letniku to le ni vseeno.
Tako da odfukajte ze enkrat s tem cepivom. Ponavljam pokalo bo. Jaz vem, da ko se zacne, da ne bo milosti.
Da, ne bo. Vsi anti se boste pridruzili Nodiju in multivacu v kampu, kjer boste lahko kadili in bentili cez cepiva. Ne boste pa vec tezili druzbi normalnih….. Temu se rece, da boste institucionalizirani, nekateri tudi v prisilnih jopicih, za multivaca niti oblazinjena soba ni izkljucena.
Zgodovina sprememb…
Da, ne bo. Vsi anti se boste pridruzili Nodiju in multivacu v kampu, kjer boste lahko kadili in bentili cez cepiva. Ne boste pa vec tezili druzbi normalnih….. Temu se rece, da boste institucionalizirani, nekateri tudi v prisilnih jopicih, za multivaca niti oblazinjena soba ni izkljucena.
Ves kako je pisalo na eni od klinik: “vecina jih je zunaj”. In ne, tudi ti gres z nami. Cetrta doza ti ne uide. Izoliran bos z vsem mogocim samo da virus ne pride k tebi. Ne se zdaj izogibat druzbeni odgovornosti. Vsaka doza v tvoji riti resi eno zivljenje 80 letnika.
#OstaniDoma
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
#StaiAcasa
#SpikajmoSEvsi
Zgodovina sprememb…
70 sem napisal kar tako. To temo smo že predelali par mescov nazaj v zaklenjeni temi - kar hočem povedati je, glavno je, da se popolnoma zdravi ljudje ne cepijo.
SAJ še oni samo ne vejo kje bi postavili starostno mejo, če bi jo morali! Samo čakajo lahko in gledajo številke ter upajo, da ne bo kakšnih resnih posledic/stranskih učinkov.
zmist ::
PrihajaNodi je izjavil:
Ves kako je pisalo na eni od klinik: “vecina jih je zunaj”. In ne, tudi ti gres z nami. Cetrta doza ti ne uide. Izoliran bos z vsem mogocim samo da virus ne pride k tebi. Ne se zdaj izogibat druzbeni odgovornosti. Vsaka doza v tvoji riti resi eno zivljenje 80 letnika.
Se bolje, da ne bomo delali stroskov po nepotrebnem, bos izoliran ti, za svoje lastno zdravje, cepljeni pa se bomo sprehajali naokrog. Saj ves, da marginalci vedno nahebejo, mar ne?
70 sem napisal kar tako. To temo smo že predelali par mescov nazaj v zaklenjeni temi - kar hočem povedati je, glavno je, da se popolnoma zdravi ljudje ne cepijo.
SAJ še oni samo ne vejo kje bi postavili starostno mejo, če bi jo morali! Samo čakajo lahko in gledajo številke ter upajo, da ne bo kakšnih resnih posledic/stranskih učinkov.
Ta del ti verjamem. Antivaxx namrec vecino stvari napisete/recete/trdite ‘kar tako’
Ta del ti verjamem. Antivaxx namrec vecino stvari napisete/recete/trdite ‘kar tako’
Proizvajalci so vse stvari napisali KAR TAKO.
Če ti nekaj predvidevaš = KAR TAKO. Dokler nimaš dolgoročnih rezultatov - je vse KAR TAKO.
toliko o tem
Massacra ::
Skratka, sprejel si družbeno "normalnost", ki je takšna že več kot leto in pol? Bravo zate.
Zdaj pa tako: v 2-3 mesecih se ima zgoditi dejstvo, da boste, glede na strokovne študije, cepljeni morali svoje življenje nadaljevati:
- v karanteni, ker bo dokazano, da širite velik "load" novih sevoh sars-cov-2
-ob vsaj 7 dnevnem testiranju
- nekje spomlafi 2022 bo jasno, kaj se cepljenim sploh dogaja v telesu.
Good luck maestro!
mahoni ::
Makaroni iz Francije pravi, da cifre rastejo, ker niso otoki precepljeni.
Minvajl mas ajslend, kjer so skoraj precepljeni, a primeri rastejo.
Kar tako ane?
Tu je bil nesramen podpis, ki mi je prislužil naziv, ampak mi dol visi za tem.
A pa bedaki res ne razumete, da je ravno na primeru Islandije vidna korist cepljenja. Ja, stevilo okuzenih narasca, ne pa tudi stevilo smrti, kar pomeni, da cepivo opravlja svojo nalogo - preprecuje hujso obliko bolezni.
Pa se za onega genialca, ki se sprasuje, kaj se po cepljenju dogaja v telesu - ja, le kaj?? Odziv zelo podoben okuzbi z dejanskim koronavirusom le da v bistveno manjsem in kontroliranem obsegu (kar je tocno namen cepiva)... Pa se res nima smisla prepirati z vami - odlocili ste se, da greste po poti Amišev in se samoizlocite. Mene ne moti, ne bom vas pogresal.
Pa se za onega genialca, ki se sprasuje, kaj se po cepljenju dogaja v telesu - ja, le kaj?? Odziv zelo podoben okuzbi z dejanskim koronavirusom le da v bistveno manjsem in kontroliranem obsegu (kar je tocno namen cepiva)... Pa se res nima smisla prepirati z vami - odlocili ste se, da greste po poti Amišev in se samoizlocite. Mene ne moti, ne bom vas pogresal.
Zgodovina sprememb…
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Pfizer, PCT test in neprofesionalni zdravnik (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 22707 (18900) | Mr.B |
⊘ | V Izraelu kljub visoki precepljenosti krivulja navzgor (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 66368 (60110) | bluefish |