Forum » Kaj kupiti » Črnila in tonerji
Črnila in tonerji
amadej85 ::
Glede na to da je na spletu poplava raznoraznih kompatibilnih tonerjev in kartuš, me zanima, kje kupujete tonerje in črnila. Tonerje sem do sedaj kupoval na biro.si, me pa predvsem zanima, kje kupit kvalitetno kompatibilno črnilo za HP.
Hvla
Hvla
Telbanc ::
Pač pogledaš mal po netu, mal kake forume, kaj kdo kupuje.. dostava je ponavad u 24. urah.
Mene pa zanima nekej drugega, če je možno kupit tiskalnik oziroma toner v papirnicah in trgovinah, ki imajo prodajo na drobno. Z novimi "turističnimi"boni za 100 evrov. Če kdo ve.
Mene pa zanima nekej drugega, če je možno kupit tiskalnik oziroma toner v papirnicah in trgovinah, ki imajo prodajo na drobno. Z novimi "turističnimi"boni za 100 evrov. Če kdo ve.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Katero MFC napravo se izplača kupiti?Oddelek: Kaj kupiti | 7615 (4612) | 1309976 |
» | Za vse tiste, ki kupujete printer za lastno podjetje oz. kjer se bo delalo večje št. (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8566 (3319) | noraguta |
» | Tiskalnik /večfunkcijska napravaOddelek: Kaj kupiti | 4920 (3952) | mat xxl |
» | Kateri znamki obnovljenih/kompatibilnih tonerjev zaupate?Oddelek: Kaj kupiti | 2030 (1746) | mersol |
» | Čiščenje tiskalniškega valja laserskega tiskalnikaOddelek: Strojna oprema | 7151 (6756) | Brane2 |