» »

Preverjanje karantene med 22h in 6h ponoči

Preverjanje karantene med 22h in 6h ponoči

Uporabnik ::

Čisto tako me zanima, ali lahko med to uro preverjajo karanteno, saj je namreč takrat nočni počitek. Za policijske preiskave vem da se ne smejo delati razen ob nekih izjemnih pogojih. Ima kdo kakšen link na zakon, akt, kjer je to definirano?
If You Don\'t Stand for Something, You\'ll Fall for Anything

Ben Dover ::

A zato so mi delali hišno ob 6:00? Dobro vedet.

;-) ::

Nevem točno kako je s preverjanjem karantene, ampak hišne preiskave, preverjanje bolniške itd. tudi ne poteka med 22 in 6 uro zjutraj.

Aston_11 ::

Uporabnik je izjavil:

Čisto tako me zanima, ali lahko med to uro preverjajo karanteno, saj je namreč takrat nočni počitek. Za policijske preiskave vem da se ne smejo delati razen ob nekih izjemnih pogojih. Ima kdo kakšen link na zakon, akt, kjer je to definirano?

Bogi mi, če mladina tako razmišlja. Kje si to bedarijo pobral, is beyond me.

Uporabnik je izjavil:

Za policijske preiskave vem da se ne smejo delati razen ob nekih izjemnih pogojih.

Slabo veš.

(5) Preiskava se praviloma opravlja med 6. in 22. uro. Opravlja se lahko tudi izven tako določenega časa, če se je v njem začela, pa se do 22. ure še ni končala ali če so podani razlogi iz 218. člena tega zakona ali če preiskovalni sodnik oceni, da bi bili lahko zaradi odlašanja uničeni sledovi kaznivega dejanja oziroma predmeti, pomembni za kazenski postopek, in to posebej dovoli.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Aston_11 ()

Meee ::

Kolega je specialec in je razlagal da oni zmeraj "kriminalcem" udirajo v stanovanja/hiše sredi noči, saj je največ možnosti, da jih ujamejo nepripravljene (beri: ko spijo v gatah) in ni veliko možnosti, da se upirajo (beri: streljajo/vihtijo meče,...).

Vem, da ni isto. Sem pa prepričan, da ti noben ne bo prišel preverjat karantene ob 1h ponoč.

49106 ::

Aston_11 je izjavil:

Uporabnik je izjavil:

Za policijske preiskave vem da se ne smejo delati razen ob nekih izjemnih pogojih.

Slabo veš.

(5) Preiskava se praviloma opravlja med 6. in 22. uro. Opravlja se lahko tudi izven tako določenega časa, če se je v njem začela, pa se do 22. ure še ni končala ali če so podani razlogi iz 218. člena tega zakona ali če preiskovalni sodnik oceni, da bi bili lahko zaradi odlašanja uničeni sledovi kaznivega dejanja oziroma predmeti, pomembni za kazenski postopek, in to posebej dovoli.

Do elaborate, zakaj meniš, da slabo ve oziroma kako si drugače od OP tolmačiš ta člen.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: 49106 ()

Uporabnik ::

Ben Dover je izjavil:

A zato so mi delali hišno ob 6:00? Dobro vedet.

Hehe, ja ob 6:00 pozvonijo :)
If You Don\'t Stand for Something, You\'ll Fall for Anything

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Ilegalno kopiranje podatkov?!

Oddelek: Mobilne tehnologije
51231 (920) DeeCoy
»

Kdo v Sloveniji te lahko preišče? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
5212775 (7634) jype
»

Ranljivost v Internet Explorerju razkriva vnose v naslovno vrstico

Oddelek: Novice / Varnost
115340 (3899) MrStein
»

Kolegu policija zasegla PC, ki ga rabi (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
11032096 (27851) poweroff
»

Bo Anonymous napadel mehiški mamilarski kartel? (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Varnost
7426296 (21359) donfilipo

Več podobnih tem