Forum » Strojna oprema » kabel za tipkovnico
kabel za tipkovnico
gregc1 ::
rabim razdelilni kabel, da bi imel eno tipkovnico na dveh računalnikih. računalnika nebosta delovala istočasno.
kuglvinkl ::
če rabiš enkrat input na PC A in drugič na B, potem po mojem ne. Razen, če je ugasnjen.
Your focus determines your reallity
Gagatronix ::
gledal sem ypsilon razdelilce. eden input dva autputa. problem je samo to da je eden za prenos podatkov in polnjenje, drugi je pa samo za polnjenje. rabim pa dvakrat prenos podatkov. to bi mi že zadostovalo. obstaja kaj takega?
Gagatronix je izjavil:
Isci USB switche. Dobis za 20-25 eur.
ali res ne obstaja noben razdelilni kabel? ker če kupim usb switch potem imam spet eno napravo umes. če res ne obstaja nobeden razdelilni kabel bom potem rešil z switchem.
vnetidebater ::
rabim razdelilni kabel, da bi imel eno tipkovnico na dveh računalnikih. računalnika nebosta delovala istočasno.
to usb stikalo rabiš
https://www.mimovrste.com/usb-hubi/ugre...
Gagatronix je izjavil:
Isci USB switche. Dobis za 20-25 eur.
ali res ne obstaja noben razdelilni kabel? ker če kupim usb switch potem imam spet eno napravo umes. če res ne obstaja nobeden razdelilni kabel bom potem rešil z switchem.
kompliciraš.
USB switch prilepiš na spodnjo stran mize s kakšnim mogočno močnim dvostranskim selotejpom in to je to. Ne boš niti vedel da imaš, samo gumb boš pritiskal vsake toliko.
Recimo kaj takega lahko uporabiš:
https://www.merkur.si/obojestranski-lep...
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vnetidebater ()
Gagatronix ::
Ti si res isces probleme tam kjer jih ni. Ne, ne obstaja Y kabel za USB, kupi switch, zalimaj ga pod mizo in nehaj komplicirat.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Povezava 2 računalnika 2 monitorjaOddelek: Strojna oprema | 831 (657) | srus |
» | Ena miš&tipkovnica, 2 računalnikaOddelek: Pomoč in nasveti | 650 (489) | solatko |
» | tipkovnica za dva računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8388 (7480) | WizzardOfOZ |
» | priklop tiskalnika na več pc-jevOddelek: Omrežja in internet | 1106 (1068) | Invictus |
» | USB Preklopnik 1 naprava 2× PCOddelek: Kaj kupiti | 1165 (1032) | Kekec |