Forum » Kaj kupiti » USB Preklopnik 1 naprava 2× PC
USB Preklopnik 1 naprava 2× PC
Kekec ::
Potreboval bi en USB priklopnik rad bi svojo brezžično tipkovni in miško (komplet ki ima skupni sprejemnik) delil med dvema računalnikoma vedno je samo eden aktiven da bi se znebil enega seta na mizi, iščem kakšno enostavno rešitev brez kakšnih audio/video priključkov in seveda čim bolj ugodneje, pozna kdo kakšno zadevo lahko tudi iz tujine.
lp
lp
joze67 ::
Možnost B: do enega od računal dostopaš izključno preko RDP (ali ustreznega Linux nadomestka)(in ja, RDP je v osnovi nadomestek za X).
Kekec ::
Na njihovi spletni strani nisem našel ničesar kar ustreza mojim zahtevam pa tudi cena je 100+ kar se mi zdi preveč
@joze to je čisto razumna rešitev vendar je pri meni eden od PC-jev v bistvu prenosnik in včasih nimam potrebe ga jemati ven iz torbe da bi se povezoval na PC, v obratni smeri pa ne deluje RDP zaradi politike firme, tako da to odpade.
@joze to je čisto razumna rešitev vendar je pri meni eden od PC-jev v bistvu prenosnik in včasih nimam potrebe ga jemati ven iz torbe da bi se povezoval na PC, v obratni smeri pa ne deluje RDP zaradi politike firme, tako da to odpade.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kekec ()
joze67 ::
Equip(R) USB 2.0 Matrix Switch omogoča deljenje 3 naprav med kar dvema računalnikoma, brez dodatnih nepotrebnih kablov in naprav...
... as opposed to - what? Deljenju 3 naprav med 1 računalnikom?
Whisky ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | tipkovnica za dva računalnika (strani: 1 2 )Oddelek: Strojna oprema | 8340 (7432) | WizzardOfOZ |
» | Kje dobiti usb razdelilec?Oddelek: Kaj kupiti | 4210 (2497) | SimplTech |
» | en disk na dva računalnikaOddelek: Strojna oprema | 2861 (2606) | borut_s |
» | Dva računalnika in USB printerOddelek: Pomoč in nasveti | 5637 (5497) | Blup |
» | razdelilec 1 monitor, 1 miška, 1 tipkovnica - 2 računalnikaOddelek: Strojna oprema | 5131 (4839) | Sc0ut |