Forum » Šport » NBA sezona 2021-2022
NBA sezona 2021-2022
Badwolff ::
Zvezdica27 je izjavil:
Jaz pa v Bostonu vidim ful potenciala, ampak iz oblakov je bilo jasno, da v glavah niso mogli narediti tega koraka do konca. To je samo stvar motivacije, interesov, želje... Vsaj Tatum je zame odpovedal - a to še ne pomeni, da nekoč ne bo. NI še čist tisti supermax, za katerega ga imajo, dostikrat je na koncu tekem odpovedal, a samo trener ve ali zaradi utrijenosti, glave, kvalitete, bolezni...
V glavnem, ja, super sezona. Se vidimo drugo leto, ko bodo ekipe v ogrodjih iste, kar najbrž pomeni podobne ekiše na vrhu. Mal me zanima, kaj bo z Lakersi, Clippersi in Utah... ostalo pa bo podobno. Škoda mi je samo da se je Middleton polomil, z njim bi bilo drugače.
Super basket.
zz
Tatum je bust in za vekomaj bo ostal bust. Tak, DeRozan tip igralca, ne zna prenesti pritiska. Poglej si njegovo statistiko izgubljenih zog npr.
Roko na srce, sem srcno upal, da GSW dobi prstan, samo zato, da ne bi Americani ego trippal okoli Tatuma in kako je on novi obraz NBA-ja, medtem ko jim ne-Americani harajo po njihovem parketu (Giannis, Jokic in Luka).
Job well done, najbolj me je presenetil Wiggins. Njega in CAT nisem moral smisliti, ko sta bila soigralca v Timberwolvesih, taksne primadone sta bila, katerima je Buttler povedal svoje in odsel drugam. So ga pa v GSW lepo osebnostno preoblikovali, kar je iz njega povleklo ves njegov potencial. Mi je lepo videti taksne zgodbe.
Velik neumnosti slišiš na forumih.
Tatum bo za vedno bust. Derozan tip....
Pri 24 ih, v 6letu mislim, je bil 3x v ECF in enkrat v finalu. boston ima ekipo, ki se bo lahko potegovala za naslov še dolga leta.
Letos je bil first team all nba in 6. v mvp voting, težko najdeš 10 boljših igralcev (recimo dodaš Lebrona in Duranta pred njega, vse ostalo je stvar diskusije).
Vsekakor ni bust, pa če ga maraš aline. Jaz recimo ga ne.
Zvezdica27 ::
dečko mora samo delati s psihologom in motivatorjem. Ne poznam njegove zgodovine, a dejatvo je, da je bilo finale zanj letos max in je na koncu redno odpovedal, vidno je bilo z Marsa. Ne vem zakaj ga trener ni menjal, a on je za to plačan, ne jaz.
Je pa res, da mi iščemo igralca, ki bo boljši od že tako najboljših na planetu... crazy
Drugače se strinjam za Middletona, ki je zame top igralec. Če bodo drugo leto zdravi Murray, Middleton, Zion in vsi Clippersi, bo končnica še bolj crazy, stari bodo še starejši, mladci pa v lih pravih letih
Kakorkoli, če je Tatum 24, ima še 3-4 leta, potem pa bo jasno. Že zdaj je top, ali pa bo nekoč MVP, pa je odvisno samo od njega.
zz
Je pa res, da mi iščemo igralca, ki bo boljši od že tako najboljših na planetu... crazy
Drugače se strinjam za Middletona, ki je zame top igralec. Če bodo drugo leto zdravi Murray, Middleton, Zion in vsi Clippersi, bo končnica še bolj crazy, stari bodo še starejši, mladci pa v lih pravih letih
Kakorkoli, če je Tatum 24, ima še 3-4 leta, potem pa bo jasno. Že zdaj je top, ali pa bo nekoč MVP, pa je odvisno samo od njega.
zz
bambam20 ::
ČE bodo Middleton, JRue in GIannis zdravi, Boston še dolgo ne bo videl NBA finala več.
Maybe yes maybe no...
Ena stran je stara, komot declina, druga je mlada, pričakovat je, da kej napredujejo.
Sam sem velik bucks/Giannis fan. Ampak ekipa res potrebuje nekaj mlade krvi.
Giannis je 27, Middleton 30 in Jrue 31. Torej so v najboljših letih.
Tatum 23, Brown 25 in Smart 27. Vendar, slednjim ne zaupam. Glede, kako so jih Warriorsi odpihnili, ker realno bi tole moralo biti 4-1 .
Gsw komot dobi še kak prstan. Za denar se jim jebe
Ne bi rekel, da komot. Imajo pa vsekakor šanso in mirne roke, ki se ne zatresejo, ko je to pomembno.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: bambam20 ()
Je kje seznam kdo zdej igra za naso reprezentanco?
Z reprezentanco je v Trstu tudi Goran Dragić, ki se bo v tem ciklu tekem dokončno poslovil od dresa z državnim grbom. Ob njem bodo proti Italiji igrali še Jaka Blažič, Jakob Čebašek, Žiga Dimec, Zoran Dragić, Gregor Glas, Gregor Hrovat, Jurij Macura, Edo Murić, Aleksej Nikolić, Luka Rupnik in Mike Tobey. Sekulić v ekipi pogreša le še Žana Marka Šiška.
GupeM ::
Očitno tudi Luka Dončić, pravijo današnje novice.
https://www.rtvslo.si/sport/kosarka/don...
Ne vem kako so se to dogovorili, ampak očitno so se.
https://www.rtvslo.si/sport/kosarka/don...
Ne vem kako so se to dogovorili, ampak očitno so se.
Likalnik ::
kako to, da Žiga Samar ne igra v reprezentanci? sicer ni bil izbran na NBA draftu ampak vseeno ima fant potencial.
Groot ::
kako to, da Žiga Samar ne igra v reprezentanci? sicer ni bil izbran na NBA draftu ampak vseeno ima fant potencial.
Najbrž zaradi nabora NBA, ker je bil sedaj kar nekaj časa v USA na preizkusih. Sam močno upam, da bo takoj po tem kvalifikacijskem ciklu (ali pa tudi že umes) vključen v reprezentanco, ker Rupnika na EP pa res ne mislim gledat.
aborko ::
Si pa ja mal pošerate accounte med sabo. Sam res nimam ogromno kolegov, pa vendar mi od tv appov naših operaterjev manjka le t2. Pa itak tv-ja praktično ne gledam, mogoče par ur na mesec, pa še to na laptopu ali telefonu...
A je kak stream tekme? Kdo dfak ma telemah?
Kakšen stream bo zagotovo objavljen pod tole novico.
https://www.rtvslo.si/sport/kosarka/slo...
Hvala ti.
(In še: na Telemach, tudi zaradi takšnih scen, ne grem do smrti.)
telemachu je ostalo zelo malo športa, tisti ki smo na telemachu se lahko bolj ali manj pod nosom obrišemo za fuzbal in nba.
Tud na konkurenco ne greš zaradi takšnih scen.
V končni fazi se da vse streamat, sam tko casual je seen fajn TV pržgat in maš hassle free tekmo.
kixs ::
Ne morem verjet. Moj source za livestreame ima samo enega, pa se ta je cisto zablokiran z reklamami :(
https://hd.?tream2watch.com/video/italy...
https://hd.?tream2watch.com/video/italy...
kixs ::
Ja
Deluje bp. Trenutno sta himni.
Upam, da moja 6Mbit povezava zdrzi.
Deluje bp. Trenutno sta himni.
Upam, da moja 6Mbit povezava zdrzi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kixs ()
tony1 ::
Tudi jaz sem se registriral (je čisto neboleče in ekspresno), dela. Komentator je seveda ITA...
Top, tv komentator je zdaj HR...
Top, tv komentator je zdaj HR...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: tony1 ()
Kurzweil ::
Za balkansports je treba bit registriran... je pa hrvaški komentator in razmerje slike 4:3 ...dela pa smooth
recmajkemi ::
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Ko pa vprašaš, kdaj so prijavili kako stvar pa črički.
Če veš, obišči & prijavi na; e-uprava.gov.si/podrocja/vloge/vloga.html?id=2377
Samael ::
recmajkemi je izjavil:
https://paktech2.com/live/519-
Brez registracije
Ker program?
A ne gre klikniti linka? :)
Samael != Samuel
recmajkemi ::
Sori... kliknil ampak mi zaradi noscripta ni odprlo avtomatsko.
Tnx.
Tnx.
V tej državi vsi vedo za vse svinjarije, ki se dogajajo.
Pozitivno presenečen, spet smo v krasni formi in strašni postavi... Res je škoda, da Gogi ni bil zraven na OI...
Uf sam pa po današnji tekmi ne bi ravno hvalil forme. Precej ročne zavore je bilo videti, kar je razumljivo glede na nepomembnost in timing tekme. Ampak kar me spet malo skrbi je brezglavnost napada ko v njem ni Gogija. Zato si res najbolj želim da bi ga prepričali za EP, čeprav mi je jasno da 99,999% ne bo igral.
Uf sam pa po današnji tekmi ne bi ravno hvalil forme. Precej ročne zavore je bilo videti, kar je razumljivo glede na nepomembnost in timing tekme. Ampak kar me spet malo skrbi je brezglavnost napada ko v njem ni Gogija. Zato si res najbolj želim da bi ga prepričali za EP, čeprav mi je jasno da 99,999% ne bo igral.
Sej prihaja še Šiško. jeseni pa bo tukaj še Prepelič.
Masayoshi ::
Pa upam Samar, pa da se res končno zahvalimo Rupniku. Luka res ni za reprezentanco pa čeprav je LD najboljši budddy...
Sej prihaja še Šiško. jeseni pa bo tukaj še Prepelič.
Šiško je povsem drug profil playa kot Gogi in pa predvsem s precej manj prezence na igrišču. Tisto česar se sam namreč bojim je da se ponovijo OI, kjer so najboljše reprezentance močno stisnile LD in ga utrujale, ostali so pa itak večino časa čakali kaj bo naredil LD. Z Gogijem teh skrbi ni, ker preprosto ve da mu pripada to da tudi sam vzame žogo v roke.
V drugih ekipah bi takšne stvari sicer presekal trener, ampak smo že videli da Sekulič drugega sistema kot je sistem daj žogo LD niti ne zna postavit.
IL_DIAVOLO ::
Zakaj se nimamo drugega selektorja, ce smo videli, da smo brez Doncica tretjerazredna ekipa, ki lahko izgubi prti vsaki ekipi?
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Po mojem je to napaka, tovarišijsko talanje pozicij na KZSju, ker jih pač Sekulič (skoraj?) nič ne stane. Sekulič je med Slo selektorji seveda odličen, ampak Donke je med najboljšimi igralci na svetu in zaslužil bi si takšnega selektorja. Kokoškov je bil v njegovem rangu, Sekulič pa, žal, ne.
V bistvu ni jasno, kaj se dogaja na relaciji Donke - Kokoškov, saj je ta šel iz Dallasa. Po OI bi moral tudi Donke povzdigniti glas, da mu naj zrihtajo top šit trenerja.
V bistvu ni jasno, kaj se dogaja na relaciji Donke - Kokoškov, saj je ta šel iz Dallasa. Po OI bi moral tudi Donke povzdigniti glas, da mu naj zrihtajo top šit trenerja.
judoka ::
Ja ne, ker brez Doncica in Dragica bi trgal z drugim selektorjem. Magic selektor bi iz aba league igralcev in parih ki so kak razred visje naredil ultra zmagovalce. Isto kot pri nogometu. Kdo so ti magic selektorji ljudje, a je vam jasno da nas je 2 mil minimalnim bazenom in maximalnimi rezultati ce gledas vse sporte?
Ne stekam kaj vam je zdaj Sekulic naredil. Fakt je da brez Donketa, ki btw z veseljem prihaja v repko z razlogom (kzs) in po moznosti se brez parih ala Prepelic, Z. Dragic (vedno nekdo manjka) smo 2 razredna ekipa.
Desetletje in vec nazaj smo imeli poimensko precej precej mocnejso ekipo (-Doncic) z multiple NBA in euroliga igralci (-Doncic) in ni slo do medalje. Vecinoma niti blizu medalje. Z raznimi selektorji. In se vedno se jamra nad zvezo, nad selektorjem, nad... V vsakem jebenem sportu v SLO se najdejo Lojzeti ki mislijo da vejo vec kot profiji v zvezah, vec kot trenerji, vec kot strokovnjaki. In za njih je 5 mesto v evropi po neki neumni logiki poraz. KZS, odbojkarska zveza,..solski primer kako se dela. Solski primer kako lahko mala drzava naredi vrhunske rezultate. Itak da so vzponi in padci, itak da se delajo napake, noben ni perfekten. A ce potegnes crto se dela vrhunsko glede na vse okoliscine.
Ne bit smesni.
Ne stekam kaj vam je zdaj Sekulic naredil. Fakt je da brez Donketa, ki btw z veseljem prihaja v repko z razlogom (kzs) in po moznosti se brez parih ala Prepelic, Z. Dragic (vedno nekdo manjka) smo 2 razredna ekipa.
Desetletje in vec nazaj smo imeli poimensko precej precej mocnejso ekipo (-Doncic) z multiple NBA in euroliga igralci (-Doncic) in ni slo do medalje. Vecinoma niti blizu medalje. Z raznimi selektorji. In se vedno se jamra nad zvezo, nad selektorjem, nad... V vsakem jebenem sportu v SLO se najdejo Lojzeti ki mislijo da vejo vec kot profiji v zvezah, vec kot trenerji, vec kot strokovnjaki. In za njih je 5 mesto v evropi po neki neumni logiki poraz. KZS, odbojkarska zveza,..solski primer kako se dela. Solski primer kako lahko mala drzava naredi vrhunske rezultate. Itak da so vzponi in padci, itak da se delajo napake, noben ni perfekten. A ce potegnes crto se dela vrhunsko glede na vse okoliscine.
Ne bit smesni.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | NBA (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Šport | 207391 (104700) | Samael |