» »

NBA sezona 2021-2022

NBA sezona 2021-2022

««
50 / 55
»»

dope1337 ::

Osebno bi najraje videl THJ+Powell za kaksnega Miles Turnerja ter Brunson+Bertrans za LaVine.

Vem ... mokre sanje.

Sem pac pristas small balla in se mi zdi, da bi Miles bil veliko bolj kompatibilen, kot Ayton. Pa se Carlisle ima rad Powella ter THJ-ja in bi mogoce preprical FO, da je to dober deal. Goberta res ne bi rad videl v Dallasu.
"Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree
it will live its whole life believing that it is stupid."
-Albert Einstein

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: dope1337 ()

bambam20 ::

Če moram izbirat med Aytonom in Gobertom, potem vzamem Aytona. Gobert je limitiran igralec in v resnici ne dela tako velike razlike v igri.

Kurzweil ::

Ja... Gobert bo ta mesec star že 30 let... je pa seveda boljši defender, bloker in rebounder... Ayton pa seveda mlajši, ima neprimerljivo boljši met od daleč... definitivno bi bil dolgoročno boljši match za Luko Ayton, za nek instant success, kjer ekipa krvavo rabi, kar Gobert ponuja pa slednji.

Me pa res malce firbec, kaj planira sedaj že bivši trener UTA Quin Snyder. Namreč danes berem, da mu je UTA ponujal zelo visoko pogodbo, da bi le ostal, pa je tip bojda brezpogojno zavrnil kakršno koli možnost podaljšanja sodelovanja. Možakar očitno že ima nek deal z nekom...

Badwolff ::

Govori se, da bo vzel year off.

judoka ::

Ayton je boljsa varianta za switch-able obrambo, Gober za rim protection. Ayton boljsi shooter in precej mlajsi.

Ce pricakuje max pogodbo, potem Dallas nima sans in se mi on ne zdi max tip igralca. Sploh za centra vrzt max...more bit res difference maker.

Je pa res... da bomo pa na koncu lahko sploh veseli, če bo prišel kdorkoli od te dvojice... berem, da so se konkretno za Gobertom zagnali pri CHI...

Bi se kr strinjal z @judoka. Skoda je max pogodbe za Gobert-like centra.
-Albert Einstein

endelin ::

Itak ne bo nobenega od teh dveh. Če bi izbiral Ayton:D

endelin je izjavil:

Itak ne bo nobenega od teh dveh. Če bi izbiral Ayton:D

Potem pa je edina realnost vsakoletni predčasni odhod na počitnice.

Warriors in the Finals:

+43 in 3rd quarters
-52 in other quarters

Masayoshi ::

Fak, Sweeney intervjuvan za Jazz glavnega...nat gud.

Zvezdica27 ::

yo,

kaj gledamo kaj ali ne? Tale G5 bo opasna in po moje kdor to zmaga, bo imel 3 zmage ;)

zz

Zvezdica27 je izjavil:

yo,

kaj gledamo kaj ali ne? Tale G5 bo opasna in po moje kdor to zmaga, bo imel 3 zmage ;)

zz

Daj se žrtvuj za nas in glej to blesavo metanje trojk. Ti bomo hvaležni.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Tidule ()

GupeM ::

bambam20 je izjavil:

Zvezdica27 je izjavil:

yo,

zz

Ne seri in si razbij tipkovnico ter se odklopi z interneta. Ti bomo hvaležni.

GupeM je izjavil:

bambam20 je izjavil:

Zvezdica27 je izjavil:

yo,

zz

Ne seri in si razbij tipkovnico ter se odklopi z interneta. Ti bomo hvaležni.

Razbij ti svojo tipkovnico bednik. MOja ni bila 10, tako kot tvoja.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: Tidule ()

globoko grlo ::

get a room
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

sem gledal, in ... drama, zadnja sekunda, Poole da trico... ooooooooo

... end of Q3

;)

zz

Denver, Milwaukee in Chicago naj bi pokazali precej interesa za Vasilija Micića...

Kako bi pasal ob Donketa?

Ne bi. Moja prognoza - Micić NBA ne bo videl.

Ja sem tud jaz skeptik.A bo videl al ne je verjetno odvisno od tega kake ponudbe
bo dobil.

Ja seveda, ne bo dobil take, ki bi mu garantirala igranje. Tudi glede denarja več kot pri Turkih ne bo dobil. IMO seveda.

Christian Wood za (na uc) cca. 10-15 mil skarta? Ni slabo.

Smurf ::

Tale menjava resnicno izgleda genialno.

kixs ::

Kar stirih so se znebili:

The Dallas Mavericks are acquiring center/power forward Christian Wood from the Houston Rockets in exchange for the No. 26 pick in the 2022 NBA draft and four players with expiring contracts, sources told ESPN.

Dallas will send Boban Marjanovic, Marquese Chriss, Trey Burke and Sterling Brown to Houston, sources said, creating roster flexibility and adding a productive big man.

Voss ::

Res fantastičen deal. Donnie bi verjetno še en dve slabi pogodbi zraven vzel. To je tip igralca, ki bi moral blesteti ob Dončiću.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Voss ()

Mal špekulirajo da je bil CW tako poceni ker je menda nemogoč po karakterju. Upam da ni res.

Masayoshi je izjavil:

Mal špekulirajo da je bil CW tako poceni ker je menda nemogoč po karakterju. Upam da ni res.

Morda je razlog tudi to, da je igral v ekipi, ki tanka in je bil enostavno zafrustriran.

Sicer pa je pogodba zgolj eno letna.

se strinjam, zaenkrat izgleda odličen deal (že skor to good to be true ;)). Razen picka niso dali nič omembe vrednega, ajde Burke je imel kakšen preblisk kdaj, pa Chriss na začetku, pol se je pa čisto izgubil.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Masayoshi ()

Zimonem ::

Chriss je bil soliden zgolj dokler so ga imeli na 10 dnevnih pogodbah. Od kar je podpisal pa od njega ni bilo nič.

Verjetno je res, ce ne ne bi bil tako cheap. V vsakem primeru niso tvegali nic, je expiry in v zameno so dali
ne-rotacijske igralce.

Wood je... Kot karakter je precej v k.., v obrambi slab iz ne zainteresiran, baje ne zna postavljat scrrenov, kar je pri Lukcu kar pomembno, večkrat je pustil ekipi na cedilu, nikoli igral v winning ekipi. So se pa ljudje pred leti slinili nad njegovimi per minute statsi.

Mogoče ga lahko en Kidd še oblikuje, v nakladi je vsekakor solidna opcija, nekak boljši Powell z rangom.

Samael ::

Badwolff je izjavil:

nikoli igral v winning ekipi.

To so te mal nahecal :) Milwaukee je bil .622 team :)

Jaz Wooda ne bom koval v zvezde, se mi pa zdi da je dober deal in vsekakor upgrade za komajda omembe vredno ceno, če bodo le ukrotili njegov ego. Glede na to, da je drugo leto plačilno leto, lahko pričakujemo, da bo dal max iz sebe in če se ne obnese tudi ni nič tragičnega, glede na to da mu čez leto pogodba poteče.
Dobra poteza se mi zdi tudi, da se je to zgodilo tako hitro in je glede vsega ostalega še vedno vse odprto. Fanj so spucali roster, pridobili 3 prosta mesta, upam pa da to ni oz. najbrž ne bo zadnji trade. Če najdejo način, da se rešijo Bertansa bom pa sploh zadovoljen.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

endelin ::

Dober deal Dallasa.

IL_DIAVOLO ::

Dober deal, ampak se ne dobijo rim protectorja, ne bom zadovoljen :)
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

evo. vstal ob 5:15 in pogledal zadnjih 34 sekund ;)

Hja... škoda za game 5, da Curry ni trice zadel - zdaj ko ima še MVP finala, pismu, je odšel v absolutne legende, ko smo se kako stran nazaj kregali (na olimpiadi pa nikdar ni igral, če se ne motim, ne?). Mislim, da se njihova dinastija absolutno končuje, Iggy je igral na koncu najbrć samo zato, da lahko reče, da je igral, ostali 3 pa so 32 ali 34 let, kar pomeni, da imajo morda še kako sezono ali dve in to je to... No, bomo videli, sem pa vesel za Klaya, ker mi je bil včasih top in da se po takih poškodbah takole vrneš... respect.

Boston pa - če bodo psihologi naredili svoje - lahko postane naslednja dinastija, kajti ekipo imajo noro dobro, samo v glavi je vse padlo. Uf... prihodnja leta bo basket odličen, ker dobrih ekip je kar nekaj, hkrati pa odhajajo legende počasi v pokoj...

Uf. dobra sezona, dober show.

zz

Boston ne bo nobena dinastija. Enostavno preveč močnih ekip na zahodu.

Drži pa, da imajo jedro ekipe na večletnih pogodbah (Tatum, Brown, Smart). V naslednji sezoni bo expiring contract še Al Horford in tu bi znali narediti kakšen trade za dodatnega superzvezdnika ob Tatumu (Lillard?).

Drugače pa luštna sezona. Z zmagovalci sem zadovoljen, Mavsi so pa tudi končno stopili stopničko višje in bi se znali že naslednje leto vklopiti v boj za sam vrh v kolikor ne bo poškodb.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Voss ()

Anonymous Reddit poet

Dear Kobe,

I wrote you but still ain't callin'
I left my cell, my pager, and my home phone at the bottom

I sent two letters back in autumn, you must not've got 'em

My shots gone cold I'm wondring why
I got suited up at all
Wiggin's hands cloud up my vision
And I can't see at all
And even if I could it'll all be bricks
Turn it over on every drive
It reminds me, that I'm not Kobe
I'm not Kobe....

Wiggins obrambni mvp, tudi Luko je kar ustavil.

Masayoshi je izjavil:

Wiggins obrambni mvp, tudi Luko je kar ustavil.

Nah:

https://streamable.com/v6v09i

Jaz pa v Bostonu vidim ful potenciala, ampak iz oblakov je bilo jasno, da v glavah niso mogli narediti tega koraka do konca. To je samo stvar motivacije, interesov, želje... Vsaj Tatum je zame odpovedal - a to še ne pomeni, da nekoč ne bo. NI še čist tisti supermax, za katerega ga imajo, dostikrat je na koncu tekem odpovedal, a samo trener ve ali zaradi utrijenosti, glave, kvalitete, bolezni...

V glavnem, ja, super sezona. Se vidimo drugo leto, ko bodo ekipe v ogrodjih iste, kar najbrž pomeni podobne ekiše na vrhu. Mal me zanima, kaj bo z Lakersi, Clippersi in Utah... ostalo pa bo podobno. Škoda mi je samo da se je Middleton polomil, z njim bi bilo drugače.

Super basket.

zz

sam ko pa poslušaš izjave, kaki vosli so to... prav gumpci, porkamadona... tko kot publika (katastrofa). Še najbolj inteligenten je bil Wiggins...

Zvezdica27 je izjavil:

Boston pa - če bodo psihologi naredili svoje - lahko postane naslednja dinastija, kajti ekipo imajo noro dobro, samo v glavi je vse padlo. Uf... prihodnja leta bo basket odličen, ker dobrih ekip je kar nekaj, hkrati pa odhajajo legende počasi v pokoj...

Uf. dobra sezona, dober show.

zz

Boston je bil v NBA finalu samo zato, ker se je Middelton poškodovan. Nalepi si to nekam.

James Wiseman 2021-22 stats:
0 games played
1 ring
$9,166,800 salary

Badwolff je izjavil:

0 games played
1 ring
$9,166,800 salary

Ti, ko si na bolniški, tudi prejemaš mesečni znesek.

Zvezdica27 je izjavil:

Jaz pa v Bostonu vidim ful potenciala, ampak iz oblakov je bilo jasno, da v glavah niso mogli narediti tega koraka do konca. To je samo stvar motivacije, interesov, želje... Vsaj Tatum je zame odpovedal - a to še ne pomeni, da nekoč ne bo. NI še čist tisti supermax, za katerega ga imajo, dostikrat je na koncu tekem odpovedal, a samo trener ve ali zaradi utrijenosti, glave, kvalitete, bolezni...

V glavnem, ja, super sezona. Se vidimo drugo leto, ko bodo ekipe v ogrodjih iste, kar najbrž pomeni podobne ekiše na vrhu. Mal me zanima, kaj bo z Lakersi, Clippersi in Utah... ostalo pa bo podobno. Škoda mi je samo da se je Middleton polomil, z njim bi bilo drugače.

Super basket.

zz

Tatum je bust in za vekomaj bo ostal bust. Tak, DeRozan tip igralca, ne zna prenesti pritiska. Poglej si njegovo statistiko izgubljenih zog npr.

Roko na srce, sem srcno upal, da GSW dobi prstan, samo zato, da ne bi Americani ego trippal okoli Tatuma in kako je on novi obraz NBA-ja, medtem ko jim ne-Americani harajo po njihovem parketu (Giannis, Jokic in Luka).

Job well done, najbolj me je presenetil Wiggins. Njega in CAT nisem moral smisliti, ko sta bila soigralca v Timberwolvesih, taksne primadone sta bila, katerima je Buttler povedal svoje in odsel drugam. So ga pa v GSW lepo osebnostno preoblikovali, kar je iz njega povleklo ves njegov potencial. Mi je lepo videti taksne zgodbe.
-Albert Einstein

Smurf ::

Tatum bust? Ne se hecat, on je nekje top10/15 igralcev v NBAju...

ni pa Luka.

Za Tatuma se zdi, da je v ligi že zelo dolgo. V resnici je star 24 in to je bila njegova 5-ta sezona

Giannis je potreboval 8 sezon , da je osvojil NBA naslov. Ne gre to čez noč.

Imam dvome v našega Dončića, ker ni delavec, ki se šlepa na talent, če bo kdaj sploh osvojil naslov.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

bambam20 je izjavil:

Badwolff je izjavil:

0 games played
1 ring
$9,166,800 salary

Ti, ko si na bolniški, tudi prejemaš mesečni znesek.

Exactly my point
Prvi igralec dosedaj, ki je bil z ekipo celo leto, pa ni igral niti minute.
In le del od tega zaradi poškodbe.
Kot je rekel nekdo, 'The easiest path to a ring ever'

Mato989 ::

dope1337 je izjavil:

Zvezdica27 je izjavil:

Super basket.

zz

Tatum je bust in za vekomaj bo ostal bust. Tak, DeRozan tip igralca, ne zna prenesti pritiska. Poglej si njegovo statistiko izgubljenih zog npr.

Roko na srce, sem srcno upal, da GSW dobi prstan, samo zato, da ne bi Americani ego trippal okoli Tatuma in kako je on novi obraz NBA-ja, medtem ko jim ne-Americani harajo po njihovem parketu (Giannis, Jokic in Luka).

Job well done, najbolj me je presenetil Wiggins. Njega in CAT nisem moral smisliti, ko sta bila soigralca v Timberwolvesih, taksne primadone sta bila, katerima je Buttler povedal svoje in odsel drugam. So ga pa v GSW lepo osebnostno preoblikovali, kar je iz njega povleklo ves njegov potencial. Mi je lepo videti taksne zgodbe.

Nekak sem zmeden? A ni Curry Američan in najboljši tricaš v zgodovini itd...?
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
««
50 / 55
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759207909 (105218) Samael