» »

NBA sezona 2021-2022

NBA sezona 2021-2022

««
49 / 55
»»

endelin ::

Katerakoli ekipa pride iz vzhoda bo zjebana. Gsw lepo na počitku ze par dni. Malo je bedno ker Dallas naleti spet na odlične Warriorse (po nekaj letih so nazaj)

Zgodovina sprememb…

• spremenil: endelin ()

bambam20 ::

endelin je izjavil:

Katerakoli ekipa pride iz vzhoda bo zjebana. Gsw lepo na počitku ze par dni. Malo je bedno ker Dallas naleti spet na odlične Warriorse (po nekaj letih so nazaj)

Nič ni bedno. Bedno je zgolj to, da so poškodbe krojile Warriorse. Bo pa po kmalu jasno, če imajo vzhodnjaki kakšne možnosti.

Voss ::

bambam20 je izjavil:

Voss je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Ce je butler limitiran pol je tudi doncic

Butler je star, Dončić je superstar.

Jimmy ima prednost v tem, da je res garač in ubistvu cela ekipa Miamija je grajena na tej ideji. V zvezdniškem smislu malce izstopata Butler in Adebayo, pa potem morda še Tyler Herro, ki zadnje tri tekme sploh ni igral. Vse ostalo so starejši izkušeni igralci in še kakšen mladec zraven.

Kapo dol trenerskemu štabu Miamija, da so sposobni takšen kader privleči do borbe za veliki finale.

Od kdaj je Adebayo zvezdnik? Zvedzniki so tisit, ki gledalce pritegnejo pred tv zaslone.

Nego kaj je drugega igralec na maxu in ob Butlerju glavni igralec ekipe, ki igra v konferenčnem finalu že drugič v zadnjih treh sezonah, enkrat celo v glavnem finalu?

Pa, da ti še napišem meaning, kaj je star igralec: Star players, people who are contributing an exceptional amount to the end goal or result of the team, have to be made aware of their talent while simultaneously acknowledging how much they have left to learn.

Voss je izjavil:

Nego kaj je drugega igralec na maxu in ob Butlerju glavni igralec ekipe, ki igra v konferenčnem finalu že drugič v zadnjih treh sezonah, enkrat celo v glavnem finalu?

Z zgodovinsko najnižjo gledanostjo. Noben ne gleda NBA tekem zaradi Butlerja in še manj zaradi Adebaya.

V prfektni situaciji bi moralo biti NAB finale Nets proti Warriorsom.

Ne spremlja se NBA zaradi enih Butlerjev pa Adebayov.

Zvezdica27 ::

Butler je superstar material - sam prstan mora dobiti. Kurc je to, ker igra "grd" basket. V smreke in favle iskat, prebijat za vsako ceno (saj koš da) ni lih atraktiven basket. Saj je to top, ni pa za mase igra, atraktivna. Ekipo imajo letos sicer ful bolj uravnoteženo kot pred 2 letoma. V bistvu je to res izenačen finale, ker ta gen Bostona pa isto - rabijo en prstan in jajca, pa tud lahko postanejo dinastija, ker dobri so ful. Adebayo pa - kaj jaz vem, meni je všeč, razen, ko mi ni ;)

Zvezdica27 je izjavil:

Butler je superstar material - sam prstan mora dobiti.

Butler ni noben superstar materijal, če te 99% ljudi na zemlji ne pozna in ne ve, kateri šport igraš.

Kurzweil ::

Težko boste prišli do enoznačne definicije, kdo je superstar...

butler ima življensko zgodbo - ko dobi prstan, ti še jaz iz njega naredim superstarja (pa se ukvrajam z "marketingom" na bistveno nižji ravni). Za šalo. Ne bo lih večji od MJ, sam bo pa superstar brez skrbi. Sam prstan rabi.

zz

IL_DIAVOLO ::

Jaz sem pa slišal, da bo Vzhod kazal kozje molitvice Zahodu :D
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

Samael ::

Zanimiv razplet :)
Samael != Samuel

Heh... sem si ogledal. Boston je na koncu spet padel, prav neverjetno psihično nestabilni so v končnicah - pred tem pa kot granit.

Butler je imel met za zmago. Več od tega ne moreš. Skorajda mi je žal, da je zgrešil. Sicer je bila končnica kar hektična, obojim je igra kar razpadla. Miami je ful slabo zaćel in to pol lovil celo tekmo. Grizejo nenormalno...

V medijih je Tatum junak tekme - saj ne rečem, da ni top igral - na koncu pa je ugasnil (ko recimo Butler ni).

Dobro, glede na videno se strinjam, da jih bo GSW povozil, že zaradi psihe in treh prstanov imajo ful prednost. Pa še home court, če se ne motim.

zz

tony1 ::

Kar je Miamiju zmanjkalo je bil en Gogi.

Boston ima verjetno večje šanse proti Gsw

Smurf ::

Jaz bi vseeno stavil na GSW, predvsem zaradi izkusenj, Boston bo pomoje nervozen.

AtaŠtumf ::

Kdo pa je danes res pravi superstar v NBA?

Sam bi morda edino rekel za LeBrona, pa mogoče Curry, Jokić, Giannis kilomtre za njim, ostali niti blizu niso še!

Glavna kandidata naslednje generacije pa Zion, Dončič, ...?

Pa mogoče še kdo drug, odvisno od števila naslova prvakov.

Groot ::

Haha Zion bo moral najprej kakšno tekmo sploh odigrati da bi lahko bil s od superstarja. Pa tudi sicer dvomim da bo on kdaj karkoli blizu superstarja.

AtaŠtumf ::

Groot je izjavil:

Haha Zion bo moral najprej kakšno tekmo sploh odigrati da bi lahko bil s od superstarja. Pa tudi sicer dvomim da bo on kdaj karkoli blizu superstarja.

Hypajo ga na polno!

Drugače pa se strinjam.

Osebno celo pričakujem naslednje leto Pelikane v finalu!

Bodo v finalu ja:D

Sem pogledal tudi to tekmo... jaz nekako uživam v teh tekmah, ki niso high scoring... ko se tepe na terenu, ko se igra obramba, ko se vidi res tista prava želja, ki nadomešča mogoče manjko kvalitete... na koncu pa sem vesel, da je zmagal Boston... seveda bom za njih tudi v finalu, sploh po tem, ko je bil slednji podobno kot DAL... res spoštovanja vreden v tem vzponu za razliko od prvega dela sezone.

GSW seveda ima prednost, ker ima več individualne kvalitete... bo precej bolj spočit... ima pa tudi prednost domačega terena... jim bo pa seveda precej težje, Looney bo pomoje povsem out, ker ga bo Robert Williams v obrambi pojedel, ko sem že ravno pri slednjem, bi bil zelo dober za DAL... ima pa sicer kar nekaj težav s koleni, mislim da... tudi sicer bodo Thompson, Curry in Poole dobili match v obrambi, primarno na Smartu in še komu... tole bo zelo zanimiva serija in mislim, da je GSW ne bo tako zlahka dobil, vsaj upam, da bo tako. GSW zadnja leta igra precej kombinatorno, z veliko podajami, potem pa seveda ob toliko dobrih strelcih lahko začne padat... igrajo pa tudi zelo solidno obrambo, pri čemer znajo ubijat v kontrah, kar se nadejam, da jim proti BOS ne bo toliko uspevalo. BOS bi moral biti v prednosti pri skoku... bo pa imel pri GSW veliko dela Green, ki se bo moral pretepat z igralci BOS, tako da ne bo manjkalo tudi trde igre in kakšne umazane poteze...

Sicer pa Boston seveda velikokrat pade v končnicah tekem, ker igrajo seveda celotno tekmo na polno... lepo je tudi videt, da letos Tatum igra precej bolj resno v obrambi.

Sicer pa ko toliko teče debata o Butlerju... slednji je tip igralca, ki ga rabi vsaka ekipa... no MIA in BOS celotno igro gradita na tej filozofiji, torej garaštvo in 110% vložek energije v tekmo, kar pomeni seveda utrujenost in potencialno nižji % meta iz igre.

Future superstarjev je nekaj... torej ko gredo v penzijo, Curry, Durant, James, Harden, Lillard, Irving, Leonard, Davis.... bodo tu še vedno Antetokunmpo, Jokić, Dončič, Morant, Young, Embiid, Booker, Tatum... sproti pa se bodo našli tudi novi... mogoče kar američane boli in zaradi česar tudi pada gledanost je dejstvo, da je od top superstarjev zadnjih let, res precej international igralcev...

Mato989 ::

Je pa tudi res, da tako dominantnega obraza franšize kot je bil Lebron James in nekoč prej Jordan, pa pred njim Magic Johnosn/Larry Bird ni na vidiku...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Badwolff ::

Zvezdica27 je izjavil:

V medijih je Tatum junak tekme - saj ne rečem, da ni top igral - na koncu pa je ugasnil (ko recimo Butler ni).

z

Zadnjih 9 minut
7 pik za Jasona, 2 za Jimmyja

daj še za zadnje 3 minute, ko je šlo na clutch. Pa še skoke. Pa mete (zadete/faljene) Butler je grizel... Jaz sem gledal, povsod je bil, skakal...

GupeM ::

AtaŠtumf je izjavil:

Groot je izjavil:

Hypajo ga na polno!

Ja glej ... Praktično vsaka ekipa ima enega celebrity fana, ki je praktično na vsaki (domači) tekmi.
NYK imajo Spike Leeja.
LAL imajo Jacka Nicholsona.
TOR imajo Draka.
NOP imajo pa pač Ziona Wiliamsona.

Zimonem ::

Mato989 je izjavil:

Je pa tudi res, da tako dominantnega obraza franšize kot je bil Lebron James in nekoč prej Jordan, pa pred njim Magic Johnosn/Larry Bird ni na vidiku...

Larry ni bil nikoli poveličevan. Druga dva dolgujeta nekaj od tega industriji. Ne da je narobe.

tony1 je izjavil:

Kyle je bolje opravil svojo nalogo kot bi jo Gogi. Ampak za precej večjo vsoto.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Zimonem ()

Zvezdica27 je izjavil:

Butler je imel met za zmago. Več od tega ne moreš. Skorajda mi je žal, da je zgrešil. S

zz

Ti šment. Sedaj pa ne boš mogel iz Butlerja naredit superzvezdnika.

Badwolff ::

Zvezdica27 je izjavil:

daj še za zadnje 3 minute, ko je šlo na clutch. Pa še skoke. Pa mete (zadete/faljene) Butler je grizel... Jaz sem gledal, povsod je bil, skakal...

Zadnje tri minute se mi ne da, lahko pa ekstrapoliraš

Zadnja četrtina

Jimmy
4 pike, 2-6,0-2,0-0,3 skoke, 0as,0 st, 0 bl, 0 to, 1 pf

Jason
7 pik, 2-3,1-1,2-2, 2 slika, 1as,1to,1 foul

Tidule ::

Pismo, tako nadpovprečen igralec, pa se je raje odločil, da gre na dopust.

Voss ::

bambam20 je izjavil:

Po tej logiki tudi Dončić, Jokić, Giannis, Lebron in ostali že izpadli niso nadpovprečni igralci.

Horas ::

bambam20 je izjavil:

kakšne maš ti.
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

eric_cartman ::

Zimonem je izjavil:

Mato989 je izjavil:

Larry ni bil nikoli poveličevan. Druga dva dolgujeta nekaj od tega industriji. Ne da je narobe.

tony1 je izjavil:

Kyle je bolje opravil svojo nalogo kot bi jo Gogi. Ampak za precej večjo vsoto.

Glede Lowry-ja:
https://external-preview.redd.it/4yGBtB...

Horas je izjavil:

bambam20 je izjavil:

kakšne maš ti.

A, ja. Herro mu je manjkal. Se razume. To je tako, kot da bi Jordanu v Bullsih manjkal Steve Kerr (Steve Kerr bi v teh časih v NBA-ju imel povprečje 17 pik. ) Logično, da pol Jordan ne bi mogel do NBA naslova.

Tidule ::

Najbolj ironično je, da je to povsem res :) Pove pa precej o tvojem nepoznavanju NBA.

Vesel za prvo zmago BOS... sicer sem gledal tekmo po epizodah, malce spal... malce gledal... v nekem momentu se spomnim Curryja, ki se je afnal po velikem vodstvu GSW... naslednji trenutek pa že slišim komentatorja, kako je govoril o granitni obrambi BOS in 9 trojkah v zadnjih četrtini... bom pogledal tekmo še enkrat... meni osebno sede takšen basket, ki se gradi na trdem delu in obrambi, malce dolgčas je gledat neko run and gun... high scoring košarko... moram priznat, da tudi sicer nisem ravno nek fan GSW... nikdar bil. Sem pa že pred časom govoril, da mi je všeč letošnji playoff tudi iz enega drugega vidika, namreč da so na koncu v veliki meri prevladale ekipe, ki so gradile na svojem rosterju in ne impulzivno sestavljale ekipe tipa LAL, BKN,... ta serija bo še super za gledat...

Masayoshi ::

Sam tudi vesel za Boston. Je pa res da so jim trojke nenormalno letele. Bi pa bil imo Dallas z Horfordom letos prvak. Looney jih je pošolal v seriji, v tej tekmi se je pa pokazalo kako povprečen center je.

GupeM ::

Za tiste, ki pravijo, da je trojka uničila basket, tukaj en zanimiv statističen video o trojkah:

judoka ::

Naj gre k Dallasu za of. coordinator

Rasheed Wallace has agreed on a deal to be an assistant coach for the Lakers under new head coach Darvin Ham.

Precej presenetljivo, da kokosov odhaja iz dallasa.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Bo Gogi še igral v Brooklynu? Bo sploh še igral v NBA?

val46 ::

Malo iz konteksta, pa se mi ne da nove teme odpirat. Mogoče kdo ve, kdaj in kje(TV, ne kak kino) se bo dalo videt dokumentarc 2017 o košarkarskem europskem prvenstvu, ko smo postali prvaki europe?

Ja tudi jaz sem malce presenečen nad tem, da Kokoškov odhaja, zgleda se mu obeta nek offer... nimam pa pojma, zakaj sem prvo pomislil na CSKA, mogoče zato, ker je ravno včeraj/danes ta klub zapustil Itoudis.

Sicer pa se jaz bojim odhoda Seana Sweeneya, ki je mastermind, kar se upgrada DAL v obrambi tiče...

Bo pa tudi zanimivo videt, kam bo šel Snyder iz UTA in kdo ga bo zamenjal...

Jaz sem tudi mnenja, da so dnevi šteti Nashu pri BKN... Budenholzerju pri MIL in Montyju Williamsu, če prihodnjo sezono ne naredi še tisti en korak naprej...

Ni pa te dni malo govoric o tem, da se DAL pogovarja s centerskim dvojcem Gobert/Ayton... torej, da bi dobil enega izmed te dvojice... bi bilo zanimivo slišat vaša mnenja, koga bi raje... Goberta... ali Aytona... če UTA kmalu ne bo naredil še koraka naprej, bo verjetno tudi kmalu sledil rebuild, kdo ve, mogoče smo temu priča že sedaj... naslednji, ki se ga precej omenja, da je v pogovorih z DAL, pa je Zach LaVine... pravim, da so z njimi v pogovorih in nič drugeg, da ne boste razumeli napak... tako kot verjetno še številni drugi. Bo pa zanimivo videt tudi to, če bo PHO ponudil Aytonu max pogodbo, kar z agentom zahtevata, se mi nekako zdi da ne, menda so že v kar slabih odnosih...

Pri DAL pa bo seveda zanimivo, kaj se bo zgodilo z Brunsonom... precej se bere zadnje dni, da bi ga naj ata Rick Brunson, kot assistant coach v NYK... na vsak način hotel tam.

tony1 je izjavil:

Pogodba mu je potekla in mislim, da je dragic oddelal svoje v nba.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

tony1 je izjavil:

Igral še bo zagotovo. Samo vprašanje, kje bo nadaljeval kariero.

Kurzweil je izjavil:

Jaz sem tudi mnenja, da so dnevi šteti Nashu pri BKN... Budenholzerju pri MIL in Montyju Williamsu, če prihodnjo sezono ne naredi še tisti en korak naprej...

SIcer ne vem, zakaj bi Milwakue menjal Budenholzerja, saj letos pač niso imeli sreče s poškodbo Middeltona.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

Ja tudi jaz sem malce presenečen nad tem, da Kokoškov odhaja, zgleda se mu obeta nek offer... nimam pa pojma, zakaj sem prvo pomislil na CSKA, mogoče zato, ker je ravno včeraj/danes ta klub zapustil Itoudis.

A ne gre v BKN k Nashu kot asist.?

Zdelo se mi je, da gre tja (tudi) zaradi Gogija, ampak če tega ne bo tam naslednjo sezono...

@judoka, imaš menda prav.. sem nekako pozabil...

Jaz mislim, da Dragić še ni rekel zadnje... sploh v kakšni ekipi, ki ima probleme na položaju 1/2 je še več kot dobrodošel... je pa jasno, da za veteran salary.... je pa res, da kolikor sem se z njim pogovorjal 3 let nazaj, je rekel, da še max 2 leti, saj je poškodb bilo preprosto preveč... ampak tudi za reprezentanco je rekel, da ne odigra več nobene tekme... želja je še.. sploh si je verjetno sedaj malce opomogel, odpočil in dvignil voljo do igranja, ko je praktično pol sezone počival... z nečim se mora zamotit, glede na ločitev in vse skupaj...

V kakšni Evroligi si lahko Dragić izbere klub, kje bi odigral še eno sezono... mislim pa, da bo še ostal v NBAju... veteran minimum v BKN, če kdo mene kaj vpraša...

@bambam20, pravim, da če ne bo rezultatov v prihajajoči sezoni... je pa imelo kar nekaj ekip težave s poškodbami...

Sem pa že nekaj tednov pred izpadom DAL hotel napisat, pa sem vedno znova pozabil... ni bilo nekje sredi sezone rečeno, da se Hardaway vrača nekje konec sezone, sploh v playoffu? Ali me spomin vara?

Kokoskov in Nash sta baje frenda in ga je Nash hotel ze lansko leto kot asist. V Dallasu je Sweeney main guy pri Kiddu, tam
zna met vecjo vlogo. Dragic je za vet min in 15-20 min na tekmo lahko koristen bilo keri ekipi v ligi in samo od njegove volje je odvisno ce bo se igral. Sigurno si ga zelijo vse ekipe.

Groot ::

Kurzweil je izjavil:

Ni pa te dni malo govoric o tem, da se DAL pogovarja s centerskim dvojcem Gobert/Ayton... torej, da bi dobil enega izmed te dvojice... bi bilo zanimivo slišat vaša mnenja, koga bi raje... Goberta... ali Aytona...

Sam osebno bi raje Aytona. Se mi zdi z vidika karakterja precej bolj kompatibilen z LD kot nek drug superstar. Poleg tega je na njegovi strani tudi starost in možen napredek.

Glede Gogija pa tudi sam mislim, da še ni rekel zadnje in da bi odigral vsaj še eno sezono. Ni za zanemarit niti dejstva, da je z družino sedaj ločen tako da je tudi na tej fronti najbrž manj zadržkov glede odsotnosti.
««
49 / 55
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759208337 (105646) Samael

Več podobnih tem