» »

NBA sezona 2021-2022

NBA sezona 2021-2022

««
43 / 55
»»

globoko grlo ::

Ja, katastrofa. Prec k je Luka zacel zogo zgubivat sem si reku pa ne ze spet.
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB

IL_DIAVOLO ::

Ups :D
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!

bambam20 ::

Po statistiki sodeč, ker se mi ne da vstajat ob takšni uri, je oblutek takšen, ko večina v službi ne opravi svojega dela in rezultat je temu primeren.

Mato989 ::

2 tekmi dobro pol pa spet polom :)
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Masayoshi ::

Bila je ena katastrofa četrtina (3) v kateri so izgubili 12 žog (prej so imeli 12 izgubljenih povprečno na celo tekmo) in niso mogli zadeti bazena. mislim da ene 4 minute niso pike dali. In to je bilo to. Pa Luka niti ni toliko izgubljal žog (4 celo tekmo) kot so jih vsi ostali. Je pa zelo slabo metal za 3 spet in preveč na silo hotel podajat ko je imel prost pogled na koš. Po moje so mu rekli po polcajtu naj več razigrava. Pa noben (razen ISO Brunsona in Bertansa) ni zadel nič. Bullock o/5, Kleber nič, Dodo v 1 četrtini nekaj potem pa nič....

Nekaj tudi prinese igranje v gosteh. Ni enaostavno zmagovati v gosteh, sploh pri ekipi, ki je doma skoraj nepremagljiva.

Likalnik ::

ja pokopala jih je ena četrtina...mislim, da je bila razlika 33:14 v tretji četrtini....ker po končani drugi četrtini je bil rezultat praktično izenačen

endelin ::

Ko sem šel spat so Mavsi vodili:O

AtaŠtumf ::

Kako ste zabavni tukaj.

Dallas zmaga, Dimwiddie, Brunson, Bertans, Kleber, Bullock so najboljši igralci, odlični za Mavse.

Dallas izgubi, vse, razen Dončiča, treba prodat!

:D

endelin je izjavil:

Ko sem šel spat so Mavsi vodili:O

Kaj se tekma še ni začela? :))

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: AtaŠtumf ()

judoka ::

PHO je res elitna ekipa. Rabijo samo par slabih min. da povozijo nasprotnika. Tole je vrhunska učna serija za Dallas na vseh nivojih od FO do igralcev.

Zvezdica27 ::

argh. Vstal, vmes kinkal, prespal vse, sploh ne vem kaj se je dogajalo, nisem dojel niti ene akcije, tako da sem na koncu samo registriral hud poraz in zaspal še za pol ure. V glavi mi je ostala samo ena slika Bridgesa iz klopi ko nekaj zapisnikarski mizi (ali nekomu poleg nje) nekaj pametuje.

Brezveze... meni bolj sede dopoldne za nazaj gledati, ker od tegale nimam nič - potem pa še smetiti ne morem in ne morem uničiti dneva belemu mleku in ostalim...

Torej - ker dejansko sem zakinkal, kaj je bilo, so bli tako zanič?

zz

prvi polčas še v redu...so bili še skupaj oziroma Mavsi so celo vodili...drug polčas pa polom...predvsem tretja četrtina...brez koša so bili kar nekaj minut in takrat je nastala razlika plus 10

judoka je izjavil:

PHO je res elitna ekipa. Rabijo samo par slabih min. da povozijo nasprotnika. Tole je vrhunska učna serija za Dallas na vseh nivojih od FO do igralcev.

Elitna ekipa antipatikov, ki se morati igrati proti ta pravim nasprotnikom, ki zadanejo iz vsakega položaja.

Ta booker jao, kak bi ga na gobec.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

IL_DIAVOLO je izjavil:

judoka je izjavil:

Elitna ekipa antipatikov, ki se morati igrati proti ta pravim nasprotnikom, ki zadanejo iz vsakega položaja.

Ne vem kaj Kendall Jenner vidi na njemu:)

Smurf ::

Zvezdica27 je izjavil:

Torej - ker dejansko sem zakinkal, kaj je bilo, so bli tako zanič?

Imeli so 5 minutni mrk, kar je Phoenix lepo izkoristi. Se pa o tem govori ze od zacetka, ce hoce Dallas zmagati more igrati dobro vseh 48min.

Kar se mogoce pade v oci pri tej tekmi, je res nizko stevilo asistenc (mislim, da so jih vse skupaj potalali manj kot 10), recimo Doncic je imel zgolj 2 (se sploh ne spomnem, kdaj se mu je to ze zgodilo).

Ja LD je bil včeraj slab. Enostavno ni bil pravi, ali je šel na stepback 3 ali pa je prodrl, pa so ga zaprli (ali pa tudi ne, parkrat sem imel občutek da bi moral metati, pa ni) in je podal nazaj. Tud i mi je eyetest pravil da je imel veliko napak, pa jih je po statsih naredil "le" 4 (nizka cifra zanj). So pa bili ostali res radodarni z žogami, napaka za napako. Vse to velja za 3/4. Prvi polcajt so zelo solidno odigrali, še posebej Luka.

pff... morda bom pogledal ta 3q, morda pa tudi ne. Mislim, saj gledal sem ga, sam tko da nisem nič videl hehe...

Torej, zdaj lahko rečemo damo, da we want game 7

Naslednja je v Dallasu, ne?

zz

sem pogledal q3, hja, prve dve minuti OK, potem pa Booker, CP3 in predvsem Ayton... Ayton jih je obrnil. In kar naenkrat -17.

No, zdaj bo spet tekma sezone.

zz

Slabo si gledal. Obrnili so jih predvsem v obrambi, če bi že koga izpostavil bi Bridgesa, 12 izgubljenih žog v četrtini, zadeli niso nič, ne pa v napadu.

Horas ::

Likalnik je izjavil:

IL_DIAVOLO je izjavil:

judoka je izjavil:

Ne vem kaj Kendall Jenner vidi na njemu:)

lahk se tut kontra vprašaš, kaj on vidi na tej jennerci? tako kot uni thompson na tisti kardashianovki

lepo je dobu smart po p**** na koncu, blokada holidaya in še ukradena žoga.

gsw pa katastrofa. po 3h četrtinah 116-66 :D mladci iz memphisa so naspidirani

8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Horas ()

GupeM ::

Memphis skoraj bolje igra brez Moranta. Sicer ga je lepo gledat, ampak tip je skoraj nepomemben za ekipo. Če ni celo bolje da ga ni.

Kurzweil ::

Tole moram pa prav pogledat, kaj the fuck se je dogajalo na tekmi MEM-GSW, da je MEM zmagal za 39 točk in to brez Moranta, kar so že v rednem delu parkrat pokazali, da gre brez tudi brez njega.

Sem pa na ESPN poslušal enega od novinarjev, ki je lepo povedal... da so v playoffu ostale samo še ekipe, ki so v veliki meri gradile na svojem kadru oz. ekipah, ki so jih bolj kot ne gradili samo, ali drugače, v praktično ni več ekipe, ki bi bila sestavljena "instantly", kot naprimer LAL, BKN, CHI,... kar mi je všeč!

kixs ::

Malo za hec :lol:

Zimonem ::

GupeM je izjavil:

Memphis skoraj bolje igra brez Moranta. Sicer ga je lepo gledat, ampak tip je skoraj nepomemben za ekipo. Če ni celo bolje da ga ni.

Triple J je norc.

GupeM je izjavil:

Nič skoraj, tudi v rednem delu imajo res občutno boljši skor brez Ja kot z njim. (se mi ne da zdajle iskat, ampak res ornk boljši skor). Ja je dober, pa fajn za gledat, ampak igra dosti bolje teče brez njega, tudi obramba je boljša.

Se Doncica ven in bodo Mavsi konkurencni ;)

Boston se je sam premagal... vse so imeli v svojih rokah, pol pa dve tri nesrečne sfaljene Tatuma, slab skok ob drugem prostem Janeza, Portis jr vrhunsko in zaletavanje Smarta v napadu, zgoraj navedeni blok in dobljena žoga in to je to.

So pa Bucksi grizli celo tekmo, non stop da so prišli zraven. Pol so pa zadnjih 40 sekud igrali skor 10 minut :) Kaj bo šele ko se Khris vrne... Janez je pa fakina žival...

Uf... naslednje tekme bodo vse za gledat, to bo klanje, mesarsko klanje.

zz

scipascapa ::

48 minut a 2.5 uri.

NBA zresni se. Gledali bi igro, ne pa 100x timeoutov po 2-3 minuti.

scipascapa kaj te muči? od nekdaj je tako. tudi oni rabijo pavzo, ne samo fizično, predvsem psihično ko jim nasprotni uide za nekaj točk, ki so v playoffu še kako pomembne! smo lahko včeraj videli bucks-celtics.

Groot ::

Horas je izjavil:

scipascapa kaj te muči? od nekdaj je tako. tudi oni rabijo pavzo, ne samo fizično, predvsem psihično ko jim nasprotni uide za nekaj točk, ki so v playoffu še kako pomembne! smo lahko včeraj videli bucks-celtics.

Zanimivo da se lahko v Evropi vseeno odigrajo tekme v precej manj časa, kljub temu da je precej manj počivanja tako na igrišču kot ob igrišču. Sam se kar strinjam s @scipascapa. NBA tekme so že lep čas vse preveč raztegnjene z raznimi TV pavzami in dolgimi odmori, tako da je včasih kar muka pogledat tekmo do konca, sploh če ni posebnega naboja.

Je pa tole stvar obširnejše debate, ki se tudi v NBA vleče že en čas in se nanaša tudi na morebitno skrajšanje tekem in pa predvsem manj tekem v celoti sezoni.

judoka ::

V USA je biznis na 1 mestu in to se ne bo spremenilo. Sport se prilagaja TV in ne obratno.

Masayoshi je izjavil:

GupeM je izjavil:

Nič skoraj, tudi v rednem delu imajo res občutno boljši skor brez Ja kot z njim. (se mi ne da zdajle iskat, ampak res ornk boljši skor). Ja je dober, pa fajn za gledat, ampak igra dosti bolje teče brez njega, tudi obramba je boljša.

Saj ni skrivnost. Z Morantom imajo v letošnji sezoni 36 zmag in 21 porazov, brez Moranta 20 zmag in zgolj 5 porazov. Po normalni logiki je 80% veliko boljše od 63%.

judoka je izjavil:

V USA je biznis na 1 mestu in to se ne bo spremenilo. Sport se prilagaja TV in ne obratno.

Ko bodo ugotovili, da jim uhajajo gledalci bo prepozno. Dvomim, da v eni Poljski, Češki ali kateri od drugih evropskih držav sredi noči vstajajo, da gledajo Moranta. Če ne igra Luka je mrtvilo. NBA se je razširila po svetu, a za vzdrževanje zanimanja ti potrebuješ karizmatične igralce, ki ti gledalce držijo pred tv zasloni in mlada generacija to v NBA-ju ni sposobna počet.

Če se bodo letos spet Sunsi v NBA finalu. Pa kdo bo vstajal zaradi sunsov? Jaz ne bom, pa ne bom edini, ki bo NBA finale zletelo mimo njega.

Groot je izjavil:

Je pa tole stvar obširnejše debate, ki se tudi v NBA vleče že en čas in se nanaša tudi na morebitno skrajšanje tekem in pa predvsem manj tekem v celoti sezoni.

Lahko pa enostavno poveš, koliko tekem si med sezono pogledaš, ko ne igra LUka z Dallasom? Jaz nobene. Tud z Dončićem sem si mogoče pogledal 10 tekem, pa še to ne v celoti in še to tiste, ki so bile ob prijazni uri.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: bambam20 ()

Badwolff ::

bambam20 je izjavil:

judoka je izjavil:

Ko bodo ugotovili, da jim uhajajo gledalci bo prepozno. Dvomim, da v eni Poljski, Češki ali kateri od drugih evropskih držav sredi noči vstajajo, da gledajo Moranta. Če ne igra Luka je mrtvilo. NBA se je razširila po svetu, a za vzdrževanje zanimanja ti potrebuješ karizmatične igralce, ki ti gledalce držijo pred tv zasloni in mlada generacija to v NBA-ju ni sposobna počet.

Če se bodo letos spet Sunsi v NBA finalu. Pa kdo bo vstajal zaradi sunsov? Jaz ne bom, pa ne bom edini, ki bo NBA finale zletelo mimo njega.

Groot je izjavil:

Lahko pa enostavno poveš, koliko tekem si med sezono pogledaš, ko ne igra LUka z Dallasom? Jaz nobene. Tud z Dončićem sem si mogoče pogledal 10 tekem, pa še to ne v celoti in še to tiste, ki so bile ob prijazni uri.

Si pač očitno Luka stan. Sam gledam rajši Moranta, pa še marsikoga drugega, pogledal sem kar nekaj tekem (recimo 3-4 na teden, mogoče ne v celoti in predvsem ne v živo razen za vikend), večinoma ne Dallasa, ki mi nima posebej privlačne igre.

Mato989 ::

bambam20 je izjavil:

judoka je izjavil:

Groot je izjavil:

Jaz ne vstajam za prakticno nikogar tako da sunsi gor al dol vsi so mimo tudi za lebrona nisem niti mi ne pade na misel da bi za doncica... Pogledam highlights ali tu pa tam kaj za nazaj...
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Res je moteče, da se vsako pavzo vrtijo reklame, pa bi včasih raje poslušal teamtalk.
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!

Kurzweil ::

IL_DIAVOLO je izjavil:

Res je moteče, da se vsako pavzo vrtijo reklame, pa bi včasih raje poslušal teamtalk.

Včasih? Jaz bi vedno raje gledal teamtalk, dobiš dober insight v marsikaj... je pa res, da če daš tistih 120$ ali kolikor sem nekoč dal za to, tam pa ni treba tega gledat... več, tam lahko naklikaš več tekem naenkrat... miljon neki featurjev in bombončkov... dejansko se splača... če te seveda resno zanima in imaš čas to potem tudi koristit, kar pa večina seveda nima... lahko si tut šeraš account, koker si recimo Netflix in podobno...

jah... jaz bom jutri vstal ob 5:50 in lepo za nazaj 1q, 2q bom prevrtel oz. preskakoval, 3q pogledal in zadnjih 5 min, da bom lepo ob 8h v službi, pa vse videl. Še palačinke otrokoma naredim, kar sem obljubil. Pa še za kofe bo vmes.

Live pa bom morda 1 tekmo finala ,pa še to ne. Nimam niti časa za to, niti ure niso za nas normalne. Ampak predvsem pa ja, ne more to tolk trajat, jebote... upam, da 4x12 ostane, da ne bo 4x10, sam ta cigumigu morajo omejiti.

danny green out!

Danes obrnjena tekma od prejšnje dal-pho. Odlična obramba Dal, posledično 22 izgubljenih žog pho in le 7 dal. Luka in Frank 4 ukradene. Zdaj pa ponoviti tole v Pho.

Lepo, Mavsi dobili to tekmo...3:3...gremo na sedmo tekmo...kje ste zdej vsi tisti, ki ste pisali kako bo metla oziroma 4:1 za Suns

Like Luka said: they talk big when they up. Sound like a library right now in Phoenix locker room. ??

GAME 7!

Hell yeah.

tile Sunsi v Dallasu zgledajo kot kužki. Nepričakovano... Sam kaj, ko doma zgledajo čist drugače... Obratno Dallas doma res trga, sploh obrambno... no, zdaj bodo še živčki v igri.

zz

ja zanimivo..kako domače igrišče vpliva na eno in drugo ekipo...pa vsi so profesionalci ne pa neki amaterji kater iz tira vrže, če ni domače igrišče

hamez66 ::

Sploh če gledamo ne vem ali 2. ali 3. Lukovo sezono, ko so bili Mavsi doma obupni in so imeli dolgo časa precej boljši izplen na gostovanjih kot doma.

Gledal sem do polovice 76s vs Heat. Potem pa sel spat :lol: Nisem pa imel dobrega obcutka glede DAL. Zdej bom pogledal highlights... ceprav to ni to ;)

tkole je idealno: vstaneš ob 5:50. Prvih par minut še mal mežikaš. Pol skuhaš kofe in 1q ter 2q pogledaš skoraj zbujen. Potem pa 3q in dolgovezenje v 4q. In si lih nekje 6:45 fertig, da otroke gor vržem. seveda prevrtavaš naprej. Jaz imam taktiko, da vsak favl v prvem polčasu takoj dam +5 min naprej, če so reklame, še enkrat +5 min dokler na padem v igro in gledam naprej. 3q in 4q pa odvisno kolk je zanimivo.

Ce bi imel dober obcutek, bi verjetno tako tudi naredil. Tako pa sem raje malo pogledal prvo tekmo. Skoda zivcev, ko ne gre...

globoko grlo ::

A pol nisi zvezdica zaspanka, hehe.

Mors bit se dost mlad al pa nor, sa se ti da ?
Gigabyte B460M DS3H | I5 - 10400F | 16GB | 6700XT | P2 m.2 500GB
««
43 / 55
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759208565 (105874) Samael

Več podobnih tem