» »

NBA sezona 2021-2022

NBA sezona 2021-2022

««
17 / 55
»»

sheeshkar ::

Goody je izjavil:

LOL, spet ta pametni.

Reče nekdo, ki kot zgrešeno potezo Mavericksov predstavlja jebenega Lauri Markkanena :))

Goody je izjavil:

Dam roko v ogenj, da sem sam gledal bistveno več tekem Dallasa (sem gledal letošnje prav vse, vključno s predsezono), pa tudi Cavsov (3) kot si pa ti gledal tekem Dallasa ali/in Cavsov.

Kar se mene tiče, si lahko pogledal tudi vse TikTok posnetke in Instagram objave. To niti slučajno ne pomeni, da razumeš kaj gledaš, glede na to, da še vedno vidiš Markkanena kot neko zgrešeno investicijo (po ceni, katero so plačali Cavaliersi, kar je bistvenega pomena pri teh debatah).

Goody je izjavil:

P.s.: pa res ne vem zakaj tako rad pišeš v množini? Se čutiš tako bolj pomembnega?

Gotovo bo to in ne, da v tej temi sodeluje več kot dva člana ter so se nekateri izmed njih vsaj načeloma strinjali z mojimi stališči glede Markkanena (ter jaz z njihovimi, kadar so oni pisali podobno).

Če pa ti iščeš "pomembnost" na forumu anonimnežev, pa tega prosim ne projiciraj name.

Goody je izjavil:

Bom še jaz probal tako: smo ti takrat rekli, da bi si lahko privoščili Markkanena, če drugače ne, s kakšno menjavo med tremi klubi, kjer bi se znebili še KP. Pa ste (si) skakal da KP je pa zastonj brezveze dajati, da je treba čakat da pridobi na ceni...

Prosim daj predlog kakšne take menjave. Na voljo je nešteto strani, kjer lahko simuliraš menjave in vidiš, če se sklada salary cap in podobno, pa lahko brez problema diskutiramo kakšen scenarij. Na žalost pa dvomim, da se bo to zgodilo, ker nekateri očitno niti malo ne razumete (da ne bo pomote, tudi moje znanje o tem je izredno omejeno, a očitno kljub temu precej boljše od tvojega in tebi podobnih patronov), kako takšne zadeve funkcionirajo in očitno mislite, da to deluje še bolj preprosto kot v videoigricah (kjer, predvidevam, dobivate informacije o "kvaliteti" igralcev? Po ratingu na NBA 2k21? Samo ugibam... ;(().

Zgodovina sprememb…

Goody ::

No, sem imel očitno povsem prav - nisi pogledal prav nobene tekme Cavsov letos, vse kar nakladaš nakladaš iz statistike - jebeni Markkanen a ne...Počneš točno to kar očitaš drugim. Nakladač na kubik tale naš pametni šiškar...

Goody je izjavil:

No, sem imel očitno povsem prav - nisi pogledal prav nobene tekme Cavsov letos, vse kar nakladaš nakladaš iz statistike - jebeni Markkanen a ne...Počneš točno to kar očitaš drugim. Nakladač na kubik tale naš pametni šiškar...

Torej, kot ponavadi, ne znaš podkrepiti svojih trditev in spet ne bomo videli teh fantastičnih trade scenarijev, ki so jih Mavericksi zapravili za nekoga, ki daje 13 točk na tekmo s podpovprečnim metom in bi očitno povsem spremenil to ekipo... Kakšno presenečenje!

Govorjenje, kako je nekdo pogledal VSE tekme ali da kdo drug ni pogledal nobene, je pa na forumu anonimnežev povsem brezpredmetno. Tako kot jaz tebi (ne) verjamem, da si pogledal vse tekme Dallasa in Cavaliersov, tudi ti meni (ne) boš verjel, da sem pogledal dovolj tekem in prebral dovolj analiz ipd., da si lahko ustvarim svoja kavč-strokovna mnenja. Ampak na forumu je v resnici važno samo to, ali znaš svoje trditve podkrepiti oziroma dodatno razložiti, še posebej, ko te nekdo prosi za kaj takšnega. Ti si že večkrat dokazal, da tega ne znaš in se raje spustiš na nek srednješolski nivo trkanja po prsih, kako si pogledal vse tekme, čeprav je že vsem jasno, da niti ne veš, kaj gledaš.

Te še enkrat pozivam, da predstaviš kakšen trade scenarij, ki so ga Mavericksi zapravili in s tem izpustili iz rok generacijskega talenta kot je Lauri Markkanen. Za bonus lahko še razložiš, kako bi Lauri kot zelo podoben igralec Porzingisu (velikan, ki igra bolj kot branilec in večji del sezone preživi s fizioterapevti kot soigralci...) bistveno izboljšal to ekipo? Vsaj toliko, da bi se kdorkoli (z izjemo tebe) moral sekirati zanj? Bo (končno) šlo ali bomo ponovno šli meriti penise glede števila ogledanih tekem ter TikTok objav?

Spet povsem prazno nakladanje... Nisi gledal Cavsov ne Markkanena, nakladaš pa iz statistike in ogleda kakšne (je bila vsaj ena?) lanske Markkanenove tekme.
Pa jaz ne znam podkrepiti, lol. Pri tebi niti statistika ni na tvoji strani, da o tem da sploh ne gledaš Markkanenove igre sploh ne govorim. Točno to delaš kar zmotno očitaš meni. Bolano šiškar, bolano.

P.s.: tebi bi lahko narisal, pa ne boš razumel. Seveda bi bil Dallas z LM na pogodbi kot jo je dobil pri Cavsih in brez pogodbe KP na dosti boljšem. To je povsem jasno vsem, le tistim, ki ste v predsezoni onanirali na novega KP ne. Najbolj zabavno je, ko te cepec, ki ne zna podkrepiti niti a od svojih bednih spisov poziva da podkrepiš svoje mnenje...

Samael ::

Saj je vseeno. Itak pred sezono nismo mogli vedeti, kdo bo uspešneje štartal v sezono, mimo je pa zgolj enih par tekem. Sezona se je šele začela.
Tole zdajle s KPjem najbrž ni omembe vredno, že jutri pa se lahko resno zalomi tako enemu, kot drugemu, tako da je povsem brezveze špekulirati, potem pa na osnovi tega paradirati. Oba sta lahko problem. Ali pač ne. Bomo videli, kako se bo iztekla sezona, ane.

Še najbolj idealno bi bilo, da je KP zdrav vsaj za eno konkretnejšo serijo iger, za en spodoben showcase, ki bi mu nekoliko dvignil ceno in da se ga potem rešijo za kaj spodobnega, ne pa za novi potencialni problem. Bomo videli.
Samael != Samuel

Goody je izjavil:

Spet povsem prazno nakladanje... Nisi gledal Cavsov ne Markkanena, nakladaš pa iz statistike in ogleda kakšne (je bila vsaj ena?) lanske Markkanenove tekme.
Pa jaz ne znam podkrepiti, lol. Pri tebi niti statistika ni na tvoji strani, da o tem da sploh ne gledaš Markkanenove igre sploh ne govorim. Točno to delaš kar zmotno očitaš meni. Bolano šiškar, bolano.

Toliko se obremenjuješ s tem, koliko tekem sem ali nisem pogledal, a sam ne znaš povedati popolnoma nič, razen da bi morali na nek čudežen način (ki ga ne znaš prikazati) tradedati za Markkanena. Razlogi za to spet neznani, samo da bi s tem bili dosti boljši, ker si ti to rekel (no ja, prej si pokazal, da daje 13 točk na tekmo s slabim metom ;(().

Lahko sprejmem kritiko, da sem nakladač, ni problema in glede na to, da v tej temi nismo ravno profesionalni skavti, to gotovo tudi drži. Ampak, lepo prosim, model, poglej se v ogledalo. :))

Goody je izjavil:

P.s.: tebi bi lahko narisal, pa ne boš razumel. Seveda bi bil Dallas z LM na pogodbi kot jo je dobil pri Cavsih in brez pogodbe KP na dosti boljšem. To je povsem jasno vsem, le tistim, ki ste v predsezoni onanirali na novega KP ne. Najbolj zabavno je, ko te cepec, ki ne zna podkrepiti niti a od svojih bednih spisov poziva da podkrepiš svoje mnenje...

Prosim, za božjo voljo, daj že enkrat "nariši"! Že neštetokrat sem te pozval k temu, pa še kar nabijaš neke fantazije, kako bi se vse magično izšlo, če bi zanj tradeali KPja. A ti res ni jasno, da moraš pokazati neko simulacijo takšnega tradea, da dejansko vidimo, čemu vse bi se morali za to odreči? Ali pa si dejansko mnenja, da bi Bullsi kar tako, za tvoje boljše počutje, vzeli KPja?

Masayoshi ::

Mal je tole zašlo---

Zgodovina sprememb…

Zimonem ::

Za enkrat Dallas dobiva vsaj tekme proti "slabšim" moštvom. Zadnje dve leti so to praviloma izgubljali. Pustimo kiddu čas.

LOL, jaz se obremenjujem s tem katere tekme kdo gleda. Sam pa začneš s tem; "še en ki gleda samo statistiko in ne gleda tekem". Šiškar ti si kekec na kvadrat..., glede dealov si pa poglej na netu, ne mislim jih iskat zate.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Goody ()

Zimonem je izjavil:

Za enkrat Dallas dobiva vsaj tekme proti "slabšim" moštvom. Zadnje dve leti so to praviloma izgubljali. Pustimo kiddu čas.

Ja, to je tudi res.
Ta sezona bi znala biti še zanimiva. Čeprav doslej ni bilo, kar se Dallasa tiče, nič kaj prida navdihujoče, ne moremo mimo tega, da so bili pretekli sezoni, kar se napada tiče, na samem vrhu, kar se obrambe tiče pa povsem na dnu, medtem ko so trenutno 27-ti v napadu (mja, this sucks!) in kar 9-ti v obrambi.
Vsi strelci (Luka, THJ, Bullock...) mečejo krepko pod svojim povprečjem, tako da če se izboljšajo met oz. pridejo na staro raven, pa obdržijo obrambno raven, bo še zanimivo. Seveda pa bomo več vedeli po igrah proti boljšim ekipam - dosedaj jim je bil lahek razpored precej naklonjen.
Samael != Samuel

Goody je izjavil:

LOL, jaz se obremenjujem s tem katere tekme kdo gleda. Sam pa začneš s tem; "še en ki gleda samo statistiko in ne gleda tekem".

Človek, kot edino primerjavo si dal samo (ofenzivno) statistiko in na podlagi tega trdil, da je Markkanen za razred boljši. Ali si dejansko preživel čas pred zaslonom je v resnici nepomembno, ker dogajanja na igrišču itak ne razumeš niti na naši zelo omejeni ravni. Od takrat dalje pa je tvoj edini argument trkanje po prsih, kako gledaš vse tekme in s tem avtomatično vse veš in mi ti moramo seveda vse verjeti na besedo, ne znaša pa niti malo razložiti, zakaj bi en zgodovinsko "steklen" visok igralec, ki veliko raje igra kot krilo namesto kot center, bil bistveno boljši od drugega "steklenega" visokega igralca, ki veliko raje igra kot krilo namesto kot center, zaradi česar moraš poleg njega igrati s še enim centrom, kar ti pri Dallasu zjebe spacing v napadu in hkrati proti večini ekip v ligi tudi obrambo, ker ti zato mora to visoko krilo preganjati nižja hitrejša krila.

glede dealov si pa poglej na netu, ne mislim jih iskat zate.

Seveda ne, ker kot prvo, si jih nesposoben najti. Kot drugo, pa bi to pomenilo, da bi moral predlagati res bedast trade, ki bi ti ga večina foruma povsem raztrgala. Z izmikanjem lahko vsaj nekaterim prodajaš bučke, kako dejansko veš o čem govoriš in da smo ostali neki cepci, ki nič ne razumemo, ker se nam Markkanen ne zdi prav noben napredek od Porzingisa.

Pa malo se umiri z raznimi "cepci" in "kekci".

Bobu je pač treba reči bob, šiškarju pa cepec. Drugače se s tabo res ne da. Opletaš z spisi v katerih ne napišeš prav nič. Sem vedel da ti lahko narišem, pa ne boš razumel. Bom poiskusil še enkrat, pa vem da ne boš dojel: Čeprav naj bi bila po tvoje povsem enaka tipa igralcev, pa nista, je LM boljši igralec na nižji pogodbi kot KP.

P.s.: čeprav debilno misliš, da so tvoje žalitve tako subptilne, da niso žalitve, se tudi v tem, kot v vsem ostalem, krepko motiš.

Samael je izjavil:

Zimonem je izjavil:

Ja, to je tudi res.
Ta sezona bi znala biti še zanimiva. Čeprav doslej ni bilo, kar se Dallasa tiče, nič kaj prida navdihujoče, ne moremo mimo tega, da so bili pretekli sezoni, kar se napada tiče, na samem vrhu, kar se obrambe tiče pa povsem na dnu, medtem ko so trenutno 27-ti v napadu (mja, this sucks!) in kar 9-ti v obrambi.
Vsi strelci (Luka, THJ, Bullock...) mečejo krepko pod svojim povprečjem, tako da če se izboljšajo met oz. pridejo na staro raven, pa obdržijo obrambno raven, bo še zanimivo. Seveda pa bomo več vedeli po igrah proti boljšim ekipam - dosedaj jim je bil lahek razpored precej naklonjen.

Odstotek meta v napadu se bo zagotovo izboljšal, ker trenutno zgrešijo tudi kopico odprtih metov. Poleg tega je Luka ponovno slabo pričel sezono in se lahko pričakuje, da bo čez nekaj tednov tudi on dvignil svojo raven. Poleg (sicer pričakovane) odsotnosti Porzingisa, pa me malo skrbi za Maxija, ker je trenutno edini, ki odlično zadeva trojke ter se je hkrati tudi vrnil na svojo raven izpred dveh sezon v obrambi. Upam, da gre samo za lažjo poškodbo.

Pri Kiddu me še vedno skrbi to, da vsaj zaenkrat ni videti neke vizije (vsaj v napadu) in da očitno še spoznava ekipo, kar pa glede na to, da je ekipa v osnovi že dve ali tri leta skoraj ista in da ne uvaja neke povsem nove vizije, je to vsaj meni malo čudno. Poleg tega me že od njegovih prvih intervjujev skrbijo razne izjave, kako bo Luka igral več offball in žogo prepuščal drugim, kar samo po sebi ni nič narobe, vendar NE v tej zasedbi, zato nekateri že dolgo časa govorimo, da je nujno potrebno pripeljati sposobnega sekundarnega kreatorja ali pa, da se bo s to zasedbo več igralo post-up igro in podobno. Če se bo Luko odvzemalo kreacijo zato, da bo DFS igral post-up in metal dolge midrange mete in podobno, potem to ne deluje kot dolgoročno dobra strategija, niti kot nekaj, kar bi bilo sploh vredno eksperimentirati. Mi je pa všeč napredek v obrambi, upam, da je to trajno.

Goody je izjavil:

Čeprav naj bi bila po tvoje povsem enaka tipa igralcev, pa nista, je LM boljši igralec na nižji pogodbi kot KP.

Jezus, a ti res ni jasno, da želim malo bolj podkrepljeno razlago teh izjav? To, da ti misliš, da je Lauri boljši od KPja, vsi razumemo že od tvojega prvega prispevka včeraj. Mene zanima ZAKAJ naj bi bil boljši? Do sedaj si dal statistiko letošnjih tekem, kjer sta oba en podoben drek in trdil, da je bistveno boljši (in hkrati nič povedal o njuni obrambi, kjer je po tvoje Lauri prav tako boljši, čeprav ne znaš niti malo povedati zakaj ali pa pojasnil, kako Lauri ni več nagnjen k poškodbam in s tem povsem varna investicija vsaj iz tega stališča).

To, da ima Lauri nižjo pogodbo od KPja je tudi jasno prav vsem. Še več, pri Bullsih je imel ŠE nižjo, torej me zanima, kako točno bi ti prepričal Bullse, da bi vzeli precej dražjega KPja na triletni pogodbi in zanj dali Markkanena? Bi jih hipnotiziral? Izsiljeval s pištolo na glavi? Daj vsaj kakšen argument, prosim.

Badwolff ::

mojih 5 centov - Markkanen sux

Scer pa, če misli kdo, da ima dobro menjavo - RealGM/Trades and Transactions, pa link semle ;)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Badwolff ()

Zelo dobra analiza prvih tekem Mavericksov. Kot smo nekateri že pisali, odvzemanje žoge Dončiću zato, da se jo več daje igralcem, ki nikoli niso pokazali talenta za kreiranje napadov kot že večkrat omenjeni DFS, ne deluje ter igranje Porzingisa plus še enega centra škoduje spacingu:
Kidd has also emphasized the point of Doncic doing less, instead having other players bring the ball up court and initiate plays. The early results have been mixed. We've seen players like Dorian Finney-Smith being asked to do too much. His usage increased from 11 percent last season to 16 percent this season, and so far, that higher usage has resulted in more turnovers and Finney-Smith taking some unusual shots he is not used to taking (or making). Meanwhile, as predicted here, the early Powell-Porzingis lineups resulted in less-than-optimal spacing and some weird on-court situations, like Porzingis calling for a post-up in the middle of Doncic-Powell pick-and-roll action.

In kot sem pisal ravno danes, za Porzingisa (in podobno tudi Markkanena), ki želi igrati 4ico, moraš nato imeti poleg njega še enega visokega igralca, kar ti oslabi spacing v napadu in prevzemanje ter mobilnost v obrambi:
One of the bigger challenges for Kidd and his staff is that they almost need to build two systems, one on offense and another on defense, because of Porzingis. The Latvian is a unique player, and Kidd needs to "scheme" for his skill set on both sides of the floor. In the last three games, Dallas played a more aggressive and heavier switching style of defense with Porzingis out of the lineup. That works because Powell, Kleber, and Cauley-Stein are mobile bigs who can defend higher at the level of the screens and switch on smaller defenders. What happens when KP gets back?

V kolikor vodstvu ne uspe pripeljati že vsaj dve sezoni nujno potrebnega dodatnega kreatorja, so eksperimenti z odvzemanjem žoge Luki nesmiselni in jasen pokazatelj, zakaj se je takšnim idejam nasprotovalo že lani v playoffu. Če jim to ne uspe, lahko vsi samo molimo vsem možnim bogovom, da trenutna forma Ntilikine ni le naključje, temveč nekaj trajnega.

Kje si našel Ntilikino :)
Pri NYK je bil problem, da so imeli od njega kot osmega draft picka preprosto prevelika pričakovanja, fantazirali da bo ne vem kakšen PG and whatnot :) Mi lahko upamo, da bo solidna sedma ali osma opcija s klopi s poudarkom na obrambi, zdi se, da mu ta vloga ustreza, nikakor pa game changer.
Vsekakor pa upravičeno pričakujemo kaj več od Bullocka. Na trenutke deluje, kot da je vse tisto kar smo pričakovali da bo JRich, potem pa popolnoma ponikne - z metom krepko pod svojim povprečjem.
Luko so letos obdali s strelci, THJ, Bullock, S. Brown ... Ti bodo morali narediti korak naprej oz. se vrniti v staro formo, drugače bo vse skupaj res neka srednja žalost.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Samael ()

Ma kar ornk žalost. DAL je lahko lani v eni tekmi premagal vsako ekipo (pa tudi izgubil z vsako), letos pa proti najboljši 1/3 ekip sploh nima šans...

Samael je izjavil:

Kje si našel Ntilikino :)
Pri NYK je bil problem, da so imeli od njega kot osmega draft picka preprosto prevelika pričakovanja, fantazirali da bo ne vem kakšen PG and whatnot :) Mi lahko upamo, da bo solidna sedma ali osma opcija s klopi s poudarkom na obrambi, zdi se, da mu ta vloga ustreza, nikakor pa game changer.

Haha, vidim, da sem očitno premalo satirično napisal tisti stavek. Skušal sem prikazati kako brezupna bo situacija, če ne bodo tradeali za kvalitetnega kreatorja. Nima veze, se povsem strinjam, sedma ali osma opcija s klopi je best case scenarij in tudi to je morda preveliko upanje, kljub obetavnemu začetku.

VaeVictis ::

Malce bolj pogumna napoved, Dallas bo letos še slabši kot prejšnje leto in vprašanje je, če bo sploh prišel v končnico.

Dallas se mora prvo znebiti KP, potem pripeljati kreatorja in nekega gibljivega centra oz. powerforwarda, ki zna zadevati ali pa prvovrstnega strelca, ki si zna tudi sam narediti met, da se s temi igralci nekako razbremeni Dončiča.

Brez tega bodo životarili še naprej, kak playoff, izpad pred finalom in ponovi enako naslednje leto.

Sam pa osebno ne vidim, da je vodstvo Dallasa to sposobno izvesti in Cuban pripravljen plačevati čez sallay cap.
Let's Go Brandon!
Slo-tech.com je postal greznica in izguba časa!
Adijo!

Moja (for fun) 2022/23 napoved: tudi letos se bodo izognili play-in tournamentu in v končnico prišli kot peti. (zadnjo sezono so bili, če se prav spomnim, šesti)
Ja, vem, da je ta moment to videti nekoliko pretirano optimistično, ampak še vedno menim, da so kanček boljša ekipa kot lani, le meti jim ne stečejo.
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

Smurf ::

Samael je izjavil:

Moja (for fun) 2022/23 napoved: tudi letos se bodo izognili play-in tournamentu in v končnico prišli kot peti. (zadnjo sezono so bili, če se prav spomnim, šesti)
Ja, vem, da je ta moment to videti nekoliko pretirano optimistično, ampak še vedno menim, da so kanček boljša ekipa kot lani, le meti jim ne stečejo.

Sem podobnega mnenja, pa mogoce celo pridejo v 2 krog koncnice. Kaj vec pa ne. Je pa itak ogromno faktorjev moznih do takrat tako, da je to cisto sloganje :).

Samael je izjavil:

so mogoče za kanček boljša, je pa kar nekaj ekip, ki so več kot za kanček boljše kot lani.

Jup. Pa tudi kakšna slabša :) Bomo videli ane :)
Samael != Samuel

In Frenk we trust ;).

Vajenc ::

Luka na trenerskem stolu :))
Not only is there no God, but try finding a plumber on Sunday.
Woody Allen

Danes sem poslušal podcast Mavericksov, kjer sta se voditelja pogovarjala o "teorijah zarote", da se mogoče kaj kuha v ozadju glede tradeanja Porzingisa in da ima zato "težave s hrbtom". Namigovala sta tudi, da je podoben razlog morda tudi pri Dragiću, ki je prav tako izpustil že nekaj tekem. Kolikor sem razumel, gre za čiste špekulacije, brez nekih virov, ampak je morda kdo bral kaj podobnega o tem? Se je kaj omenjalo za kakšen trade bi potencialno lahko šlo?

Se povsem zavedam, da je to zelooo malo verjetno in meji na fantazije, ampak, ali obstaja možnost, da bi v tradeu za Porzingisa lahko dobili Pascal Siakama? Siakam je trenutno poškodovan (še en "dokaz" teorije zarote? :P) in v tem času je svojo kariero na njegovi poziciji fantastično začel njihov letošnji 4. pick Scottie Barnes, v katerem verjetno vidijo več potenciala in morda Siakam ne želi prihajati s klopi, kar mogoče (s poudarkom na mogoooče) pomeni, da bi bili pripravljeni tradeati Siakama?

Mogoče, če se Masai Ujiri malo udari v glavo in ga ravno v tistem trenutku s takšnim predlogom pokliče Nico Harrison? Mogoče ga uspe prepričati, da je Porzingis sedaj reees zdrav? Vem, fantazije, ampak bolje od Siakama za Porzingisa ne morejo dobiti. V tradeu bi lahko bil vključen tudi Dragić in takšen trade deluje skupaj s Powellom v Toronto (plus verjetno bodoči picki, morda še kakšen dodaten mlajši igralec tipa Green, Moses Brown, morda Ntilikina, če jih prepričajo, da je na pragu tega, da postane superzvezda...).

Čiste špekulacije, ki jih mečem samo kot kost za glodanje, če se komu zdijo zanimive takšne debate, ne kot neko resno možnost.

Badwolff ::

Middleton 'ima' covid. Sigurno prihaja v Dallas.

V tem primeru bi moral Dallas verjetno ven poslati še nekaj (mislim, da se TPE ne more kombinirati z igralci, ki jih pošlješ ven), da izenačijo ceno. Nekih 8 mil je razlike (Siakam, Dragič - KP, Powell).
Bi se pa moral KP skoraj vnaprej strinjati s tem, oz. da ga bo zaradi tega "bolelo" v hrbtenici, sicer je edina opcija, da ne igra "coach's decision".
Malo verjeten scenarij.

@Badwolff, ne bodi žleht :)
Samael != Samuel

Zgodovina sprememb…

Samael je izjavil:

V tem primeru bi moral Dallas verjetno ven poslati še nekaj (mislim, da se TPE ne more kombinirati z igralci, ki jih pošlješ ven), da izenačijo ceno. Nekih 8 mil je razlike (Siakam, Dragič - KP, Powell).

V RealGM Trade Checkerju jo sprejme:
Congratulations on a successful trade
Due to Dallas being under the cap and choosing to invoke the Cap Room rule, Dallas could not go over the cap by more than $100,000 of post-trade Team Salary, which did happen here.

Due to Toronto being over the cap and having a post-trade Team Salary over the Tax Threshold, the 25% trade rule is invoked. Toronto could not receive more than 125% plus $100,000 of the salary given out for the trade to be accepted, which did happen here. Also, Toronto met the requirements of the Hard Cap rules of staying under the Tax Threshold plus $4M for adjusted post-trade Team Salary.

This trade satisfies the provisions of the Collective Bargaining Agreement.

Samael je izjavil:

Bi se pa moral KP skoraj vnaprej strinjati s tem, oz. da ga bo zaradi tega "bolelo" v hrbtenici, sicer je edina opcija, da ne igra "coach's decision".

Glede na njegovo zdravstveno zgodovino zagotovo ni težko prodati takšne poškodbe. ;((

Samael je izjavil:

Malo verjeten scenarij.

Definitivno. Malo sanjarim, ker ponovna dolgotrajnejša poškodba Porzingisa že povsem na začetku sezone, po zdravi predsezoni, je res depresivna, tudi če ni prav nič presenetljiva.

Kurzweil ::

Včeraj gledal tekmo NYK-MIL... vemo kako je v NBA, ko 20 točk prednosti tam nekje sredi tekme ni razlog, da bi ravno obupal nad tekmo, ampak tole včeraj je pa res bilo neverjetno, da si lahko ekipa, kot je MIL privošči kaj takšnega, da gre iz +21 do -20...

/////

Danes pa bi rekel, da nas čakajo večinoma samo zanimive tekme:

SOB., 06.11.21:55
Denver-Houston

NED., 07.11.00:25
Miami-Utah

NED., 07.11.00:55
Chicago-Philadelphia

NED., 07.11.01:25
Dallas-Boston

NED., 07.11.02:55
Phoenix-Atlanta

NED., 07.11.03:25
Portland-LA Lakers

Boston @Dallas:

BOS - Jaylen Brown (hamstring) out.
BOS - Josh Richardson (foot) questionable.
DAL - Reggie Bullock (face) probable.
DAL - Maxi Kleber (oblique) out.
DAL - Kristaps Porzingis (back) questionable.

* - je pa Jason Kidd omenil, da je Kristaps Porzingis včeraj že treniral, tako da obstaja neka realna možnost, da bo danes tudi igral.

Duhec ::

Tole danes je preveč stresno zame... da ti da Luka v zadnji sekundi trojko in s tem zmago Dallasa 107:104...
http://blackbird.si/

Jaz pa imel v planih pogledat več tekem, na koncu pa mi je uspelo samo HOU - DEN.

Buzzer-beater Dončiča (klik na "Watch on Youtube"):

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Kurzweil ()

Sama glasba, kot da bi koza po plehu scala... but still... :))

lynxslo5 ::

Kurzweil je izjavil:

Jaz pa imel v planih pogledat več tekem, na koncu pa mi je uspelo samo HOU - DEN.

Buzzer-beater Dončiča (klik na "Watch on Youtube"):

Bravo Luka. Takole rutinirano v zadnji sekundi za tri je nekoč zadeval Larry Bird. Škoda edino, da Luka ni takole zadel tudi na Olimpijskih igrah proti Francozom.

Haha, zvok naj bo vklopljen :))
https://twitter.com/MavsHighlights/stat...
Samael != Samuel

Gogyto ::

Navdušuje in prijetno me preseneča Cleveland. Bravo. Včeraj stresli Knickse, ki so ravno tako po dolgem času spet ekipa za gledat.

Scaramouche ::

A kdo ve kje bi se dalo dobiti cele epizode Inside the NBA?

eric_cartman ::

Scaramouche je izjavil:

A kdo ve kje bi se dalo dobiti cele epizode Inside the NBA?

Te američani in njihove zakupljene pravice do predvajanja samo za USA...

Trenutno samo za mastne denarce na youtube tv najdem.. Imaš pa free trial 1 mesec. Ampak za 65$ na mesec si lahko youtube nekam vtakne nekaj..

Naslednje tekme bodo pokazale kje je Dallas (Bullsi in Phoenix, Clippers po dvakrat), do sedaj so dobili tekme z ekipami z dna, močno pa izgubili z edinimi tremi boljšimi ekipami (ATL, Denver, Miami).

P.s.: Jokić-Morris-Butler drama pa kot 12 letni mulci...;)

Horas ::

sj si zasluži tist K**** morris! navadn bullie.

Tyler Herro didn't want to be the hero when he realized it was Joker.

8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Horas ()

Ja si, ampak malo bolj odraslo no. Takole bo samo Jokić najebal, po moje bo dobil kar nekaj tekem suspenza. V primeru seveda da ni Morris res poškodovan - vrat, kar pa spet ni ok - takole s hrbta se res ne dela no.

Najbolj otročje je pa Butler izpadel...

Zgodovina sprememb…

GupeM ::

Vsi skupaj so otročji. Še najmanj Joker. Neumno je odreagiral, ne pa otročje. Bolje bi naredil, če bi se vrgel na tla in se valjal po tleh tako kot se je Morris. To kar je Morris naredil pač ni hard faul, ampak flagrant foul. Ravno tako primeren za izključitev.

Horas ::

da je joker takole reagiral je verjetno moral že nekajkrat dobit nizke od tega bullie-ja.

"People will provoke you until they bring out your ugly side, then play victim when you get there" - Keanu Reeves

komentar v zgornjem videu
8700k+z390, 32gb 3600mhz, 1080ti, 700w gold, 512gb+2x250gb m.2 nvme + 2tb hdd

8500+b360, 32gb 2666mhz, rx 6600, 600w bronze, 512gb+250gb ssd m.2 + 2tb hdd

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Horas ()

Voss ::

Prav mu je. Upam, da je poškodovan.

Z bratom vedno igrata umazana in na meji poškodbe, potem pa jok in stok, ko se ti enkrat vrne.

Bravo Joker!

Vsi vemo, da je Morris umazan igralec in da je njegov prekršek v tem primeru prav tako bil samo še en primer tega. Ampak reakcija Jokića je kljub vsemu temu bila pretirana in hkrati povsem neumna, ker je s tem naredil točno to, kar si Morris in njemu podobni igralci najbolj želijo. Jokić je trenutno eden mojih najljubših igralcev, ampak zaradi te reakcije, ki je resnici na ljubo bila tudi precej hujša kot Morrisov umazan prekršek, bo sedaj gotovo moral počivati nekaj tekem in s tem bo Denver zelo oslabljen.

eric_cartman ::

sheeshkar je izjavil:

Vsi vemo, da je Morris umazan igralec in da je njegov prekršek v tem primeru prav tako bil samo še en primer tega. Ampak reakcija Jokića je kljub vsemu temu bila pretirana in hkrati povsem neumna, ker je s tem naredil točno to, kar si Morris in njemu podobni igralci najbolj želijo. Jokić je trenutno eden mojih najljubših igralcev, ampak zaradi te reakcije, ki je resnici na ljubo bila tudi precej hujša kot Morrisov umazan prekršek, bo sedaj gotovo moral počivati nekaj tekem in s tem bo Denver zelo oslabljen.

Vprašanje je zakaj igralca kot sta brata Morris lahko sploh še igrata.. Imata za sabo že ogromno zelo umazanih prekrškov, ki so se končali tudi s hujšimi poškodbami, pa še kar igrata.. Zakaj potem liga to podpira?

Kateri prekršek ki se je končal s hujšo poškodbo pa sta naredila Morrisa ali eden od njiju?

Voss ::

1:50 dalje.

Od zadaj v glavo.

Modela imata za 10 minut umazanih prekrškov gradiva.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Voss ()
««
17 / 55
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

NBA (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Šport
759209052 (106361) Samael