Forum » Pomoč in nasveti » Internet explorer na XPjih mi serje-oz neki zateguje procesor!!
Internet explorer na XPjih mi serje-oz neki zateguje procesor!!
Caligula ::
Mam winse XP posodobljene redno. Ce mam odprto vec kot eno okno, mi po novem zacne IE stekat tko, da mi procesor obremeni do 100%, ctrl alt delete pa zapret Explorer pa spet na novo vse...
Pa nimam virusa, trojanca, spywara,.. preverjeno s 5 posodobljenimi programi, pa ni procesor bogi-athlon 2400 ,.. pa drugac comp normalno dela,..
Kaj bi to blo? A ma ta IE tud kje tisto repair funkcijo oz kako ga na novo instaliram oz kaj naj nardim?
LP
Pa nimam virusa, trojanca, spywara,.. preverjeno s 5 posodobljenimi programi, pa ni procesor bogi-athlon 2400 ,.. pa drugac comp normalno dela,..
Kaj bi to blo? A ma ta IE tud kje tisto repair funkcijo oz kako ga na novo instaliram oz kaj naj nardim?
LP
nicjasno ::
Meni recimo winMX proceor obremeni z 100%, pa tudi nimam svoh zadeve (athlon xp 2500+). Odinstaliraj explorerja dol pa ga nanovo namesti. Ali pa se bolse, zacni uporabljat mozillo firebird.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | svchost.exe, kaj počne, kako ga omejiti? Noro počasen pc :(Oddelek: Pomoč in nasveti | 5241 (4217) | Master_Yoda |
» | Počasen računalnik??Oddelek: Pomoč in nasveti | 1852 (1634) | Sami |
» | CPU usage zelo visokOddelek: Pomoč in nasveti | 3043 (2433) | Mihec1990 |
» | Rač. po enem času začne zelo počasi delat. Procesor dela po nepotrebnem 100% in še 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1051 (1002) | digital II |
» | sistem ugasa !!Oddelek: Pomoč in nasveti | 983 (844) | badboy |