Novice » Zasebnost » Z novim letom dobimo biometrične osebne izkaznice
Kayzon ::
Nisem prebiral celotne teme,zakaj je sploh potrebno spreminjati osebne kartice? Jaz sem prejsnje leto obnavljal in mi velja spet za dlje casa,tko da mi je tole cisto sfaljeno
Lonsarg ::
Če dela država je pač jasno da bodo hude porodne težave. Bi bilo optimistično za pričakovati da bo kako drugače.
Ampak ajde, sčasoma bo to štimalo in bo s tem odpadla potreba po ekstra naročanju certifikata. Morda leta 2040 dobimo evolitve ali vsaj ereferendume na osnovi tega :)
Ampak ajde, sčasoma bo to štimalo in bo s tem odpadla potreba po ekstra naročanju certifikata. Morda leta 2040 dobimo evolitve ali vsaj ereferendume na osnovi tega :)
darkolord ::
https://www.zurnal24.si/slovenija/cakal...To, da za branje kartic potrebuješ bralnik, je fiasko?
Tipično slovensko.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Z novim letom dobimo biometrične osebne izkaznice (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Novice / Zasebnost | 41980 (18402) | OK.d |
⊘ | Nove osebne izkazniceOddelek: Loža | 1386 (1290) | dsfsfawer235 |
» | Pakistan bo zbral prstne odtise vseh uporabnikov mobilne telefonijeOddelek: Novice / Zasebnost | 16525 (13642) | Okapi |
» | Nigerija: ena država, ena plastična karticaOddelek: Novice / Ostale najave | 19905 (16761) | RuskiSnajper |
» | Zdravstvena izkaznicaOddelek: Informacijska varnost | 8463 (7931) | kekz |