Forum » Loža » Vstop v BiH in EU potrdilo
Vstop v BiH in EU potrdilo
Temo vidijo: vsi

kuvanasarma ::
Živjo,
Vprašanje, preden se obrnem na veleposlaništvo.
Ali je naše EU digitalno potrdilo (sem prebolevnik) zadosti za prehod meje z BiH turistično?
Na spletni strani imajo sledeče pogoje:
negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa na virus SARS-CoV-2, koji nije stariji od 48 sati ukoliko dolazi iz zemalja Europe, a ukoliko dolazi iz drugih zemalja koji nije stariji od 72 sata do dolaska na granični prijelaz Bosne i Hercegovine, Tole mi je jasno...
potvrdu o cijepljenju za osobu koja je prije više od 14 dana od dana dolaska na granični prijelaz Bosne i Hercegovine primila drugu dozu cjepiva protiv COVID-19 ili je cijepljena jednom dozom prije 14 dana i više od dana dolaska na granični prijelaz Bosne i Hercegovine, ako se radi o cjepivu koje se prima u jednoj dozi, Tole tudi.
potvrdu izdanu od liječnika da je prebolio bolest COVID-19 u proteklom periodu od 14 dana, do 180 dana od dana dolaska na granični prijelaz Bosne i Hercegovine.
Ali je torej EU potrdilo ok, oziroma če kdo ve kako naj bi izgledala zdravniška izjava?
Hvala!
Vprašanje, preden se obrnem na veleposlaništvo.
Ali je naše EU digitalno potrdilo (sem prebolevnik) zadosti za prehod meje z BiH turistično?
Na spletni strani imajo sledeče pogoje:
negativan nalaz PCR testa ili brzog antigenskog testa na virus SARS-CoV-2, koji nije stariji od 48 sati ukoliko dolazi iz zemalja Europe, a ukoliko dolazi iz drugih zemalja koji nije stariji od 72 sata do dolaska na granični prijelaz Bosne i Hercegovine, Tole mi je jasno...
potvrdu o cijepljenju za osobu koja je prije više od 14 dana od dana dolaska na granični prijelaz Bosne i Hercegovine primila drugu dozu cjepiva protiv COVID-19 ili je cijepljena jednom dozom prije 14 dana i više od dana dolaska na granični prijelaz Bosne i Hercegovine, ako se radi o cjepivu koje se prima u jednoj dozi, Tole tudi.
potvrdu izdanu od liječnika da je prebolio bolest COVID-19 u proteklom periodu od 14 dana, do 180 dana od dana dolaska na granični prijelaz Bosne i Hercegovine.
Ali je torej EU potrdilo ok, oziroma če kdo ve kako naj bi izgledala zdravniška izjava?
Hvala!

dolomiti ::
EU digitalno potrdilo ni OK za BIH. Jaz sem na meji kot prebolevnik predložil svoj pozitiven test izpred nekaj mesecev in policistu na meji to ni bilo všeč, ampak me je vseeno spustil čez. Kot prebolevnik moraš prinesti zdravniško izjavo o prebolelosti, pozitiven test ni dovolj...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: dolomiti ()

fikus_ ::
Pozabil si založiti 50€ med papirje.
Učite se iz preteklosti, živite v sedanjosti in razmišljajte o prihodnosti.
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!
PS Ne odgovarjam trolom in provokatorjem!

sbawe64 ::
Kaj ni jasno ?
Osebni zdravnik ti mora napisati potrdilo, da si prebolevnik.
Osebni zdravnik ti mora napisati potrdilo, da si prebolevnik.
2020 is new 1984
Corona World order
Corona World order

hotig ::
Osebnem zdravniku moraš plačati. Enako potrdilo s QR kodo si lahko sam sprintaš če imaš povezavo v zvem, stane te pa A4 papir in mal črnila, medtem ko zdravniki računajo približno 10e (nekateri manj, nekateri pa tudi okoli 25e). Men so ga pa kar po pošti poslali od NIJZ, ne da bi ga zahteval :). No ja, sem prišparal na papirju in črnilu 

SambaShare ::
Men so ga pa kar po pošti poslali od NIJZ, ne da bi ga zahteval :). No ja, sem prišparal na papirju in črnilu![]()
Saj so nam ga vsem cepljenim.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: SambaShare ()

Dark000 ::
Pred dnevi prejeto EU digitalno potrdilo s strani NIJZ (ali pa če si ga sam sprintaš z zvem) je dovolj (tako za cepljenje, prebolevnike in testirane).
Zdravniki ne izdajajo več potrdil o prebolelosti.
Sicer ga je policist na meji (EU digitalno potrdilo) temeljito prebral, vprašal kdo izdaja (NIJZ) in zaželel srečno pot.
Zdravniki ne izdajajo več potrdil o prebolelosti.
Sicer ga je policist na meji (EU digitalno potrdilo) temeljito prebral, vprašal kdo izdaja (NIJZ) in zaželel srečno pot.

kuvanasarma ::
No to sprašujem, če je to EU potrdilo dovolj, ker po tistem napisanem nisem bil prepričan.
Žal nihče od znancev ni šel nedolgo nazaj v BiH zato vprašam na forumu.
Hvala vsem!
Žal nihče od znancev ni šel nedolgo nazaj v BiH zato vprašam na forumu.
Hvala vsem!

celje ::
Poznam jih par, ki so bili prejsnji teden dol. necepljeni, brez testa. Na bih meji jih ni nihce povohal. Vrnili so se pi parih dneh. Baje jih na slo meji ni nihce niti povohal.
Mene hrvati prav tako. Imeli opravljen test. Nihce ni niti omenil nicesar. Skozi okno pokazal osebne, tip samo leno pomahal. Tule je vse bolj ohlapno. Nihce ne mori za maske.
Mene hrvati prav tako. Imeli opravljen test. Nihce ni niti omenil nicesar. Skozi okno pokazal osebne, tip samo leno pomahal. Tule je vse bolj ohlapno. Nihce ne mori za maske.

blblb ::
Mi lahko nekdo pove koliko casa naj bi veljalo potrdilo o prebolelosti?
6 mesecev?
Jaz naj bi bil pozitiven (hitri test) konec januarja/zacetek februarja...kar pomeni da je rok konec julija/zacetek avgusta?
lp, blblb
6 mesecev?
Jaz naj bi bil pozitiven (hitri test) konec januarja/zacetek februarja...kar pomeni da je rok konec julija/zacetek avgusta?
lp, blblb

c3p0 ::

mujek ::
Pred cca dvema tednoma sem vstopil v BIH. Imel sem EU "digitalno" potrdilo (o ceplenju). Policist si je vzel čas in ga konkretno pogledal. Ni imel pripombe.

hotig ::
@blblb
Velja 6 mesecev oz. 180 dni od dneva, ko je bila uradno potrjena bolezen/pozitiven test (sicer ti pa to tudi piše na potrdilu).
Velja 6 mesecev oz. 180 dni od dneva, ko je bila uradno potrjena bolezen/pozitiven test (sicer ti pa to tudi piše na potrdilu).
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Smucanje v BosniOddelek: Loža | 3626 (2013) | Bruse/LJ_Lee |
⊘ | Eventuelna lokalizacija zelenega potrdila (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Problemi človeštva | 44029 (39261) | zmist |
» | Kako na Hrvaško (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 12379 (8392) | destroyer2k |
» | Ponarejeni PCR testi (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10185 (8354) | Kvatebrigic |
» | Zagreb letališče še odprto?Oddelek: Loža | 1641 (1041) | Pika na i |