Forum » Pomoč in nasveti » Buzzer
Buzzer

bbobst ::
Živj.
Zadnje čase imam veliko vprašanj, ker sestavljam pc in sem nekaj let izven tega , tako da je zame veliko novega.
Ali je sedaj standard , da v ohišjih ni vgrajenega buzzerja, ker Silent base 601 ga nima.
Zadnje čase imam veliko vprašanj, ker sestavljam pc in sem nekaj let izven tega , tako da je zame veliko novega.
Ali je sedaj standard , da v ohišjih ni vgrajenega buzzerja, ker Silent base 601 ga nima.

zmist ::
Živj.
Mislis beeper? Tega ze leta ni vec ceprav mi gre kar precej na k* ker tipicno bios napake sporoca s piskanjem.

Moja plata ima 4 pin konektor 2 pina za buzzer in
2 za speakar.
Msi mpg x570 gaming plus
2 za speakar.
Msi mpg x570 gaming plus
Zgodovina sprememb…
- spremenil: bbobst ()

Živj.
Mislis beeper? Tega ze leta ni vec ceprav mi gre kar precej na k* ker tipicno bios napake sporoca s piskanjem.
Buzzer ali beeper ena in ista zadeva.

Miha 333 ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Računalnik ne delaOddelek: Strojna oprema | 1513 (995) | solatko |
» | no postOddelek: Pomoč in nasveti | 1714 (1304) | memnon |
» | Pregriznjeni kabli pod motornim pokrovomOddelek: Na cesti | 2772 (2360) | Egidij88 |
» | Kakšno konfiguracijo za pisarniška opravila?Oddelek: Kaj kupiti | 7609 (7333) | bdoxx |
» | Začetek projekta OpenZFS (strani: 1 2 3 )Oddelek: Novice / Znanost in tehnologija | 17239 (12428) | BaToCarx |