Forum » Zvok in slika » Obhod predojačevalca
Obhod predojačevalca

Silici ::
Ideja je izbolšat zvok starejšem ojačevalcu na način, da naredim iz njega končno stopnjo in dodam zunanji D/A pretvornik za računalnik, jasno je da bi se znebu dodatne obdelave analognega zvoka, uprašanje je koliko se pridobi s takim posegom?

floyd1 ::
Točno.
In ponavadi imajo kvalitetnejši ojačevalci to že rešeno s posebnimi vhodi za zunanji predojačevalec. Tudi izklop tonskih kontrol s posebnim relejem na vezju spada tu zraven (gumb "source direct" ali kaj podobnega).
In ponavadi imajo kvalitetnejši ojačevalci to že rešeno s posebnimi vhodi za zunanji predojačevalec. Tudi izklop tonskih kontrol s posebnim relejem na vezju spada tu zraven (gumb "source direct" ali kaj podobnega).

Silici ::
95 letnik je, sem si mislil, da bi bil minimalen gain, ker pač je zadeva narjena za obdelovat analogni signal. Sem pa danes testiral bass trap, improvizacija pena 50 x 100 x 5 po kotih, to je to kar sem pravzaprav iskal, sam še odločit se je treba ali bo kamena volna ali pena
.
S predojaćevalcem bi pa reskiral tape II vhod in dodal stikalo v faradejevi kletki, sam ja to bo počakalo al pa se sploh ne bo zgodilo, ty

S predojaćevalcem bi pa reskiral tape II vhod in dodal stikalo v faradejevi kletki, sam ja to bo počakalo al pa se sploh ne bo zgodilo, ty
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Silici ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Yamaha MSR100 aktivni zvočnik - vklapljanje zaščiteOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 825 (703) | A. Smith |
» | dovoljena meja obremenitve zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 11259 (9205) | čuhalev |
» | brum v zvočnikih kriv je štrom!Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 9005 (6226) | settler |
» | Združitev Avdio Kanalov (Stereo na Mono)Oddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3415 (2584) | ingange |
» | Končna stopnjaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3477 (3326) | zlobcek |