Forum » Pomoč in nasveti » Logitech G432 - mikrofon neha delovati
Logitech G432 - mikrofon neha delovati

MrStein ::
Logitech G432 gaming headset.
Že prvi dan je prvo uro mikrofon delal, par ur pozneje pa ne več. Ni problem s softveru, vse preveril.
Naslednji dan sem dal na tablico in tam lepo dela. Dam nazaj na PC (laptop) in... spet dela.
To je sicer že zamenjam headset, "original" je bil reklamiran ravno zaradi enake napake: mikrofon ne dela.
Sem pogledal na web-u in recimo na reddit grupi LogitechG je kar dosti (že na prvi strani iskanja po "G432") tem o takem problemu. En linka na prispevek o G933s, kjer je podoben problem in razlaga, da je vzrok konstrukcijska napaka, zaradi katere se med uporabo natrga kabel od mikrofona.
Malo čudno, da si Logitech privošči tako napako in to v več izdelkih.
PS: Headset ima kombiniran 3,5mm priklop, priložen pa je adapter na dva 3,5mm jack-a, ter še USB adapter, jaz sem uporabljal osnovni kombinirani priklop, tako na PC kot tablici)
A upati, da bo problem zmeren in res občasen ali spet reklamirati? Kupljen je v Sloveniji, kjer vemo kako komplicirajo z reklamacijami (prva reklamacija je trajala tedne).
Že prvi dan je prvo uro mikrofon delal, par ur pozneje pa ne več. Ni problem s softveru, vse preveril.
Naslednji dan sem dal na tablico in tam lepo dela. Dam nazaj na PC (laptop) in... spet dela.
To je sicer že zamenjam headset, "original" je bil reklamiran ravno zaradi enake napake: mikrofon ne dela.
Sem pogledal na web-u in recimo na reddit grupi LogitechG je kar dosti (že na prvi strani iskanja po "G432") tem o takem problemu. En linka na prispevek o G933s, kjer je podoben problem in razlaga, da je vzrok konstrukcijska napaka, zaradi katere se med uporabo natrga kabel od mikrofona.
Malo čudno, da si Logitech privošči tako napako in to v več izdelkih.
PS: Headset ima kombiniran 3,5mm priklop, priložen pa je adapter na dva 3,5mm jack-a, ter še USB adapter, jaz sem uporabljal osnovni kombinirani priklop, tako na PC kot tablici)
A upati, da bo problem zmeren in res občasen ali spet reklamirati? Kupljen je v Sloveniji, kjer vemo kako komplicirajo z reklamacijami (prva reklamacija je trajala tedne).
Motiti se je človeško.
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Motiti se pogosto je neumno.
Vztrajati pri zmoti je... oh, pozdravljen!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gaming HeadsetOddelek: Kaj kupiti | 8235 (5728) | IvoJan |
» | Gaming slušalke (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 15901 (14061) | dottor |
» | naglavne slušalke 2,5mmOddelek: Pomoč in nasveti | 3644 (3386) | crack_rack |
» | gaming slušalke (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 11541 (10108) | r3dkv1c4 |
» | Razdelilec za slušalkeOddelek: Pomoč in nasveti | 2198 (1952) | Goran231 |