Forum » Šport » Kvalifikacije za OI in OI v Tokiu (košarka)
Kvalifikacije za OI in OI v Tokiu (košarka)
Temo vidijo: vsi
bambam20 ::
Ce bi imeli Kd-ja bi izgubili proti argentini, ker bi bila playmakerja Nikolić in Rupnik.
Luka je vsestranski igralec, Durant pa načeloma strelec.
Luka je vsestranski igralec, Durant pa načeloma strelec.
kixs ::
Naj se "lamanje" zacne :lol:
http://liveonscore.tv/nba-stream/spain-...
Zacetek zivcen... po skoraj 4min igre pa 12:3 za ARG.
http://liveonscore.tv/nba-stream/spain-...
Zacetek zivcen... po skoraj 4min igre pa 12:3 za ARG.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kixs ()
drvo ::
Kaj se more poklopit, da bi bili mi, če zgubimo s Španci, vseeno prvi?
Prvo verjetno današnja zmaga Argentine, z ne preveliko razliko. Koš razlika ne bi smela biti problem. Kaj še?
Prvo verjetno današnja zmaga Argentine, z ne preveliko razliko. Koš razlika ne bi smela biti problem. Kaj še?
Smurf ::
Ce bi danes Argentina zmagala, smo prakticno ze 1. v skupini. Razen ce bi izgubili ne vem za tam okoli 30 tock.
Drugace pa ja, ko gledas ARG in SPA vidis, da nasi res igrajo nuklearno kosarko. Edino res upam, da nasi lahko se malce izbolsajo obrambo.
Drugace pa ja, ko gledas ARG in SPA vidis, da nasi res igrajo nuklearno kosarko. Edino res upam, da nasi lahko se malce izbolsajo obrambo.
kixs ::
Po 3/4: 61:53 za SPA.
Fernandez... Ta bo po tekmi cel v "gipsu" :lol:
Fernandez... Ta bo po tekmi cel v "gipsu" :lol:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: kixs ()
MisterM ::
Končni rezultat SPA-ARG 81:71. V nedeljo se udarimo torej s Španci za prvo mesto v skupini.
Nedasemiveč ::
Jaz ne bi ocenjeval ZDA po tisti tekmi s Francijo. Trije finalisti (Holiday, Booker in Middleton) so mislim, da dobesedno en dan pred tekmo prišli na Japonsko. Mogoče Bookerja niti niso toliko pogrešali, ker imajo strelcev malo morje, ampak obrambni doprinos Middletona ter organizatorska vloga Holidaya je pa kar velika dodana vrednost tej ekipi.
Oni imajo 4,5 igralcev, katerim se lahko sname vsak čas in ti nasujejo 40 pik (Durant, Booker, Lillard, Tatum).
Zagotovo so premagaljivi, ni to več enaka ZDA, vseeno pa so še vedno glavni favoriti za zlato in bi se jim bilo dobro izogniti do vsaj polfinala.
Oni imajo 4,5 igralcev, katerim se lahko sname vsak čas in ti nasujejo 40 pik (Durant, Booker, Lillard, Tatum).
Zagotovo so premagaljivi, ni to več enaka ZDA, vseeno pa so še vedno glavni favoriti za zlato in bi se jim bilo dobro izogniti do vsaj polfinala.
Kurzweil ::
Aron Baynes zapušča reprezentanco Avstralije zaradi poškodbe hrbta... kar hud udarec za Avstralijo...
Goody ::
Za razliko od nas imajo še tri zelo dobre visoke igralce (Kay (bolj PF sicer), Landale, Reath). Je pa udarec ja.
Za razliko od nas imajo še tri zelo dobre visoke igralce (Kay (bolj PF sicer), Landale, Reath). Je pa udarec ja.
Landale je dober... Kay je povsem PF... Duop Reath pa je ne dveh tekmah skupaj igral 1 min... in tudi sicer, ko ga gledam že lep čas od FMPja do CZ... se zdi, da tip ni nič napredoval, letos je tako večino sezone sedel, na tem nivoju Reath ni nič posebnega... še v ABA ligi je zgolj povprečen... sem pričakoval od njega bistveno več... tip je sedaj star že 25 let... nekoč je obetal precej več. Bi rekel, da ima Avstralija kar težave po odhodu Baynesa, večje kot se zdi! Se bo pa to pokazalo, ko jih bomo premagali v tekmi za 3. mesto
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()
Goody ::
1) kaj se na kratko prodajaš, naši bodo v finalu igrali z ameri ;)
2) Reath je nekje na nivoju Dimca, Landale pa Mihe (sta sicer različna centra). Komentiral sem to, da ni enako AUS brez Baynesa in mi brez Mihe...
2) Reath je nekje na nivoju Dimca, Landale pa Mihe (sta sicer različna centra). Komentiral sem to, da ni enako AUS brez Baynesa in mi brez Mihe...
1) kaj se na kratko prodajaš, naši bodo v finalu igrali z ameri ;)
Dejansko sem hotel napisat isto primerjavo, pa "nisem upal"... Tobey in Landale sta si sploh dosti podobna... oba sposobna zadeti tudi od daleč, malce bolj gibljiva... podobno koristna za svoji ekipi... s tem, da Reath in Dimec pa sta si podobna glede impacta na igro, igralno pa povsem različna... drugače pa se strinjam... Baynes je pa gorila, s katero bi mi imeli ogromne težave... ker bi po vsej verjenosti Tobey in Dimec spet naklofala prehitro osebne napake.
5 min pred koncem 3. četrtine med ITA in NIG je 52:51... zanimiva tekma... prenos tudi na Eurosport 2
ITA premagala NIG... tako, da sta Iran in Nigerija že out... danes še:
10:20 - AUS:GER
14:00 - CZE-ZDA
10:20 - AUS:GER
14:00 - CZE-ZDA
bambam20 ::
scipascapa je izjavil:
dobra tekma ja.
Ne bi se strinjal, da je bila dobra, če ni bilo nobene organizirane igre. Vse je zbezljajo v posiljenih poizkusih 1 na 1 na obeh straneh. Samo zato, ker je bila izenačena ne pomeni, da je bila dobra.
Zadnjo 1/3 tekme je bilo res vse skupaj precej nepovezano in zaletavo... sicer pa do sredine 3. četrtine je bila kar solidna tekma....
Gledam spored, pa vidim, da tale tekma čez 20min med GER in AUS ni nikjer v prenosu... ima kdo kakšen proper stream?
Gledam spored, pa vidim, da tale tekma čez 20min med GER in AUS ni nikjer v prenosu... ima kdo kakšen proper stream?
Morebiti bo tule
https://score.nbabite.com/game/australi...
Meni ne deluje... če slučajno rabiš... tole je kar proper kvaliteta in angleški komentator...
drvo ::
Samo 4 točke razlike po polčasu. Niso ravno prepričljivi. Sicer sem gledal samo zadnjih pet minut, v katerih jih je Češki center 2-3x pošolal.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: drvo ()
Za 3. mesto pa ob 1h popoldne. Ne vem, a to lovijo Ameriski trg ali kaj...
no ja, ce bomo v finalu ne bo problem vstati....
no ja, ce bomo v finalu ne bo problem vstati....
Če pridejo naši do boja za medalje, termin same tekme ni pomemben, se bomo že prilagodili!
Čez 30 min pa konec heca, to bo proper tekma!
Danes bo treba dodati tudi v obrambi!
Čez 30 min pa konec heca, to bo proper tekma!
Danes bo treba dodati tudi v obrambi!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Kurzweil ()
hamez66 ::
Dobra tekma. Evo Luka končno prvi koš iz igre.
Glavni sodnik Bosanec. Zdej če bi izbiral sodnika po državah, je Bosna verjetno še najbolj naklonjena Sloveniji :D
Čančar zaenkrat odlično. Si bo na OI izboril minute v klubu.
Glavni sodnik Bosanec. Zdej če bi izbiral sodnika po državah, je Bosna verjetno še najbolj naklonjena Sloveniji :D
Čančar zaenkrat odlično. Si bo na OI izboril minute v klubu.
Bal sem se, da bi Tobey prehitro nabral osebne napake, zgodilo se je še huje... 3 osebne Luke pred koncem 3. četrtine... Sekulić se je igral, žal pa imamo sedaj tole... sicer se ti NBA superstarji znajo dobro izogibat osebnim napakam, ampak tole bo sedaj res problem!
Tole je imo zajebal Luka ne trener. Je pa spodbudno, da se nasi zaenkrat drzijo ok tudi brez Lukata.
IL_DIAVOLO ::
Španci so se zelo dobro pripravili na Doncica, ampak dober odgovor ostalih. Dober test ali opozorilo pred borbo za odličja.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Zvezdica27 ::
dobr je. Španci bodo težko tako hitro in tako dobro celo tekmo. Me presenečajo tile starci, dobri so Španci.
zz
zz
IL_DIAVOLO ::
Na sreco rubio vse zgresi
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Nedasemiveč ::
Polčas kar solidno oddelan, glede na težave z osebnimi Dončića in odlično igro Špancev. Upam, da se sprostijo v drugem polčasu in odigrajo svojo igro.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Evropsko prvenstvo v košarki 2017 (strani: 1 2 3 4 … 16 17 18 19 )Oddelek: Šport | 168693 (47372) | bambam20 |
» | SP v košarki 2019 (Kitajska) (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šport | 19475 (16643) | Kurzweil |
» | Svetovno prvenstvo v košarki 2014 v Španiji (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Šport | 42401 (35039) | bambam20 |