Forum » Pomoč in nasveti » HP ProLiant DL360p Gen8 menjava HDD za SSD
HP ProLiant DL360p Gen8 menjava HDD za SSD
mabrus ::
Pozdravljeni!
Sem relativno nov v teh vodah in me zanima če je že kdo menjavam na omenjenem strežniku HDD za SSD večje kapacitete? Namreč imam notri diske 10k rpm 1.02GB in bi jih sedaj nadgradil z SSD 1.92GB. Diske imam v RAID1 in če dan identičen disk noter se mi prične normalno sinhronizacija, ko pa vstavim SSD pa se ne zgodi nič. V Smart storage Administratorju mi sploh ne pokaže da se je zamenjal disk. Prav tako na internetu ne najdem pametne pomoči.
Hvala za pomoč že v naprej
Sem relativno nov v teh vodah in me zanima če je že kdo menjavam na omenjenem strežniku HDD za SSD večje kapacitete? Namreč imam notri diske 10k rpm 1.02GB in bi jih sedaj nadgradil z SSD 1.92GB. Diske imam v RAID1 in če dan identičen disk noter se mi prične normalno sinhronizacija, ko pa vstavim SSD pa se ne zgodi nič. V Smart storage Administratorju mi sploh ne pokaže da se je zamenjal disk. Prav tako na internetu ne najdem pametne pomoči.
Hvala za pomoč že v naprej
c3p0 ::
Mogoče ne podpira, probaj ga flashat z latest firmware.
Na točno takem strežniku sicer imam HBA H220 kontroler in spozna 1.92TB diske (Intel enterprise series).
Na točno takem strežniku sicer imam HBA H220 kontroler in spozna 1.92TB diske (Intel enterprise series).
rogi2010 ::
HPE ne podpira volume kjer so notri ssd in hdd. Naredi nov volume samo s ssd in prenesi podatke. Gen8 drugače normalno podpira 1,92 TB ssd
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | nakup ohišjaOddelek: Kaj kupiti | 3137 (770) | Buggy |
» | Samsung začel proizvodnjo 32-TB SSD-ja (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 16613 (12934) | MrStein |
» | Carina (eud.dx.com)Oddelek: Loža | 1569 (1408) | Alamar |
» | Samsungov najprostornejši SSD s 15 TB že naprodaj (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Diski | 25579 (21162) | sodnicaN |
» | Najprostornejši 2,5-palčni pogon na svetu je SSDOddelek: Novice / Diski | 9222 (6532) | Ghost7 |