Forum » Sedem umetnosti » Katere knjige brati?
Katere knjige brati?
DoloresJane ::
Obstaja veliko seznamov, ki priporočajo dobre knjige. Kaj je zares dobro in kaj ne, je seveda predvsem odvisno od bralca. Nekateri teh seznamov visijo na stenah v knjižnici, drugi so obljavljeni v časopisju in na internetu.
Samo za vas - seznami najboljših, najboljbranih, skratkanajnajknjig...
Najboljše knjige zahodnega sveta
Malaspinin seznam po obdobjih
Guardianov seznam stotih najboljših knjig
Sto najboljših otroških knjig
BBC-jev seznam
Counter Punch's 100 top non-fiction
100 najboljših sci-fi (=zf) knjig
Po priporočilih Harvarda - seznam najljubših knjig
Berite, berite, berite...
Samo za vas - seznami najboljših, najboljbranih, skratkanajnajknjig...
Najboljše knjige zahodnega sveta
Malaspinin seznam po obdobjih
Guardianov seznam stotih najboljših knjig
Sto najboljših otroških knjig
BBC-jev seznam
Counter Punch's 100 top non-fiction
100 najboljših sci-fi (=zf) knjig
Po priporočilih Harvarda - seznam najljubših knjig
Berite, berite, berite...
root987 ::
A morda obstaja slovenski prevod knjige Dune, ali pa če se jo dobi v kakšni slovenski knjižnici oz. knjigarni.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
NoUse4AName ::
Nadezhda, ne ves kdo je napisal Dune? eno najboljsih znanstveno fantasticnih knjig vseh casov (prva je na SF lestvici, ki si jo navedel)...
Prevoda ni.
Prevoda ni.
root987 ::
NoUse4AName: Nadezhada je ženska kolikor vem. Sicer pa...Škoda. Se da dobiti angleško verzijo kje v Sloveniji? Sicer bi si verjetno lahko Dolpotegnil z Travnikov in Rožic, a ne nameravam knjig(vsaj ne takšnih) prebirati pred zaslonom.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
NoUse4AName ::
Precej mozno, da se da dobiti v ljubljanskem konzorciju, ce pa nimajo na zalogi ti pa lahko narocijo. V knjiznicah ne bos nasel.
Jas sem imel sreco in sem zasledil celotno originalno serijo Dune (6 knjig) v knjigarni v mariborskem europarku. Zelo dvomim, da se imajo.
Jas sem imel sreco in sem zasledil celotno originalno serijo Dune (6 knjig) v knjigarni v mariborskem europarku. Zelo dvomim, da se imajo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: NoUse4AName ()
DoloresJane ::
NoUse4AName - pozabila sem na tisti seznam. Žal...
Kot že rečeno - lahko jih kupiš prek Amazona ali Barnes&Nobles ali akkšne druge spletne knjigarne. Če jih naročiš v Konzorciju te bodo prišle precej drago (ne vem pa koliko v primerjavi s spletnimi knjigarnami, kjer ti prav tako računajo poštnino). Najlažje bo, če poznaš koga, ki gre kam v EU ali US, da ti knjigo prinese nazaj.
In ja, definitivno sem ženska. Tisti napis pod mojim imenom (moderator) je samo izkaz lenobe tistih, ki za te stvari skrbijo.
Kot že rečeno - lahko jih kupiš prek Amazona ali Barnes&Nobles ali akkšne druge spletne knjigarne. Če jih naročiš v Konzorciju te bodo prišle precej drago (ne vem pa koliko v primerjavi s spletnimi knjigarnami, kjer ti prav tako računajo poštnino). Najlažje bo, če poznaš koga, ki gre kam v EU ali US, da ti knjigo prinese nazaj.
In ja, definitivno sem ženska. Tisti napis pod mojim imenom (moderator) je samo izkaz lenobe tistih, ki za te stvari skrbijo.
bili_39 ::
Če res ne najdeš knjige v knjigarni lahko uporabiš google: herbert dune pdf in našel boš vsaj tudi to: neka stran
lp
lp
Jake ::
Dune se dobi v slovenskih knjigarnah. V Vale-Novak in v Konzorciju je skoraj vedno na polici. Drugače ti ga pa naročijo.
Ravno tako je dosegljiv tudi v nekaj slovenskih knjižnicah. Use Cobiss. Obstaja pa tudi srbska verzija, če se ne motim.
Ravno tako je dosegljiv tudi v nekaj slovenskih knjižnicah. Use Cobiss. Obstaja pa tudi srbska verzija, če se ne motim.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kaj trenutno berete? (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Sedem umetnosti | 342079 (941) | cebelar123 |
» | Kobo HD Aura, Kindle Paperwhite, Tolino VisionOddelek: Kaj kupiti | 3294 (1465) | tikitoki |
» | C# povezaveOddelek: Programiranje | 2054 (1887) | delfy |
» | java potomec c++ -a?Oddelek: Programiranje | 2562 (2090) | NoUse4AName |
» | Katere SiFi knjige berete?Oddelek: Sedem umetnosti | 2934 (2559) | christooss |