Forum » Loža » Opozorilo: MS Windows security office klici!
Opozorilo: MS Windows security office klici!
GregiB ::
Pravkar sem na mobitel prejel klic s slovenske statične številke (Mariborske, 02). Na drugi strani je bila “prijazna” gospa, ki mi je v angleščini z močnim indijskim naglasom začela razlagati, da kliče iz dotične pisarne z obvestilom, da so nepridipravi napadli moj računalnik in imajo dostop, preko katerega mi lahko marsikaj ukradejo… Vljudno sem jo sredi stavka prekinil, ji povedal, naj jo bo sram, kar počne (pa ne, da pričakujem, da kaj pomaga) in naj se “je*e”… Lepo odzdravil in prekinil. Bodite pozorni… you have been warned!
If you think there's a solution, you're part of the problem! - George Carlin
tonis ::
Jaz ne vidim nič slabega v tem da je opozoril. Zadnje cajte razni indijanci na veliko kličejo iz "Microsofta" (tako firme kot tudi privat) in želijo remote povezavo, da "uredijo" zadeve.
Alexius Heristalski ::
Jaz jih pozdravim tako: "Heil Hitler! Ich verstehe nichts. Aufwiedersehen!" Potem prekinem zvezo.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini
fikus_ ::
Je pred kratkim bila odprta točno takšna tema.
V glavnem poskušajo priti do tvojega rač. Telefonska je sfejkana.
Tema se lahko zapre.
V glavnem poskušajo priti do tvojega rač. Telefonska je sfejkana.
Tema se lahko zapre.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Prekinitev razmerja TelemachOddelek: Mobilne tehnologije | 25639 (4870) | gusto |
» | Zavarovano stanovanje in nov lastnikOddelek: Loža | 2275 (1850) | summery |
» | Klic iz +333Oddelek: Loža | 10153 (9101) | St235 |
» | Tušmobil po prenosu številke in izteku aneksa ni prekinil naročniškega razmerjaOddelek: Mobilne tehnologije | 5603 (4990) | Michaelosz |
» | prekinitev pogodbe z SIOL-omOddelek: Pomoč in nasveti | 2940 (2475) | wooted |