Forum » Kriptovalute in blockchain » bitstamp - smart contracts
bitstamp - smart contracts
detroit ::
Živjo
ko probam iz trezorja (my eth wallet) poslat na bitstamp mi zajamra da je to contract address neki neki (missing details ker sem na dopustu in sem preko "brata" to delal) in da bom izgubil še tisti dust ki ga imam. A kdo ve kako se sploh pošlje eth na bitstamp oz iz kakšne denarnice?
ko probam iz trezorja (my eth wallet) poslat na bitstamp mi zajamra da je to contract address neki neki (missing details ker sem na dopustu in sem preko "brata" to delal) in da bom izgubil še tisti dust ki ga imam. A kdo ve kako se sploh pošlje eth na bitstamp oz iz kakšne denarnice?
Skero
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Bitstamp nakazilo (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 43824 (10990) | buttcrack |
» | Bitstamp provizijaOddelek: Kriptovalute in blockchain | 3977 (2637) | kakob |
» | Začetek s Kriptovalutami po Korakih - prijava, nakazilo EUR, prenakazilo kovancev (strani: 1 2 3 )Oddelek: Kriptovalute in blockchain | 62256 (49370) | PrihajaNodi |
» | MenjavaOddelek: Kriptovalute in blockchain | 1772 (1077) | Mato989 |
» | Bitstamp - čakanje na potrditev računaOddelek: Kriptovalute in blockchain | 6996 (4930) | Ganon |