» »

Igre (brez lastne teme)

Igre (brez lastne teme)

««
14 / 30
»»

oo7 ::

ahac je izjavil:

Immortals of Aveum - Gameplay First Look Trailer

Jaz sem mal razočaran nad gameplayem. Ves kar so pokazal je pew pew pew!

Zanimiv bi bil magic combat, če bi lahko npr. prijel in vrgel stvari v enemyja iz neke druge strani (kot ima npr. Control), odpiral portale čez katere bi lahko vrgel nasprotnike ali skočil sam ali pa odpiral postale v neke druge svetove. Lahko bi upočasnil čas okrog nasprotnika (da ga začasno izločiš iz combata), itd.
Z magijo se da narediti tolk stvari, ki so drugačne od klasičnih FPSjev. Tole pa izgleda kot, da so samo zamenjali klasična FPS orožja z nekimi magičnimi puščicami, ki letijo iz rok pa še vedno zahtevajo, da jih "reloadaš".

Trenutno 74% na open critic - https://opencritic.com/game/14987/immor...

Delta Force - Gameplay Trailer

Delta Force, a new first person shooter on PlayStation 5, Xbox Series and PC.

Killing Floor 3 - Official Reveal Trailer

Killing Floor 3, a new entry in the beloved co-op shooter series, coming to Xbox Series, PS5 and PC.

RoboCop: Rogue City - 16 Minutes of Exclusive Gameplay

RoboCop: Rogue City, the upcoming first-person shooter For PC, PS5, and Xbox Series X|S

Armored Core VI: Fires of Rubicon na Opencritic 87% - https://opencritic.com/game/15125/armor...

The Inquisitor [PS5/XSX/PC] Gamescom 2023 Gameplay Trailer

Based on the Inquisitor Cycle book series by Polish fantasy author Jacek Piekara, The Inquisitor (previously called I, The Inquisitor) is a story-driven game with an emphasis on an outstanding emotions-based dialogue system.

The Inquisitor is coming to PS5, Xbox Series X|S and PC (Steam) in Q4 2023.

Prva igra Shadow of the Templars: Reforged (1996) bo dobila 4K remaster + nova igra Parzival's Stone

Broken Sword Parzival's Stone | Shadow of the Templars: Reforged

Pacific Drive - Official Story Trailer | gamescom 2023

Pacific Drive will be available on PlayStation 5 and PC (via Steam and the Epic Games Store) in early 2024.

The Lord of the Rings: Return to Moria - 13 Minutes of Exclusive Gameplay | gamescom 2023

The Lord of the Rings: Return to Moria will be released on October 24, 2023 on PS5 (digital) and PC via Epic Games Store. It will be released later on Xbox Series X/S in early 2024.

One Punch Man: World - Official Gameplay Trailer | gamescom 2023

Aspiring gaming heroes can jump into a world-class multiplayer action game based on the global anime hit One-Punch Man on Windows PC, iOS, and Android with cross-platform play and progression.

Luna Abyss - Exclusive Incarceration Trailer | gamescom 2023

Here's an exclusive new trailer for upcoming story driven, first-person action game, Luna Abyss. The gamescom 2023 Luna Abyss trailer gives us another look at the bullet hell adventure game from Bonsai Collective, including some of its characters and enemies.

In Luna Abyss, you're a prisoner sentenced to explore a derelict megastructure that sprawls deep beneath the surface of the mimic moon, Luna. A rare piece of technology has been detected in the canyon and it's up to you to retrieve it so that it can be studied. Explore the unknown as a scout and face dangerous foes along the way. Luna Abyss is coming soon and is available to wishlist now.

yayo ::

se mi je zdelo čudno, da si še kdo upa v igro dati sexy ženske like, potem sem ugotovil, da gre za korejce.

Gagatronix ::

JV Azija ima tako ali tako cuden odnos do zensk.

opeter ::

Zanimivo. Spominja na mešanico Vanquish, Bayonetta, Gears of War, pa mogoče še malo nordijske mitologije. Se kdo spomni igre Quanthum Theory? Mislim, da je bil samo za konzole.
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

jijetelu ::

ROFL, Armored Core VI je tud en alterEGO developerjev, me prav zanima kolikšen % igralcev bo premal prvega official bossa, Balteusa v takem stanju kot je, in verjeno zelo velik vprašaj, kako za vraga so ga premagali kao vsi reviewjerji, ki so ocenjevali igro v "pred-izidni različici" :D:D:D

jijetelu je izjavil:

ROFL, Armored Core VI je tud en alterEGO developerjev, me prav zanima kolikšen % igralcev bo premal prvega official bossa, Balteusa v takem stanju kot je, in verjeno zelo velik vprašaj, kako za vraga so ga premagali kao vsi reviewjerji, ki so ocenjevali igro v "pred-izidni različici" :D:D:D

A je fejst težka igra ?

oo7 je izjavil:

jijetelu je izjavil:

A je fejst težka igra ?

težka, kva pa vem, vse ostalo, vsi ostali non boss sovragi so čist povprečno, tudi 1v1 arena borbe, ki so mi do sedaj na voljo, brez nekih težav, večina ljudi se pritožuje nad tutorial bossom, ki je očitno pretežek za začetni del igre in je kr neki ... smešno pa postane ko prideš do 1. bossa na koncu 1. chapterja, ki je pa bedarija težka, če ne bo sprememb, sem prepričan, da bo to konec praktično za vse ne-entuziaste. To je dobesedno tko, kot da daš Malenio pri Elden Ring kot 1. bossa, recimo namesto Margit Fell Omen. Oz. verjento še večjo bedarijo, DragonLord Placiduxa, k Malenia ma recimo še dost prizemljen moveset

jijetelu je izjavil:

oo7 je izjavil:

jijetelu je izjavil:

A je fejst težka igra ?

težka, kva pa vem, vse ostalo, vsi ostali non boss sovragi so čist povprečno, tudi 1v1 arena borbe, ki so mi do sedaj na voljo, brez nekih težav, večina ljudi se pritožuje nad tutorial bossom, ki je očitno pretežek za začetni del igre in je kr neki ... smešno pa postane ko prideš do 1. bossa na koncu 1. chapterja, ki je pa bedarija težka, če ne bo sprememb, sem prepričan, da bo to konec praktično za vse ne-entuziaste. To je dobesedno tko, kot da daš Malenio pri Elden Ring kot 1. bossa, recimo namesto Margit Fell Omen. Oz. verjento še večjo bedarijo, DragonLord Placiduxa, k Malenia ma recimo še dost prizemljen moveset

To je ta ?

ne, to je helikoper, tutorial boss

Potem pa ta ?

19 septembra izide igra Lies of P.

Igro zelo hvalijo in gre za Souls žanr.

Če koga zanima igra lahko na Steamu proba tudi demo - https://store.steampowered.com/app/1627...

wired ::

oo7 je izjavil:

19 septembra izide igra Lies of P.

Igro zelo hvalijo in gre za Souls žanr.

Če koga zanima igra lahko na Steamu proba tudi demo - https://store.steampowered.com/app/1627...

Fingers crossed! Upam, da bodo uspeli dostaviti dobro igro.
Že Thymesia in Steelrising sta mi bile dobre, ampak je obema malo zmanjkalo.

oo7 je izjavil:

Potem pa ta ?

to je ta katastrofalc ja :D

wired je izjavil:

Fingers crossed! Upam, da bodo uspeli dostaviti dobro igro.
Že Thymesia in Steelrising sta mi bile dobre, ampak je obema malo zmanjkalo.

Si probal DEMO ?

wired ::

Pravkar prišel čez prvega šefa.
To je Bloodborne :D

wired je izjavil:

Pravkar prišel čez prvega šefa.
To je Bloodborne :D

Ja zelo podobno Bloodborne.
Letos izide še ena takai gra Lords of The Fallen tista bi znala tudi biti zanimiva.

ja obe obetata, definitivno bomo igral, sicer osebno nad Lies of P nisem bil tako hudo navušen, bomo videli kako bo naprej, Lords of the Fallen pa bo verjetno mel neko svojo dušo, če bodo kej vzeli iz predhodnika, bo dost tipičen Dark Souls remake. Se mi zdi, da so vsi zadnje čase prešli na precej fast paced sistem, mogoče bi pasalo kej bolj počasnejšega, pa bolj natačnega pri bojevanju.

Banishers: Ghosts of New Eden - Official Extended Gameplay Trailer

Banishers: Ghosts of New Eden launches on PlayStation 5, Xbox Series X/S, and PC on November 7, 2023.

Igra ? :|:O

LOST FRAGMENT Trailer 4K (New Photorealistic FPS Horror Game 2024)

Final Fantasy XVI igra je izšla letos 22 junija za PS5. Sedaj pa je menda v izdelavi tudi za PC.

Izid za PC še ni znan.

Trailer za PS5 kako izgleda igra

Lies of P - Weapon Showcase Gameplay

19 september 2023

UFC 5 Official Reveal Trailer

27 oktober 2023

Zgodovina sprememb…

• spremenil: oo7 ()

Embracer Group is considering selling Gearbox, report claims

https://www.videogameschronicle.com/new...

pri Armored Core VI so že nerfal Balteusa ja, tko da boste verjetno zdej lažje prišli čez njega :D

Lies of P: Boss Fight Showcase Gameplay

Lies of P - Official Launch Teaser Trailer

DejchSLO ::

oo7 je izjavil:

RoboCop: Rogue City - 16 Minutes of Exclusive Gameplay

RoboCop: Rogue City, the upcoming first-person shooter For PC, PS5, and Xbox Series X|S

Ne vem kakšen bo ta RoboCop, vsi dozdaj izdani so bili čisti drek, upam, da ta ne bo, premal v tem posnetku, da bi karkoli lahk rekel. Bi pa človek si mislil, sploh v današnjih časih nebi smel bit težko naredit hud RoboCop špil.

Lies of P na opencritic 83% - https://opencritic.com/game/15437/lies-...

Nekaj iger katere izidejo še ta mesec.

14 September 2023
Dune: Spice Wars
Strategy
PC
Steam

14 September 2023
Mortal Kombat 1
Fighting
PC, Switch, PS5, XSX
Early Access

14 September 2023
The Crew Motorfest
Racing
PC, PS4, XONE, PS5, XSX
Uplay, PSN, Xbox Live

Early Access
16 September 2023
Lies of P
RPG
PC, PS4, XONE, PS5, XSX

19 September 2023 PC, PS4, XONE, PS5, XSX Steam, PSN, Xbox Live

20 September 2023
Party Animals
Arcade
PC, XONE, XSX
Steam, Xbox Live

Early Access
20 September 2023
Witchfire
Action
PC

21 September 2023
PayDay 3
Action
PC, PS5, XSX
Steam, PSN, Xbox Live

Early Access
22 September 2023
EA Sports FC 24
Sports
PC, PS4, XONE, Switch, PS5, XSX

29 September 2023 PC, PS4, XONE, Switch, PS5, XSX Steam, PSN, Xbox Live, Nintendo eShop

26 September 2023
Cyberpunk 2077: Phantom Liberty
RPG
PC, PS5, XSX
Steam, PSN, Xbox Live

Na voljo Ghostrunner 2 DEMO za PC na Steam ali Epic Games Store.

Igra izide 26 oktobra letos.

Ghostrunner 2 Demo - Full Gameplay Playthrough

Fallout 3 Remaster, DOOM Year Zero, Dishonored 3 and More Leaked

A document from Microsoft's trial with the FTC reveals several unannounced projects, including a sequel to Ghostwire: Tokyo.

https://gamingbolt.com/fallout-3-remast...

Čeprav sem Oblivion in Fallout 3 preigral čez in čez, mislm Oblivion praktično čisto vse, me tele remasterji ne zanimajo popolnoma nič, to verjetno ciljajo na nove igralce. Dishonored 3 me pa hudo zanima.

Hatchback678 ::

Me veseli da obstaja sekvel za Ghostwire Tokyo.

Igra ima ogromno potenciala.

Play as both Antea and Red, and battle supernatural forces with magic, weapons and spiritual powers
Unlock new gear and abilities to unleash the full power of the Banishers
Uncover the ancient secrets and hidden mysteries of a mystical, lore-rich world
Characteristic of renowned studio DON'T NOD, make meaningful and morally ambiguous choices that affect the story, the world and the fate of all characters, dead or alive

Igra izide 7 novembra 2023.

Microsoft May Exit Gaming Business If Game Pass Subscribers off Console Don't Increase Enough by 2027

Spencer said in no uncertain terms that Microsoft could exit the gaming business if this projection became reality. Microsoft needs the light green and blue segments (PC and cloud) to get much larger and much faster by fiscal year 2027, or it could opt out of the business altogether.

https://wccftech.com/microsoft-may-exit...

DLC 2 kmalu, trailer

a je sploh igral kdo ?

jijetelu je izjavil:

a je sploh igral kdo ?

Če se prav spomnim sem igral samo demo ali pa je bila ena čisto podobna igra. Drugače pa nisem.

Ti si igral ?

Dragon's Dogma 2 - Gameplay Showcase | TGS 2023

Tale mi zgleda zanimiva :=)

oo7 je izjavil:

jijetelu je izjavil:

a je sploh igral kdo ?

Če se prav spomnim sem igral samo demo ali pa je bila ena čisto podobna igra. Drugače pa nisem.

Ti si igral ?

sem in nekako še, ker so v planu 3 DLCji, kot pri Nioh igrah

ahac ::

Helldivers 2 - Automaton Pre-Order Trailer | PS5 & PC Games

Helldivers 2 - Bile Titan Liberation Gameplay | PS5 & PC Games
Slo-Tech Discord - https://discord.gg/ppCtzMW

https://www.destructoid.com/reviews/rev...

:)):)):)):)) sej karkol človek reče glede tega, bodo ljudje rekl, da si šovinist, sam kir genialec je imel priblisk, da je ženska kandidat za opis takih iger :)):)):))

Beast - Official Playable Villain Announcement Trailer | TGS 2023

In Beast, the game's story will be told from two sides, intertwining protagonist Anton Sabbados and antagonist Prince Nicolai's destinies. Imprisoned at a young age and later adopted by King Lurius, Nicolai was brought up to become the successor to the throne. Used to his privileged position, Prince Nicolai willingly played his part in his father's schemes until learning about King Lurius's heinous past. Prince Nicolai will question everything he knows; the dogma, domestic politics, foreign relations, and his own role in Lurius's dynastic plans. When Prince Nicolai learns that Anton has been given a critical mission by King Lurius, he sets out to stop Anton for his own selfish reasons.

Beast will be available on PC.

oo7 je izjavil:

Prva igra Shadow of the Templars: Reforged (1996) bo dobila 4K remaster + nova igra Parzival's Stone

Broken Sword Parzival's Stone | Shadow of the Templars: Reforged

Hah glihkar sem na gog.com kupil za 0.89€ BS2 remastered, sicer sem jo igral pred leti sam nima veze, zdej sm že pri 65% pri zgodbi. Res odlična stvar, zgodba pa lokacije te kar priklenejo za komp. Pa 1ko DC sem pa kakšne pol leta nazaj al kok obrnil. Ma pa 2ka mal smotano, ne dela na gogu vsaj v win11, pa morš inštalirat OpenAL, ki je v 1ki (tko da sm mel srečo, da sm ta špil že prej kupil) sam se pomoje tud na netu dobi. To je prvi špil na gogu, ki mi ni iz prve delal.

opeter ::

oo7 je izjavil:

Dragon's Dogma 2 - Gameplay Showcase | TGS 2023

Tale mi zgleda zanimiva :=)

Fanstastično! Škoda, da nimam dovolj "železa" za poganjanje te igre. :8)
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j
««
14 / 30
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Dragon Age: The Veilguard [Dreadwolf] [Dragon Age 4] (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Igre
21124206 (281) oo7
»

Atomic Heart (strani: 1 2 3 )

13216544 (672) oo7
»

Lords of the Fallen 2 (strani: 1 2 )

7910673 (675) oo7
»

Frostpunk (strani: 1 2 )