Forum » Zvok in slika » web cam priklopiti na miniDV?
web cam priklopiti na miniDV?
vuki ::
Zanima me, če je možno kako priključiti web-cam na DV kamero. Se pravi če obstaja kakšen tak priključek, mogoče celo modifikacija...karkoli?
CaqKa ::
jaz vem da lahko kamero ki je prikloplena na firewire na komp, preko wme9 spraviš wmv stream na net.
ti bi pa rad priklopil web kamero na minidv kamero potem pa še to na računalnik al kako?
malo več napiši kaj bi rad, pa kaj imaš... ampak res napiši vse. drugače ti bomo ZELO težko pomagali.
ti bi pa rad priklopil web kamero na minidv kamero potem pa še to na računalnik al kako?
malo več napiši kaj bi rad, pa kaj imaš... ampak res napiši vse. drugače ti bomo ZELO težko pomagali.
vuki ::
V bistvu bi rad to mini kamero pritrdil na čelado, karkoli in s tem dobil dosti zanimive posnetke...recimo ko voziš bajk al pa snb po strmini navzdol. Sej obstajajo profesionalne kamere za take podvige, smo koštajo kr nekaj denarja. Je kaka taka trgovina v slo?
Pa me zanima, če je kako mogoče web-cam spraviti do tega, da bi mi snemala na kaseto miniDV kamere.
-verjetno bi moral dodati dodatno napajane za web-cam
-pa novi kabel za video input
Pa me zanima, če je kako mogoče web-cam spraviti do tega, da bi mi snemala na kaseto miniDV kamere.
-verjetno bi moral dodati dodatno napajane za web-cam
-pa novi kabel za video input
CaqKa ::
conradov katalog melo preišči.. maš še manjše kamere... samo da boš pa njihov signal spravil v minidv.. pa da bo zadeva miniaturizirana.. uh... težka bo... za malo denarja to nebo šlo tak zlahko... najlažje bi verjetno bilo preko radijske zveze pa potem signal nekje drugje kodiraš/snemaš na DV.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | S-video v digitalni signalOddelek: Zvok in slika | 743 (681) | AtaStrudl |
» | Branje z DV kamero (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 5371 (4776) | sokel |
» | Montaža filma, posnetega na DVD-videokameriOddelek: Zvok in slika | 3215 (2856) | wooted |
» | kako narediti soliden film (sony/pinacle/.MPEG/.AVI)Oddelek: Zvok in slika | 3383 (3085) | pivmik |
» | Kako iz DV narediti DIVX?Oddelek: Zvok in slika | 2549 (1936) | marS |