Forum » Zvok in slika » Montiranje kamere na avto
Montiranje kamere na avto
SlyCrespo ::
Pozdravljeni!
Delal bom en dokumetarni film o mojem kraju in me zanima kako bi montiral kamero na avto.. Je že kdo delal kaj podobnega?
Delal bom en dokumetarni film o mojem kraju in me zanima kako bi montiral kamero na avto.. Je že kdo delal kaj podobnega?
D4G4 ::
Odvisno, kam na avto bi jo montiral. Ponavadi se uporabljajo vakuumski nosilci: https://www.filmtools.com/cameradept/ca...
Je pa to drag špas in za enkratno snemanje se ti bolj splača najeti.
Če imaš strešni prtljažnik in smisel za DIY, pa lahko narediš nosilec, ki ga pritrdiš na prečke prtljažnika.
Je pa to drag špas in za enkratno snemanje se ti bolj splača najeti.
Če imaš strešni prtljažnik in smisel za DIY, pa lahko narediš nosilec, ki ga pritrdiš na prečke prtljažnika.
Sem že naročil tole: https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B...
Imam pa še eno vprašanje: Kje bi (zastonj) dobil kakšno glasbo za ozadje za dokumentarni film.. Sem malo guglal in nisem našel nič pametnega kar bi bilo brezplačno..
Imam pa še eno vprašanje: Kje bi (zastonj) dobil kakšno glasbo za ozadje za dokumentarni film.. Sem malo guglal in nisem našel nič pametnega kar bi bilo brezplačno..
GupeM ::
Sem že naročil tole: https://www.amazon.de/-/en/gp/product/B...
Ufff ... Pa res zaupaš kamero nosilcu za na avto za 18 eur?
feryz ::
Za Go pro in podobno!? Če jo takoj odnese v vesolje, ne bo dosti škode.
Sicer pa, zakaj bi se z avtom vozil naokrog, če imaš drone?
Sicer pa, zakaj bi se z avtom vozil naokrog, če imaš drone?
GupeM ::
Kako da ne? Go pro je hitro 300 + eur. Če pa pri nosilcu za na avto šparaš in vzameš najcenejše, ti pa pomoje teh 300 € veliko pomeni, ali?
Da ne govorimo, da lahko gor monitoraš kakšnega Canona za 2500 € +
Da ne govorimo, da lahko gor monitoraš kakšnega Canona za 2500 € +
Na nosilec za 18 evrov? Mogoče pa kar profi filmsko kamero za par 100k. Glede na to, da bo snemal dokumentarec o svoji vasi.
Ko jaz drona zakadim kilometer ali dva nad vodo daleč, mi tudi vsi trobijo, da imam jajca. Kaj če... Naj utone hudič, če ne more leteti tistih par minut. Jurja gor ali dol.
Čeprav je res riskantno. Ptiči ga napadajo. Sicer ponavadi ne klofne dol, zna pa trzniti nazdol za kak meter ali dva. Po napadu konkurence v zraku. Tako da meter nad vodo ni zdravo leteti. Čeprav je zanimivo.
Ko jaz drona zakadim kilometer ali dva nad vodo daleč, mi tudi vsi trobijo, da imam jajca. Kaj če... Naj utone hudič, če ne more leteti tistih par minut. Jurja gor ali dol.
Čeprav je res riskantno. Ptiči ga napadajo. Sicer ponavadi ne klofne dol, zna pa trzniti nazdol za kak meter ali dva. Po napadu konkurence v zraku. Tako da meter nad vodo ni zdravo leteti. Čeprav je zanimivo.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: feryz ()
Kamera je Sony FDR-AX33. Nosilec pa bom pritrdil spredaj na haubo avta. Za vsak slučaj pa še kamero s špago zvezal za brisalce ali kaj podobnega...
snezak21 ::
Kamera je Sony FDR-AX33. Nosilec pa bom pritrdil spredaj na haubo avta. Za vsak slučaj pa še kamero s špago zvezal za brisalce ali kaj podobnega...
Pri teh stvareh se vedno zavaruje oboje. Tako nosilec kot kamero. Pa osebno bi ti priporocal kaj drugega kot za brisalec ;) Ce nic drugega eno prusik spago pa skozi okno notri. V vsakem primeru, pa ce bo slo kaj narobe bo avto malo obtolcen, ampak point tega je, da ne poskodujes ostalih.
Nah, jih je že polno okrog. Me olupijo kot banano.
Tisti Mavic dron so itak svetska jajca. Kot sem že rekel, če potone ali ne, dol mi visi.
Sicer ga nisem že kako leto spravil v zrak. Sploh ne vem, kje leži.
Tisti Mavic dron so itak svetska jajca. Kot sem že rekel, če potone ali ne, dol mi visi.
Sicer ga nisem že kako leto spravil v zrak. Sploh ne vem, kje leži.
a_borlak ::
Ta trojni vakumski nosilec je čisto spodobna zadeva, če ne misliš voziti nad 100km/h skozi vas. Tako da brez skrbi.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nosilec za kolesa - vlecna kljuka (strani: 1 2 )Oddelek: Na cesti | 13980 (487) | Buggy |
» | Kje lahko človek v teh časih kupi spletno kamero?Oddelek: Zvok in slika | 4734 (2582) | mzakelj |
» | Kaj pomeni Unlocked procesor?Oddelek: Strojna oprema | 1558 (1105) | dxx |
» | Katero spominsko kartico kupitiOddelek: Kaj kupiti | 1626 (1189) | hojnikb |
» | Zadnji brisalec na limuzinahOddelek: Na cesti | 2198 (552) | FTad |