» »

ideja za spis

ideja za spis

urbyyy ::

A mi lahka da kdo kako idelo za spis pri glasbi - napisat mormo spis (max 1 stran) o svojem odnosu do ljudske glasbe:O . O ČEM NAJ PIŠEM???:( KAKE IDEJE?

Tic ::

Kako bedna je ljudska glasba? :D
persona civitas ;>

malal ::

urby..to pa ja ni tok tezko..
lej ce vam je dala prosto temo o ljudski glasbi in odnosu do nje..pa verjemi mi to je prosta tema..
se pac ce je ocitno ne poznas tok..razpisi najprej o tem da ocitno ni pac tvoja stvar da se osredotocas na bl moderne zvrsti al na tiste na katere pac se..
potem se pa lahko razpises o tem zakaj ti ljudska glasba ni..in mogoce zakaj se nisi zanjo nikoli zanimal pa je podrobneje spoznal.
skratka na simpl v povzetku razpis zakaj ne zakaj ja..zraven se kej poargumentiri..zdej je pa odvisno kok personalno hoces zadevo napisat.v vsakem primeru je dobr da se razpises.ce se kej rabis..kake podrobnejse podatke pa pogooglaj al pa napisi semle se en post..

pa veselo pisanje

m.

thanx, sam problem je pa v tem, da jst nimam pojma kak naj zaćnem!!! A naj kr prvi stavek napišem: Raj poslušam moderno glasbo ko pa ljudsko, ker...-bolano!!! MAŠ ŠE KAKO IDEJO ZA ZAČETEK? sej pol ko enket začneš je lahk, sam to-začet je problem!!!

boyan64 ::

Recimo začni takole:
Glasba je že od pradavnine dejavnost, katera je ljudi povezovala, jih veselila in pripomogla k družabnosti. S časom se je bolj in bolj razvijala in ustvale so se nove in nove zvrsti. Danes jih je že toliko, da jih vse težko naštejemo. Ena od teh, pa je ostala pri vseh narodih prepoznavna kot ljudska ali narodna glasba. Specifičnost te glasbe je, da daje ljudstvu poseben kulturni in razpoznavni pečat.....

Upam, da sem ti pomagal začeti.
Naprej dej pa sam.

:D :D :D :D :D ej ti si pravi pesnik!!! thanx...zakon si!!!:D :D

boyan64 ::

V OŠ in srednji šoli sem kar z veseljem pisal spise in to dokaj uspešno. Javi kako je bilo s tvojim spisom.

moj_nick ::

/me žalosten gleda po slo-techu misleč, da bo moral ta bedn spis napisat, nakar ugledam ta topic :D

4:'(

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Slovenska narodna glasba

Oddelek: Sedem umetnosti
213145 (2334) Semafor
»

Kdo dobi več, Sazas ali nastopajoči? (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
19239364 (31886) Meizu
»

Glasba iz 80in 70ih 60ih vs današnja "moderna" (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Sedem umetnosti
12222784 (19985) Jerry000
»

Referat o narodno zabavni glasbi :((

Oddelek: Šola
191758 (1544) ShowDown

Več podobnih tem