Forum » Loža » Chauvin je kriv za umor Floyda
Chauvin je kriv za umor Floyda
Temo vidijo: vsi

nejcek74 ::
Za neodvisnega opazovalca....
Nisi neodvisen opazovalec, si izrazito pristranski opazovalec. Samo dejstvo da si pristranski je popolnoma normalno, vsi smo, bolj ali manj. Dejstvo, da se tega ne zavedaš, pa je zelo problematično, in da vsem tvojim sklepom predpostavko "avtor ne zna sklepati, potrebno obravnavati previdno"
friendbreez: hvala za obrazložitev, nisem se preveč posvečal sojenju.
Hm, odpiras temo, kjer se sprasujes o smiselnosti sodbe, pa si niti ne informiraš o cem piseš?
Sem pa bral da lahko pride do pritožbe, kjer se lahko upravičeno sklicujejo na pritisk na poroto celo s strani Bidna. Mislim, da je omenjen profesor prava iz Harvarda.
Seveda bodo spisali pritožbo, je stvar postopka, in za to bodo dobili mnenja pravnikov s podobnimi pogledi. Ameriška družba je pluralna, sodniüke odlocitve pa imajo lahko izrazit vpliv na druzbo, kar je nekako pravilno, a ne?

FTad ::
Dobil je točno to kar mu je pripadalo. 9.29min je imel svoje koleno na njegoven vratu. Rabimo upoštevati, da je bil celo v lisicah in restrained. Fail od osebe.
Ce bi bolj podrobno spremljal postopek sojenja in posnetke iz drugega zornega kota (copcam), bi lahko videl, da ni kolega drzal na vratu ampak na zgornjem delu hrbta (v visini lopatic). In to je standardni postopek.
Me pa zanima, ce bo BLM proslavil "zmago" s kaksnim lootanjem

Zmajc ::
Je pa jasno, da ga je policaj fental. 10 min viseti nekomu na vratu, je totalen bulšit. In zraven nekaj nakladati, kaj si mislil in kaj nisi mislil.
Policist ga je fental ker ga model ni UBOGAL... če bi ga bi bil še živ... sicer pa Svet ni na slabšem ko se je rešil tistega človeka, če samo pogledaš njegovo zgodovino in težave z organi pregona že od prej, da pretepanje ženske ne omenimo.
Škode neke ni...
To vse ni izgovor da se človeka ubije. Kazen za neupoštevanje navodil pa tudi ni smrtna v ZDA. Bi ga uklenili, vrgli v marico in to je to.

Gogyto ::
Je pa jasno, da ga je policaj fental. 10 min viseti nekomu na vratu, je totalen bulšit. In zraven nekaj nakladati, kaj si mislil in kaj nisi mislil.
Policist ga je fental ker ga model ni UBOGAL... če bi ga bi bil še živ... sicer pa Svet ni na slabšem ko se je rešil tistega človeka, če samo pogledaš njegovo zgodovino in težave z organi pregona že od prej, da pretepanje ženske ne omenimo.
Škode neke ni...
Kaj ima njegova preteklost z dogajanjem med aretacijo, ki je privedla do njegove smrti? Model, pravkar si izjavil, da vsak, ki ima kakršenkoli prekršek za sabo, lahko komot, brez slabe vesti, postane kandidat, da se ga odstrani. A pol sploh še rabmo sodstvo? Judge Dreed Stalonea na ceste, pa bo kmalu mir. Yeah, right.

endelin ::
Hm, odpiras temo, kjer se sprasujes o smiselnosti sodbe, pa si niti ne informiraš o cem piseš?
Sprašujem se o neodvisnosti porote sojenja tega razvpitega primera, kjer tudi Biden in ostali prikrito govorijo "guilty", kjer je vsa javnost pričakovala "guilty", kjer se je pričakovalo malodane državljansko vojno če ne bo guilty - ali je res obdolžen kriv v vseh točkah obtožnice ali bi brez razvpitosti priimera bil kriv morda samo v npr. eni točki. Kjer v mestu sojenja divjajo bolj ali manj nasilni protesti. Verjetno bo na koncu odločalo vrhovno sodišče?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: endelin ()

1. skušaj zbežati slovenskemu policaju. ali nemškemu. Verjetno bi v najtežjem primeru dobil s pendrekom pod rebra. Z orožjem te ne bi ubili.
Slovenski in Nemški policist ne predvidevata, da se ti lahko obrne za 180 in da je like 60% možnost da imaš v avtu lahko tudi orožje ki ju bo fentalo, Ameriški policist pa čim narediš kaj kar ga potencialno lahko ogroža, mora predvidevat, da imaš ti kjerkoli lahko pištolo, kalašnikovo, itd...
2. kak policaj si, če PO skoraj končanem postopku, kjer je osumljenec že identificiran, popisan in vizualno ocenjen, le-ta začne BEŽAT OD TEBE, ti pa 'predpostavljaš', da ima orožje in ti je potencialno nevaren?
Si ravno tako slab policist kot tisti ki po skoraj končanem postopku BEŽI in te ne uboga, dejansko si te dve osebi ZASLUŽITA ena drugo... en zato ker ne uboga URADNE OSEBE in drugi ker je slab policist...
3. zakaj je potrebno izstrelit cel nabojnik v telo osumljenca?
Za ziher... če bi mene kdo ogrožal bi tudi za ziher ustrelil enkrat več v njega kot pa enkrat premalo in bi me pol pihnil =) Logično
1. Verjemi, da ravno tako predvidevata, da lahko pride do najhušega. Vendar trenig poteka drugače kot od military police usa
2. torej ne bi smel biti policist. SLAB policist ravno tako ogroža življenja. Videno prevečkrat.
3. torej nisi za policaja. Policiste se drila, da človeka onesposobijo na najbolj primeren način, ki še ne ogroža življenj.

feryz ::
Kako to misliš, "ga ni ubogal"!? Cel čas je jokal, da ne more dihati, un mu je pa na vratu čepel? Kaj točno moraš ubogati, če ti nekdo na vratu stoji, 5 jih pa to opazuje?
Škode neke ni...

Mato989 ::
Škode neke ni...
Kaj ima njegova preteklost z dogajanjem med aretacijo, ki je privedla do njegove smrti? Model, pravkar si izjavil, da vsak, ki ima kakršenkoli prekršek za sabo, lahko komot, brez slabe vesti, postane kandidat, da se ga odstrani. A pol sploh še rabmo sodstvo? Judge Dreed Stalonea na ceste, pa bo kmalu mir. Yeah, right.
Ne pravim da tip ni nedolžen in da se je upiral aretaciji, to seveda ni razlog za uboj, vendar glede na preteklost njegovo in kartoteko se pač s takimi dela bolj grobo... tako kot pa lahko pri cepivu kdo umre od cepiva, lahko tudi med aretacijo ljudi s kartoteko... vse to vpliva na odločitev kako večina policistov dela z takimi.
Vprašanje je ali želimo na cestah dat več moči tistim ki ne upoštevajo zakona ali ne, jaz sem za ne, vi pa po svoje.
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

Kako to misliš, "ga ni ubogal"!? Cel čas je jokal, da ne more dihati, un mu je pa na vratu čepel? Kaj točno moraš ubogati, če ti nekdo na vratu stoji, 5 jih pa to opazuje?
Škode neke ni...
Jokal je že v svojem avtu, če smo pošteni. Malo poglej posnetek. Seveda posnetek celotne aretacije, ne CnnLol izsekov.
In seveda vsi vemo, da to kar se mu je na koncu zgodilo je tragedija in se nikakor ne bi smelo
Zgodovina sprememb…

Škode neke ni...
Aha, torej hočeš rečt da je tale Floydek CEL ČAS 100% ubogal navodila policistov? A bi si še pogledal enkrat CELOTEN POSNETEK? Če bi se obrnil in dal roke skup in počakal da ga vklenejo bi bil danes še živ pa je moral bežat itd...

eric_cartman ::
Škode neke ni...
Wow.. Kakšne sociopate in psihopate imamo med nami.. V Sloveniji bi bilo zanimivo izvedt tak poizkus, kot je bil Das Experiment. Da se vidi, da je dosti psihopatov med nami, ko jim "daš moč".
Mato989 ---> POLICAJ VARUJE LJUDI. Floyd v tistem času ni ogrožal nikogar!!! In tudi če ima polno kartoteko iz preteklosti, v čem se ti razlikuješ od njega če človeka ubiješ??
Pa se ti postavi v to vlogo.. Verjetno bi se ti kot policaj odlično počutil, če bi nekomu visel na vratu dokler ga ne ubiješ? Če bi lahko s tem živel in to opravičuješ s tem, da se ni takoj predal.. Potem res upam, da nisi policaj.
Tole si poglej:
Da boš lotil sociopata od normalnega človeka:
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: eric_cartman ()

Moral je biti žrtveno jagnje......samo vprašanje je ali so rešili problem.
Jaz bi rekel, da ne in sem na to tudi računal. :)
Kakšno žrtveno jagnje?![]()
Dokazi med. stroke so prevladali (nad tvojo političnostjo), prav tako pričanja številnih inštruktorjev, ki učijo policiste o metodah pridržanja in postopkih!
Problema pa itak, da niso v tem ppstopku rešili!
Bullshit!
Kot price na sojenju:
- Se policijski komandir Mineapolissa je potrdil, da je na podlagi posnetka videti, da koleno ni bilo na Floydovem vratu
- Glavni zdravniski izvedenec je tudi potrdil, da je hypoxia lahko povzrocena tudi zaradi drog (katere je imel Floyd v telesu glede na toksolosko sliko narejeno na obdukciji)
Chauvin je tukaj zrtev javnega linca, da je bil obsojen v vseh treh tockah obtozb.

Aha, torej hočeš rečt da je tale Floydek CEL ČAS 100% ubogal navodila policistov? A bi si še pogledal enkrat CELOTEN POSNETEK? Če bi se obrnil in dal roke skup in počakal da ga vklenejo bi bil danes še živ pa je moral bežat itd...Ne, nočem tega reči.
Policaj ga je zrušil, če mu ni mogel sam natakniti vezic, bi ostali priskočili, mu ji nataknili, naložili še par batin in strpali v avto.
To je normalen postopek.
Jebati nekoga v vrat 10 min, zagotovo ni.

Škode neke ni...
Ti si tudi eden izmed tistih, ki si je ogledal samo tisti famozni posnetek, ko Floyd ze lezi na tleh. Nisi pa videl posnetkov, ko Floyd pravi, da ne more dihati, ze ko je najprej sedel v avtomobilu. Iz tega lahko sklepamo, da ga ne mores jemati resno tudi kasneje, ko lezi na tleh, da ne more dihati...

IL_DIAVOLO ::
Normalen policaj brez psihičnih tezav se postopka loti popolnoma drugace.
To je bilo nepotrebno izživljanje in dokaz, kako nedotakljivi se počutijo psihopati v uniformi.
Well deserved.
To je bilo nepotrebno izživljanje in dokaz, kako nedotakljivi se počutijo psihopati v uniformi.
Well deserved.
Con il Milan nel cuore!
https://www.youtube.com/watch?v=fS58IQczWWE&ab_channel=MariusMotora
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!

eric_cartman je izjavil:
Škode neke ni...
Wow.. Kakšne sociopate in psihopate imamo med nami.. V Sloveniji bi bilo zanimivo izvedt tak poizkus, kot je bil Das Experiment. Da se vidi, da je dosti psihopatov med nami, ko jim "daš moč".
Mato989 ---> POLICAJ VARUJE LJUDI. Floyd v tistem času ni ogrožal nikogar!!! In tudi če ima polno kartoteko iz preteklosti, v čem se ti razlikuješ od njega če človeka ubiješ??
Pa se ti postavi v to vlogo.. Verjetno bi se ti kot policaj odlično počutil, če bi nekomu visel na vratu dokler ga ne ubiješ? Če bi lahko s tem živel in to opravičuješ s tem, da se ni takoj predal.. Potem res upam, da nisi policaj.
Njegova preteklost ima ogromno veze, ker če veš da pred tabo stoji wife beater pa kriminalec, imaš pač z njim manj milosti kot če pred tabo stoji nekdo za katerega veš da nikoli ni bil še kriv ničesar niti niso zaradi njega klicali policije, hkrati kolikor vem je bil nalog za aretacijo tega tipa, to tudi ne dobiš KAR TAKO ker si vzoren državljan kajne?
Ja Policija varuje ljudi, ampak policija VARUJE LJUDI pred drugimi ki OGROŽAJO ljudi in eden izmed njih je bil tale Floyd, v kartoteki je imel pretepanje ženske, torej tip je grožnja šibkejšim... in Policaj je varoval Svet in ljudi pred njim točno tako je to.
Zagotovo bi se bolje počutil da jaz njemu klečim 10 min na vratu kot pa bi se počutil če bi me en prerešetal s pištolo v USA ker bi delal to kar ti misliš in "varoval ljudi"
Poglej si tole: Jaz sem raje Chauvin kot pa tale policist!
Tebi je fajn če te nekdo ustreli ker si preveč prijazen do ljudi s kartoteko?

Moral je biti žrtveno jagnje......samo vprašanje je ali so rešili problem.
Jaz bi rekel, da ne in sem na to tudi računal. :)
Kakšno žrtveno jagnje?![]()
Dokazi med. stroke so prevladali (nad tvojo političnostjo), prav tako pričanja številnih inštruktorjev, ki učijo policiste o metodah pridržanja in postopkih!
Problema pa itak, da niso v tem ppstopku rešili!
Bullshit!
Kot price na sojenju:
- Se policijski komandir Mineapolissa je potrdil, da je na podlagi posnetka videti, da koleno ni bilo na Floydovem vratu
- Glavni zdravniski izvedenec je tudi potrdil, da je hypoxia lahko povzrocena tudi zaradi drog (katere je imel Floyd v telesu glede na toksolosko sliko narejeno na obdukciji)
Chauvin je tukaj zrtev javnega linca, da je bil obsojen v vseh treh tockah obtozb.
Mnenje glavnega izvedenca je kasneje bilo ovrženo. In tudi sam ni trdil, da je 100% res.
Komandir bo jasno na strani svojih zaposlenih. In, kaj ima veze, če ni na vratu? Če se ti model s kolenom s polno težo telesa nasloni na hrbet, ravno tako ne boš mogel dihat.
Škode neke ni...
Ti si tudi eden izmed tistih, ki si je ogledal samo tisti famozni posnetek, ko Floyd ze lezi na tleh. Nisi pa videl posnetkov, ko Floyd pravi, da ne more dihati, ze ko je najprej sedel v avtomobilu. Iz tega lahko sklepamo, da ga ne mores jemati resno tudi kasneje, ko lezi na tleh, da ne more dihati...
Floyda so že imeli v policijskem avtu, pa ga je psihopat iz samo njemu znanega razloga zvlekel ven in naredil, kar bo pač zdaj plačal s keho. In verjetno z živčnim zlomom, ker v arestu ne bo nikoli vedel, kdaj pridejo ponj, bad cop je posladek v zaporih, kakor jaz vem.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gogyto ()

Machete ::
Škode neke ni...
Življenje nima cene, kaj šele, da si vzameš pravico, ker te en 'ne uboga'. Vsak lahko sprejme slabe odločitve v nekem trenutku, nihče ti nima pravice vzeti življenja. Ta koper je navaden morilec. Obračaj avtoriteta gor dol kolikor hočeš.
LC1000|Asrock-H470PG|i7-10700K|2x16GB|RTX-5080 GAMING|W10Pro
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+
new Nintendo 2DS & 3DS XL|Galaxy S24+

Njegova preteklost ima ogromno veze, ker če veš da pred tabo stoji wife beater pa kriminalec, imaš pač z njim manj milosti kot če pred tabo stoji nekdo za katerega veš da nikoli ni bil še kriv ničesar niti niso zaradi njega klicali policije, hkrati kolikor vem je bil nalog za aretacijo tega tipa, to tudi ne dobiš KAR TAKO ker si vzoren državljan kajne?
Ja Policija varuje ljudi, ampak policija VARUJE LJUDI pred drugimi ki OGROŽAJO ljudi in eden izmed njih je bil tale Floyd, v kartoteki je imel pretepanje ženske, torej tip je grožnja šibkejšim... in Policaj je varoval Svet in ljudi pred njim točno tako je to.
Zagotovo bi se bolje počutil da jaz njemu klečim 10 min na vratu kot pa bi se počutil če bi me en prerešetal s pištolo v USA ker bi delal to kar ti misliš in "varoval ljudi"
Dragi moj, ne mešaj dveh žrtev. In ne opravičuj enega zločina z drugim. Dejstvo je, da se policijo po vsem svetu usposablja, da zna predvidet in tudi odreagirat v določenih situacijah, kjer navadna raja navadno zmrzne ali odreagira napačno. Jasno, nisi vsak dan izpostavljen določenim situacijam. Če po letih usposabljanja in potem še praktičnega dela v službi tega ne znaš, je čas, da si najdeš drug job. Kot rečeno, kot slab policaj ogrožaš druge in sebe. Tega nočemo v javnosti. Tega nočejo niti policaji sami.

darkolord ::
Poglej si tole: Jaz sem raje Chauvin kot pa tale policist!Ne vem, kaj hočeš s tem posnetkom pokazati.
Tisti psiho bi lahko policaja ustrelil kjerkoli in kadarkoli. A naj policaji potem za ziher postrelijo kar vse po vrsti?
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: darkolord ()

Massacra ::
Oboje,in pritisk na vrat in pritisk na hrbet, na drugi strani pa pritisk trde asfaltne površine ceste, so pripomogli, da ni bilo dovolj kisika v pljučnih trahejah in po skoraj 10min ga ni človeka, ki bi to hipoksijo preživel!
Vsi dvomljivci si poglejte še enkrat pričanje strokovnjaka za fiziologijo pljuč!
(obramba je med drugim poskušala tudi z izpušnimi plini iz prižganega vozila, a vrednosti CO in CO2 v telesu niso dokazale takšne vrste zadušitve)
Vsi dvomljivci si poglejte še enkrat pričanje strokovnjaka za fiziologijo pljuč!
(obramba je med drugim poskušala tudi z izpušnimi plini iz prižganega vozila, a vrednosti CO in CO2 v telesu niso dokazale takšne vrste zadušitve)

@friendbreez, ti si tako pristranski, da sploh ne zelis gledati vseh okoliscin, ki niso bile zajete v tistem famoznem 9-minutnem posnetku

eric_cartman je izjavil:
Škode neke ni...
Še enkrat.. POLICAJ VARUJE LJUDI! Drugače v tem poklicu nimaš kaj iskat.. V čem se sicer loči policaj od enega s polno kartoteko kriminalnih dejanj? Če ni druge možnosti uporabijo orožje!
Medtem, ko v USA tisti ta pokvarjeni policaji to postanejo zato, da se izživljajo nad ostalimi. Al je preventivno streljanje in to da izprazne cel saržer v nekoga normalno po tvoje? In po tvoje uniforma naredi razliko? Potem pa lahko kar streljaš vsepovprek, samo zato ker se ti zdi tako?
K Šiškotu pojdi tja na mejo.. Pa se delaj, da si avtoriteta in se igraj tabornike..

dild0idis ::
BTW, tale proces še ni končan, ker bodo še pritožbe iz strani Chauvina in vsaj glede na pritisk javnosti na njegovo obsdobo ima verjetno kar nekaj možnosti, da vsaj v določenih delih pritožbe uspe.
Tudi sami BLM nemiri verjetno še niso končani, še več, sedaj so ugotovili, kaj lahko naredijo in jih bo v prihodnosti verjetno še več.
In tudi s tem procesom se ni končal rasizem in tudi ne problemi v ameriški policiji.
Tudi sami BLM nemiri verjetno še niso končani, še več, sedaj so ugotovili, kaj lahko naredijo in jih bo v prihodnosti verjetno še več.
In tudi s tem procesom se ni končal rasizem in tudi ne problemi v ameriški policiji.
Ni važno na koga mečeš jedrske, važno je, da ti Lady Gaga poje!

IL_DIAVOLO ::
V "demokratični" ZDA potekajo stvari malo drugače :)
Ni to Slovenija :D
Ni to Slovenija :D
Con il Milan nel cuore!
Forza ragazzi!
Forza ragazzi!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: IL_DIAVOLO ()

Mislim da smo se oddaljili od teme.
Vsi vemo, da je bil Floyd scumbag, star znanec policije po slovensko. Vsi vemo, da to kar se mu je zgodilo ni prav, je tragedija in mora nekdo odgovarjati - to se ne bi nikakor smelo nardit
Ne vemo pa ali bi bil Chauvin tudi v normalnih okoliščinah kriv po vseh točkah obtožnice. Ne vem, jaz kot porotnik si ne bi upal kontrirati temu - verjetno bi se spraševal kaj bo z mano če bi bil jaz eden izmed tistih porotnikov ki se ne bi strinjal v kakšni točki obtožnice. Bom označen za rasista, me bodo ubili če se izve, bodo moji družinski člani ostali brez sluźb? Bi kot porotnik tvegal da pride do množičnega nasilja? Zinaj dvorane so divjali nasilni protesti. Zato mislim da bo na epilog še malo za počakat.
Chauvin je v vsakem primeru gotof
Vsi vemo, da je bil Floyd scumbag, star znanec policije po slovensko. Vsi vemo, da to kar se mu je zgodilo ni prav, je tragedija in mora nekdo odgovarjati - to se ne bi nikakor smelo nardit
Ne vemo pa ali bi bil Chauvin tudi v normalnih okoliščinah kriv po vseh točkah obtožnice. Ne vem, jaz kot porotnik si ne bi upal kontrirati temu - verjetno bi se spraševal kaj bo z mano če bi bil jaz eden izmed tistih porotnikov ki se ne bi strinjal v kakšni točki obtožnice. Bom označen za rasista, me bodo ubili če se izve, bodo moji družinski člani ostali brez sluźb? Bi kot porotnik tvegal da pride do množičnega nasilja? Zinaj dvorane so divjali nasilni protesti. Zato mislim da bo na epilog še malo za počakat.
Chauvin je v vsakem primeru gotof
Zgodovina sprememb…

BTW, tale proces še ni končan, ker bodo še pritožbe iz strani Chauvina in vsaj glede na pritisk javnosti na njegovo obsdobo ima verjetno kar nekaj možnosti, da vsaj v določenih delih pritožbe uspe.
Uf.. Bi rad videl tudi 20 letno prestajanje kazni.. Ko BEL POLICAJ pride v zapor, ker je ustrelil črnca..

StarMafijec ::

Massacra ::
Mislim da smo se oddaljili od teme.
Vsi vemo, da je bil Floyd scumbag, star znanec policije po slovensko. Vsi vemo, da to kar se mu je zgodilo ni prav, je tragedija in mora nekdo odgovarjati.
Ne vemo pa ali bi bil Chauvin tudi v normalnih okoliščinah kriv po vseh točkah obtožnice. Ne vem, jaz kot porotnik si ne bi upal kontrirati temu - verjetno bi se spraševal kaj bo z mano če bi bil jaz eden izmed tistih porotnikov ki se ne bi strinjal v kakšni točki obtožnice. Bom označen za rasista, me bodo ubili če se izve, bodo moji družinski člani ostali brez sluźb? Zinaj dvorane so divjali nasilni protesti. Zato mislim da bo na epilog še malo za počakat.
Včeraj sem mel eno debato na enem forumu o porotnikih v USA: PPROTNIKI NISO OGROŽENI IN SE NIHČE NE NJIH NE SPRAVLJA (do sedaj kaj takega ni bil problem, eni tukaj v Slo pa ga ustvarjate).
V tem primeru so bili porotniki javnosti celo neznani (in se jih med prenosom proces niti enkrat ni pokazalo)
eric_cartman je izjavil:
Uf.. Bi rad videl tudi 20 letno prestajanje kazni.. Ko BEL POLICAJ pride v zapor, ker je ustrelil črnca..Srečno kekec, bi rekli.
Najmanj 10 let bi dobil za 3rd Degree Manslaughter!
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Massacra ()

Master_Yoda ::
Policijski postopek se pomoje razlikuje glede na raso ze podzavestno, ce je dosti vecja moznost da ti bo nekdo z doloceno farbo kaj naredil. Ne samo beli policisti, tudi crni imajo iste predsodke .
Dovie'andi se tovya sagain.

Poglej si tole: Jaz sem raje Chauvin kot pa tale policist!Ne vem, kaj hočeš s tem posnetkom pokazati.
Tisti psiho bi lahko policaja ustrelil kjerkoli in kadarkoli. A naj policaji potem za ziher postrelijo kar vse po vrsti?
S tem posnetkom hočem pokazat, zakaj so v USA policisti bistveno bolj naspidirani in prej uporabijo oz. potegnejo ven pištolo, ker to vidijo... ko bi naših 20 policistov tak 20 psihotov z orožji poklali bi sčasoma tudi bili bolj naspidirani in trigger happy do tistih ki jih ne ubogajo in pametujejo.

S tem posnetkom hočem pokazat, zakaj so v USA policisti bistveno bolj naspidirani in prej uporabijo oz. potegnejo ven pištolo, ker to vidijo... ko bi naših 20 policistov tak 20 psihotov z orožji poklali bi sčasoma tudi bili bolj naspidirani in trigger happy do tistih ki jih ne ubogajo in pametujejo.
In to opravičuje, da mu je ob prisotnosti še dveh policistov skoraj 10 minut klečal na vratu? Stari si želim, da bi bil ti tam spodaj.. Če bi bil zgoraj, si že povedal, da ti ga ni žal tut če ga ubiješ.. Ampak spodaj.. Totalno nemočen prosiš policaja, da naj ti ne stoji na vratu, ker ne moreš dihat.. In samo nemočno opazuješ svojo usodo v rokah treh psihopatov..
Z lahkoto bi ga obvladali še če bi imel orožje in tudi če bi se nasilno upiral.. Tole kar se je dogajalo tukaj..To je pa bolano.. In če tega ne razločiš pa .. Ti ni pomoči..

Master_Yoda je izjavil:
Policijski postopek se pomoje razlikuje glede na raso ze podzavestno, ce je dosti vecja moznost da ti bo nekdo z doloceno farbo kaj naredil. Ne samo beli policisti, tudi crni imajo iste predsodke .
Fora je, ker ravno to skušajo dokazat zagovorniki BLM. Dejstvo je, da tudi belci delajo pizdarije, ubijajo policaje in podobna sranja. Po nekih statistikah je v zaporu številčno še vedno največ belcev. Procentualno glede na število prebivalcev je druga zgodba. Bistvo je, da obravnava pri postopku ni enaka.

Itak da se postopek razlikuje, glede na raso.
A mislite, da v Sloveniji nimamo tega? Še kako imamo.

eric_cartman je izjavil:
In to opravičuje, da mu je ob prisotnosti še dveh policistov skoraj 10 minut klečal na vratu? Stari si želim, da bi bil ti tam spodaj.. Če bi bil zgoraj, si že povedal, da ti ga ni žal tut če ga ubiješ.. Ampak spodaj.. Totalno nemočen prosiš policaja, da naj ti ne stoji na vratu, ker ne moreš dihat.. In samo nemočno opazuješ svojo usodo v rokah treh psihopatov..
Z lahkoto bi ga obvladali še če bi imel orožje in tudi če bi se nasilno upiral.. Tole kar se je dogajalo tukaj..To je pa bolano.. In če tega ne razločiš pa .. Ti ni pomoči..
Fora je v tem da je Floydek govoril da ne more dihat že preden je bil na tleh in v tem primeru mu tudi jaz kot policist ne bi verjel da zdaj pa RES ne more dihat, ker je to govoril tudi ko mu nihče ni pritiskal na vrat ali hrbet kajne?
Poglej posnetek in poslušaj, če nekdo skoz govori nekaj mu pač ne verjameš ko je morda res in to se je zgodilo Floydu ki ni moral držat gobca in delat kar mu naročijo

Sploh nima veze, če lahko diha ali ne. Zakaj bi nekoga 10 min v tla tiščal? Da se ta čas njegovi prijatelji zberejo in te iz daleka pospravijo?
Še enkrat, zabrišeš ga na tla, kar jim je uspelo, ukleneš in odpelješ tja, kjer mu je mesto.
Policaj ga je namerno pospravil. Ne vem, zakaj mu je treba soditi za 170 točk. Dovolj je ta za umor.
Če bi ga pihnil, bi se celo izmazal. Samo rekel bi, da je nekaj v žepu zamenjal za pištolo in rešeno.
Še enkrat, zabrišeš ga na tla, kar jim je uspelo, ukleneš in odpelješ tja, kjer mu je mesto.
Policaj ga je namerno pospravil. Ne vem, zakaj mu je treba soditi za 170 točk. Dovolj je ta za umor.
Če bi ga pihnil, bi se celo izmazal. Samo rekel bi, da je nekaj v žepu zamenjal za pištolo in rešeno.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: feryz ()

StarMafijec ::
Itak da se postopek razlikuje, glede na raso.
Hja, eni pravijo, da si policisti v določena naselja ne upajo.
Sicer pa po mojih izkušnjah tako v Sloveniji kot v ZDA odlično prideš skozi, če sodeluješ s policistom.
Torej si priden in narediš tako kot on(a) reče. Res pa je, da so se mojih primerih vedno držali postopkov in so bili korektni.
Drugače je, če ne upoštevajo protokolov. Verjetno se to lahko zgodi, če ga ustavljena oseba sprovocira in uradna oseba prične delovati v afektu.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: StarMafijec ()

Sploh nima veze, če lahko diha ali ne. Zakaj bi nekoga 10 min v tla tiščal? Da se ta čas njegovi prijatelji zberejo in te iz daleka pospravijo?
Zakaj ne bi ubogal policista in bil tiho? Še enkrat tiho si nardiš kar ti reče in je to to... preživiš in potem dalje.
Floyd se NAMERNO ni držal navodil ki jih je dobival, celo izmikal se je aretaciji. Noben normalen noče branit kriminalca ki se izmika navodilom policista, Svet je na boljšem ker je živ samo še eden izmed dvojice Floyd - Chauvin
Tudi v Sloveniji ko so se stepli in je prišla policija je pred mano vklenla 5 ljudi in so bili na kolenih pa se jim ni super mudilo jih spravit v pripor, so kar klečali še 15 min, to ni sporno, enako ni sporno da imaš nekoga na tleh 10 min
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Mato989 ()

Nimaš prav. Njega bi fentali tako ali tako.
Če so mu imeli namen pripopati par vzgojnih, bi zgledalo drugače.

c3p0 ::
Floyd je bil high, povrhu stari znanec policije, med drugim je nekoč nosečnici grozil s strelom v trebuh, pravi svetnik. Seveda ne opravičuje načina postopka, preden kateri pravičnik ves penast poskoči.
Za razumet je trše prijeme do takšnih, seveda pa ne tako trdih, da jih to na koncu ubije.
Za razumet je trše prijeme do takšnih, seveda pa ne tako trdih, da jih to na koncu ubije.

Nimaš prav. Njega bi fentali tako ali tako.
Aha, nimam prav ko govorim da se civilist mora brez vprašanj držat navodil uradne osebe če ne lahko zaide v težave?
Prav pa naj bo po tvoje, jaz vem da sem imel že vrsto srečanj z policijo tudi moji kolegi tudi v USA vsi smo bili tiho odgovarjali in delali kar so naročili ali vprašali....in noben ni ležal na tleh bil aretiran še manj USTRELJEN... pa so bili kolegi 2 meseca v USA in večkrat ustavljeni... bistvo je v tem da si TIHO, delaš kar ti NAROČIJO in je to to.
Ko se bodo ljudje to navadli bo bolje.

@StariMafijec
Sem enkrat že pisal na tem forumu, pa bom še enkrat.
Pred leti, še kot mulec, doživel 'skeč', ki ga ne bom pozabil.
Čakal sem trolo na avtobusni, kjer so stali tudi policaji in čekirali promet. Ustavili so modela, znanega falota iz našega naselja, sitni barabin, nič posebnega. Med postopkom jim je ves čas težil, pizdil na njih in najedal, da se mu mudi, da kje os njega najdli in podobno. Priznam, še jaz bi mu šamar dal, tolk je bil nadležen. Policaja sta ostala mirna in popisovala zapisnik, nakar se modelu odpne, reče policistoma, da naj naredita svoje delo, njemu se pa mudi in bo šel. Imata njegove dokumente, naj mu jih pošljeta po pošti. Spravi se v avto in odpelje.
1. v ZDA bi sledilo streljanje in divjanje z avtmobili, najmanj 20 avtov bi uletelo
2. modela sta ostala mirna in dokončala postopek. Najverjetneje sta mu zraven prekrška dala še pobeg s postopka in model je pomoje moral še to kasneje plačat za bonus.
Čakal sem trolo na avtobusni, kjer so stali tudi policaji in čekirali promet. Ustavili so modela, znanega falota iz našega naselja, sitni barabin, nič posebnega. Med postopkom jim je ves čas težil, pizdil na njih in najedal, da se mu mudi, da kje os njega najdli in podobno. Priznam, še jaz bi mu šamar dal, tolk je bil nadležen. Policaja sta ostala mirna in popisovala zapisnik, nakar se modelu odpne, reče policistoma, da naj naredita svoje delo, njemu se pa mudi in bo šel. Imata njegove dokumente, naj mu jih pošljeta po pošti. Spravi se v avto in odpelje.
1. v ZDA bi sledilo streljanje in divjanje z avtmobili, najmanj 20 avtov bi uletelo
2. modela sta ostala mirna in dokončala postopek. Najverjetneje sta mu zraven prekrška dala še pobeg s postopka in model je pomoje moral še to kasneje plačat za bonus.
Zgodovina sprememb…

@StariMafijec
No vidiš, jaz raje vidim da take sitneže prisilno podučimo kako se do uradne osebe NE OBNAŠAŠ... ti bi pa raje da vsak lahko dela kar hoče policisti pa gledajo... imaš svoje mnenje, nekateri pa drugačnega, tvoje je pravo ravno toliko kot drugo...

Zakaj ne bi ubogal policista in bil tiho? Še enkrat tiho si nardiš kar ti reče in je to to... preživiš in potem dalje.
Floyd se NAMERNO ni držal navodil ki jih je dobival, celo izmikal se je aretaciji. Noben normalen noče branit kriminalca ki se izmika navodilom policista, Svet je na boljšem ker je živ samo še eden izmed dvojice Floyd - Chauvin
Tudi v Sloveniji ko so se stepli in je prišla policija je pred mano vklenla 5 ljudi in so bili na kolenih pa se jim ni super mudilo jih spravit v pripor, so kar klečali še 15 min, to ni sporno, enako ni sporno da imaš nekoga na tleh 10 min
Kaj si ti gledal? Floyd na posnetku ugovarja, ja. Se izmika, ja. Daleč pa od tega, da je to, kar je sledilo, bilo potrebno. In, kot rečeno - Floyda so že imeli v avtu, pa so ga zvlekli ven.
Nekaj je klečanje osumljencev na kolenih, nekaj drugega pa, da nekdo kleči na tebi, 5 minut magari. Naj se ti kolega s koleni nasloni na hrbet, medtem ko ležiš.
@StariMafijec
No vidiš, jaz raje vidim da take sitneže prisilno podučimo kako se do uradne osebe NE OBNAŠAŠ... ti bi pa raje da vsak lahko dela kar hoče policisti pa gledajo... imaš svoje mnenje, nekateri pa drugačnega, tvoje je pravo ravno toliko kot drugo...
Itak, dajmo ga pospravit. Bo drugič mir... sick Spomni se teh besed, ko boš naletel na policaja, ki bo trigger happy in provociral...
Zgodovina sprememb…

Kaj si ti gledal? Floyd na posnetku ugovarja, ja. Se izmika, ja. Daleč pa od tega, da je to, kar je sledilo, bilo potrebno. In, kot rečeno - Floyda so že imeli v avtu, pa so ga zvlekli ven.
Nekaj je klečanje osumljencev na kolenih, nekaj drugega pa, da nekdo kleči na tebi, 5 minut magari. Naj se ti kolega s koleni nasloni na hrbet, medtem ko ležiš.
Kot pravim, Floyd si je vse težave nakopal sam... če bi bil vzoren državljan se mu to ne bi zgodilo, zakaj mojim kolegom niso klečali na hrbtu v USA? Pa so tudi črnci... ker so VZORNI DRŽAVLJANI ker ne delajo pizdarij, ne grozijo nosečnicam da jih bodo ustrelili v trebuh itd...
skratka tip je klasičen scumbag in čeprav je postopek neprimeren ga mi nič ni žal, kot mi ni policista... ampak potrebno je vedet kdo je PRVI KRŠITELJ... vedno izhajamo iz dejstva da na Floydu nihče ne bi klečal, če bi tip bil vzoren državljan ne pa kriminalec podle sorte ki grozi nosečnicam

zmaugy ::
Obsojen je bil za 3. kazniva dejanja, od tega za Third degree murder, kar obstaja samo v 3 zveznih državah v USA: Florida, Minesota, Pensilvanija.
V Minesoti je kazen do 25 let.
Obsojen je bil tudi za Second degree unintentional murder in maslaugter!
NI BIL OBSOJEN ZA FIRST DEGREE MURDER!!! (dobil bi dosmrtno ali smrtno kazen)
Moral boš malo s kritično distinkcijo vzeti v obzir vsa dejstva, preden boš govoril o nekem "političnem procesu".
(kar SdS-ovci itak ves čas počnete, namreč politično vlačite v vse ppre družbe, stroke itak ne obvladate in niti nimate dovolj strokovnih ljudi, da bi lahko)
Po pomoti pritisnil na Izbris, se opravičujem.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

darkolord ::
Kot pravim, Floyd si je vse težave nakopal sam... če bi bil vzoren državljan se mu to ne bi zgodilo, zakaj mojim kolegom niso klečali na hrbtu v USA? Pa so tudi črnci... ker so VZORNI DRŽAVLJANI ker ne delajo pizdarij, ne grozijo nosečnicam da jih bodo ustrelili v trebuh itd...Bullshit, v USA je precej prepogosto, da popolnoma NEDOLŽNI in VZORNI državljani končajo pod streli policistov. Večinoma so slednji za to nagrajeni.
skratka tip je klasičen scumbag in čeprav je postopek neprimeren ga mi nič ni žal, kot mi ni policista... ampak potrebno je vedet kdo je PRVI KRŠITELJ... vedno izhajamo iz dejstva da na Floydu nihče ne bi klečal, če bi tip bil vzoren državljan ne pa kriminalec podle sorte ki grozi nosečnicam
Me zanima, kako lahko UBOGAŠ, ko več ljudi kriči KONFLIKTNE ukaze, medtem ko vate merijo s puško.

Kot pravim, Floyd si je vse težave nakopal sam... če bi bil vzoren državljan se mu to ne bi zgodilo, zakaj mojim kolegom niso klečali na hrbtu v USA? Pa so tudi črnci... ker so VZORNI DRŽAVLJANI ker ne delajo pizdarij, ne grozijo nosečnicam da jih bodo ustrelili v trebuh itd...Bullshit, v USA je precej prepogosto, da popolnoma NEDOLŽNI in VZORNI državljani končajo pod streli policistov. Večinoma so slednji za to nagrajeni.
Me zanima, kako lahko UBOGAŠ, ko več ljudi kriči KONFLIKTNE ukaze, medtem ko vate merijo s puško.
Maš kak podatek in primer.
1. youtube posnetek kjer je nekdo 101% ubogal navodila policaja kot je primer Floyd in ga je policist vseeno ustrelil in ubil - se pravi daj mi primer ko je identična situacija kot Floyd in je nadomestek Floyda vse ubogal, bil tiho, in nardil vse kar mu je policist Chauvin rekel... potem pa ga je ubil za hec.
2. podatek koliko takih primerov napram vsem aretacijam najdemo
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | O mučenju (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / NWO | 43548 (37853) | jype |