Forum » Operacijski sistemi » Tezave z monitorjem v Linuxu
Tezave z monitorjem v Linuxu
bombacina ::
Zivjo vsem.
Zanima me, zakaj mi monitor, ko hocem instalirati Linux napise probing for monitor type: unknow in potem se monitor izklopi in napise.
ATTENTION
OUT THE RANGE
H:19.1 KHZ
v:36.4 HZ
KAJ STORITI DA BO STVAR DELOVALA.
hVALA VSEM
Zanima me, zakaj mi monitor, ko hocem instalirati Linux napise probing for monitor type: unknow in potem se monitor izklopi in napise.
ATTENTION
OUT THE RANGE
H:19.1 KHZ
v:36.4 HZ
KAJ STORITI DA BO STVAR DELOVALA.
hVALA VSEM
- zaklenil: Gandalfar ()
dr.J ::
inštaliraj v tekstovnem načinu; grafiko (najbrž ati ali nvidia) boš porihtal kasneje z ustreznimi gonilniki.
ok hvala, imam geforce fx 5600. S kaksnimi gonilniki tocno ti to mislis?
Si jih moram downloadad.
Hvala
Si jih moram downloadad.
Hvala
root987 ::
Seveda jih moraš downloadati. Klik! Sicer pa to pomeni da x ni prav zaznal frekvenc in boš moral v najhujšem primeru nastavitev nastaviti ročno v datoteki /etc/X11/XF86Config.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Zivjo!
Hvala ti, lej sem prebral pa ne zastopim kje in kako moram to instalirat. Mi lahko ti to poves?
Hvala
Hvala ti, lej sem prebral pa ne zastopim kje in kako moram to instalirat. Mi lahko ti to poves?
Hvala
root987 ::
Slediš navodilom, ki se prikažejo na zaslono? :) Sicer ne vem katero distro maš, vendar v debianu vse skupaj precej dobro razloženo.
"Myths which are believed in tend to become true."
--- George Orwell
--- George Orwell
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Kako instalirat NVIDIA-driverje v Ubuntu? (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5239 (4168) | r5r |
» | [Ubuntu 7.04] Problem z nvidia gonilnikiOddelek: Operacijski sistemi | 1700 (1589) | UroS_ |
» | [Linux] namestitev (črn ekran)Oddelek: Operacijski sistemi | 1888 (1342) | Makkaba |
» | PINGO 2.0 & FX5600 MEGA problem (strani: 1 2 )Oddelek: Operacijski sistemi | 5639 (4865) | marsovec gugu |
» | Problem z Linux Red Hat 9Oddelek: Operacijski sistemi | 1542 (1375) | root987 |