Forum » Strojna oprema » Macbook Pro čiščenje
Macbook Pro čiščenje
Sinaloa ::
Pozdravljeni,
Imam MBP 2019 in me zanima, kater servis mi priporočate za čiščenja Mac-a (čiščenje notranjosti, menjava termalne paste). Gledal iStyle/PROServis/EPL. Ima kdo izkušenje z temi servisi?
Hvala in lp.
Imam MBP 2019 in me zanima, kater servis mi priporočate za čiščenja Mac-a (čiščenje notranjosti, menjava termalne paste). Gledal iStyle/PROServis/EPL. Ima kdo izkušenje z temi servisi?
Hvala in lp.
boocko ::
Sicer imam samo eno izkušnjo s servisom MBP (2014), tako da ravno dobra statistika ni. Pri i-repair na koprski v LJ, zadovoljen. Urejeno v istem dnevu, narejeno točno po dogovoru, glede cene pa verjetno lahko primerjaš servise vnaprej.
Odlično super! Iščem nekaj kvalitetnega, oceno vidim da imajo kar dobro jih bom malo povprašal o ceni itd. Hvala za info.
Sheteentz ::
In kaj naj bi bila smiselnost menjave termalne paste na 2 leti starem macbooku? Če imaš občutek, da se ti pregreva, bo zadostovalo, če odpreš spodnjo plato in posesaš prah med režami hladilnika.
Opravilo zahteva samo malce potrpežljivosti in povprečne ročne spretnosti.
Opravilo zahteva samo malce potrpežljivosti in povprečne ročne spretnosti.
feryz ::
Piše na forumu, da je termalno treba obnoviti. Ker tovarniško nanešena izhlapi po 730 dneh.
Kompresorja pa tudi nima nihče v krogu 50 km.
Ko sem še na servisu delal, so bile take ovce zlata jama. 50 evrov za storitev. Kaj hočeš lepšega? Še posebej, ker ti vzame par minut. Pa se sveti kot nov.
Kompresorja pa tudi nima nihče v krogu 50 km.
Ko sem še na servisu delal, so bile take ovce zlata jama. 50 evrov za storitev. Kaj hočeš lepšega? Še posebej, ker ti vzame par minut. Pa se sveti kot nov.
Osebno bi ga odprl sam in ga sam sčistil ampak nimam pravega orodja ker Apple ne uporablja klasičnih vijakov...Poleg tega sesalec ni priporočljiv za elektroniko še posebaj na Macbookih ki so res občutljivi na vsako malenkost Poleg tega pa ne želim kaj opraskat oz. skrivit, zato iščem nek kompententen servis ki ga dobro uredil, konec koncev neglede na starost se ne gre gre za neko poceni napravo...
Gagatronix ::
Gre se za podpovprecno napravo, ki je konkretno precenjena, ja. Poleg tega je Apple vedno vecja prasica, kar se tice popravljanja njihovih izdelkov.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: tomaz- ()
tomaz- ::
In ti ga seveda nikoli ne boš kupil, zato res ne vem, kaj zaboga se moraš nujno pofočkat v takih temah !?!? Fak, zahojenec .....
Seveda je precenjena in to se razume, ampak vsak potrošnik razpolaga z denarjem kakor njemu paše. To, da je naprava podpovprečna je pa stvar posameznika. Glede popravila itd. se pa strinjam, ampak žal tudi drugi počasi sledijo temu trendu
Invictus ::
Gagatronix je izjavil:
Gre se za podpovprecno napravo, ki je konkretno precenjena, ja. Poleg tega je Apple vedno vecja prasica, kar se tice popravljanja njihovih izdelkov.
To samo pomeni, da zaslužiš premalo, da bi z novim projektov kupil tudi novo škatlo...
Kdo še opravlja stara jajca? Raja... Ostali kupijo novo in prodajo pokvarjeno raji .
"Life is hard; it's even harder when you're stupid."
http://goo.gl/2YuS2x
http://goo.gl/2YuS2x
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Invictus ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Microsoftov Surface Laptop se ne da odpreti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Hlajenje in navijanje | 22878 (18326) | BivšiUser2 |
» | MacBook Pro uporaben za kuhanje kave (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Procesorji | 17898 (15169) | Stark |
» | Apple pozitivno presenetil borzne analitike (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Novice / Apple iPhone/iPad/iPod | 36255 (34186) | Bor H |
» | Apple posodobil svojo linijo prenosnikov in zaslonov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Novice / Grafične kartice | 22419 (14841) | coma2black |