Forum » Loža » In kaj je sploh smisel tega "lockdowna"?
In kaj je sploh smisel tega "lockdowna"?
Egidij88 ::
You can say that again, danes je bil pravcati razvrat. Meso, 20 pijanih, velik zvočnik tolkel dobro. Madona malo se bo treba umiriti, ker zadnje tedne ga že preveč žuramo haha.
el_bahattee ::
digitalcek je izjavil:
Čisto tako: na fasadi hiše na Nazorjevi, križišče s Slovensko, je nasprejan obris moža, ki nekam meri z raketo zemlja-zemlja.
Z raketo, ne s fračo... Ampak to slovenski vladi in parlamentu nič ne pove.
Pa nič. Kar igrajte se z nezadovoljstvom državljanov...
Grafit kot grafit, kaj je tu takega? Ukrepi so podobni povsod, ne samo pri nas. Ljudje so nezadovoljni praktično po celem svetu, ampak nasilje in demonstracije sredi pandemije bi zadeve samo še poslabšale. Saj smo videli primitivce, ki so udrli v Ameriški kongres... nobeden normalen človek tega ne more podpret ali opravičevat.
Sovražnik so lockdownerji
Kakšne neumnosti pišeš. S tako mentaliteto se še dolgo ne bomo izkopali iz pandemije. Na srečo ste taki primitivci in teoretiki zarot v manjšini.
Come to my center, you enter the winter.
m0LN4r ::
You can say that again, danes je bil pravcati razvrat. Meso, 20 pijanih, velik zvočnik tolkel dobro. Madona malo se bo treba umiriti, ker zadnje tedne ga že preveč žuramo haha.Ma sej jaz se mam samo eno gajbo pa par kil cevapov, pol pa pavza. Lahko 11 dni, da ksebiporim pridem.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Uizi ::
Vsi pogumni in pametni po forumih na protestih pa 100 ljudi, pejte vagone nakladat..
The funniest thing about this particular signature is
that by the time you realise it doesn't say anything
it's too late to stop reading it.
Nedasemiveč ::
Aha, ste bolj zahrbtne sorte, štekam. No požurajte čimbolj, sam da se ne boste naveličali žurov doma, ker jih posledično na morju ne bo.
Aha, ste bolj zahrbtne sorte, štekam. No požurajte čimbolj, sam da se ne boste naveličali žurov doma, ker jih posledično na morju ne bo.
Tudi na morju bodo žurke, brez skrbi. Sicer sem pa itak bolj fan hribov in imam tudi vikend na tistem koncu, tako, da mi je res vseeno .
Zate pa že vem kje boš. V kleti v kadi pod dekco hehe
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Nedasemiveč ()
V bazenu na blazini z jointom v ustih, se vam bom smejal, ko boste jokali spet. Hehe
Js sm zadet, ti pa zabit.
uvodV?? ::
Vse odprto razen šol. Logarjeva pravi da 12ega odpremo šole ne glede ma razmere. Haha stroka top
dexterboy ::
el_bahattee je izjavil:
digitalcek je izjavil:
Čisto tako: na fasadi hiše na Nazorjevi, križišče s Slovensko, je nasprejan obris moža, ki nekam meri z raketo zemlja-zemlja. Z raketo, ne s fračo... Ampak to slovenski vladi in parlamentu nič ne pove. Pa nič. Kar igrajte se z nezadovoljstvom državljanov...Grafit kot grafit, kaj je tu takega? Ukrepi so podobni povsod, ne samo pri nas. Ljudje so nezadovoljni praktično po celem svetu, ampak nasilje in demonstracije sredi pandemije bi zadeve samo še poslabšale. Saj smo videli primitivce, ki so udrli v Ameriški kongres... nobeden normalen človek tega ne more podpret ali opravičevat.Sovražnik so lockdownerjiKakšne neumnosti pišeš. S tako mentaliteto se še dolgo ne bomo izkopali iz pandemije. Na srečo ste taki primitivci in teoretiki zarot v manjšini.
Spoštovani Kolega, kar se tiče boldanega, ste brcnili v temo. 110%, ne samo sto. Bo treba razširiti obzorja...
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.
Nedasemiveč je izjavil:
Js sm zadet, ti pa zabit.
Mogoče sem res zabit. Imam pa vsaj družbo s katero lahko počnem zabite stvari. Tvoj edini prijatelj pa je veliki Janez.jpg
Ok zmagal si, nižje ne gre. Gg
@Uizi, sej veš, da smo že sestavljali spisek korona fantikov in nas, ki nimamo prepiha med ušesi...
Pa to je bolje od vsake komedije. Hvala vam res!
Pa še brez vstopnine in članske izkaznice, hej, celo lubrikatorja ne potrebuješ
mtosev ::
Mene zanima kolk bolj dolgo bo trajal covid, če se 20%+ ljudi ne bo/ne misli držati ukrepov. Meni je drugače vseeno, ker se po defaultu družim zelo malo in mene osebno ukrepi niso nič prizadeli.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
ASUS ROG Strix RTX 2080 Super, Samsung 970 PRO, UltraSharp UP3017, Win 11 Pro,
Enermax Platimax 1700W | moj oče darko 1960-2016, moj labradorec max 2002-2013
m0LN4r ::
Mene zanima za 35%, ampak po mojem ni fora v teh % ampak v tem katero zogico izzrebajo iz bobna.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
ajdov2 ::
mtosev ::
V resnici ne bo prej konec, ampak bo bolj dolgo trajalo, če bo manj ljudi držalo, ker bo več ljudi v bolnici in ukrepi bodo trajali dokler ne pade št okuženih/bolanih ljudi pod neko določeno mero katero lahko naše zdravstvo obdela.
Core i9 10900X, ASUS Prime X299 Edition 30, 32GB 4x8 3600Mhz G.skill, CM H500M,
digitalcek ::
You can say that again, danes je bil pravcati razvrat. Meso, 20 pijanih, velik zvočnik tolkel dobro. Madona malo se bo treba umiriti, ker zadnje tedne ga že preveč žuramo haha.
Dogaja se natanko tisto, kar sem napovedal okoli novega leta.
Da bodo najkasneje spomladi imeli ljudje "tega" dovolj! Da "to" ne more trajati več kot eno leto.
Naj takim rečemo, da so nepotrpežljivi, preveč živčni, nerazumni, da jih ni briga za druge?
Z žuranjem ljudje še nikoli niso škodovali komu drugemu, razen sebi, če so spili dva litra vina, ali 15 piv.
In tudi sedaj ne mislijo, da komu škodijo. LE DOVOLJ IMAJO! Nežuranja, nedruženja, tudi zooma in ostalih neosebnih interakcij.
Dovolj imajo ne samo kovida, pač pa (kolateralna škoda kovida) tudi Janše, vlade, neuspešne medicine kot take, zdravstva, zdravnikov, notranjega ministra, policije, in zelo verjetno še koga...
Verjetno je situacija nerešljiva, skrajni fašizem do državljanov pa bi verjetno odnesel nekatere EU vlade, vlade v državah, kjer ima večina državljanov jajca..
Nekdo namreč, ki ljudem nekaj prepove, mora jasno povedati, do kdaj bo prepoved trajala, kakšne gospodarske učinke bo imela (vkolikor bo trajala mesec, tri, ali šest) in tudi garantirati, da se prepoved ne bo ponovila.
Če tega me zmore, naj odide. Odide čim prej.
Ne more biti predsednik vlade "vidoviti Milan", ki mu včasih napoved po sreči uspe, pogosto pa tudi ne...
Seveda vsak general pol ure pred bitko lahko reče: Ne vem, kaj bo, ne vem, kdo bo zmagal.
Samo potem, če izgubi, ga vrhovni poveljnik takoj odstavi, ali pa si od sramote sam požene kroglo v glavo... Če ve, kaj je osebna odgovornost.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: jest10 ()
"Ok" BOOMER.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: bajsibajsi ()
harvey ::
Vse odprto razen šol. Logarjeva pravi da 12ega odpremo šole ne glede ma razmere. Haha stroka top
V stanju popolne norosti in histerije, disonanci realnosti ne more biti drugače. Edino lahko ponoviš znano lacanovsko vprašanje, kdo je nor?
Ar scáth a chéile a mhaireann na daoine.
------
------
Telbanc ::
Mene zanima kolk bolj dolgo bo trajal covid, če se 20%+ ljudi ne bo/ne misli držati ukrepov. Meni je drugače vseeno, ker se po defaultu družim zelo malo in mene osebno ukrepi niso nič prizadeli.
Konec bo ko se prekuži oziroma cepi dovolj ljudi. Torej manj se držimo, prej bo konec.
V bistvu ni treba ščuvat ljudi, da se ne držijo. Že brez tega je bolj tko.
Zadevo je zafurala evropa, ki zna pametovat o vadavini prava in podobnih nobulozah (beri ukrivljenosti banan), ne zna pa prozvesti ,mask, testov, in nazadnje še eno spodobno cepivo. In pa naša vlada, ki se boji zamerit evropi in noče nabavit cepiva kot so ga Madžari in še kdo.
Smisel locdowna je v tem, da pač omejijo stike, ker so zafurali s cepivom.
Šole bojo odprli, ker nekej učiteljev se bo le preceplo. Mularija pa itak ne zboli resno.
Glede na to, da smo daleč od neke expotencialne rasti, zna bit tega vraga kmal konc. Čeprav človek misli, da bo že konc, pa pride ta angleški sev.
Hvala bogu, nisem cepljen za covid-19.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Telbanc ()
CoolBits ::
Smisla lockdowna ni v nicemer.
Najprej bi morali virus dokazat pa ga do sedaj se noben ni.
In ne mrtvi ne dokazujejo nic, ce ni zraven pravilno napisano zakaj so mrtvi in zadnje case je samo en razlog.
In ne mrtvi ne dokazujejo nic, ce ni zraven pravilno napisano zakaj so mrtvi in zadnje case je samo en razlog.
Zgodovina sprememb…
- predlagal izbris: FTad ()
el_bahattee ::
el_bahattee je izjavil:
digitalcek je izjavil:
Čisto tako: na fasadi hiše na Nazorjevi, križišče s Slovensko, je nasprejan obris moža, ki nekam meri z raketo zemlja-zemlja. Z raketo, ne s fračo... Ampak to slovenski vladi in parlamentu nič ne pove. Pa nič. Kar igrajte se z nezadovoljstvom državljanov...Grafit kot grafit, kaj je tu takega? Ukrepi so podobni povsod, ne samo pri nas. Ljudje so nezadovoljni praktično po celem svetu, ampak nasilje in demonstracije sredi pandemije bi zadeve samo še poslabšale. Saj smo videli primitivce, ki so udrli v Ameriški kongres... nobeden normalen človek tega ne more podpret ali opravičevat.
Spoštovani Kolega, kar se tiče boldanega, ste brcnili v temo. 110%, ne samo sto. Bo treba razširiti obzorja...
Kaj pa je tako napačnega, kolega? Razsvetlite nas. Je res rešitev v nasilju?
Smisla lockdowna ni v nicemer.
Če tole ni trol, potem je pa eden redkih fenomenov, ki še vedno dvomijo o samem virusu. Flat-earth varianta, očitno.
Come to my center, you enter the winter.
digitalcek ::
"Ok" BOOMER.
Blazno dober, izčrpen komentar...
Ni čudno, da je v Sloveniji toliko polpismenih državljanov, ki niso sposobni napisat en odstavek, kaj je mnenje, pa sploh še niso slišali...
Tvoj "tekst" predlagam za Pulitzerjevo nagrado. Je boljši od najboljšega, kadarkoli prej nagrajenega romana.
Zgodovina sprememb…
- predlagalo izbris: jest10 ()
borut_p ::
Glede na to, da je cepivo na razpolago že nekaj časa, bi morali biti zdravniki že vsi cepljeni. Torej bojazni nalezljivosti med zdravniki in s tem šibenja zdravstvenega osebja, kot je v prvi rundi, nebi smelo biti.
Postelj je dovolj, respiratorjev imamo verjetno nešteto - saj je vlada verjetno kaj naredila, da nas pripravlja na 3, 4, 5 val?
Zato je večina ljudi indiferentnih do ukrepov. Če vlada nič ne naredi za zdravstvo, ne poveča kapacitet v bolnicah, vse kar zna je tiščati ljudi v kletke ... zakaj bi jih poslušali? Zakaj bi ljudstvo, ki sicer te vlade ni izvolila, slednjo poslušala? Vlada je vseeno le predstavnik ljudi, ki bi morala delati kot ljudje hočejo ne pa obratno.
Boste komentirali, da se večina ljudi drži ukrepov in da je na protestih zelo malo ljudi ... malo pejte izven mest, po vaseh ... skoraj noben se ne drži ukrepov. Gostilne laufajo preko zadnjih vrat, prav tako lokali. Ljudje se zbirajo po zidancah in ja lokajo ... Državne nepokorščine je ogromno, samo ne oglašuje se.
Postelj je dovolj, respiratorjev imamo verjetno nešteto - saj je vlada verjetno kaj naredila, da nas pripravlja na 3, 4, 5 val?
Zato je večina ljudi indiferentnih do ukrepov. Če vlada nič ne naredi za zdravstvo, ne poveča kapacitet v bolnicah, vse kar zna je tiščati ljudi v kletke ... zakaj bi jih poslušali? Zakaj bi ljudstvo, ki sicer te vlade ni izvolila, slednjo poslušala? Vlada je vseeno le predstavnik ljudi, ki bi morala delati kot ljudje hočejo ne pa obratno.
Boste komentirali, da se večina ljudi drži ukrepov in da je na protestih zelo malo ljudi ... malo pejte izven mest, po vaseh ... skoraj noben se ne drži ukrepov. Gostilne laufajo preko zadnjih vrat, prav tako lokali. Ljudje se zbirajo po zidancah in ja lokajo ... Državne nepokorščine je ogromno, samo ne oglašuje se.
jernejl ::
Postelj je dovolj, respiratorjev imamo verjetno neštetoNemogoče je imeti toliko postelj, kot jih lahko v postelje spravi virus, ki se širi eksponentno.
Če vlada nič ne naredi za zdravstvo, ne poveča kapacitet v bolnicah, vse kar zna je tiščati ljudi v kletkeŠe enkrat, nemogoče je tako hitro povečevati število postelj, kot jih lahko tja pošilja virus.
Četudi bi podvojili kapacitete, bi morali sprejeti ukrepe, lahko bi jih kvečjemu sprejeli dva ali tri tedne kasneje.
Zakaj bi ljudstvo, ki sicer te vlade ni izvolila, slednjo poslušala?Vlade nikdar ne izvoli ljudstvo. Vsaj ne v Sloveniji, morda je v kakšni drugi državi kaj drugače.
@el_bahattee;
ljudje, ki so vdrli v kongres, niso nič kaj večji primitivci od idiotov, ki se derejo za enakopravnost med rasami (BLM), strpnost do drugačnih (LBGT), enakopravnost med spoloma (Feminizem), enakosti za vse (Levica) in podobnih "floskul", če mogoče nisem vsega naštel.
Bom še enkrat napisal, čeprav so komentarji v eni drugi temi izražali nestrpnost;
S sinom sva bila na Rudniku pred to korono, eno soboto kupovala nekaj za babico. Pa se vračava iz štacune in na parkirišču vidimo en avto, v katerega se je ravno spravljala družina, med njimi fantek, cca. 12 let. Ne da je bil debel, bil je ZAVALJEN! In se obrnem na pamža pa mu rečem, naj si ogleda tistega debelega fantka, kaj se zgodi s človekom, če ne pazi na prehrano. Mu lepo razložim že n-tič, zakaj je treba jesti zdravo in ne fast food prehrano, zakaj se je potrebno gibati... In kaj je bil njegov odgovor?
"" Oči, v šoli so nas učili, da ne smemo uporabljati besede DEBEL, ker je to ŽALJIVKA. ""
Me sedaj razumeš, kaj sem hotel povedati? Ne vem, koliko si star, ampak, če nisi slišal, evo komada;
ljudje, ki so vdrli v kongres, niso nič kaj večji primitivci od idiotov, ki se derejo za enakopravnost med rasami (BLM), strpnost do drugačnih (LBGT), enakopravnost med spoloma (Feminizem), enakosti za vse (Levica) in podobnih "floskul", če mogoče nisem vsega naštel.
Bom še enkrat napisal, čeprav so komentarji v eni drugi temi izražali nestrpnost;
S sinom sva bila na Rudniku pred to korono, eno soboto kupovala nekaj za babico. Pa se vračava iz štacune in na parkirišču vidimo en avto, v katerega se je ravno spravljala družina, med njimi fantek, cca. 12 let. Ne da je bil debel, bil je ZAVALJEN! In se obrnem na pamža pa mu rečem, naj si ogleda tistega debelega fantka, kaj se zgodi s človekom, če ne pazi na prehrano. Mu lepo razložim že n-tič, zakaj je treba jesti zdravo in ne fast food prehrano, zakaj se je potrebno gibati... In kaj je bil njegov odgovor?
"" Oči, v šoli so nas učili, da ne smemo uporabljati besede DEBEL, ker je to ŽALJIVKA. ""
Me sedaj razumeš, kaj sem hotel povedati? Ne vem, koliko si star, ampak, če nisi slišal, evo komada;
zmaugy ::
Morda so starši tistega fanta tudi njemu kaj razlagali in pri tem v svarilo kazali nate?
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.
neumnosti.
mr_chai ::
@el_bahattee;
Me sedaj razumeš, kaj sem hotel povedati?
Sj je v redu, da otroka učiš o zdravi prehrani, ampak prosim ne ga učit, da so debeli vedno sami krivi, da so taki kot so. Debelost je lahko samo posledica duševnih bolezni.
V resnici ne bo prej konec, ampak bo bolj dolgo trajalo, če bo manj ljudi držalo, ker bo več ljudi v bolnici in ukrepi bodo trajali dokler ne pade št okuženih/bolanih ljudi pod neko določeno mero katero lahko naše zdravstvo obdela.
Zakaj bi trajalo bolj dolgo? Predstavljaj si scenarij, da se jutri okužijo vsi, ki se še niso. Do konca meseca bi bilo vsega že konec.
Konec bo ko se prekuži oziroma cepi dovolj ljudi. Torej manj se držimo, prej bo konec.
V bistvu ni treba ščuvat ljudi, da se ne držijo. Že brez tega je bolj tko.
Zadevo je zafurala evropa, ki zna pametovat o vadavini prava in podobnih nobulozah (beri ukrivljenosti banan), ne zna pa prozvesti ,mask, testov, in nazadnje še eno spodobno cepivo. In pa naša vlada, ki se boji zamerit evropi in noče nabavit cepiva kot so ga Madžari in še kdo.
Smisel locdowna je v tem, da pač omejijo stike, ker so zafurali s cepivom.
Šole bojo odprli, ker nekej učiteljev se bo le preceplo. Mularija pa itak ne zboli resno.
Glede na to, da smo daleč od neke expotencialne rasti, zna bit tega vraga kmal konc. Čeprav človek misli, da bo že konc, pa pride ta angleški sev.
Se mi zdi da ščuvanje ne deluje ne v smer kršenja ukrepov niti v smer spoštovanja ukrepov. Vsak zase se je že odločil, kaj si misli okoli korone in se ravna temu primerno.
Postelj je dovolj, respiratorjev imamo verjetno neštetoNemogoče je imeti toliko postelj, kot jih lahko v postelje spravi virus, ki se širi eksponentno.
Če vlada nič ne naredi za zdravstvo, ne poveča kapacitet v bolnicah, vse kar zna je tiščati ljudi v kletkeŠe enkrat, nemogoče je tako hitro povečevati število postelj, kot jih lahko tja pošilja virus.
Četudi bi podvojili kapacitete, bi morali sprejeti ukrepe, lahko bi jih kvečjemu sprejeli dva ali tri tedne kasneje.
Zakaj bi ljudstvo, ki sicer te vlade ni izvolila, slednjo poslušala?Vlade nikdar ne izvoli ljudstvo. Vsaj ne v Sloveniji, morda je v kakšni drugi državi kaj drugače.
V neskončno eksponentno rast verjamete samo lockdownerji in ekonomisti.
Kayzon ::
@el_bahattee;
Me sedaj razumeš, kaj sem hotel povedati?
Sj je v redu, da otroka učiš o zdravi prehrani, ampak prosim ne ga učit, da so debeli vedno sami krivi, da so taki kot so. Debelost je lahko samo posledica duševnih bolezni.
Dusevnih bolezni starsev ali kako je to misljeno? V veliki vecini primerov so si ljudje samo krivi da so debeli.
jernejl ::
V neskončno eksponentno rast verjamete samo lockdownerji in ekonomisti.Večji problem ste tisti, ki ne verjamete v eksponentno funkcijo.
Zakaj bi trajalo bolj dolgo? Predstavljaj si scenarij, da se jutri okužijo vsi, ki se še niso. Do konca meseca bi bilo vsega že konec.Prvič, virus se ne širi tako, da bi se lahko jutri vsi okužili. Drugič, če bi se vsi lani okužili, bi letos imeli že drugo sezono. Skratka, nikakor ne bi bilo konec. Bi pa bilo več možnosti za zanimive mutacije. Tudi take, bistveno bolj smrtonosne ali škodljive.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jernejl ()
V neskončno eksponentno rast verjamete samo lockdownerji in ekonomisti.Večji problem ste tisti, ki ne verjamete v eksponentno funkcijo.
Širjenje virusov je eksponentno samo za kratko časovno obdobje.
Mato989 ::
Na Floridi guverner trga z odlocitvijo
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115
avani ::
https://siol.net/siol-plus/kolumne/miha...
Miha Mazzini spet v svojem sijaju. Nekaj stvari je lepo osvetlil, da npr vlado korona zares ne zanima
Miha Mazzini spet v svojem sijaju. Nekaj stvari je lepo osvetlil, da npr vlado korona zares ne zanima
Miki N ::
https://siol.net/siol-plus/kolumne/miha...
Mih'c je del problema - tovrstni ljudje so odličen substrat za uvajanje Nove normale. Tudi Miheca v resnici nasprotovanje vladi ne zanima zares. Z veseljem bi bil "komisar" v korona gulagu, kot vsak Paničar.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: Miki N ()
gruntfürmich ::
ja seveda.
opažam da so negativni komentarjih pod mazzinijem samo retardirani siol troli pod narekom vlade, da ga očrnijo. vsebinsko itq ne dojamejo njegovega pisanja.
opažam da so negativni komentarjih pod mazzinijem samo retardirani siol troli pod narekom vlade, da ga očrnijo. vsebinsko itq ne dojamejo njegovega pisanja.
"Namreč, da gre ta družba počasi v norost in da je vse, kar mi gledamo,
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
visoko organizirana bebavost, do podrobnosti izdelana idiotija."
Psiholog HUBERT POŽARNIK, v Oni, o smiselnosti moderne družbe...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gruntfürmich ()
;-) ::
Nedasemiveč je izjavil:
Mi zacenjamo s piknikom bili smo pr zlahti na obiskah da je velikonocni zajcek raznoso darila, zdaj pa do jutra rompompom.
Pri nas je bilo tudi veselo danes. Začelo nas je 7, proti koncu sta se pa še soseda pridružila. Ukrepov več ne jebe nihče 5% in prav je tako.
Mi smo se zdajle razsli, vecina prespala na vikendu, čez en teden v soboto se baje preštejemo na istem placu, baje še bo vsak pripeljal koga.
Reycis ::
@el_bahattee;
Če (oz. ko) bi se to zgodilo meni bi takoj klical razredničarko in ji povedal , da je vzgoja otrok v moji domeni in da nimajo kaj indoktrinirat otrok z neumnostmi kot je to. Debelost je največja zdravstvena težava moderne dobe, fat shaming (sramotenje debeluhov) pa najbolj učinkovito zdravilo proti njej.
Diversity is our greatest strength
s1m0n ::
Dokler si pač ne zagotovimo dovolj doz cepiva in s tem cepimo večine ne bo slika nič kaj boljša / drugačna! Ker pa ga kot kaže tu vsi pilotirajo kot največji pijanci temu pač ni videt konca. Da v tem času, ko ponekod stojijo milijoni doz cepiva v takšni državi kot je Slovenija ni možno precepit niti 20% prebivalstva je žalostno. Vlada pa se kot kaže ne trudi kaj preveč pri tem.
dripac ::
https://svetkapitala.delo.si/aktualno/h...
Kmalu bo konec vseh lockdownov, brez skrbi. O smiselnosti se ne bo nihče več spraševal. Vsaj do jeseni, ko bo četrti val in... Ponovi vajo.
Medtem pa; https://svetkapitala.delo.si/aktualno/n...
Drugorazredna tema verjetno.
Vlada ima druge prioritete. Twitter recimo.
Kmalu bo konec vseh lockdownov, brez skrbi. O smiselnosti se ne bo nihče več spraševal. Vsaj do jeseni, ko bo četrti val in... Ponovi vajo.
Medtem pa; https://svetkapitala.delo.si/aktualno/n...
Drugorazredna tema verjetno.
Vlada pa se kot kaže ne trudi kaj preveč pri tem.
Vlada ima druge prioritete. Twitter recimo.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: dripac ()
zmaugy ::
Če (oz. ko) bi se to zgodilo meni bi takoj klical razredničarko in ji povedal , da je vzgoja otrok v moji domeni in da nimajo kaj indoktrinirat otrok z neumnostmi kot je to. Debelost je največja zdravstvena težava moderne dobe, fat shaming (sramotenje debeluhov) pa najbolj učinkovito zdravilo proti njej.
Fat shaming je zdravljenje kompleksov za idiote. Niti ena debela osebe, ki je bila fat shamana v mojem otroštvu, ni zaradi tega shujšala v času šolanja. Niti ena.
To je zgolj še en ventil, na katerem butlji sproščajo svoje komplekse in se počutijo več vredne za stvari, na katere nimajo nobenega vpliva in so ponosni sami nase zaradi tega.
Ta tvoj zapis me ne preseneča, ker gre za zapis dokazanega rasista, kjer je ponos nad svojo pripadnostjo enako neutemeljen in ima onaniranje z večvrednostjo svoje skupine na osnovi kraja in družine rojstva isto funkcijo.
Biseri...
neumnosti.
neumnosti.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: zmaugy ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | sezona gripe 750 hospitaliziranih, Zdaj zarad Covid pa 200 in panika (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 30106 (28209) | |
⊘ | Je vzpodbujanje nenošenja maske v (zaprtih) javnih prostorih kaznjivo? (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Problemi človeštva | 57624 (52729) | vostok_1 |