» »

In kaj je sploh smisel tega "lockdowna"?

In kaj je sploh smisel tega "lockdowna"?

««
29 / 30
»»

A110 ::

zmaugy je izjavil:

Reycis je izjavil:

Če (oz. ko) bi se to zgodilo meni bi takoj klical razredničarko in ji povedal , da je vzgoja otrok v moji domeni in da nimajo kaj indoktrinirat otrok z neumnostmi kot je to. Debelost je največja zdravstvena težava moderne dobe, fat shaming (sramotenje debeluhov) pa najbolj učinkovito zdravilo proti njej.

Fat shaming je zdravljenje kompleksov za idiote. Niti ena debela osebe, ki je bila fat shamana v mojem otroštvu, ni zaradi tega shujšala v času šolanja. Niti ena.
To je zgolj še en ventil, na katerem butlji sproščajo svoje komplekse in se počutijo več vredne za stvari, na katere nimajo nobenega vpliva in so ponosni sami nase zaradi tega.
Ta tvoj zapis me ne preseneča, ker gre za zapis dokazanega rasista, kjer je ponos nad svojo pripadnostjo enako neutemeljen in ima onaniranje z večvrednostjo svoje skupine na osnovi kraja in družine rojstva isto funkcijo.

Bi se strinjal da je sramotenje sramotno. Ampak po drugi strani pa debelim ne delamo nobenih uslugz objavljanjem v medijih kako je debelost vredu, lepa, da je to bolezen,...

Reycis ::

Seveda, da ni, ker za debelost otrok so v celoti odgovorni starši. Če bi želeli shujšat predebele otroke je treba shaming uperit proti staršem. Npr: vaš otrok je pa res en zavaljenček. Takšen vam že ne bo pridelal vnukov, etc, etc. Dexterboy je sicer pravilno uporabil preventivni prijem na svojih otrokih.

Zanimivi ste mi progresivci, da ste zaradi novega seva prehlada pripravljeni uporabiti najbolj brutalne, totalitaristične prijeme kjer z njimi dosežete le minimalni učinek. Proti eni največjih in hkrati tudi precej lažje rešljivih težav pa ne želite ukrepati, "ker bi to lahko prizadelo čustva".

P.S. sicer sem na vaši strani. Strinjam se tako z ukrepi kot tudi z ne-sramotenjem bajsijev. Pa ne zaradi tega, ker bi mislil, da je to slabo (NI), ampak zato, ker se s tem zasleduje cilje neke druge agende (mehke depopulacije), ki pa jo podpiram.

EDIT: Ampak ne na mojih otrocih.
Diversity is our greatest strength

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Reycis ()

Konlov ::

btw: ali kdo ve, kako je na švedskem? Ali je sploh še kdo živ, glede na to, da niso jemali resno korone?

m0LN4r ::

Svedi so pred enim tednom izumrli, ostale so samo se mlade sexy svedinje.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

zmaugy ::

Bi se strinjal da je sramotenje sramotno. Ampak po drugi strani pa debelim ne delamo nobenih uslugz objavljanjem v medijih kako je debelost vredu, lepa, da je to bolezen,...

Zanimivi ste mi progresivci, da ste zaradi novega seva prehlada pripravljeni uporabiti najbolj brutalne, totalitaristične prijeme kjer z njimi dosežete le minimalni učinek. Proti eni največjih in hkrati tudi precej lažje rešljivih težav pa ne želite ukrepati, "ker bi to lahko prizadelo čustva".

Debeli otroci niso debeli zaradi sebe - razen če ne gre za bolezen, kjer spet nimajo vpliva.
Če so debeli zato, ker jim starši zagotavljajo nekvalitetno hrano, jim ne boš naredil nobene usluge, če jih zbadaš, ker vlogo racionalnosti imajo v družini starši. Z fat shamingom takšne otroke zgolj potisneš v večjo samoto in stisko iz katere si "pomagajo" s preveč hrane.
Edini "benefit" od fat shaminga imajo zafrustriranci, ki tako v teh otrocih najdejo ljudi, ki so na prehranjevalni verigi edini, ki so nižje od njih. Bullyi z veliko psihičnih težav. Podboben fenomen je tudi pri rasistih - ker so v svoji skupini nekje na repu, rabijo nekoga, za katerega lahko sami pri sebi in pri ostalih na podobnem mestu v hiearhiji najdejo razloge, zaradi katerih so večvredni.
Biseri...
PS: MENSA klub ST, obvoz. ŠIC! Ne zanimajo me vaše neštetokrat reciklirane
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: zmaugy ()

dexterboy ::

zmaugy je izjavil:

Reycis je izjavil:

Če (oz. ko) bi se to zgodilo meni bi takoj klical razredničarko in ji povedal , da je vzgoja otrok v moji domeni in da nimajo kaj indoktrinirat otrok z neumnostmi kot je to. Debelost je največja zdravstvena težava moderne dobe, fat shaming (sramotenje debeluhov) pa najbolj učinkovito zdravilo proti njej.
Fat shaming je zdravljenje kompleksov za idiote. Niti ena debela osebe, ki je bila fat shamana v mojem otroštvu, ni zaradi tega shujšala v času šolanja. Niti ena.
To je zgolj še en ventil, na katerem butlji sproščajo svoje komplekse in se počutijo več vredne za stvari, na katere nimajo nobenega vpliva in so ponosni sami nase zaradi tega. Ta tvoj zapis me ne preseneča, ker gre za zapis dokazanega rasista, kjer je ponos nad svojo pripadnostjo enako neutemeljen in ima onaniranje z večvrednostjo svoje skupine na osnovi kraja in družine rojstva isto funkcijo.

Sorry, kar je preveč je pa preveč;
zmaugy, pa ti se res en debil, kreten, idiot, budala, retartirani praznoglavec, lunatik... pa še mnogo drugega. Sicer ti je pa nemogoče povrniti za vse tvoje žaljivke v enem postu, bi moral napisati roman. Butlji NE sproščajo tako svoje komplekse, ker jih nimajo na področju telesne teže. Zdravstveno je dokazano, da prekomerna telesna teža NI ZDRAVA in za seboj potegne še mnogo drugih težav. In če v tvojem otroštvu niti ena oseba ni shujšala, ti lahko povem, da so fantje v času mojega otroštva SHUJŠALI, ker punce NISO hotele na randi z ZAVALJENIM PUJSKOM. Sem bil dovolj jasen?
Mogoče je čas, da ignoriram tvoje enovrstične izjave. Ki z IQ-jen ne presegajo sobne temperature.
Ko ne gre več, ko se ustavi, RESET Vas spet v ritem spravi.

m0LN4r ::

S praznim hladilnikom se se noben ni zredil. Zacuda, ko po vojni niso imel za jest in so fizicno delali, debelih ni bilo nikjer. Vzem kak album v roke iz tistih cajtov.

Danes pa se se sili otroke jest, videno 100x, ce ne je pa mora, ce ni lacen mora, takoj helikopterji vzletijo. Po pa jamr jamr in leti za nagrado cokoladica.

On TOPIC, danes je super vreme izgleda za zadnji piknik pred ohladitvijo.
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM

jshadlsa232 ::

dexterboy je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Reycis je izjavil:

To je zgolj še en ventil, na katerem butlji sproščajo svoje komplekse in se počutijo več vredne za stvari, na katere nimajo nobenega vpliva in so ponosni sami nase zaradi tega. Ta tvoj zapis me ne preseneča, ker gre za zapis dokazanega rasista, kjer je ponos nad svojo pripadnostjo enako neutemeljen in ima onaniranje z večvrednostjo svoje skupine na osnovi kraja in družine rojstva isto funkcijo.

zmaugy, pa ti se res en debil, kreten, idiot, budala, retartirani praznoglavec, lunatik... pa še mnogo drugega. Sicer ti je pa nemogoče povrniti za vse tvoje žaljivke v enem postu, bi moral napisati roman. Butlji NE sproščajo tako svoje komplekse, ker jih nimajo na področju telesne teže. Zdravstveno je dokazano, da prekomerna telesna teža NI ZDRAVA in za seboj potegne še mnogo drugih težav. In če v tvojem otroštvu niti ena oseba ni shujšala, ti lahko povem, da so fantje v času mojega otroštva SHUJŠALI, ker punce NISO hotele na randi z ZAVALJENIM PUJSKOM. Sem bil dovolj jasen?
Mogoče je čas, da ignoriram tvoje enovrstične izjave. Ki z IQ-jen ne presegajo sobne temperature.

Eh, on je le en izmed vojske NPCjev, ki so nafopani z modernim "liberalizmom", v bistvu pa bi poklali vse drugace mislece, cetudi so njihove lastne rase za virtual signaling points in trepljanje po rami. Beri "useful idiots", ki so bili po asistiranju padcu rezimov takoj ustreljeni, ker bi bili prenevarni.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

Miki N ::

dripac je izjavil:

Medtem pa; https://svetkapitala.delo.si/aktualno/n...
Drugorazredna tema verjetno.

Mora? Kakor za koga. Večina držav (ne državljanov) si inflacije po tihem želi - v trenutnih razmerah visoke in predvsem "nizkokvalitetne" zadolženosti je inflacija sorazmerno ugodna stvar. Skoraj kot nekakšen skriti davek, samo fiskalni tok je drugačen. Jasno, ve se kdo bo dobil kaj kam v tem dilu.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Miki N ()

LuiIII ::

Ne vem kaj se tako usajate ker pri nas pravega lockdowna sploh še ni bilo!? Za veliko noč pa je še kako smiselno omejiti gibanje, saj so ravno prazniki in druženja razširjenih družin ena taka lepa priložnost za širitev virusa.
Drugače sem pa sam dobil preko aplikacije obvestilo, da sem bil v stiku z okuženo osebo (ni vedela, da ima COVID) in mi je ta kasneje tudi sama sporčila, da je bila pozitivna na testu. Tako sem šel, čez par dni karantene, še sam na PCR test (plačljivo). To sam smatram kot smotrno dejanje ob trenutnem stanju epidemije. Epidemijološka slika se bo z malo višjimi temperaturami in pa UV sevanja tudi menda popravila in poleti boste lahko seveda lahko šli na morje,... Sam že sedaj nimam težav s poslovnimi potmi po Nemčiji in Avstriji, če se seveda držim vseh pravil, hodim na teste pred prehajanjem mej in se prilagajam drugačnim statdardom prehranjevanja. Ni pa seveda ravno poceni, ampak bolje tako kot, da se ne bi dalo. Sem pa zaradi vedno večje precepljenosti občutljivejših skupin in pa bližajočega poletja nekako optimističen.

Mato989 ::

zmaugy je izjavil:

Reycis je izjavil:

To je zgolj še en ventil, na katerem butlji sproščajo svoje komplekse in se počutijo več vredne za stvari, na katere nimajo nobenega vpliva in so ponosni sami nase zaradi tega.
Ta tvoj zapis me ne preseneča, ker gre za zapis dokazanega rasista, kjer je ponos nad svojo pripadnostjo enako neutemeljen in ima onaniranje z večvrednostjo svoje skupine na osnovi kraja in družine rojstva isto funkcijo.

Poznam vsaj dve ki sta tako dacela tvoja trditev pade
Če sem pomagal, se priporočam za uporabo linka!
KUCOIN EXCHANGE link: https://www.kucoin.com/#/?r=E3I9Ij
BINANCE EXCHANGE link: https://www.binance.com/?ref=10161115

sbawe64 ::

sbawe64 je izjavil:

Logar: Policijska ura bo ostala, dokler bodo epidemiološke razmere slabe
Iz 24ur Linka.
Da hojsova SS ura nima nobenega resnega vpliva na epidemiološke razmere očitno ni več pomembno.'Stroka' na ravni Kreka.
In taista strokovna skupina je rekla, da so tovrstne omejitve bullshit, torej odloča dr. Puklasti.

2.3.2021
Da je policijska ura, še posebej v času, ko so gostinski lokali zaprti, manj smiselna, pa meni tudi vodja svetovalne skupine za covid-19 Mateja Logar. "Policijska ura je ena izmed tistih, ki ima najbolj negativno konotacijo. Vsekakor je ob tem, ko so zaprti predvsem lokali, ta ukrep verjetno nekoliko manj pomemben."

https://www.24ur.com/novice/slovenija/a...

Čisto navadni vladni plačanci, aka strokovnjaki.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: sbawe64 ()

dexterboy je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Reycis je izjavil:

:)):))hahaha, tale post je spomenik tvojemu intelektualnemu dosegu. Si v ponos amebam>:D
Biseri...
neumnosti.

dripac ::

sbawe64 je izjavil:

sbawe64 je izjavil:

Logar: Policijska ura bo ostala, dokler bodo epidemiološke razmere slabe
Iz 24ur Linka.
Da hojsova SS ura nima nobenega resnega vpliva na epidemiološke razmere očitno ni več pomembno.'Stroka' na ravni Kreka.
In taista strokovna skupina je rekla, da so tovrstne omejitve bullshit, torej odloča dr. Puklasti.

2.3.2021
Da je policijska ura, še posebej v času, ko so gostinski lokali zaprti, manj smiselna, pa meni tudi vodja svetovalne skupine za covid-19 Mateja Logar. "Policijska ura je ena izmed tistih, ki ima najbolj negativno konotacijo. Vsekakor je ob tem, ko so zaprti predvsem lokali, ta ukrep verjetno nekoliko manj pomemben."

https://www.24ur.com/novice/slovenija/a...

Čisto navadni vladni plačanci, aka strokovnjaki.

Nagrade za zvesto delo še pridejo. Beovićka je lep primer. Par dni nazaj je sama razlagala da sploh ne gre za policijsko uro, ampak "le" ukrep omejevanja gibanja. Logarjeva vsaj glede tega ne laže.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: dripac ()

jshadlsa232 je izjavil:

dexterboy je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Reycis je izjavil:

Eh, on je le en izmed vojske NPCjev, ki so nafopani z modernim "liberalizmom", v bistvu pa bi poklali vse drugace mislece, cetudi so njihove lastne rase za virtual signaling points in trepljanje po rami. Beri "useful idiots", ki so bili po asistiranju padcu rezimov takoj ustreljeni, ker bi bili prenevarni.

Moraš biti precej fucked up, da ti kaj takšnega sploh pride na misel. Kot kaže so mentalne bolezni zelo podcenjen problem tudi v Sloveniji...

PS: A se ti tudi norčuješ iz predebelih otrok? Bogi...

Poznam vsaj dve ki sta tako dacela tvoja trditev pade

Šit model, vejice, čitljivost...

A v osnovni šoli sta dve shujšali? Koliko fantov? Zaradi fat shaminga? In zdaj funkcionirajo normalno, nobenih psiholoških težav, kakšne bulimije itd.?
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

Slopek ::

Kje so modi?
Vsi na pirhih in šunki?

Zmaugy ti greš pa lahko danes kakšno pujsiko povaljat, da ne bo imela psihoz. Pirhi in šunka. V prazničnem vzdušju torej. :)))

Mi pujske jemo. Vsak po svoje, ane logi...?:))
Biseri...
neumnosti.

BigBoss ::

dexterboy je izjavil:

A110 je izjavil:

Pa kakšno kugo ti vlečeš? Iz 15 stoletja? V tistih mesecih ko je covid razsajal je povzročil toliko smrti kot vse ostale bolezni skupaj. Oz takrat je bila smrtnost x2 napram obicajnim mesecom. vedno pša lahko pogledamo kaj se je spremenilo da je prišlo do takega odstopanja. In spet hočeš primerjati smrtnost po letih. Bravo genij. Res ne morem druga napisati. Hja, obdobje debelih krav ne more trajati večno. Kolega bo že našel novo službo jih je več. Seveda pa mu je lahko reči da bi raje imel covid 2x dokler ni med tistimi ki resno zbolijo za njim ali celo umrejo(kot jih je mnogo). Zdravje pa je eno samo. In ko izgubiš življenje ga ne dobiš nazaj. Ni pa smrt edina posledica ki lahko prizadene telo po bolezni. Ljudje ki umirajo zaradi cigaretov so si sami krivi ker jih zavestno vnašajo sebe. Pri bolezni pa ne moreš izbrati če jo boš dobil ali ne. Kvečjemu lahko posamezniki naredijo, da če so slučajno okuženi, da je ne "trosijo na okoli"

Resno vprašanje, priznam, da nisem nič brskal po netu;
Ali se ve število smrti v Sloveniji leta 2019 in 2020?
Skupaj, vse smrti zaradi vseh vzrokov. Ni važno, a je prometna, covid, sex s ljubico in hart attack... Vse!

Res v zadnje pol leta nisi brskal po internetu in še nikoli slišal za sledilnik ? Dej, no ....

https://covid-19.sledilnik.org/embed.ht...

Slopek ::

@zmaugy. Ja seveda vsak po svoje.
Ne vem kaj te je tako nasmejalo? Ampak tudi humor je seveda povsem subjektivna zadeva.
Ti pišeš o psihozah debelih, zaradi zajebancije. Je vedno bla in tudi bo, čeprav se nekateri zelo trudite, da bobu, ne bi več smel reči bob. Debeli so v današnjem času tisti, ki se prehranjujejo nezdravo ali pa preveč pojejo. Velikokrat kar oboje skupaj. Redki so tisti, ki so debeli zaradi zdravstvenih težav in ti, nimajo problemov niti v mladosti, saj sošolci to hitro zvejo in jih pred napadi celo ščitijo. Vsaj pri nas je bilo tako.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Slopek ()

BigBoss, jaz iščem tole za kokoško za leto 2020;
" V 2019 je umrlo 20.588 prebivalcev Slovenije. "
Na covid sledilniku nisem našel, na statističnem uradu tudi ne...
Ecola, končno našel, neuradni podatki;
" V Sloveniji se je v 2020 po začasnih podatkih rodilo 18.363 otrok; umrlo je v tem letu 23.891 prebivalcev Slovenije. "
Torej smo imeli 3303 več mrtvih. Če je to dovolj tehten razlog za zapiranje države in sesutje gospodarstva, naj me koklja brcne.

Zdej pa na druženje, šunka, pirhi, burek, vino, pivo ... samo še Vesele Štajerke manjkajo :)))

uvodV?? ::

Konlov je izjavil:

btw: ali kdo ve, kako je na švedskem? Ali je sploh še kdo živ, glede na to, da niso jemali resno korone?

Zadnjič sem podobno vprašal za florido. Odgovor je bil da je tam vroče in vlažno in je to seveda razlog da se virus ne širi tam :)) :))
Morda sem samo slab v georafiji in je na severu na švedskem v resnici tudi vroče in vlažno :))

dexterboy je izjavil:

BigBoss, jaz iščem tole za kokoško za leto 2020;
" V 2019 je umrlo 20.588 prebivalcev Slovenije. "
Na covid sledilniku nisem našel, na statističnem uradu tudi ne...
Ecola, končno našel, neuradni podatki;
" V Sloveniji se je v 2020 po začasnih podatkih rodilo 18.363 otrok; umrlo je v tem letu 23.891 prebivalcev Slovenije. "
Torej smo imeli 3303 več mrtvih. Če je to dovolj tehten razlog za zapiranje države in sesutje gospodarstva, naj me koklja brcne.

Zdej pa na druženje, šunka, pirhi, burek, vino, pivo ... samo še Vesele Štajerke manjkajo :)))

Kaj šele vsa štala s CPPjem zaradi nekaj 100 mrtvih. Ukinimo CPP! Šunka, pirhi, burek, vino, pivo ... med vožnjo!
100 km na uro skozi naselje. Najsposobnejši se bojo že izognili.

/s

uvodV?? je izjavil:

Konlov je izjavil:

Zadnjič sem podobno vprašal za florido. Odgovor je bil da je tam vroče in vlažno in je to seveda razlog da se virus ne širi tam :)) :))
Morda sem samo slab v georafiji in je na severu na švedskem v resnici tudi vroče in vlažno :))

Hmm, precej manj “vroče” kot na Norveškem, ane?
Biseri...
neumnosti.

Zgodovina sprememb…

belimato ::

Kaj pravite ostali, a bodo 12ga otroci šli nazaj v šolo? Sam menim da če bo vse črno (kar kaže da bo), bodo še par dodatnih tednov doma - kljub trenutnem obljubljanju da ne. Vrjetno bi bilo pametno da so...

Pametno za koga ?
Pouk se vsaj za Lj/MB seli v Rutar, ki je lahko odprt.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

jshadlsa232 ::

sbawe64 je izjavil:

Pametno za koga ?
Pouk se vsaj za Lj/MB seli v Rutar, ki je lahko odprt.

Kaj le Rutar, saj je celi Evropark odprt - razen trgovin z oblacili, ker virus prezi na ljudi, ki imajo radi modo, na bicikelfage v Hervisu pa ne.

No vidiš, prostora kolikor hočeš.
BTC v Lj je potemtakem tudi primeren objekt.
2020 is new 1984
Corona World order

D3m ::

Otroke več na zrak pa nav debelih. :)
|HP EliteBook|R5 6650U|

Na zraku je nevarno, zato tudi zaprte terase gostiln in obvezna maska.
Ostanite raje v kleti, med plemenito plesnijo in čipsom.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

Reycis ::

belimato je izjavil:

Kaj pravite ostali, a bodo 12ga otroci šli nazaj v šolo? Sam menim da če bo vse črno (kar kaže da bo), bodo še par dodatnih tednov doma - kljub trenutnem obljubljanju da ne. Vrjetno bi bilo pametno da so...

Pravo vprašanje je kaj so ocenili vedenjski strokovnjaki: Ali se bo več ljudi cepilo, če 12ga spustimo otroke v vrtce/šole ali se bo več ljudi cepilo, če jih ne? Prepričan sem, da je v tem trenutku več ali manj vse (tudi ukrepi) podrejeno temu vprašanju: kako čimveč ljudi prepričat, da prostovoljno vzamejo svoj šus.

Tudi moja ocena je, da bo teh 11 dni podaljšanih.
Diversity is our greatest strength

Če se med lockdowni stanje slabša, to pomeni da lockdowni delujejo ter da bo še več slednjega (časovno) izboljšalo stanje.
Ne_logična logika v vsem svojem sijaju.

V stilu slike

Ali:
krivulja pada, a vidimo rast.
2020 is new 1984
Corona World order

Zgodovina sprememb…

PersonaRuda ::

dexterboy je izjavil:

zmaugy je izjavil:

Reycis je izjavil:

THIS!

Kot kaže nisem edini, ki je prepoznal lastnosti @zmaugyja.

CoolBits ::

Plačan trol, nima smisla se ubadat.

Zgodovina sprememb…

• predlagal izbris: Dimnik ()

True!

Vidim, da spet Mensa klub sestankuje...>:D
Biseri...
neumnosti.

belimato ::

Reycis je izjavil:

belimato je izjavil:

Pravo vprašanje je kaj so ocenili vedenjski strokovnjaki: Ali se bo več ljudi cepilo, če 12ga spustimo otroke v vrtce/šole ali se bo več ljudi cepilo, če jih ne? Prepričan sem, da je v tem trenutku več ali manj vse (tudi ukrepi) podrejeno temu vprašanju: kako čimveč ljudi prepričat, da prostovoljno vzamejo svoj šus.

Tudi moja ocena je, da bo teh 11 dni podaljšanih.

Zanimiva teza. Sam sicer v trenutnih potezah ne vidim, da bi bile stvari podrejene temu vprasanju. Se pa strinjam da bi moralo biti.

Se mi zdi da bodo male ugodnosti (npr. ne potreba po vsakotedenskem testiranju) na dolgi rok prepricalo dovolj ljudi. Ne vse seveda, kar tudi ni cilj, ampak zadosti. Sicer pa zaenkrat je tako ali tako problem da ni cepiva.

ajdov2 ::

https://www.24ur.com/novice/korona/tajn...

Če bi bil ta virus res tako nevaren kot nam pravijo, restavracije pa bi predstavljale žarišča, se elite ne bi zbirale v njih.

Elite imajo prave ljudi in prave informacije, raji se pa prodajajo pravljice o hudobnem volku.

Zgodovina sprememb…

HappyPills ::

Med elito so tudi teoretiki...

Trust me, I am an expert
https://www.slovenskenovice.si/novice/s...
Najprej samo pod 60 let in cepivo nima stranskih efektov. Nato stranski efekti so ampak to je dobro. Potem prekinemo za 4 dni, ker je morda smrtno nevarno. Sedaj pa samo nad 60. Ta ženska je katastrofa na 2 nogah.
2020 is new 1984
Corona World order

Kot je nedavno objavil smajl
Zdravstvo poka po sivih!!!!
Slike, komentar
https://twitter.com/InspektorStanko/sta...

https://twitter.com/InspektorStanko/sta...
2020 is new 1984
Corona World order

Uizi ::

Ufff 3 prazne postelje in nekaj stolov. :))
The funniest thing about this particular signature is
that by the time you realise it doesn't say anything
it's too late to stop reading it.

Zgodovina sprememb…

• predlagalo izbris: bajsibajsi ()

D3m ::

Trust me, I am an expert

Nope.
|HP EliteBook|R5 6650U|

HappyPills ::

Po operaciji hrbtenice se je sprehajal okoli in to že prvi dan. Lulz

feryz ::

Uizi je izjavil:

Ufff 3 prazne postelje in nekaj stolov. :))
Če bi bil tam dve leti nazaj, bi vedel, da neka razlika je. Ni glih smešna, če mene vprašaš.

;-) ::

Sram vas bodi korona-paničarji. Prokleti egoisti! Uničili ste mnogim življenje. Predvsem mladostnikom.

Otroška psihiatrija: "Ne moremo sprejeti nobenega otroka več"

Stroka že lep čas opozarja, da je epidemija covida-19 povzročila tudi epidemijo duševnih motenj. Že februarja so se začele hitreje polniti postelje otroških in mladostniških psihiatričnih oddelkov, v katere zdaj ne morejo sprejeti niti enega otroka več.

https://www.rtvslo.si/zdravje/novi-koro...

Uizi ::

Raziskava v Italiji je pokazala, da se ljudje, ki so preboleli covid-19 nadpovprečno pogosto soočajo z duševnimi boleznimi, poroča agencija Reuters. Kar polovica izmed več kot 400 opazovanih bolnikov v Milanu je po ozdravitvi doživela duševno motnjo, jakost motnje pa je bila domnevno proporcionalna jakosti vnetja med boleznijo. 28 odstotkov bolnikov je v mesecu po odhodu iz bolnišnice doživelo posttravmatsko stresno motnjo, 31 odstotkov depresijo, 42 tesnobnost, 40 depresijo in 20 obsesivno kompulzivno motnjo.

https://www.delo.si/novice/slovenija/s-...

V raziskavi, ki jo je objavila revija Lancet Psychiatry, so elektronsko analizirali zdravstvene kartoteke 69 milijonov ljudi v ZDA, od tega več kot 62.000 primerov covida-19. V treh mesecih po pozitivnem rezultatu testa na okužbo z novim koronavirusom so pri enem od petih prvič diagnosticirali anksioznost, depresijo ali nespečnost, kar je dvakrat več kot pri ostalih bolnikih v istem obdobju, so ugotovili raziskovalci.

V raziskavi so prav tako ugotovili, da je pri ljudeh z že obstoječo duševno boleznijo za 65 odstotkov večja verjetnost diagnoze covida-19 kot pri tistih brez že obstoječe duševne bolezni.

Strokovnjaki za duševno zdravje, ki niso bili neposredno vključeni v raziskavo, so ugotovitve pospremili z navedbami, da to podkrepljuje dokaze, da lahko covid-19 vpliva na možgane in um, kar povečuje tveganje za številne duševne bolezni. "To je verjetno posledica kombinacije psiholoških stresorjev, povezanih s to določeno pandemijo, in fizičnih posledic bolezni," je dejal psihiater na londonski univerzi Michael Bloomfield.

https://www.dnevnik.si/1042942974

Hello? Imate spomin zlate ribice?
The funniest thing about this particular signature is
that by the time you realise it doesn't say anything
it's too late to stop reading it.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: Uizi ()

kopriwa ::

Uizi je izjavil:

Hello? Imate spomin zlate ribice?

Vse kar imajo je sklepanje enostavnih zaključkov na nivoju otroškega vrtca ter nesposobnost predelave znanstvenih dognanj. Nevroni pa grejo kamikazaaaaa.

Prvi korona-paničar se je že oglasil. Ne samo, da je veliki egoist, še uživa v tem, da je pripomogel k uničenju tolikih mladih življenj, ko je podpiral vse te ukrepe. @Uizi je arogantni egoist!

A110 ::

dajmo kamikaza naredi končno nekaj. razstreli se pred parlamentom in nas reši.
««
29 / 30
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

sezona gripe 750 hospitaliziranih, Zdaj zarad Covid pa 200 in panika (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22730103 (28206)          

Je vzpodbujanje nenošenja maske v (zaprtih) javnih prostorih kaznjivo? (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Problemi človeštva
46357622 (52727) vostok_1

Več podobnih tem