Forum » Pomoč in nasveti » Samsung - aplikacije se ne zaganjajo
Samsung - aplikacije se ne zaganjajo
Vanquish ::
ima se mogoce kdo drug podobne tezave?
Namrec zjutraj je bilo par aplikacij, ki se zazene in po par sekundah izginejo, sedaj pa je vse vec tega. Imamo S20 Ultra, me je pa klical prijatelj, ki ima S21+ pa ima iste tezave s tem, da je on namestil novo programsko opremo, jaz pa nje.
Sedaj pa me zanima, ce se generalno kaj dogaja?
Namrec zjutraj je bilo par aplikacij, ki se zazene in po par sekundah izginejo, sedaj pa je vse vec tega. Imamo S20 Ultra, me je pa klical prijatelj, ki ima S21+ pa ima iste tezave s tem, da je on namestil novo programsko opremo, jaz pa nje.
vanilija ::
Isti problem od danes na Xiaomiu. Spreminjal nisem ničesar, crasha marsikaj, med drugim tudi gmail.
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: vanilija ()
vanilija ::
ima se mogoce kdo drug podobne tezave?
Ok, je bilo potrebno samo poguglat, pa se je hitro našlo rešitev.
https://mashable.com/article/gmail-andr...
Pojdi v google play in updejtaj Android System WebView. Vsaj pri meni je to rešilo probleme.
mat11 ::
Isto meni, crkavali programm za programom. Zgornja rešitev mi je pomagala. Tako Google lahko naenkrat zaje.. komplet telefonijo........ Tole ni nič dobro.....
mat
Barbarpapa2 ::
Pozdrav
Od danes zjutraj imam iste težave na Samsung Note 4 (ja, vem, je že kar starina od mobilca). Bom poskusil posodobit ta WebView, pa da vidimo....
Lp
Jože
Od danes zjutraj imam iste težave na Samsung Note 4 (ja, vem, je že kar starina od mobilca). Bom poskusil posodobit ta WebView, pa da vidimo....
Lp
Jože
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Google zaradi hrošča zaustavil nadgradnjo ChromaOddelek: Novice / Android | 4455 (3139) | proto |
» | javaScrpit uraOddelek: Programiranje | 1847 (1451) | Ahim |
» | Kako omogočiti WegGL support v Android appu?Oddelek: Pomoč in nasveti | 932 (723) | MasterMiG |
» | Mobilna spletna stran --> mobilna aplikacijaOddelek: Programiranje | 2095 (1621) | nightrage |
» | cross platform developmentOddelek: Programiranje | 7262 (6248) | slodreamer |