Forum » Šport » Peskanje un barvanje kolesa
Peskanje un barvanje kolesa
kajjedx ::
Živjo.
Imam staro Rog kolo, ki bi ga rad speskal in prebarval.
Barva je stara, zbledela, podrsana, na nekaj mestih skače ven rja...tako da je edina opcija vse dol in na novo gor.
Pozna kdo kakšno firmo, ki bi mi v Ljubljani, po možnosti na Viču, speskala kolo in (lahko ista firma, lahko tudi druga, sicer raje ista objno) tudi prašno pobarvala?
Sam se bi težko lotil tega, ker sem v bloku, in sredi pločnika/znotraj bloka tega ne morem početi, pa tudi profi narejeno je vseeno lepše. Ga bom pa vseeno sam razdrl in sestavil.
Torej iščem konkretno ime firme/firem v Lj (drugje ne pride v poštev), ki bi mi to naredila.
Hvala :)
Imam staro Rog kolo, ki bi ga rad speskal in prebarval.
Barva je stara, zbledela, podrsana, na nekaj mestih skače ven rja...tako da je edina opcija vse dol in na novo gor.
Pozna kdo kakšno firmo, ki bi mi v Ljubljani, po možnosti na Viču, speskala kolo in (lahko ista firma, lahko tudi druga, sicer raje ista objno) tudi prašno pobarvala?
Sam se bi težko lotil tega, ker sem v bloku, in sredi pločnika/znotraj bloka tega ne morem početi, pa tudi profi narejeno je vseeno lepše. Ga bom pa vseeno sam razdrl in sestavil.
Torej iščem konkretno ime firme/firem v Lj (drugje ne pride v poštev), ki bi mi to naredila.
Hvala :)
Gagatronix ::
bluefish: Zakaj tocno izbris mojega posta ? Viktor je kolesarski servis v Rozni dolini (OP je specificno navedel Vic, kamor Rozna dolina spada) ki obstaja ze desetletja, in ce bo kdo vedel za kako firmo, ki se ukvarja s tem kar OP isce, so to oni.
Tvoja ignoranca ni moja krivda.
Tvoja ignoranca ni moja krivda.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Poceni fitnes za študente v Lj?Oddelek: Šport | 13723 (3257) | A110 |
» | študentski dom lj (strani: 1 2 3 )Oddelek: Šola | 46281 (24013) | Marat |
» | Študentski domovi v LJ (strani: 1 2 )Oddelek: Šola | 31591 (19216) | St235 |
» | Kje kupiti kolo?Oddelek: Loža | 5501 (5187) | ziga7 |